6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pouíváte pro svoje zlatíčka zubní pasty? ná malý měl rád perličku, ale poslední dobou mu to moc nechutná, tak se chci zeptat jestli neznáte nějakou zubní pastu kterou má vae zlatíčko rádo?
Nael jsem tuhle nepovolená reklama dětskou zubní pastu, je malinová, nemáte někdo zkuenosti?
Není tady
Myslím, e pro první zoubky není a tak důleitá značka zubní pasty, ale jde o to ty nae miláčky naučit si čistit zoubky a pravidelně ... já mám jiný problém, můj čtyřletý vnouček, jako kadé dítě má rád bonbonky , maminka s ním la na prohlídku a ejhle dírka ... stolička byla vyvrtána a zaplombována, Ondráek byl statečný, ani nemukl, víc ho zajímalo jak proudí voda do " splachovátka " a kam která hadička vede, ale .... za tři týdny se ozval zoubek znovu, byla sobota, neděle, pusinka opuchla a v po ráno paní zubařka zoubek vytrhla, jene.. druhý den teplota , otok se zvětil, po telefon. dotazu u mudry bylo doporučeno ledování ... , třetí den návtěva u zubařky a ta konstatovala zánět okostnice, řezání dásně, dren, antibiotika ... tak nevím co si o tom... o mudr. myslet .... chudáček, taková první zkuenost u zubaře a tohle ... myslím, e mléčné zoubky není dobré plombovat, je lepí je hned vytrhnout .. nevím to je má zkuenost ....
Není tady
Boátko malý.No já jsem ráda,e jsme celá rodina u zubaře-chlapa.Známé trhala zubřka stoličku a asi proto,e neměla dost síly,pořádně ji nevytrhla,část kořenů zůstala a ná zubař to pak dával té mojí známé dohromady.Take doporučuji opustit doktorku a najít si dobrého zubaře,preventivně rodu muského,je tady holt poteba mnohdy síla,kterou bohuel my eny i přes tu tak moc chtěnou rovnoprávnost prostě nemáme shůry dánu.
Není tady
Je to sloitějí... jsme malé městečko se třemi zubními ordinacemi, z toho jedna doktorka je určena pro děti .. ale je u před důchodem , tak doufejme, e nebude přesluhovat a místo ní nastoupí nějaký CHLAP !!!
Není tady
My taky sme malý město,asi taky 3 zubaři,ale není určeno,e by malé děti musely chodit jen k jednomu zubaři,tenkrát ná malý syn byl u zubaře,kte kterému chodí větinou dospělí.A krom toho spousta lidí jezdí i do vedlejích měst,není pro ně problém jezdit ani do 50 km vzdáleného města.
Já bych teda na to neměla nervy nechat oetřovat mé dítě takovou "umělkyní".Mám je na to moc ráda.
Není tady
Ahojky, prosím máte někdo zkuenost se zubním gelem od Weledy? Zaujala mě nabídka http://www.akcniletaky.com/letak-dm-dro … strana16/, ale i přesto není zrovna levný tak nevím jestli ho vyzkouet, zajímalo by mě jestli je dobrý a zda dětem vyhovuje..... Předem dík
Není tady
Ahoj, já objednávám pro děti z nazuby.cz, mají tam pasty s příchutí vykačka apod.
Není tady
Já bych speciálně tobě ráda objednala z nového obchodu nap.del.cz! Jsi otravná, jak svítiplyn.
Není tady