Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 25. 2. 2010 18:51

konstance
♥♥♥♥♥--

Re: Rikej, co je pro tebe nejdulezitejsi...

ViktorkaLove napsal(a):

Zbavit se myslenek na koureni...

zbavit se koureni.. lol

Není tady

#77 25. 2. 2010 18:53

konstance
♥♥♥♥♥--

ViktorkaLove napsal(a):

hirondel napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

Ale někdy i ke zklamání, trápení a slzám, ale to holt už tak nějak k sobě patří.

Ros,
moc neznam Tvuj pribeh,jen neco malo. Proto Ti rozumim proc pises vlastne pravy opak.   pussa

No, ja jsem nejdriv chtela napsat: Hir - optimista, Ros - pesimista...
Potom jsem si to rozmyslela, pac obe jste uzasny!
Laska, jako nejdulezitejsi vec na svete, je to vzdycky. At uz obohacujici, nebo odjimajici...
Vzdycky totiz "davajici", co kdo ocekava a potrebuje..., aby kracel zivotem dal... godlike

laska neexistuje.. tongue

Není tady

#78 25. 2. 2010 18:58

konstance
♥♥♥♥♥--

reta na me leze jaro.... tongue dudlik

Není tady

#79 25. 2. 2010 20:59

Blossom
Host

konstance napsal(a):

reta na me leze jaro.... tongue dudlik

...a na mě zas jarní únava, sakryš.... kapitulation

#80 18. 3. 2010 20:47

Nikiniki26
♥♥-----

písmenko napsal(a):

Asi být v pohodě, myslím po psychické stránce. Žít životem, po kterém toužím. Zdraví, bez něj to nejde. Uživit se. A snad i mít po boku někoho, s kým je člověk šťastný..

Naprosto souhlasím...vzhledem k tomu, že mám zdravotní problémy, šoupla bych zdraví na první místo, ale jinak souhlas. A do budoucna mít šťastnou a spokojenou rodinku hjarta

Není tady

#81 19. 3. 2010 15:44

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Zůstat v tom blázinci kolem lékárny a v tom dusném ovzduší, co tu panuje, aspoň trochu normální. styrka

Out from the dark into the light !

Není tady

#82 19. 3. 2010 18:20

Blossom
Host

Rosamunda napsal(a):

Zůstat v tom blázinci kolem lékárny a v tom dusném ovzduší, co tu panuje, aspoň trochu normální. styrka

Jé, Ros, tys mě vylekala, na první pohled to vypadalo, že nejdůležitější pro tebe  je zůstat v tom blázinci...

Nejlíp ti bude, až pak budeš už z toho blázince kolem lékárny definitivně  pryč. Neboj, lepší časy přijdou....stolt

#83 19. 3. 2010 23:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

A mňa najprv zmiatlo, prečo si v blázinci ty a nie Munďák... big_smile Njn, už pár dní fungujem len na autopilota, dúfam, že sa znormalizujem, oddýchnem si... Žiť v primeranom tempe a vychutnávať si život, to je tiež dôležité... stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#84 19. 3. 2010 23:10

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

... vele "nej" je RESIT VECI, AZ NASTANOU..., kdyz uz nastaly..., pak resit to, "co nam jeste nebere moznost dychat"!...dudlik

Není tady

#85 20. 3. 2010 23:00

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

No možná by mi v blázinci bylo líp, obzvlášť pokud by to byl takový blázinec jako je v Sadské, oddělení A. Až se zhroutím já, tak tam chci reta

Není tady

#86 21. 3. 2010 9:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

hmm Nerúhaj sa... Hoci aj mňa niekedy lákajú Bohnice.... si hovorím, že tam ísť je za odmenu. rodna

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#87 22. 3. 2010 2:44

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Spánek sova

Není tady

#88 22. 3. 2010 15:01

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

hmm Nerúhaj sa... Hoci aj mňa niekedy lákajú Bohnice.... si hovorím, že tam ísť je za odmenu. rodna

No asi jak na které oddělení, ale mně se v Sadské líbí, teda hlavně ten park, jinak nevím, jsem se tam neléčila a pak že jsou  ženy slabší polovina lidstva - chá chá!
Jinak je teď pro mně nejdůležitě+jší udržet se ve vytyčených hranicích, tzn. nekontrolovat, nehlídat, nezabývatsemožností, že by Munďák mohl....Kdyby chtěl, tak tomu stejně nezabráním a zbytečně by mně to ještě navíc vysilovalo, už takhle mám svých starostí dost. sad

Není tady

#89 30. 4. 2010 20:48

Vanda
♥♥♥♥---

Tak dneska je pro mě nejdůležitější to,až tchýně v noci vyletí, aby ji to koště odneslo na druhý konec světa a zapomnělo cestu zpátky!!!!
Ta mi zase hnula žlučí! Můra jedna !

Jo, jo život není peříčko..

Není tady

#90 1. 5. 2010 23:43

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Vanda: Tak dneska je pro mě nejdůležitější to,až tchýně v noci vyletí, aby ji to koště odneslo na druhý konec světa a zapomnělo cestu zpátky!!!!
Ta mi zase hnula žlučí! Můra jedna!

big_smile big_smile big_smile Dost dobrý! tummenupp Zasmála jsem se. Neboj, to se mezi vámi spraví.
Vidíš, co já bych za to dala, kdyby nám tchýně neodešla tak brzy... neutral Co já jsem se naslzela, že už s námi není, že s ní nemůžu potlachat o jídle, o módě, o dětech, byla moc hodná. Nikdy jí nebudu moct poděkovat, že mám díky ní tak hodného manžela neutral. Jako mladá jsem si jeho kvality moc neuvědomovala. Kéž by mi ji nějaký čarovný koště přineslo zpátky.

Není tady

#91 2. 5. 2010 10:57

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Vanda napsal(a):

Tak dneska je pro mě nejdůležitější to,až tchýně v noci vyletí, aby ji to koště odneslo na druhý konec světa a zapomnělo cestu zpátky!!!!

To vis to jsou ty tchyne,ja bych se zadnou tchyni zit nemohla.stolt

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#92 2. 5. 2010 14:29

mia
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

Vanda napsal(a):

To vis to jsou ty tchyne,ja bych se zadnou tchyni zit nemohla.stolt

Erem - nepaušalizovala bych, stejně jak tchýně - fúrie jsou také některé snachy pěkné mrchy, nesnášenlivé a intrikánské. V statutu tchyně či snachy to tedy rozhodně není, je to kus od kusu.

Z normální rozumné fajn holky obvykle tchýně - fúrie nevyroste, ale pokud je už v pozici snachy nesnášenlivá,  hašteřivá či panovačná, obvykle bude stejná i jako tchýně. Ony některé holčiny umí být taky pěkné trubky, stačí se líp dívat kolem sebe...
Takže neházela bych to všechno jen na ty tchýně...

Není tady

#93 2. 5. 2010 18:20

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Nejdůležitější je teď pro mně VYDRŽAŤ a aby tahle psych. léčba Munďákovi pomohla.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí