|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

nejdůležitější je pro me ma dcera a zdravi me a mych blizkych.
Není tady
Nicolas napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
... Ale doopravdy to bude zcela jiste...
Já to říkám pořád, nechlastejte tolik před svatbou.
Pak nevíte, čí jste, koho si berete... Každopádně manželstvím zvítězí láskanad alkoholem
a nenávistí
Ale prdlacky... ja jsem "trikrat merila"... a ted budu "rezat"... 
Není tady
Tiina napsal(a):
Jo takhle, no víš co - na tyhle fóra nechodím, to je samá těhulka, čekáníčko, snaženíčko a podobný hrůzy, mám pud sebezáchovy.
Ale k tématu, já fakt nevím, ale řekla bych, že je individuální, někdo holt má kliku. Akorát nechápu jak může být pro miminko pozitivní, když matka každý ráno zvrací jako amina je z toho ve stresu.
Ano, podle mých zkušeností to opravdu je individuální, od přírody, není na to žádný fígl nebo metoda. Já obě těhotenství prožila naprosto v pohodě, špatně mi nebylo ani jednou. Ale dvě mé kamarádky zvracely skoro dvě třetiny těhotenství, fakt si chuděry užily...
Někdo to má tak, a někdo zas onak...

Zdraví,zdraví, zdraví, láska,smyslupný život můj i mých blízkých. Možnost seberealizace v oblasti pracovní i soukromé.
Není tady

Dnes je pro mě nejdůležitější,aby se mi děti v pořádku vrátili z egypta......
Není tady

rejka napsal(a):
Neboj:)
Není tady

ViktorkaLove napsal(a):
Nicolas napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
... Ale doopravdy to bude zcela jiste...
Já to říkám pořád, nechlastejte tolik před svatbou.
Pak nevíte, čí jste, koho si berete... Každopádně manželstvím zvítězí láskanad alkoholem
a nenávistí
Ale prdlacky... ja jsem "trikrat merila"... a ted budu "rezat"...
Prosímtě koho a za co?
Tys něco provedla nebo ten dotyčný? 
Není tady
rejka napsal(a):
Jeee! Aby se vratily vporadku, ti ze srdce preju... a co budou vypravjet, ti ze srdce zavidim... 
Není tady
Rosamunda napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
...Ale prdlacky... ja jsem "trikrat merila"... a ted budu "rezat"...
Prosímtě koho a za co?
Ale neeee! Vlastne jo. To ja jsem provedla, no... Trikrat "jsem blbe merila, pak jsem postgradualne chodila do "skoly mereni", pochopila, kde doslo k chybje..., toz ted pevne verim, ze ju nezopakuju a po tech trech merenich uz budu "rezat" spravne, no...
Jakoze naplnit to slavne: Trikrat mer, jednou rez... chapes? 
Upravil(a) ViktorkaLove (13. 2. 2010 20:42)
Není tady

ViktorkaLove napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
...Ale prdlacky... ja jsem "trikrat merila"... a ted budu "rezat"...
Prosímtě koho a za co?
Ale neeee! Vlastne jo. To ja jsem provedla, no... Trikrat "jsem blbe merila, pak jsem postgradualne chodila do "skoly mereni", pochopila, kde doslo k chybje..., toz ted pevne verim, ze ju nezopakuju a po tech trech merenich uz budu "rezat" spravne, no...
![]()
Jakoze naplnit to slavne: Trikrat mer, jednou rez... chapes?
Tož to ja, já myslela, že chceš někomu nařezat! 
Není tady

A momentálně je pro mně nejdůležitější fakt,že už přistáli v pořádku a já si pro ně jedu na letisko.....juchů,ale docela nervy,když uvážím ,že s manželem čumíme na film 2012......

Není tady
Znam!

Krasny... 
Upravil(a) ViktorkaLove (14. 2. 2010 10:33)
Není tady
Asi být v pohodě, myslím po psychické stránce. Žít životem, po kterém toužím. Zdraví, bez něj to nejde. Uživit se. A snad i mít po boku někoho, s kým je člověk šťastný..
to je ale zapeklita otazka, uz o tom premyslim dlouho a napada me spoustu veci:
- klid v dusi, stesti, laska a dostatek energie. rovna se zdravi myslim
- nelpeni, prostota, pokora, odevzdani,
- hrdost, ciste svedomi, pocit ze si muzu vazit sama sebe
- taky neuhybani pred problemy, odvaha, rozhodnost (ale v pravy cas a v pravou chvili - a jak to poznat?) asi podle hesla: boze dej mi silu zmenit to co je v mych silach a prijmout to co zmenit nemuzu (ale jak poznat tu hranici?)
- takze byt verna sama sobe - nezradit svoji dusi a svoje pocity - duverovat svemu vnitrnimu hlasu a instinktu
- pravda a uprimnost, vyjadrovani svych pocitu..
- smysl pro humor (ten dokaze prekonat skoro vsechno)
- mit sportovniho ducha, umet vyhravat bez pychy a prohravat bez sebelitosti, a hlavne hrat fer
tak tohle vsechno je pro me dulezite. a vetsina z toho mi pripada v dnesni spolecnosti a v beznym zivote dost tezko realizovatelna..
ale vzdycky kdyz neco z toho vynecham tak toho lituju..
Upravil(a) konstance (15. 2. 2010 17:31)
Není tady

Aby konečně ti pacienti začali chodit!!! 
Není tady
Ahoj Viky,
je to - Laska
Uzasna vec ktera otvira dvere ke spokojenemu ,stastnemu zivotu,ke stesti,harmonii a ke zdravi samozrejme. 
Není tady

hirondel napsal(a):
Ahoj Viky,
je to - Laska
Uzasna vec ktera otvira dvere ke spokojenemu ,stastnemu zivotu,ke stesti,harmonii a ke zdravi samozrejme.
Ale někdy i ke zklamání, trápení a slzám, ale to holt už tak nějak k sobě patří.
Není tady
Rosamunda napsal(a):
hirondel napsal(a):
Ahoj Viky,
je to - Laska
Uzasna vec ktera otvira dvere ke spokojenemu ,stastnemu zivotu,ke stesti,harmonii a ke zdravi samozrejme.Ale někdy i ke zklamání, trápení a slzám, ale to holt už tak nějak k sobě patří.
Ros,
moc neznam Tvuj pribeh,jen neco malo. Proto Ti rozumim proc pises vlastne pravy opak. 
Není tady
hirondel napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
hirondel napsal(a):
Ahoj Viky,
je to - Laska
Uzasna vec ktera otvira dvere ke spokojenemu ,stastnemu zivotu,ke stesti,harmonii a ke zdravi samozrejme.Ale někdy i ke zklamání, trápení a slzám, ale to holt už tak nějak k sobě patří.
Ros,
moc neznam Tvuj pribeh,jen neco malo. Proto Ti rozumim proc pises vlastne pravy opak.
No, ja jsem nejdriv chtela napsat: Hir - optimista, Ros - pesimista...
Potom jsem si to rozmyslela, pac obe jste uzasny!
Laska, jako nejdulezitejsi vec na svete, je to vzdycky. At uz obohacujici, nebo odjimajici...
Vzdycky totiz "davajici", co kdo ocekava a potrebuje..., aby kracel zivotem dal... 
Není tady
najit sama sebe
protoze od toho se podle me odviji vsechno ostatni .. zdravi, spokojenost, dobre vztahy s okolim ..
Není tady

Aby pořádně fungovalo všechno, co fungovat má a aby nefungovalo to, co fungovat nemá. 
Není tady

pohoda svoboda zdraví tolerance inteligence
Není tady
Zbavit se myslenek na koureni...
Není tady

Možno stačí, že tu nie je vojna, zemetrasenie, tsunami, tornádo... Tragédie skôr menšie(myslím počtom obetí...), zdravotníctvo dobré... Proste žiadne traumy.
Není tady

Abych ustála ty všechny problémy, co mám, když v některých jsem chudinka úplně nevinně (případ Munďák).
Není tady