|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Brala bych, kdyby všechno pokračovalo tak dobře, jak to jde teď (zahrnuto zdraví, úspěch, práce, pohoda...) -
Není tady
Je, Terc, to je pekny... tak ja taky! Zda se mi, ze vse je na dobre ceste... 
Upravil(a) ViktorkaLove (9. 2. 2010 20:38)
Není tady

...Prezit...
Není tady

Slunce, nebe, ocean, velryby...psi. Misto, kde ziju.
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Slunce, nebe, ocean, velryby...psi. Misto, kde ziju.
Se zájmem pročítám tohle vlákno a nechávám se překvapovat nádhernou lidskou rozmanitostí a tudíž i různými lidskými přáními.
Ale nejvíc jsi mě dostala babo jago ty, s těmi velrybami...
Ty by tedy mě nenapadly ani v nejdivočejších snech
.
Usmívám se tomu (ale pozor - nevysmívám se), prostě mě to opravdu pobavilo a příjemně naladilo. Dík. 
Abych mela praci a uzivila jsem svoje deti.Samozrejme zdravi sve rodiny a svych blizkych.A aby syn neztratil praci.
Není tady
Rovnováha ......
Není tady

Abych se dobrala aspoň jednoho výsledku u těch všech problémů, co mám.
Není tady
Bloss, ze te "velryby" dojaly, zas dojalo mne..., pac pak jsem prisla na to, ze ted momentalne je pro mne nejdulezitejsi to, abych se nemylila v tom, co si myslim (a citim) o svem "nastavajicim"... (jestli teda jeste dnes pojem "nastavajici" neco znamena...)...

Upravil(a) ViktorkaLove (11. 2. 2010 6:54)
Není tady

ViktorkaLove napsal(a):
Bloss, ze te "velryby" dojaly, zas dojalo mne..., pac pak jsem prisla na to, ze ted momentalne je pro mne nejdulezitejsi to, abych se nemylila v tom, co si myslim (a citim) o svem "nastavajicim"... (jestli teda jeste dnes pojem "nastavajici" neco znamena...)...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty se budeš vdávat? 
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Tiina napsal(a):
Jsem těhotná, tak co tak asi ? :-)
Aby Ti po ránu nebylo zle?
Jsem ve čtvrtém měsíci a za celou dobu mi po ránu zle nebylo ani jednou, ani trošičku :-)
Není tady

Tiina napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Tiina napsal(a):
Jsem ve čtvrtém měsíci a za celou dobu mi po ránu zle nebylo ani jednou, ani trošičku :-)
Se tak někdo má, já když byla těhotná, tak jsem pořád musela jíst, aby mi nebylo zle, jak jsem neměla plnej břuch, tak to bylo hrooozný. 
Není tady
No vidíš a já do 15 týdne vůbec nevěděla, že těhotná jsem, dokonce i něco jako taková slabá menstruace proběhlo. To takhle jde člověk k doktorovi na preventivní prohlídku a odejde těhotnej :-)))
Upravil(a) Tiina (11. 2. 2010 15:21)
Není tady
Tiina napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Tiina napsal(a):
A co jíš? Máš nějaký speciální režim a doporučení?
Není tady

Rosamunda napsal(a):
Abych se dobrala aspoň jednoho výsledku u těch všech problémů, co mám.
Veľmi držím palce, uvidíš, že bude lepšie, nemôže byť stále len zle 
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Ty se budeš vdávat?
Doufam, ze jo. Ted uz konecne "doopravdy"... 
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Ty se budeš vdávat?
Gratulujeme. Kolikrát je člověk ženatý/vdaná, tolikrát je člověkem :-)
Není tady
Nicolas napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Ty se budeš vdávat?
Mno, dekuji. My to ale jeste nevime, teda zatim. Ja nevim, kdo je on, a on nevi, kdo jsem ja, asik tak. Ale doopravdy to bude zcela jiste... 
Není tady

Nicolas napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Ty se budeš vdávat?

Není tady

Abych neprobrečela celou noc, vrátila jsem se od psycholožky nějak naťuknutá, pak jsem si pustila http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/ … lade-88025
a už jsem v pr..eli. 
Není tady
zdraví a rodina
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Nicolas napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Doufam, ze jo. Ted uz konecne "doopravdy"...Gratulujeme. Kolikrát je člověk ženatý/vdaná, tolikrát je člověkem :-)
Mno, dekuji. My to ale jeste nevime, teda zatim. Ja nevim, kdo je on, a on nevi, kdo jsem ja, asik tak. Ale doopravdy to bude zcela jiste...
Já to říkám pořád, nechlastejte tolik před svatbou.
Pak nevíte, čí jste, koho si berete... Každopádně manželstvím zvítězí láska
nad alkoholem
a nenávistí 
Není tady
Nicolas napsal(a):
Tiina napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Aby Ti po ránu nebylo zle?Jsem ve čtvrtém měsíci a za celou dobu mi po ránu zle nebylo ani jednou, ani trošičku :-)
A co jíš? Máš nějaký speciální režim a doporučení?
Jím normálně, akorát nepiju a nekouřím. Źádný zvláštní režim nemám, chodím do práce a funguju normálně. Proč ?
Není tady
Tiina napsal(a):
Nicolas napsal(a):
Tiina napsal(a):
Jsem ve čtvrtém měsíci a za celou dobu mi po ránu zle nebylo ani jednou, ani trošičku :-)A co jíš? Máš nějaký speciální režim a doporučení?
Jím normálně, akorát nepiju a nekouřím. Źádný zvláštní režim nemám, chodím do práce a funguju normálně. Proč ?
na forech o těhotných ženách si většina stěžuje, že je jim špatně.
A ospravedlňuje se to tím, že to je dobře (což je asi pověra) pro miminko. Ale zjevně to nemá žádnou přímou souvislost. Tak mě napadlo, že bys těm ženám poradila, co jíš za speciální jídla nebo tak něco.
A režimem jsem myslel třeba nějaké cvičení. Do práce chodí skoro všechny ženy, v tom to kouzlo nebude.
Není tady
Jo takhle, no víš co - na tyhle fóra nechodím, to je samá těhulka, čekáníčko, snaženíčko a podobný hrůzy, mám pud sebezáchovy.
Ale k tématu, já fakt nevím, ale řekla bych, že je individuální, někdo holt má kliku. Akorát nechápu jak může být pro miminko pozitivní, když matka každý ráno zvrací jako amina je z toho ve stresu.
Není tady