|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ja osobne nevim..., ale zdalo se mi to v tomto okamziku zajimave... 
Není tady
Nejdulezitejsi pro mne ted momentalne je vedet, ze stihnu do terminu (= rano v 8.00) odevzdat svoju pracu (manualni...) a dostat za nu "korunky"...

Není tady

Je hodně důležitých věcí,....co je pro mě opravdu nejdůležitější?? Zdraví!! a mít okolo sebe takové lidi,jako mám do teď.
Není tady
Aby uz konecne skoncila ta hrozna zima... 
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
JJ, moje řeč, už mě to nebaví. 
Není tady

Leila napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
JJ, moje řeč, už mě to nebaví.
Mně už to taky leze krkem 
Není tady
Fyzické zdraví a duševní pohoda má i mých blízkých. V každou chvíli mého života.
To vystihuje i má aktuální konkrétnější přání, aby se náš mimísek narodil zdravý, aby jeho maminka byla zdravá. Aby kamarád, kterého sestřelil v Německu nepozorný řidit a včera ho převezli do ČR, měl co nejdříve za sebou poslední dvě operace a aby byl zdravý a klidný na mysli.
Nejdůležitější je pro mne zůstat šťastná. 
Upravil(a) myholi (9. 2. 2010 11:12)
Není tady
... ta pohoda ve všech směrech, kterou právě prožívám/e 
Není tady
ZDRAVÍ... v tuto chvíli jsem nemocná, beru antibiotika, lečeni je minimálně na týden, uvažovala jsem, že si vezmu dovolenou, ale o dovolené mám jiné představy... takže první 3 dny mám zadarmo a pak nějaký drobný...no budu se muset nějak uskromnit...
Není tady

Tak u mě je to také to zdraví (když ne lepší, tak alespoň ať zůstane takovéto co nejdéle:) ), duševní pohoda, hodně energie. Zdravé, šťastné a spokojené děti. 
Není tady
uznani meho okoli

Není tady
Zdraví a dobré vztahy u mých blízkých i u mě - to vidím nejdůležitější.
Dál bych doplnila práci, která těší, přináší seberealizaci i dostatek financí.
Ve třetí řadě koníčky, přátelé, cestování.....
A to vše dohromady mi dává pocit spokojenosti a rovnováhy. 

Spokojená a šťastná rodina, milující partner. Zdraví a pohoda všech mých blízkých.
A hlavně zbavit se už konečně všech těch problémů, než mě to zabije.
Není tady
Nejdůležitější na světě je aby byl člověk spokojen vnitřně sám se sebou potom zvládne cokoliv
Není tady

Nájsť svoje miesto v živote a neodchyľovať sa pritom od svojho vnútra.
Není tady

Všetko i to, čo sa ma priamo netýka, ale prechádza mojím srdcom.
Není tady
v tom mm už dlouho jasno, nejdůležitější pro mě je život sám....
Není tady
Momentalne zaplatit slozenky, a v co nejkratsi dobe taky dluhy... 
Není tady

Tiina napsal(a):
Jsem těhotná, tak co tak asi ? :-)
Aby Ti po ránu nebylo zle? 
Není tady
Vyrovnat se konečně s tím, co se stalo a začít aspon trošku normálně žít.
Není tady

Mít šťastnou a spokojenou rodinu, kde je všem jejim členům dobře......umí se pohladit, obejmout, pofoukat bolístky a vykouzlit si navzájem úsměv. Tohle je pro mě důležité snad už od dětství.
Není tady
Harmonický život. A to zahrnuje zdraví moje a mé rodiny, duševní rovnováhu, sebevědomí...je toho moc 

Není tady