29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A máme tady pondělí, a s ním přichází vyhlášení dalšího tématu našich hrátek. Vítězka minulého kola Sillwan zvolila téma nadmíru zajímavé, nebude zadán žádný kit, ten je dle vlastního výběru, a téma jako takové má název PŘÍBĚH - jeho podmínky :
1. scrapnout dvě fotky (je to podminka) z jedne série, které zachycuji nějaky okamžik, situaci (např. první krůčky, jizdu na kole a pod., grimasu). Fotky musi byt dvě (nebo i víc, ale ne jenom jedna, ani dvakrát ta sama fotka).
2. použít jakoukoli alfu, ne wordart.
3. použité papiry a elementy musí být free (zohledňuje se dostupnost pro všechny), není podminka jednoho kitu, můžete kombinovat.
Svá dílka vkládejte zde do galérie v neděli 14.února 2010 v době od 20.00 do 21.30 hod.
Není tady
Krásnou Valentýnskou neděli holky všem, jdu vás jen popíchnout, ještě máte čas, šup sedněte za PC a večer hoďte ločko, je Valentýn a tak vám musím prozradit, že večer soutěžíte o ceny, díky jedné strašně hodné dušičce - Sítě z PST Designs. Tři nejlepší díla budou oceněny komplet novým, právě dodělávaným kitem včetně aranží a ještě jedním překvapením !!!
Není tady
Není tady
Upravil(a) topazio (14. 2. 2010 20:14)
Není tady
Vkládám za Lucku1:
a tohle je za mě:
Není tady
PTAČÍ AKROBATI - na úplně novém krmítku
Foceno levačkou vystrčenou za záclonou , přes balkonové okno, ne úplně čisté.
Jediný element je Rena designs, ale název nevím, protože jsem si udělala tematickou složku - rámky, krabičky, okénka a název kitu jsem zapoměla napsat. Ale jistě jsem jej nekoupila, protože to zatím neumím.
Papír jsem si vyrobila z pohledu z jiného okna tentýž den, co jsem fotila ptáčky.
Není tady
Není tady
mix freebie od Kimla design
Není tady
Není tady
kit craftyscrap - everything ginger, rámeček sweet girl
Upravil(a) PavlaH (14. 2. 2010 20:53)
Není tady
za mě inspirace"Valentýnem" ...
kredit bude u mě na blogu http://xxx-jentak.blogspot.com/
Upravil(a) alenak (14. 2. 2010 20:38)
Není tady
omlouvám se a dávám sem druhou verzi soutěžního LO, nedošlo mi, že to má být free a já udělala z placeného,
Není tady
Štěpánka.Š
Moc hezký nápad! Kde jsou ty sochy k nalezení?
topazio
Hodně povedené barvy! Jenom škoda těch menších fotek...
Tutule
Moc se mi to líbí! Akorát... nebyly by ty fotky lepší barevné...?
Lucka1
Parádní, moc se mki to líbí!
spirula
Úžasné, to naprosto nemá chybu!!
Floranka
Moc hezké! Připomíná mi to moje dětství a vlastnÍ pozorování našeho krmítka... Díky!
evajs
Velmi zajímavé, především barevnost! Jo, to se mi líbí!
Gabka
Hodně milé ločko... a vypadá to, jako by jsi scrapla mojí Barunku...
pacina1
Hezké, akorát to "pletivo" mi tam moc nesedí...
EvaR
Krása! Nádherné fotky, parádní barvy! Jo!
kindle
Povedené. Hezký nápad, krásné fotky! Možná mohly být fotka větší...
čarodějka
Opět krásné fotky, pouze písmo bych volil jiné...
PavlaH
Chacha, výborné fotky! Škoda, že nejsou trochu větší! Ale líbí se mi to!
alenak
Zajímavý nápad, povedené barvy. Líbí!
annave
Výborný nápad i zpracování, moc se mi to líbí!
Není tady
Sochy jsou k vidění ve městě, odkud pocházím - rodiště K. Poláčka - Rychnov nad Kněžnou...
Není tady
EvaR, Evajs a Spirula
Není tady
gratuluji i já.
Není tady
Jirka napsal(a):
EvaR, Evajs a Spirula
Děvčata.... všem moc gratuluji.....
Jirkovi díky za komenty...!!
Upravil(a) Štěpánka.Š (14. 2. 2010 23:37)
Není tady
Holký, supéér - gratuluju!!!!
Není tady