27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj, docela často mě teď bolí hlava, asi z nevyspání nebo tak, ale nechci pořád jíst ty práky. Jím tenhle nepovolená reklama Igalgin 400, je to vůbec vhodné takhle pořád jíst dokola práky na bolest? Neznáte někdo třeba nějaký čaj nebo něco na bolest? nebo bude lepí se prostě normálně vyspat?:-D
Upravil(a) werts (8. 2. 2010 0:33)
Není tady
bolest hlavy můe mít různé příčiny..můe mít nízký tlak, na to pomáhá kafe. Můe mít horí zrak, ani si to neuvědomí. Můe to být i z nevyspání, jak píe.Moná málo pije.
Není tady
Bolest vdy signalizuje, e někde není něco v pořádku. Mě pomáhají léky s paracetamolem - t.j. Paralen, Panadol a pod. a nejsou drahé. Ibalgin na mě nepůsobí, je to individuální, tak vyzkouet. Lepí je vak se vyspat.
Není tady
Aneri, nemá pravdu, tak ho zbytečně nestra. Bolest hlavy se rozděluje na primární a sekundární.
primární bolest hlavy nesouvisí z ádným onemocněním udává se , e a 75% bolení hlavy představuje právě primární bolest. (migrény, stres)
Není tady
Já beru acylkoffin a to zabere do 10 min a u mne se bolest hlavy lokalizuje jakoby za očima.
Bolesti můou být od krční páteře...vimni si, jak sedí, kdy jsi u PC, zda nemá pozici:husího krku.
Pak hodně pít, na chvíli můe zkusit i 1/2 stillnoxu na spaní. Jestli kafe, tak zapít vodou.
Dojdi si na masá zad a krku, klidně to můe mít zablokované. Musí hledat původ bolesti.
Na ibalgin 400 nevidím důvod, je moc silný a na hlavu zrovna u mne není. Na migrény jsou dnes extra léky a stres...vimni si, v jaké pozici má ramena, ale to ti taky řekne masér.
Není tady
Tak u nás zabere jedině APO-Ibuprofen,je to vlastně Ibalgin ,ale nezatěuje tolik aludek, chce to zkouet.Na kadého funguje něco jiného.
Můj manel pokud si včas nevezme práek,přejde mu to v migrénu! Na měpůsobí i změna tlaku
Hodně pít určitě.Můe to být i od očí a přesně od krční pateře. To u tady psaly holky
Pokud si myslí ,e je to z nevyspání .Tak je dobré se vyspat:lol: Můe to být i od stresu,tak prostě vypnout.Jít na čersvý vzduch a relaxovat!
Pokud bolesti přetrvávají.Můe se jednat i o zastydlou rýmu.
Není tady
Ahoj vem, bolestmi hlavy trpíme v naí rodině skoro vichni a to i migrenami. Léky od Dr.zabírají pozdě a jetě občas. Začaly jsme uívat přírodní kapky, které bereme kadý den a po bolestech hlavy a migréně se pomalu slehla zem. Nesmím inzerovat, tak můu napsat individuelně, jestli chcete poradit
Není tady
Ahoj, já na bolesti hlavy trpím bolestí, byla jsem s tím u doktorů, dělali mi EEG dalí vyetření, ale na nic nepřili. Já sama pozoruju, e bolesti hlavy mám zaručeně při: silném slunečním záření, kdy mi to paří přímo na hlavu, při delím pobytu v zakouřené místnosti, a neposledně kdy si hnu s krční páteří. Větinou pomle ibalgin a vyspat se z toho, někdy mám ale bolest i ráno po probuzení. Někdy to je taková pulsující bolest, e úplně z toho brečím, jak je mi zle. Občs mám pocit na zvracení,a le jetě k tomu nikdy nedoslo. Já teda bez ibalginu nedám ránu, na aludek mi nijak zle nepůsobí, neberu ho natěstí nijak často. Tak párkát do roka při opravdu silné bolasti. Teď během těhotenství a při kojení mám smůlu a musím to přetrpět. Jinak mi nic opravdu nezabírá, ne ten zázračný růový práek.
Není tady
Hanička08 napsal(a):
Ahoj vem, bolestmi hlavy trpíme v naí rodině skoro vichni a to i migrenami. Léky od Dr.zabírají pozdě a jetě občas. Začaly jsme uívat přírodní kapky, které bereme kadý den a po bolestech hlavy a migréně se pomalu slehla zem. Nesmím inzerovat, tak můu napsat individuelně, jestli chcete poradit
Myslím, e i v čínské medicíně by se naly vhodné bylinné pilulky. Číňané jsou vůbec v uívání extraktů z bylin hodně vepředu, věčná koda, e nae bylinkářky ly cestou čajů a odvarů.
Kdo ví, zda by se při uívání suených, drcených či nasekaných tuzemských bylin lisovných do pilulek nedosáhlo také báječných výsledků. Jene to by bylo nadlouho a znamenalo by to hodně hodně experimentování... (a čas, to je dnes tuze vzácné zboí).
Není tady
sisi21 napsal(a):
Tak u nás zabere jedině APO-Ibuprofen,je to vlastně Ibalgin ,ale nezatěuje tolik aludek, chce to zkouet.Na kadého funguje něco jiného.
Můj manel pokud si včas nevezme práek,přejde mu to v migrénu! Na měpůsobí i změna tlaku
Hodně pít určitě.Můe to být i od očí a přesně od krční pateře. To u tady psaly holky
Pokud si myslí ,e je to z nevyspání .Tak je dobré se vyspat:lol: Můe to být i od stresu,tak prostě vypnout.Jít na čersvý vzduch a relaxovat!
Pokud bolesti přetrvávají.Můe se jednat i o zastydlou rýmu.
S tím ibáčem opatrně, sisi. Ona je to chemie a aludek to zatěuje tak jako tak Dobře to popsali na nejfitu http://www.nejfit.cz/175-jak-funguji-leky-na-bolest
Pokud vás cokoliv bolí, je něco patně - a u s vaím jídlem nebo moc stresu nebo se zdravím... Ideálně asi odpočívat a jíst zdravě a
Není tady
Na bolest hlavy pomáhá, kdy si dáte ruce pod ledovou tekoucí vodu. Krev se Vám tak rozproudí a bolest bude pryč.
Není tady
To si myslím, e pomůe tak maximálně lidem, co je hlava bolí jednou za čas. Mě třeba nepomůe nic jiného ne zvracení, někomu zase určité léky. Na http://cs.medixa.org/priznaky/bolest-hlavy dokonce píou pomoc při bolesti hlavy i inhalaci 100% kyslíku..
Není tady
muze to byt i z nedostatku vody aned nedodrzovani pitneho rezimu.. Djete si v praci před sebe petku to je jedno třeba od ondrasovky a hlidejte si kolik toho za den vypijete
Není tady