18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, jsem na MD a ráda bych si udělala kurz asistentky pedagoga, ale a hledám jak hledám nedaří se.Najde se tu někdo ze západních Čech, kdo ho má a poradí mi kam se obrátit?Popřípadě i dálkové studium vychovatelky.
Není tady
holky, které znám si kurz dělaly v Praze. Zítra se zeptám kde konkrétně a napíu.
Upravil(a) laminanonte (7. 2. 2010 20:58)
Není tady
Moná se nedívej na kurzy asistent pedagoda,třeba by stačil kurz osobní asistence,měl by mít min.165 hod.a musí být akreditovaný.Co se týká vychovatelství, jsem z ji.moravy tak ti moje informace asi moc nepomůe-moná někomu jinému.V Hodoníně je moné studovat vychovatelství při zaměstnání 3 semestry /1.5roku/ myslím, e to bylo jednou za týden 3000kč.semestr.nemá ádný titul po dokončení=vychovatelka.Myslím,e za stejných podmínek nabízeli pedagogické minimum.
Není tady
Vanda napsal(a):
Moná se nedívej na kurzy asistent pedagoda,třeba by stačil kurz osobní asistence,měl by mít min.165 hod.a musí být akreditovaný.Co se týká vychovatelství, jsem z ji.moravy tak ti moje informace asi moc nepomůe-moná někomu jinému.V Hodoníně je moné studovat vychovatelství při zaměstnání 3 semestry /1.5roku/ myslím, e to bylo jednou za týden 3000kč.semestr.nemá ádný titul po dokončení=vychovatelka.Myslím,e za stejných podmínek nabízeli pedagogické minimum.
pokud chce pracovat ve kole, jako asistentka, tak kurz osobní asistence nestačí. Náplň práce je jiná.
Moje dcera má asistentku pedagoga.
Není tady
laminanonte napsal(a):
Vanda napsal(a):
pokud chce pracovat ve kole, jako asistentka, tak kurz osobní asistence nestačí. Náplň práce je jiná.
Moje dcera má asistentku pedagoga.
Ok Lam má pravdu, jukla jsem na své osvědčení mám tam Pracovník v soc.slubách-základní výchovná-nepedagogická činnost.Těch kurzů jsem před pár lety dělala víc / u Marlinu-funguje snad v kadém okr.městě/ a nějak se mi to v hlavě smíchalo.
Není tady
Holky zatím dík, budu pátrat dál, kdyby někdo o něčem věděl, tak mi sem písněte,fakt o to stojím, bohuel jsem se minula povoláním a ted doháním co se dá.
Není tady