|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Horacio napsal(a):
Pisatel napsal(a):
[ Když nic tak to mají blízko do penálu
![]()
Slyšel jsi někdy o tom,co je úcta k ženě,takt a slušnost?
Aby tam nebyl nakonec dřív on sám, žejo? 
Není tady
já si nemůžu pomoct, ale tohle vlákno je přehlídka čeho ? je to machrovací vlákno o tom, která má jakej úspěch u chlapů a toho, kolik kolem vás běhá náctiletých ?
jdu na BB občas, ale na tohle honění si trika jsem narazila na více vláknech, pořád od jedněch a těch samých uživatelek. musím říct, že když to pořád někdo takhle nadhazuje a mele o tom dokola, vystavuje na obdiv, spíš mi to začíná smrdět 
Není tady
Horacio napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Ivana napsal(a):
Off topic: ukažte mi muže, který bude lovit padesátiletou ženu. Ty jsou pro muže neviditelné.
No tak to se pleteš, ty jsou nejlepší k lovení. Když nic tak to mají blízko do penálu
![]()
a ty jsi o tom někdy slyšel Horacio ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Z osobní zkušenosti - jen do té doby, dokud s ním dotyčná souhlasí a pochlebuje mu.
Upravil(a) majkafa (14. 2. 2010 13:12)

PPavlaa napsal(a):
já si nemůžu pomoct, ale tohle vlákno je přehlídka čeho ? je to machrovací vlákno o tom, která má jakej úspěch u chlapů a toho, kolik kolem vás běhá náctiletých ?
jdu na BB občas, ale na tohle honění si trika jsem narazila na více vláknech, pořád od jedněch a těch samých uživatelek. musím říct, že když to pořád někdo takhle nadhazuje a mele o tom dokola, vystavuje na obdiv, spíš mi to začíná smrdět
Pavli, neber to tak vážne, je to len vyjadrenie názoru na dané téma a ten vyjadruje každý iným spôsobom 
Není tady
Horacio napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Ivana napsal(a):
Off topic: ukažte mi muže, který bude lovit padesátiletou ženu. Ty jsou pro muže neviditelné.
No tak to se pleteš, ty jsou nejlepší k lovení. Když nic tak to mají blízko do penálu
![]()
Ne já su valach a samouk.
slon v porcelánu.
A víš co je to vtip a nadsázka? 
Není tady
majkafa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
![]()
hlupáku. Jestlipak jsi znovu ulovil z tohohle důvodu i tu svou ...
Já a lovit? Majko na stará kolena
Se nechám ulovit Babou.jagou nebo jinou

Není tady

Pisatel napsal(a):
Ivana napsal(a):
![]()
Šatisticky vzaté doňho majú bližšie chlapi, takže päťdesiatnikom odporúčam neloviť lolitky, ale zdatné ošetrovateľky, sestry, prípadne doktorky a lekárničky so spasiteľským syndrómom. 
Není tady
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Ivana napsal(a):
![]()
Šatisticky vzaté doňho majú bližšie chlapi, takže päťdesiatnikom odporúčam neloviť lolitky, ale zdatné ošetrovateľky, sestry, prípadne doktorky a lekárničky so spasiteľským syndrómom.
A co děláš dneska večer?
Že bych zalovil v kalných vodách neviditelných sátnic

Není tady
majkafa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Z osobní zkušenosti - jen do té doby, dokud s ním dotyčná souhlasí a pochlebuje mu.

z mé osobní zkušenosti - není tím, na koho si tu hraje.
Není tady
Pisatel: Když nic tak to mají blízko do penálu

Náhodou já bych za tuto poznámku Pisatele nekamenovala
, já si dokonce přeji! "odejít" dřív než partner
.
Pavli, žádná přehlídka ničeho - takhle ty debaty o věku třeba já vůbec nevnímám. Ivanka si tady posteskla a někteří jí holt to postesknutí na základě vlastních zkušeností nebo pocitů vyvracejí. Nic víc, nic míň. Od toho debata je. Navíc - proč někomu nenalít trošku optimismu, že jo
.
Upravil(a) Tercila (14. 2. 2010 16:41)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
z mé osobní zkušenosti - není tím, na koho si tu hraje.
Vlastně nic. Pardon. Na to si každý musí přijít sám. 
Upravil(a) majkafa (14. 2. 2010 18:39)
Tercila napsal(a):
Pisatel: Když nic tak to mají blízko do penálu
![]()
Náhodou já bych za tuto poznámku Pisatele nekamenovala, já si dokonce přeji! "odejít" dřív než partner
.
Pavli, žádná přehlídka ničeho - takhle ty debaty o věku třeba já vůbec nevnímám. Ivanka si tady posteskla a někteří jí holt to postesknutí na základě vlastních zkušeností nebo pocitů vyvracejí. Nic víc, nic míň. Od toho debata je. Navíc - proč někomu nenalít trošku optimismu, že jo.
Terci, máš sice správný pohled, bo každá správná žena by měla do roka odejít od muže, aby muž (pán tvorstva) měl možnost změnit svůj život a hlavně měl jiný sexuální objekt (to by přestaly nevěry
). Na druhou stranu brzdi kočko, každej chlap potřebuje ke konci svého života dobře vycvičenou ošetřovatelku a to při střídání ženskech jak slipů jde velice těžko. 
Není tady

Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
![]()
A co děláš dneska večer?
![]()
Do sátnice mám ešte ďaleko....
Choď kaliť iné vody... a nie som ani ošetrovateľka.
Není tady
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
Šatisticky vzaté doňho majú bližšie chlapi, takže päťdesiatnikom odporúčam neloviť lolitky, ale zdatné ošetrovateľky, sestry, prípadne doktorky a lekárničky so spasiteľským syndrómom.A co děláš dneska večer?
![]()
Do sátnice mám ešte ďaleko....
Choď kaliť iné vody... a nie som ani ošetrovateľka.
Tak jo když jinak nedáš, tak jdu kalit jinam
pro jsitotu nějakou okolo 30ceti 
Není tady
Mikeš napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Řekl bych, že takhle to praktikuje většina ženskejch...A to je dobre, nebo spatne?
Neumím posoudit, jestli je to "dobře nebo špatně", ale je to prostě tak...
Jasně že je to dobře. Nebudu přece ztrácet drahocenný čas a uvádět se do nepříjemných situací zdvořilého odmítání..
Mikeši - jak tam - vejš - píšeš, že tě ženská lovila jen jedna (a to ještě možná), žes všechno musel "vokecat" sám..tak..
Napadlo mě, třeba sis ani nepovšiml, že jsi byl v hledáčku a v tenatech a bylo ti již předem dovoleno ji .."vokecávat" .
Vždyť i píšeš, že je to obvyklý postup ženských...
... asi to holky dělaly dobře, přetrvala -li v tobě tato krásná iluze lovce...
Nic ale ve zlém, neznám tě, tak nevím..třeba to fakt bylo čistě na tobě..náhodou..
Ženský vždycky daj nějakým signálem pokyn a souhlas k možnému dvoření..ne?
Není tady
Ivana napsal(a):
Ivano! Ty zlobíš! 
Co to zase je!?
Ty jsi číslo..
Upravil(a) Wiki (15. 2. 2010 17:06)
Není tady

Wiki napsal(a):
Mikeši - jak tam - vejš - píšeš, že tě ženská lovila jen jedna (a to ještě možná), žes všechno musel "vokecat" sám..tak..
Napadlo mě, třeba sis ani nepovšiml, že jsi byl v hledáčku a v tenatech a bylo ti již předem dovoleno ji .."vokecávat".
Jistě - přesně takhle jsem to myslel
Tedy, že pokud ženě ten muž "vadí na první pohled", nenechá se od něj ani "vokecávat"...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Wiki napsal(a):
Napadlo mě, třeba sis ani nepovšiml, že jsi byl v hledáčku a v tenatech a bylo ti již předem dovoleno ji .."vokecávat".Jistě - přesně takhle jsem to myslel
Tedy, že pokud ženě ten muž "vadí na první pohled", nenechá se od něj ani "vokecávat"...
Mikeš, ale to vona neví, a stále přemýšlý nad tím, že třeba pod tou škaredou slupkou je ten krásný, silný, svalnatý a bohatý princ

Není tady
stále přemýšlý nad tím, že třeba pod tou škaredou slupkou je ten krásný, silný, svalnatý a bohatý princ
Hmm - a po prvním polibku zjistí, že žabák zůstal žabákem 
Není tady
helena napsal(a):
stále přemýšlý nad tím, že třeba pod tou škaredou slupkou je ten krásný, silný, svalnatý a bohatý princ
Hmm - a po prvním polibku zjistí, že žabák zůstal žabákem http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Ale kráááásnýýýýmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Není tady
Ivana napsal(a):
Musis lovit sama....., alespon tak jsem to udelala ja a dokonce jsem ulovila o par let mladsiho.....
Pred rokem jsem tady taky skuhrala, ze me.... skoro padesatku nikdo nechce.
Není tady
Lovit, být loven... Hmm. Jsem asi mimo. Vím, že kdybyach šla "programově lovit" tak narážím na samá paka. Jsem- li "lovena" vytváří to ve mě nějaký předem připravený blok- nechci být laciná kořist. Takže oslovení v supermarketu, nebo v čekárně u zubaře mě nechává úplně bez zájmu... 
Mám v živé paměti inzerátovou seznamku, kdy mě kontaktovali páni zoufalci na druhou. Špatní lovci.
Můj nynější muž je ale také inzerátový "odlov". A trefa. Jenže v okamžiku, kdy jsem na schůzku šla jen ze slušnosti a s předsevzetím, že pána pošlu okamžitě domů...: jojo:
Nedávno jsem se potkala se svým kamarádem z mládí, do kterého jsem tehdy byla zoufale platonicky zamilovaná. Přiznal mi, že tehdy měl v "hledáčku" jen mě a zoufale se toužil mi zalíbit. Já to prostě neviděla. Nechápu. I když mi teď připomněl pár momentů, kdy by mě to bývalo mělo trknout- netrklo... Přiznávám, že asi takhle se můžou minout lidi, kteří by si vyhovovali. Pokud nedají najevo co cítí...
A jak napsala Venuše- pokud bych o někoho stála, zkusím to říct. Obcházení kolem je možná hezké v těch 15, v 45 je to ztráta možného krásného společného času.... A když to nevyjde ? V "zralejším věku" jsme přece na facky od života už zvyklí , ne ? Takže o jednu víc už tak nepoloží... 

Není tady
Ja toho "meho" ulovila v praci. Proste jsem ho pozvala na sklenicku.... mohl to byt docela trapas, kdyby tenkrat rekl NE a nebo kdybychom si nesedli, protoze spolu sedime v kancelari.
Pri seznamovani na inzerat takovy trapas nehrozi, protoze uz toho cloveka nikdy neuvidis....
Taky jsem si kdysi myslela, ze chlapi v mem veku chteji jen dvacitky, ale "normalni" chlap chce radsi nez zajicka zenskou pro zivot.
Není tady
venuše napsal(a):
Ivana napsal(a):
Musis lovit sama....., alespon tak jsem to udelala ja a dokonce jsem ulovila o par let mladsiho.....
Pred rokem jsem tady taky skuhrala, ze me.... skoro padesatku nikdo nechce.
Nemusíš, nevyplyne-li t to z naturelu samo...
Buď jen sama sebou, spokojená, bav se životem, ono tě to samo nabije něčím, že nebudeš muset hnout ani prstem..
Není tady