Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 14. 2. 2010 12:54

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Mají to muži jinak?

Horacio napsal(a):

Pisatel napsal(a):

[ Když nic tak to mají blízko do penálu lol vissla

Slyšel jsi někdy o tom,co je úcta k ženě,takt a slušnost?

Aby tam nebyl nakonec dřív on sám, žejo? big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#77 14. 2. 2010 12:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já si nemůžu pomoct, ale tohle vlákno je přehlídka čeho ? je to machrovací vlákno o tom, která má jakej úspěch u chlapů a toho, kolik kolem vás běhá náctiletých ?
jdu na BB občas, ale na tohle honění si trika jsem narazila na více vláknech, pořád od jedněch a těch samých uživatelek. musím říct, že když to pořád někdo takhle nadhazuje a mele o tom dokola, vystavuje na obdiv, spíš mi to začíná smrdět kapitulation

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#78 14. 2. 2010 12:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Horacio napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Ivana napsal(a):

Off topic: ukažte mi muže, který bude lovit padesátiletou ženu. Ty jsou pro muže neviditelné.

lol No tak to se pleteš, ty jsou nejlepší k lovení. Když nic tak to mají blízko do penálu lol vissla

a ty jsi o tom někdy slyšel Horacio ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#79 14. 2. 2010 13:11

majkafa
Host

PPavlaa napsal(a):

Z osobní zkušenosti - jen do té doby, dokud s ním dotyčná souhlasí a pochlebuje mu.

Upravil(a) majkafa (14. 2. 2010 13:12)

#80 14. 2. 2010 13:16

Miluš
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

já si nemůžu pomoct, ale tohle vlákno je přehlídka čeho ? je to machrovací vlákno o tom, která má jakej úspěch u chlapů a toho, kolik kolem vás běhá náctiletých ?
jdu na BB občas, ale na tohle honění si trika jsem narazila na více vláknech, pořád od jedněch a těch samých uživatelek. musím říct, že když to pořád někdo takhle nadhazuje a mele o tom dokola, vystavuje na obdiv, spíš mi to začíná smrdět kapitulation

Pavli, neber to tak vážne, je to len vyjadrenie názoru na dané téma a ten vyjadruje každý iným spôsobom smile

Není tady

#81 14. 2. 2010 13:36

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Horacio napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Ivana napsal(a):

Off topic: ukažte mi muže, který bude lovit padesátiletou ženu. Ty jsou pro muže neviditelné.

lol No tak to se pleteš, ty jsou nejlepší k lovení. Když nic tak to mají blízko do penálu lol vissla

Ne já su valach a samouk. reta slon v porcelánu.
A víš co je to vtip a nadsázka? vissla

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#82 14. 2. 2010 13:39

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Pisatel napsal(a):

hlupáku. Jestlipak jsi znovu ulovil z tohohle důvodu i tu svou ... sad

Já a lovit? Majko na stará kolena tongue Se nechám ulovit Babou.jagou nebo jinou reta lol

Není tady

#83 14. 2. 2010 13:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Pisatel napsal(a):

Ivana napsal(a):

Šatisticky vzaté doňho majú bližšie chlapi, takže päťdesiatnikom odporúčam neloviť lolitky, ale zdatné ošetrovateľky, sestry, prípadne doktorky a lekárničky so spasiteľským syndrómom. vissla

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#84 14. 2. 2010 14:49

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Ivana napsal(a):

Šatisticky vzaté doňho majú bližšie chlapi, takže päťdesiatnikom odporúčam neloviť lolitky, ale zdatné ošetrovateľky, sestry, prípadne doktorky a lekárničky so spasiteľským syndrómom. vissla

A co děláš dneska večer? lol Že bych zalovil v kalných vodách neviditelných sátnic tongue visslareta

Není tady

#85 14. 2. 2010 15:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Z osobní zkušenosti - jen do té doby, dokud s ním dotyčná souhlasí a pochlebuje mu.

stolt
z mé osobní zkušenosti - není tím, na koho si tu hraje.

Není tady

#86 14. 2. 2010 16:32

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel:  Když nic tak to mají blízko do penálu lol vissla

Náhodou já bych za tuto poznámku Pisatele nekamenovala big_smile, já si dokonce přeji! "odejít" dřív než partner wink.

Pavli, žádná přehlídka ničeho - takhle ty debaty o věku třeba já vůbec nevnímám. Ivanka si tady posteskla a někteří jí holt to postesknutí na základě vlastních zkušeností nebo pocitů vyvracejí. Nic víc, nic míň. Od toho debata je. Navíc - proč někomu nenalít trošku optimismu, že jo smile.

Upravil(a) Tercila (14. 2. 2010 16:41)

Není tady

#87 14. 2. 2010 18:29

majkafa
Host

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

stolt
z mé osobní zkušenosti - není tím, na koho si tu hraje.

kapitulation Vlastně nic. Pardon. Na to si každý musí přijít sám. smile

Upravil(a) majkafa (14. 2. 2010 18:39)

#88 15. 2. 2010 7:40

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Pisatel:  Když nic tak to mají blízko do penálu lol vissla

Náhodou já bych za tuto poznámku Pisatele nekamenovala big_smile, já si dokonce přeji! "odejít" dřív než partner wink.

Pavli, žádná přehlídka ničeho - takhle ty debaty o věku třeba já vůbec nevnímám. Ivanka si tady posteskla a někteří jí holt to postesknutí na základě vlastních zkušeností nebo pocitů vyvracejí. Nic víc, nic míň. Od toho debata je. Navíc - proč někomu nenalít trošku optimismu, že jo smile.

Terci, máš sice správný pohled, bo každá správná žena by měla do roka odejít od muže, aby muž (pán tvorstva) měl možnost změnit svůj život a hlavně měl jiný sexuální objekt (to by přestaly nevěry lol ). Na druhou stranu brzdi kočko, každej chlap potřebuje ke konci svého života dobře vycvičenou ošetřovatelku a to při střídání ženskech jak slipů jde velice těžko. vissla

Není tady

#89 15. 2. 2010 9:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Pisatel napsal(a):

Selima napsal(a):

Pisatel napsal(a):

A co děláš dneska večer? lol Že bych zalovil v kalných vodách neviditelných sátnic tongue visslareta

Do sátnice mám ešte ďaleko.... reta Choď kaliť iné vody...  a nie som ani ošetrovateľka.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#90 15. 2. 2010 9:58

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Selima napsal(a):

Do sátnice mám ešte ďaleko.... reta Choď kaliť iné vody...  a nie som ani ošetrovateľka.

Tak jo když jinak nedáš, tak jdu kalit jinam smile pro jsitotu nějakou okolo 30ceti  vissla

Není tady

#91 15. 2. 2010 16:54

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Řekl bych, že takhle to praktikuje většina ženskejch... big_smile

A to je dobre, nebo spatne? va

Neumím posoudit, jestli je to "dobře nebo špatně", ale je to prostě tak...

Jasně že je to dobře. Nebudu přece ztrácet drahocenný čas a uvádět se do nepříjemných situací zdvořilého odmítání..big_smile

Mikeši - jak tam - vejš - píšeš, že tě ženská lovila jen jedna (a to ještě možná), žes všechno musel "vokecat" sám..tak..
Napadlo mě, třeba sis ani nepovšiml, že jsi byl v hledáčku a v tenatech a bylo ti již předem dovoleno ji .."vokecávat" .
Vždyť i píšeš, že je to obvyklý postup ženských...big_smile... asi to holky dělaly dobře, přetrvala -li v tobě tato krásná iluze lovce...big_smile

Nic ale ve zlém, neznám tě, tak nevím..třeba to fakt bylo čistě na tobě..náhodou..smile

Ženský vždycky daj nějakým signálem pokyn a souhlas  k možnému dvoření..ne?smile

Není tady

#92 15. 2. 2010 16:57

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Ivana napsal(a):

Ivano! Ty zlobíš! smile
Co to zase je!?
Ty jsi číslo..

Upravil(a) Wiki (15. 2. 2010 17:06)

Není tady

#93 15. 2. 2010 20:40

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki napsal(a):

Mikeši - jak tam - vejš - píšeš, že tě ženská lovila jen jedna (a to ještě možná), žes všechno musel "vokecat" sám..tak..
Napadlo mě, třeba sis ani nepovšiml, že jsi byl v hledáčku a v tenatech a bylo ti již předem dovoleno ji .."vokecávat".

Jistě - přesně takhle jsem to myslel big_smile Tedy, že pokud ženě ten muž "vadí na první pohled", nenechá se od něj ani "vokecávat"...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#94 16. 2. 2010 7:25

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Wiki napsal(a):

Napadlo mě, třeba sis ani nepovšiml, že jsi byl v hledáčku a v tenatech a bylo ti již předem dovoleno ji .."vokecávat".

Jistě - přesně takhle jsem to myslel big_smile Tedy, že pokud ženě ten muž "vadí na první pohled", nenechá se od něj ani "vokecávat"...

Mikeš, ale to vona neví, a stále přemýšlý nad tím, že třeba pod tou škaredou slupkou je ten krásný, silný, svalnatý a bohatý princ lol lol

Není tady

#95 16. 2. 2010 9:33

helena
♥♥♥♥♥♥♥

stále přemýšlý nad tím, že třeba pod tou škaredou slupkou je ten krásný, silný, svalnatý a bohatý princ
Hmm - a po prvním polibku zjistí, že žabák zůstal žabákem http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#96 16. 2. 2010 9:34

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

stále přemýšlý nad tím, že třeba pod tou škaredou slupkou je ten krásný, silný, svalnatý a bohatý princ
Hmm - a po prvním polibku zjistí, že žabák zůstal žabákem http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Ale kráááásnýýýýmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm reta lol

Není tady

#97 16. 2. 2010 10:36

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Ivana napsal(a):

Musis lovit sama....., alespon tak jsem to udelala ja a dokonce jsem ulovila o par let mladsiho.....
Pred rokem jsem tady taky skuhrala, ze me.... skoro padesatku nikdo nechce.

Není tady

#98 16. 2. 2010 11:50

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Lovit, být loven... Hmm.  Jsem asi mimo. Vím, že kdybyach šla "programově lovit" tak narážím na samá paka.  Jsem- li "lovena" vytváří to ve mě  nějaký předem připravený blok- nechci být laciná kořist. Takže oslovení v supermarketu, nebo  v čekárně u zubaře mě nechává úplně bez zájmu... tongue
Mám v živé paměti inzerátovou seznamku, kdy mě kontaktovali páni zoufalci na druhou. Špatní lovci.
Můj nynější muž je ale také inzerátový "odlov".  A trefa. Jenže v okamžiku, kdy jsem na schůzku šla jen ze slušnosti a s předsevzetím, že pána pošlu okamžitě domů...: jojo:
Nedávno jsem se potkala se svým kamarádem z mládí, do kterého jsem tehdy byla zoufale platonicky zamilovaná. Přiznal mi, že tehdy  měl v "hledáčku" jen mě a zoufale se toužil mi zalíbit. Já to prostě neviděla. Nechápu. I když mi teď připomněl pár momentů, kdy by mě to bývalo mělo trknout- netrklo... Přiznávám, že asi takhle se můžou minout lidi, kteří by si vyhovovali. Pokud nedají najevo  co cítí...
A jak napsala Venuše- pokud bych o někoho stála, zkusím to  říct. Obcházení kolem je možná  hezké v těch 15, v 45 je to ztráta možného krásného společného času.... A když to nevyjde ? V "zralejším věku" jsme přece na facky od života už zvyklí , ne ? Takže o jednu víc už tak nepoloží... dumbombig_smile

Není tady

#99 16. 2. 2010 13:24

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Ja toho "meho" ulovila v praci. Proste jsem ho pozvala na sklenicku.... mohl to byt docela trapas, kdyby tenkrat rekl NE a nebo kdybychom si nesedli, protoze spolu sedime v kancelari.
Pri seznamovani na inzerat takovy trapas nehrozi, protoze uz toho cloveka nikdy neuvidis....

Taky jsem si kdysi myslela, ze chlapi v mem veku chteji jen dvacitky, ale "normalni" chlap chce radsi nez zajicka zenskou pro zivot.

Není tady

#100 16. 2. 2010 13:49

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

venuše napsal(a):

Ivana napsal(a):

Musis lovit sama....., alespon tak jsem to udelala ja a dokonce jsem ulovila o par let mladsiho.....
Pred rokem jsem tady taky skuhrala, ze me.... skoro padesatku nikdo nechce.

Nemusíš, nevyplyne-li t to z naturelu samo...

Buď jen sama sebou, spokojená, bav se životem, ono tě to samo nabije něčím, že nebudeš muset hnout ani prstem..big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí