|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Mikeš tím se vysvětluje žes tady tak ukecanej 
Není tady

Mikeš napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Mne, kdyz se neco libi, tak si pro to proste jdu ;-)) Lovim.
A jak to děláš, babi?
Mně by to fakt zajímalo, bez ironie...
Pozvu ho ma kafe, ukecavam ;-) Normalka.
Není tady

baba.jaga napsal(a):
Mikeš napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Mne, kdyz se neco libi, tak si pro to proste jdu ;-)) Lovim.
A jak to děláš, babi?
Mně by to fakt zajímalo, bez ironie...
Aha
Tak to mám peška, protože já kafe nepiju 
Není tady

Mikeš napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Mikeš napsal(a):
A jak to děláš, babi?Mně by to fakt zajímalo, bez ironie...
Aha
Tak to mám peška, protože já kafe nepiju
co se da delat, prirozeny vyber (filtr) ;-DD
Není tady
Mikeš napsal(a):
Wiki napsal(a):
Já bych svůj výběr partnera popsala tak, že si vyberu sama a pak se "nechám" ulovit.
Řekl bych, že takhle to praktikuje většina ženskejch...
A to je dobre, nebo spatne? 
Není tady
Wiki napsal(a):
Já bych svůj výběr partnera popsala tak, že si vyberu sama a pak se "nechám" ulovit.

Taky tak. Nenechám se přece lovit někým, kdo se mi nelíbí. 

ViktorkaLove napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Wiki napsal(a):
Řekl bych, že takhle to praktikuje většina ženskejch...
A to je dobre, nebo spatne?
Neumím posoudit, jestli je to "dobře nebo špatně", ale je to prostě tak...
Není tady
Dixina: ten lovec a dobyvatel byl muž, že to bylo o dvoření
Dixi, tipla bych si, že tohle krásné mužské dobývání zůstalo, akorát žena má větší možnost volby, než dřív...
Naštěstí.
Mám naprosto shodný názor s Wiki - tak nějak to vidím. 
Upravil(a) Tercila (12. 2. 2010 23:12)
Není tady
Off topic: ukažte mi muže, který bude lovit padesátiletou ženu. Ty jsou pro muže neviditelné.
Není tady

Ivana napsal(a):
Off topic: ukažte mi muže, který bude lovit padesátiletou ženu. Ty jsou pro muže neviditelné.
Neviditeľné??? Nemám také poznatky. Skúšajú, mladší i starší, nie je to o veku si myslím, skôr tá chémia. 
Není tady

Ivana napsal(a):
Ženy kolem padesátky se mně zdají hodně okouzlující, mají v sobě pořád spousty sexuální energie, ale tím, že už tam není ten reporodukční prvek, je to takové relaxované. Mají velký nadhled a moudrost. A je-li tam ještě inteligence, těžko se tomu odolává. Jedné mojí kamarádce je přes padesát, a krom toho, že je chytrá a moudrá má v sobě nějaké zvláštní kouzlo, které způsobuje, že chlapi libovolného věku lezou po čtyřech. Včetně mě, samozřejmě 
Není tady

Ronja napsal(a):
Mojí mamince je 56 a zrovna ji v práci jeden kolega uhání docela výrazně. Aby tak ne, je to krásná a chytrá paní
No, paní dcera s inteligencí, sebevědomím a krásou taky docela ujde 
Upravil(a) Axi (13. 2. 2010 17:14)
Není tady

Ivana napsal(a):
Tak třeba já 
Není tady
Ivana: Off topic: ukažte mi muže, který bude lovit padesátiletou ženu. Ty jsou pro muže neviditelné.
Ivanko, tak já bych Ti ho fakt nejradši ukázala 
Padesátku jsem sice ještě neslavila, ale on třicítku taky ne

Jak tu říkají ostatní: není to vždycky "o věku".
Není tady

Jak tu říkají ostatní: není to vždycky "o věku".
A v Tvém případě tedy o čem? 

Není tady
Axi napsal(a):
Ronja napsal(a):
Mojí mamince je 56 a zrovna ji v práci jeden kolega uhání docela výrazně. Aby tak ne, je to krásná a chytrá paní
No, paní dcera s inteligencí, sebevědomím a krásou taky docela ujde
dík

Není tady
Ivana napsal(a):
No tak to se pleteš, ty jsou nejlepší k lovení. Když nic tak to mají blízko do penálu

Není tady
Mikeš napsal(a):
Ivana napsal(a):
Tak třeba já
Ty si zase koleduješ, že 
Upravil(a) Pisatel (14. 2. 2010 13:35)
Není tady

Pisatel napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Ivana napsal(a):
Tak třeba já
Ty si zase kloduješ, že
Nekloduju 
Jen jsem chtěl Ivaně naznačit, že každý muž kolem padesátky nemusí být nutně posedlý buď lolitkami nebo dívčinami kolem dvacítky...
Není tady

Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Tak třeba já
Ty si zase kloduješ, že
Nekloduju
Jen jsem chtěl Ivaně naznačit, že každý muž kolem padesátky nemusí být nutně posedlý buď lolitkami nebo dívčinami kolem dvacítky...
Ale takí sa asi dajú počítať na prstoch rúk 
Není tady

Miluš napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Neklesej na mysli - Axi, Pisatel a já - to už jsou tři prsty...

Není tady

Mikeš napsal(a):
Miluš napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Neklesej na mysli - Axi, Pisatel a já - to už jsou tři prsty...
![]()
![]()
To sa mi naozaj uľavilo 
Není tady
Pisatel napsal(a):
Ivana napsal(a):
No tak to se pleteš, ty jsou nejlepší k lovení. Když nic tak to mají blízko do penálu
![]()
Slyšel jsi někdy o tom,co je úcta k ženě,takt a slušnost?
Pisatel napsal(a):
![]()
hlupáku. Jestlipak jsi znovu ulovil z tohohle důvodu i tu svou ...