Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 9. 2. 2010 11:43

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Mají to muži jinak?

Muži to samozřejmě mají jinak než ženy. Po stovky tisíc let jsme každé pohlaví fungovali se zcela odlišnými úkoly a ta stovka dvě posledních let na tom nic moc nezměnily.
Je tedy dobré to vědět, ale taky to není potřeba používat jako zeď, za kterou se dá leccos schovat.
A taky to nemáme až zas TAK jinak, abychom se nedohodli smile

Nu a osobní "nastavení - temperament" s touhle "druhovou odlišností" mezi muži a ženami nemá vcelku nic společného smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#27 9. 2. 2010 18:59

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

oba (babí a Pisatel)vedle jak ta jedlé lol zase wink

Upravil(a) Kaštanka (9. 2. 2010 19:00)

Není tady

#28 9. 2. 2010 20:07

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Kaštanka napsal(a):

oba (babí a Pisatel)vedle jak ta jedlé lol zase wink

Dobre mi tak! ;-)

42!

Není tady

#29 10. 2. 2010 13:41

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Jasně, že to mají muži "jinak" než ženy.

Vyplývá mi to z jejich rodového určení. Lovit, dobývat, tokat a natřásat barevná brka před pářením. Ale  není to psáno pejorativně ..to vůbec.

Žena pečuje o potomstvo - také se nabízí.
V dnešní době je to samozřejmě už jinak, nejde to brát jako v pravěku, "loví" třeba oba, ale ty hormony a nevímcoještě budou takto nasměrovány zřejmě pořád.
Zbytek bych řekla, že závisí na naší inteligenci /všeho/, schopnostech, povaze, přizpůsobování se, sebevědomí atd, atd.

proto třeba někdo(třeba paní A), ne že by mužskou nevěru omlouvala, ale třeba zjistí, že co ona může udělat, to je jen práce na sobě. a proto se do ní hned pustí A když svůj díl práce odvede, pak se teprve koukne na druhého, jak se to odrazilo , ne dřív. Tady možná dochází k tomu omylu, nedorozumění, že já musím a on ten partner  nemusí nic...

A ve skutečnosti jsem zjistila, že muž zase nepotřebuje tolik, že jsou v podstatě jednoduší. Zase nemyšleno pejorativně. big_smile

Upravil(a) Wiki (10. 2. 2010 13:42)

Není tady

#30 10. 2. 2010 16:06

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Muž a žena se DOPLŇUJÍ, proto to prostě nemohou mít STEJNĚ, ale musejí to mít JINAK smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#31 10. 2. 2010 16:21

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Muž a žena se DOPLŇUJÍ, proto to prostě nemohou mít STEJNĚ, ale musejí to mít JINAK smile

Ano, je to tak, skutečně se doplňují, a to po všech stránkách.
To lze na průřezu  množení i dokázat big_smile

Není tady

#32 11. 2. 2010 8:24

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Vyplývá mi to z jejich rodového určení. Lovit, dobývat, tokat a natřásat barevná brka před pářením. Ale  není to psáno pejorativně ..to vůbec

Jak tak koukám kolem sebe, tak mám pocit, že tahle role se obrátila hmm
Já jsem ale stará škola, mně se líbilo, jak to "bejvávalo" wink

Upravil(a) dixina (11. 2. 2010 8:24)

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#33 11. 2. 2010 9:04

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

dixina napsal(a):

Vyplývá mi to z jejich rodového určení. Lovit, dobývat, tokat a natřásat barevná brka před pářením. Ale  není to psáno pejorativně ..to vůbec

Dixi tummenupp  souhlas tummenupp

Není tady

#34 11. 2. 2010 9:15

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Ale no tak holky, oběcně lze říci, že v podstatě jsme stejní bo muži umí stejně dobře prát, vařit, žehlit i o toho potomka se postarat, ulovit mamuta či sbírat bobule. Stejné to máme i v tom co asi tady se řeší a to onen vztahový stav. Rozdíl je v prkotině a to v "přístupu" a možnostech. Ano přznávám, že žena onu "lásku" (chápejte vztah) prožívá víc srdcem, emocí, kdežto muž tak jemný emoční (až asi na 4% ale to je jinde či do jiného vlákna) není, ale tu lásku cítí stejně.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#35 11. 2. 2010 9:30

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Ale no tak holky, oběcně lze říci, že v podstatě jsme stejní bo muži umí stejně dobře prát, vařit, žehlit i o toho potomka se postarat, ulovit mamuta či sbírat bobule. Stejné to máme i v tom co asi tady se řeší a to onen vztahový stav. Rozdíl je v prkotině a to v "přístupu" a možnostech. Ano přznávám, že žena onu "lásku" (chápejte vztah) prožívá víc srdcem, emocí, kdežto muž tak jemný emoční (až asi na 4% ale to je jinde či do jiného vlákna) není, ale tu lásku cítí stejně.

Samozrejme. Zeny ty rozdily zbytecne moc dramatizuji ...
Ja osobne dokazu switchovat svoje mysleni mezi tzv. muzskym a zenskym skoro vzdy.

Upravil(a) baba.jaga (11. 2. 2010 9:32)

42!

Není tady

#36 11. 2. 2010 9:37

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

dixina napsal(a):

Jako obvykle, mam opacny nazor. Mne se to zase naramne libi. Nemusim nic. Nemusim se vdavat, mit deti, zehlit, varit, malo vydelavat, sedet v koutku a drzet hubu.
Ale muzu lovit, dobyvat a taky to obvykle delavam.

Upravil(a) baba.jaga (11. 2. 2010 9:39)

42!

Není tady

#37 11. 2. 2010 10:01

dixina
♥♥♥♥♥♥-

baba.jaga napsal(a):

dixina napsal(a):

Jako obvykle, mam opacny nazor. Mne se to zase naramne libi. Nemusim nic. Nemusim se vdavat, mit deti, zehlit, varit, malo vydelavat, sedet v koutku a drzet hubu.

No tak osobně se považuji za vysoce emancipovanou ženu, rozhodně nesedím v koutku a nedržím hubu lolwink
Taky jsem nemusela mít děti a nemusela jsem se vdávat, ale já jednoduše chtěla.
Měla jsem svým příspěvkem spíše na mysli to, že to bývalo fajn, že ten lovec a dobyvatel byl muž, že to bylo o dvoření a že se mi docela příčí, když vidím, jak u baru stojí hoši a děvčátka jim podlézají, nabízejí se jim a v podstatě je loví. Tohle se mi fakt hnusí.
Samo, že nehážu všechny chlapy do jednoho pytle wink
A doma? Mám to nejlepší pod sluncem, vůbec mu nevadí, že musí chytit hadr do ruky, nafedrovat myčku a nebo třeba vyprat a pověsit prádlo.

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#38 11. 2. 2010 10:06

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

naprosto s Tebou souhlasím stolt

Není tady

#39 11. 2. 2010 10:15

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

dixina napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

dixina napsal(a):

No tak osobně se považuji za vysoce emancipovanou ženu, rozhodně nesedím v koutku a nedržím hubu lolwink
Taky jsem nemusela mít děti a nemusela jsem se vdávat, ale já jednoduše chtěla.
Měla jsem svým příspěvkem spíše na mysli to, že to bývalo fajn, že ten lovec a dobyvatel byl muž, že to bylo o dvoření a že se mi docela příčí, když vidím, jak u baru stojí hoši a děvčátka jim podlézají, nabízejí se jim a v podstatě je loví. Tohle se mi fakt hnusí.

Otazka preferenci. Ja zase radeji lovim, protoze proste rada vybiram sama ;-))

Upravil(a) baba.jaga (11. 2. 2010 10:23)

42!

Není tady

#40 11. 2. 2010 10:21

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

baba.jaga napsal(a):

Otazka preferenci. Ja zase radeji lovim, protoze proste rada vybiram sama ;-))

lol lol potfory jedny lol lol lol

Není tady

#41 11. 2. 2010 10:26

dixina
♥♥♥♥♥♥-

I když jsem (bývala jsem wink ) lovená, tak jsem si vybírala.
A doufám, že výběr se vyplatil lol
Zatím dobrý tummenupp

Není tady

#42 11. 2. 2010 10:27

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Babo, i když s Tebou v mnoha věcech nesouhlasím, tak Tě považuji za inteligentní ženskou, a proto věřím, že mi rozumíš vissla

Není tady

#43 11. 2. 2010 10:47

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

dixina napsal(a):

Babo, i když s Tebou v mnoha věcech nesouhlasím, tak Tě považuji za inteligentní ženskou, a proto věřím, že mi rozumíš vissla

Da se rict, ze ti rozumim i kdyz celkove nesouhlasim ;-)))
Pokud se ti libi byt lovena, tak proc ne. Ja takova nejsem. Mne, kdyz se neco  libi, tak si pro to proste jdu ;-)) Lovim.

Upravil(a) baba.jaga (11. 2. 2010 10:48)

42!

Není tady

#44 11. 2. 2010 17:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja sa rada nechávam loviť, ale občas sa stárcajú kontúry toho, kto loví a kto je lovený lol - a to sa mi na tom páči. Asi sa mi občas viac páči samotná hra ako výsledok... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#45 12. 2. 2010 8:01

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Koukám, že Selima, Baba.jaga, Dixína a některé další dámy, jsou jasné, aby na ně byla hozena síť a staly se pacientkami  nejbližší psychiatrické kliniky.Od kdy pevnost dobývá obléhající vojáky dobyvatele? lol

Není tady

#46 12. 2. 2010 13:29

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Ja sa rada nechávam loviť, ale občas sa stárcajú kontúry toho, kto loví a kto je lovený lol - a to sa mi na tom páči. Asi sa mi občas viac páči samotná hra ako výsledok... wink

Já bych svůj výběr partnera popsala tak, že si vyberu sama a pak se "nechám" ulovit. smile

Není tady

#47 12. 2. 2010 13:32

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Koukám, že Selima, Baba.jaga, Dixína a některé další dámy, jsou jasné, aby na ně byla hozena síť a staly se pacientkami  nejbližší psychiatrické kliniky.Od kdy pevnost dobývá obléhající vojáky dobyvatele? lol

Nerozumím. A zejména druhé větě..ani nevyčtu podmět a přísudek, šlo by to napsat jinak? big_smile

Není tady

#48 12. 2. 2010 14:16

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki nevím jak ti vysvětlit, že tou pevností je žena a obléhajícími vojáky muži dobyvatelé? lol

Není tady

#49 12. 2. 2010 14:54

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Wiki nevím jak ti vysvětlit, že tou pevností je žena a obléhajícími vojáky muži dobyvatelé? lol

Hele, Pisateli, Tebe někdy nějaká ženská lovila? Mně teda ne (nebo jedna teda možná jo big_smile ) ale jináč jsem to musel vždycky vokecat já... big_smile

baba.jaga napsal(a):

Mne, kdyz se neco  libi, tak si pro to proste jdu ;-)) Lovim.

A jak to děláš, babi? va Mně by to fakt zajímalo, bez ironie...

Upravil(a) Mikeš (12. 2. 2010 14:55)

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#50 12. 2. 2010 15:02

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki napsal(a):

Já bych svůj výběr partnera popsala tak, že si vyberu sama a pak se "nechám" ulovit. smile

Řekl bych, že takhle to praktikuje většina ženskejch... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí