Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 7. 2. 2010 17:18

werena30
♥♥♥♥---

Mají to muži jinak?

Často slýchám názor,že my ženy musíme být tolerantní,protože muži to mají s tou věrností trošku jinak (paradoxně většinou od žen).
Jako to se tím snaží uchlácholit nebo co?
A to jako jdete do vztahů s : já mu budu věrná a on občas zahne,protože je muž?
A když my ženy jsme takové tolerantní,tak kolik mužů asi vydýchá tvrzení : Víš miláčku, my punkáči to máme trochu jinak  . . . to je v podstatě geneticky daný lol ?

Není tady

#2 7. 2. 2010 17:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Mají to muži jinak?

vidíš weren, já mám kamarádku, která má občas nějákej ten úlet, aniž by chtěla bořit rodinu, ale ona sama říká, že prostě nemůže být celej život jen s jedním chlapem, že na to není stavěná ... a když před ní nadhodím, co by řekla na nevěru jejího muže, tak má rudo před očima a nejspíš by ho zabila lolvissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#3 7. 2. 2010 17:36

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Nikde jsem sice neslyšela, že musím  být tolerantní, zato jsem postřehla, že díky testosteronu jsou chlapi k sexu jinak stavění, mají k němu i trochu jiné postoje. Zatímco pro ženu je to záležitost vztahová, pro muže spíše zasít plémě. Jinak se i sexuálně vybudí.  To je celé. Otázkou pak je jestli to tolerovat chci a nebo ne.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#4 7. 2. 2010 18:41

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

PavlaH napsal(a):

Nikde jsem sice neslyšela, že musím  být tolerantní, zato jsem postřehla, že díky testosteronu jsou chlapi k sexu jinak stavění, mají k němu i trochu jiné postoje. Zatímco pro ženu je to záležitost vztahová, pro muže spíše zasít plémě. Jinak se i sexuálně vybudí.  To je celé. Otázkou pak je jestli to tolerovat chci a nebo ne.

a já myslela že zasít sémě smile

Upravil(a) laminanonte (7. 2. 2010 18:41)

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#5 7. 2. 2010 18:42

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Nikdy je nemůžeme doopravdy pochopit,to bysme se museli aspoň na den stát chlapem.Nanejvýš se můžeme snažit jim porozumět.....ale to je asi tak vše. Nekomplikuj si život, wereno, nesnaž se to pochopit....dumbombig_smilebig_smilebig_smile

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#6 7. 2. 2010 18:47

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Wereno, nejdřív jsem se hezky zasmál, když jsi napsala, že to máme paradoxně  a většinou od žen. lol Ti jako chceš lidi a dvě jejich pohlaví srovnávat třeba s liškama nebo s ftákama? lol No když už jsme u té fauny tak 85% fauny žije v samčí dominanci a samičky v harémech. Ten zbytek je asi jen v 1% párové. ten zbytek jen v době páření.
Jinak to moc jinak paradoxně od žen nemáme, taky nějak rádi jen jednu (občas dvě), ale spíš se nevázat na delší dobu, asi tak bych pojmenovat to "rozsévání semene".
P.S. mnohdy skutečně nevinné delší a nijak dál nerozvedené "kouknutí za pěknou kočkou na stanici metra bývá zahájením podezřívavosti z nevěry. (Dovolím si poznamenat, že ono pohlédnutí bývá zhodnocením toho co máme doma a z 90% se rádi domu vracíme smile )

Upravil(a) Pisatel (7. 2. 2010 18:49)

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#7 7. 2. 2010 18:55

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

laminanonte napsal(a):

PavlaH napsal(a):

a já myslela že zasít sémě smile

Plémě nebo sémě - to je fuck big_smile Podle mě jsou tyhle názory zcestný, a ženský jsou v podstatě (samozřejmě v rámci jisté statistické nepřesnosti) zhruba stejně nevěrný, jako my, chlapi.

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#8 7. 2. 2010 19:01

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Pisatel napsal(a):

Wereno, nejdřív jsem se hezky zasmál, když jsi napsala, že to máme paradoxně  a většinou od žen. lol Ti jako chceš lidi a dvě jejich pohlaví srovnávat třeba s liškama nebo s ftákama? lol No když už jsme u té fauny tak 85% fauny žije v samčí dominanci a samičky v harémech. Ten zbytek je asi jen v 1% párové. ten zbytek jen v době páření.
Jinak to moc jinak paradoxně od žen nemáme, taky nějak rádi jen jednu (občas dvě), ale spíš se nevázat na delší dobu, asi tak bych pojmenovat to "rozsévání semene".
P.S. mnohdy skutečně nevinné delší a nijak dál nerozvedené "kouknutí za pěknou kočkou na stanici metra bývá zahájením podezřívavosti z nevěry. (Dovolím si poznamenat, že ono pohlédnutí bývá zhodnocením toho co máme doma a z 90% se rádi domu vracíme smile )

Tvoje P.S. se mi líbí a souhlasím.Můj manžel ( když jsem se  ho na to ptala ) mi také řekl,že se podívá na ženskou,když ho něčím zaujme- čímkoliv -ale otočí se jen málokdy ( to dál nerozebírám a ani nad tím nepřemýšlím ). A přesně ja říkáš ty, připomene si tím jen to,jak je šťastný,že má domě mě. A mám-li být upřímná,tak i já se na pěkného chlapa podívám a klidně se i otočím....a určitě to neznamená,že bych ho chtěla sbalit....a manželovi říkám: podívej se, otoč se když už máš tu potřebu,ale nesahej.....dumbomdumbomdumbom a smějeme se tomu...neprožívá to nikterak tragicky...visslavisslavissla

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#9 8. 2. 2010 9:47

werena30
♥♥♥♥---

Pisatel napsal(a):

Ale né, to bylo míněno,že tento názor slýchám od žen nikoliv od mužů. To je to,co mě na tom zaráží.
Jsem tenhle víkend dostala několik nabídek kvalitního sexu,ale nemyslím si,že bych je nevyužila z důvodu,že jsem žena a to my ženy jako neděláme lol .
To P.S.: u nás nehrozí. Většinou muže na zajímavý objekt upozorním dřív než si ho všimne, a pak poslouchám: "Nečum furt po těch ženskejch!" big_smile

Není tady

#10 8. 2. 2010 10:01

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Podle mě jsou tyhle názory zcestný, a ženský jsou v podstatě (samozřejmě v rámci jisté statistické nepřesnosti) zhruba stejně nevěrný, jako my, chlapi.
Jasně Mikeši - a ona statistická úchylka je způsobena tím, že statistici neberou v úvahu, že kočárek s kojencem je přece jen pro ženy jistou překážkou v páchání nevěry http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#11 8. 2. 2010 10:10

werena30
♥♥♥♥---

helena napsal(a):

Podle mě jsou tyhle názory zcestný, a ženský jsou v podstatě (samozřejmě v rámci jisté statistické nepřesnosti) zhruba stejně nevěrný, jako my, chlapi.
Jasně Mikeši - a ona statistická úchylka je způsobena tím, že statistici neberou v úvahu, že kočárek s kojencem je přece jen pro ženy jistou překážkou v páchání nevěry http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Jo, na kočárek a mimino se muži balej hrozně obtížně lol dokonce to některé vyloženě odpuzuje va

Není tady

#12 8. 2. 2010 10:27

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

To ale není tělesná vada lol Ono když se ženskejm splaší hormóny, tak jde všechno stranou vissla

Není tady

#13 8. 2. 2010 10:30

helena
♥♥♥♥♥♥♥

když se ženskejm splaší hormóny...
Pisateli, jsi poněkud monotematickej a pro všechny situace máš jedno jedný vysvětlení http://fora.babinet.cz/img/smilies/dumbom.gif Že by už stařecká rigidita??? http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#14 8. 2. 2010 10:42

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

když se ženskejm splaší hormóny...
Pisateli, jsi poněkud monotematickej a pro všechny situace máš jedno jedný vysvětlení http://fora.babinet.cz/img/smilies/dumbom.gif Že by už stařecká rigidita??? http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

Nebude to tím, že je to téma pořád stejný? Jen to jinak vždy zahájíme a nakonec se dopracujeme ke stále stejnému? vissla

Není tady

#15 8. 2. 2010 11:45

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

werena30 napsal(a):

Jsem tenhle víkend dostala několik nabídek kvalitního sexu,ale nemyslím si,že bych je nevyužila z důvodu,že jsem žena a to my ženy jako neděláme lol ...

... Hm, to prisly do schranky, nebo na dobirku? A od jake sluzby, pls.? va

Není tady

#16 8. 2. 2010 11:52

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

werena30 napsal(a):

Jsem tenhle víkend dostala několik nabídek kvalitního sexu,ale nemyslím si,že bych je nevyužila z důvodu,že jsem žena

Vazne? Ja jako zena jsem techto nabidek hojne vyuzivala, kdyz jsem mela abstinencni priznaky ;-)

42!

Není tady

#17 8. 2. 2010 11:55

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Jinak obecne k tehle debate. Mne zarazi, nekdo haze muze do stejneho pytle. Muzi (ostatne jako zeny, pro dukaz staci se podivat do vedlejsiho uzevreneho vlakna)  Kazdy muz je celkem dost jiny a je hloupost aplikovat na ne nejake klise a stereotypy.

42!

Není tady

#18 8. 2. 2010 12:30

werena30
♥♥♥♥---

ViktorkaLove napsal(a):

werena30 napsal(a):

Jsem tenhle víkend dostala několik nabídek kvalitního sexu,ale nemyslím si,že bych je nevyužila z důvodu,že jsem žena a to my ženy jako neděláme lol ...

... Hm, to prisly do schranky, nebo na dobirku? A od jake sluzby, pls.? va

No, tak ta jedna byla na dobírku hned na nejbližším WC,ale ten pán mě zná už léta a ví,že ho opět odmítnu. (jinak to bylo míněno,jako v Pelíškách)

Není tady

#19 8. 2. 2010 12:33

werena30
♥♥♥♥---

baba.jaga napsal(a):

Jinak obecne k tehle debate. Mne zarazi, nekdo haze muze do stejneho pytle. Muzi (ostatne jako zeny, pro dukaz staci se podivat do vedlejsiho uzevreneho vlakna)  Kazdy muz je celkem dost jiny a je hloupost aplikovat na ne nejake klise a stereotypy.

Jsem ráda,že nejsem sama,kdo to vidí takhle godlike .

Není tady

#20 8. 2. 2010 15:29

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

werena30 napsal(a):

neděláme jako nebo teda neděláme lol

Není tady

#21 8. 2. 2010 15:32

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

werena30 napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Babí, každý jsme jiný, ale my ( kaštanka lol)tu myslíme principy pohlaví. Já ale nečetla všechno, páč nestíhhám tongue

Není tady

#22 8. 2. 2010 15:55

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Kaštanka napsal(a):

werena30 napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Babí, každý jsme jiný, ale my ( kaštanka lol)tu myslíme principy pohlaví. Já ale nečetla všechno, páč nestíhhám tongue

Principy pohlavi? To jsou mi veci.
Ty si klidne muzes myslet, ze zeme je hranata, to je uplne sumak.

Co bych ti tak k tomu rekla? Ja muzu jen konstatovat, ze ty jsi svym zalozenim tradicni a konzervativni, kdezto ja jsem  svobodomyslna a nekonvencni ;-DDDD To je vlastne vsechno, co se z tehle debaty da odvodit.

Upravil(a) baba.jaga (8. 2. 2010 15:58)

42!

Není tady

#23 9. 2. 2010 8:30

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

baba.jaga napsal(a):

Kaštanka napsal(a):

werena30 napsal(a):

Principy pohlavi? To jsou mi veci.
Ty si klidne muzes myslet, ze zeme je hranata, to je uplne sumak.

Co bych ti tak k tomu rekla? Ja muzu jen konstatovat, ze ty jsi svym zalozenim tradicni a konzervativni, kdezto ja jsem  svobodomyslna a nekonvencni ;-DDDD To je vlastne vsechno, co se z tehle debaty da odvodit.

Třeba to, v čem to muži mají jinak, v hormonech, v srdci, v kalhotách ? A jak   se to projevuje? big_smile

Není tady

#24 9. 2. 2010 8:41

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Kaštanka napsal(a):

Třeba to, v čem to muži mají jinak, v hormonech, v srdci, v kalhotách ? A jak   se to projevuje? big_smile

Tys holka dobře úsměvná? Jistě že hormony máme jiné, ale oba  směřují k jednomu a to aby jsis/jsme si to společně užili. V srdci? No tam jsme stejní taky milujeme oddaně a věrně. No kdyby nebyl rozdíl v kalhotech pak by jsme se asi množili a hlavně sexovali třeba nosem lol

Není tady

#25 9. 2. 2010 9:13

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Tak se ztotoznuju s Pisatelem.  S hormony je to stejny, srdce rovnez, v kalhotach nastesti to maji jinak ;-))

42!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí