29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Není tady
Tak jo.
Potvůr, taky jsme kupovali baterku...ale ta první vydržela 6 let, což je super. Můj si autíčka hledí A já tomu prd rozumím, jednou ta rok jedu
Není tady
leni, krásnej A má růžovou kytičku jako Agátka
Není tady
Leninka41 napsal(a):
Takže mámtu čest vám představot mého prince:
http://upload.svetobrazku.cz/thumbs/klz1265644433c.jpg
http://upload.svetobrazku.cz/thumbs/bwy1265644586a.jpg
A takhle odpadám po papání:
http://upload.svetobrazku.cz/thumbs/viu1265644637d.jpg
no Leni náááádherný!!!
Není tady
Nemůže zabrat,tak jdeme koupat a nakojit a pak snad vytuhne
Peťo tys taky měla takovýho drobečka malýho,musím odsávat a nevím kolik si mohu dovolit,každopádně prsa mám hodně nalitá až tvrdá.
Není tady
Leninka41 napsal(a):
Nemůže zabrat,tak jdeme koupat a nakojit a pak snad vytuhne
Peťo tys taky měla takovýho drobečka malýho,musím odsávat a nevím kolik si mohu dovolit,každopádně prsa mám hodně nalitá až tvrdá.
Jeee, Leni, vy už jste doma
Není tady
Jj blavi jsme
máme sice jen 2560 g ale přibýváme,jen díky mé trělivosti kojit každé 3 hod i v noci.
Není tady
Leni, má krásné vlásky
Není tady
Ted ukazovali ve zprávách, kolik se rodí dětí na severu a na jihu Moravy... A byly taky klááásné jak ty vaše
No, to by mě taky zajímalo, jak poznám, že můžu odsát...aby zůstalo na krmení.nebo vůbec neodsávat...to bude pr.el
Není tady
Ahojte holky, konečně doma
Není tady
Leni ty máš krásného chlapečka.
Není tady
Leni,vítej doma malej je super
a to odpadavaní po jídle mi taky něco připomína
Tak mi jsme po važení a přibrali jsme 20dkg Takova dřina a 20dkg
Ale je to pry v normě,ale ja mam pocit,že mam ty prsa uplně vycucly
Nějak ještě nestíham a mala se ted probrala,tak padím
Není tady
Leni vítej Ten je krásnej
Tak mi teda kadíme tak 4 denně, většinou je to všechno dopoledne a vždy je zakaděná až na záda
Marluk tak jak? Zvladli jste to?
Není tady
Brouček spinká,máte tedy už i slohovku
Není tady
Ahoj holky,tak nez sem vas docetla,tak uz zase muzu koncit-a jit kojit... .
Lenku vitam doma,malej je krasnej
Ten muj se asi pomalu probouzi,vyluzuje takove srandovni skreky jen doufam ze je to v poho,ze to treba neco spatneho neznamena...taky vam mimca skrehotaji ze spanku???
Pupinky uz se snad zastavily,jeste mu vyrasily na krku a az na telo trochu .Na tvarich uz to ma vysusene,a uz to snad bude lepsi a lepsi.
Ale vcera sem zas udelala botu!!!Sem ho prebalovala v kuchyni vyjimecne na podlozce,na ni sem mela tu separacni,a delal koniky tak sem mu tu separ.podl.vyndala a byl jen na te omvatelne-nahatej,no a najednou pláč(ja hmu mezitim osetrovala pupinky na krku)tak sem si myslela ze mu to vadi to potirani,tak ho otocim....no a on se POCURAL!!!A byl celej mokrej od toho-paradne se to rozteklo,a smerovalo mu to nahoru,a mel to chudak i po pusince!!! bych si zas naliskala potom
či me napadlo ze se zrovna pocura-no tak sel hned do vanicky....tož tak ja delam boty no
.Tak zase ahojky.
Není tady
Leninko malej je krásnej zahlídla jsem tvůj příspěvek
a vy už jste doma
tak ať vám to spolu co nejdříve klape,hodně štěstí v životě broučkovi
Není tady
Holk já snad konečně dobrý. A malý to zvládnul s tatínkem na jedničku, fakt ho krmil stříkačkou úplně v pohodě, teď ho ještě dokrmí a pak už můžu kojit.
Není tady
Marluk, super, jste šikulky
Není tady
Leni, vítej doma, maličkej se moc povedl
Marluk, tak to je super, že to kluci zvládli a ty už budeš mít taky pokoj od všech neduhů
A copak Péťa, ještě se tu dnes nukázala a měli jít na to oční, tak snad to mají dobrý.
Já teď dovezla Niki, ještě že tu sestřenku mám baterku jsem nabíjela 2 hodiny, abych vůbec nastartovala, takže jsem už volala manžovi, že musí ještě dnes koupit novou
Zítra vezu Nikolku k mámě a já jdu konečně po čtvrt roce na pedikůru a pak na kafíčko s kamarádkou. Aspoň v něčem má to nekojení výhody
Tak my jdem krmit, pak holky musím pofackovat na koupání a uložit, tak to vidím zas tak do devíti perné práce
to je sranda
http://www.novinky.cz/koktejl/191536-po … tydnu.html
Není tady
Marluk to jsou dobrý, nám to stříkačkou nikdy moc nešlo.
Pajti však ty boty děláme určitě všichni. Je to pokus omyl. Já třeba ze začátku Kamčce otírala konečník jen ubrousky, až to měla chuděra krvavé. Tak jsem začala používat žinku a je to v pohodě. No a takových věcí bylo a bude.
Není tady
Téma zavřeno