29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
jé tu dr. zrovna řeším s holkama u nás....-jako co tam dělá a co kontroluje-a jestli jako dát náký kafe nebo tak..... u adama u nás nebyla......
sissi-najednu stranu sem ráda že je malej ještě tam kde je a na druhou stranu........už jsem na něj strašně zvědavá jakej bude.....,no já bych tak ten příští týden a jestli nic tak tady s váma končím a stěhuju se k jarním
Není tady
hm, kafe jsem jí nenabídla, to jsem asi měla koukla na pupík, poslechla jí, napsala recepty, pokecaly jsme o kojení a tak
Není tady
my šli asi za týden a teď půjdeme po šestinedělí. Socku v porodnici nabízeli spolubydlící, nebyla provdaná a asi neměla prohlášení o otci dítěte, malá se jmenovala jako ona.
Není tady
Já tady k té chodila od 10let Jsem se jí představila a že jsem u ní byla..tak že se podívá i po složce
Vůbec už nevím ani jak vypadá. A prý bydlí tady v naší vesnici...jsem ani nevěděla. Tak to je taky fajn, kdyby něco, tak přiletí..že.
Kafe jí udělám..když bude hodná
Jinak ty uřednice dnes krom jedné, byly velice příjemné žeby změna na úřadech???
Není tady
mag napsal(a):
my šli asi za týden a teď půjdeme po šestinedělí. Socku v porodnici nabízeli spolubydlící, nebyla provdaná a asi neměla prohlášení o otci dítěte, malá se jmenovala jako ona.
Ahaaa...
A už za týden??? Chudatko budu vláčet??
Není tady
No a byla strašná zima A to jenom kvůli tomu, aby jí zvážila, změřila, změřila fontanelu a poslechla si jí a s tím posloucháním za náma vyběhla do čekárny, protože malá měla po narození brachykardii, jinak by jí ani neposlouchala.
Není tady
Ahojdá tak jsem přečetla nový zprávičky holky jsou maminama superrrrr!
Holky všimli jste si, že jsme měli minimum císařů a já, že jsem měla snad největší váhově mimino tady. A je hrozný jak to letí nám už bude zítra měsíc.
Není tady
Niki ještě počkej na dvě... Třeba budu mít macíka po otci mojem, 5.4kg Stejně je blbé, že jdu do neznáma, když nevím, jak velké mimčo bude
Není tady
Sisíku a tobě nikdo neřekl nic předběžně? Jestli ne tak to bude velký překvápko. Teda přes 5 kilo bych rodit nechtěla. Holky to vzali šuperm koukám jak Lenďa tak Markétka.
Není tady
sissi napsal(a):
Sudí
Já myslím, že my dvě si ještě přečteme jako těhule "první jarnátko je na světě"
no no;)
Není tady
Hele, kamarádka teď zastupuje paní, co rodila dítě přes pět kilo a byl to strašný masakr, ale detaily se dozvím až v pátek, to přijede na návštěvu.
Niki ahoj
Není tady
No Niki, můj dr, nedělá odhady...jsem se ho ptala Takže překvapení. Můj miláček a i já jsme měli 2.8 a 2.9kg..tak uvidíme
No Clari, tam je jedna dál než my a jedna v závěsu
Není tady
Mag ahoj teda holky vám už je přes měsíc to je parádička.
Mag prosím tě ještě špiníš nebo už ne?? Abych byla v obraze.
No to si paní musela užít takový porod bych nechtěla za žádnou cenu.
Není tady
už nešpiním.
jdeme kojit, pa berule
Není tady
Sisi tak škoda, že teda nevíš aspoň přibližně, ale co svět se nezboří.
Není tady
Holky kolik spotřebujete za den jedn.plen?? Cca?? Máma mi tady tvrdí, že mimčo kadí jednou za den...to je kravina ne??? Co to zas mele
Není tady
Nás teprve čeká teď ve čtvrtek druhá poradna s malým a příští týden mám já gyndu a malej ko s nožičkama.
Není tady
Sisi někdy jednou za den kadí někdy víckrát. Já přebaluju při každým druhým jídle a to je po třech až po čtyřech hodinách, ale když to má pročůraný dřív tak ho vyměním. Zítra ti to schválně spočítám. Mimčo může být dokonce i týden bez stolice takže někdy nekadíme v ten den vůbec. Zrovna včera se tak posral, že to měl až na zádech a špinavý kalhoty pacholek jeden!!!!!!
Není tady
Sissi, my teď spotřebujeme tak cca 8 plen na den, kadíme jednou, dvakrát nebo taky dva dny nic a pak to teda stojí za to Jinak malý mimča mají tu spotřebu vyšší, protože jak jim odchází smolka, tak to je spotřeba vyšší no a kojení děti taky kadí většinou víc
Zas mi chcípla baterka u auta, tak čekám až se nabije, abych ho mohla nastartovat Je už v háji, budem muset koupit novou. Sofi vedle mě v lehátku tlačí, to zas bude nálož
přebaluju při každém kojení a podle potřeby i mimo, např. včera se zašvíkla tak, že jsme jí museli vykoupat měla to v dupačkách, na zádech... a kadí min. 2x denně. takže suma sumárum cca 8x denně.
potvůr, letošní zima je pro baterky smrtelná
Upravil(a) mag (8. 2. 2010 15:56)
Není tady
Téma zavřeno