29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Holky, moc prosím o radu...
Po druhém porodu jsem dostala menstruaci,když bylo synovi 5 měsíců, při plném kojení.....teď by měla přijít další perioda a nic.....už mám zpoždění 5 dní. Stále hodně kojím, přikrmujeme teprve pár dní. Těhotná bych na 99 procent být neměla.
Je možné, že je při kojení menstruace nepravidelná, že třeba jeden cyklus proběhne a pak např. dvakrát ne????
Nemám s tím zkušenost, u první dcery jsem menstruaci dostala, až když jsem skoro přestávala kojit, v 8. měsíci a od té doby byla pravidelná.
Je fakt, že teď máme spoustu starostí a hodně se nervuji.....může to s tím souviset?
díky
Není tady
Milá Petrželko, je naprosto normální, když po celou dobu kojení nebudeš menstruovat vůbec. Spíš je ojedinělé, že menstruaci dostaneš. Takže nebuj, nebuj. Proto se říká, že kojení není antikoncepce.
Není tady
Stránky: 1