6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sluníčko, držím palce, to musí už přece klapnout, neboj
Není tady
Lilli napsal(a):
Sluníčko, držím palce, to musí už přece klapnout, neboj
A u mě to neklaplo, potkal mě samovolný potrat a revize, bohužel už druhá.
Drží mě nad vodou jen to, že mám práci a snad tam budu spokojená.
Jinak už jsem asi někde na stromě ...
Není tady
Lilli - nezoufej a nikdy to nevzdávej!!!! Mám za sebou taky dvě revize, a podívej se na moje metříky dneska
Tenkrát po druhé revizi jsem byla zoufalá a přestala jsem doufám, že někdy budu mít mimčo a dneska jsem ta nejšťastnější máma dvou malých princezen...
TO JE PRO VÁS VŠECHNY CO JSTE ZATÍM NEMĚLY ŠTĚSTÍ - NEBOJTE SE, I NA VÁS TEN UZLÍČEK ČEKÁ, JEN SE NEVZDÁVEJTE!!!
Není tady
BLUE, díky moc
Není tady
misha88 napsal(a):
Holky, je mi to líto, obě dvě !! Držte se..
misho díky
Není tady
Lilli moc mě to mrzí,že to tak dopadlo, ach joooo drž se holka
Není tady
Káťo díky, je mi z toho ouvej
Není tady
Lilli věřím slova útěchy jsou zbytečná,vím,co prožíváš,znovu ta naděje a konec,podruhé pád....je mi to tak líto,ani to nedokážu vyjádřit,vím,jak Tě bolí srdíčko......... ...moc Ti přeju ať je Ti brzy alespoň trošku líp a alespoň v práci ať se daří a pak až budeš fit,tak i brzy ať už se tak netrápíš ...drž se holka
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Lilli věřím slova útěchy jsou zbytečná,vím,co prožíváš,znovu ta naděje a konec,podruhé pád....je mi to tak líto,ani to nedokážu vyjádřit,vím,jak Tě bolí srdíčko......... ...moc Ti přeju ať je Ti brzy alespoň trošku líp a alespoň v práci ať se daří a pak až budeš fit,tak i brzy ať už se tak netrápíš ...drž se holka
Kaťulko díky moc, jsem moc ráda, že Vás mám.
Není tady
Lilli a Sluni . Držte se holky, nic jinýho stejně pro sebe nemůžete udělat. MOc Vám držím pěsti, další kolo už vyjde! .
Já mám po Kryštůfkovi 1 ZT a 2 SP . Když mě teď v úterý nakontrole Dr. "uklidňoval", že teď už to bude dobrý, mluvil o tom, že do 12 tt skončí 40% těhotenství! 40%, nepředstavitelné číslo..... Hold někdo má 2 i 3 děti bez ztrát, jinej si tu statistiku vybere i za ně.
Jak říkám - držím/e palce!
Není tady
medulka napsal(a):
Lilli a Sluni . Držte se holky, nic jinýho stejně pro sebe nemůžete udělat. MOc Vám držím pěsti, další kolo už vyjde! .
Já mám po Kryštůfkovi 1 ZT a 2 SP . Když mě teď v úterý nakontrole Dr. "uklidňoval", že teď už to bude dobrý, mluvil o tom, že do 12 tt skončí 40% těhotenství! 40%, nepředstavitelné číslo..... Hold někdo má 2 i 3 děti bez ztrát, jinej si tu statistiku vybere i za ně.
Jak říkám - držím/e palce!
Medulko, díky moc, jste tu všechny velká Zlatíčka.
Není tady
slunicko napsal(a):
Lilinko, to mě hrozně mrzí!!!! mě čeká ve středu....
Sluníčko, mě taky, i za Tebe, nečekala jsem to, v neděli večer jsem měla z ničeho nic velké obavy, najednou
vůbec žádné příznaky, v pondělí jsem o půlnoci jela na pohotovost, začala jsem špinit, v úterý krvácet, znova jsme jeli na pohotovost, a ve středu jsem už běhala po nemocnici celý den, ve čtvrtek potvrzen spont. potrat a už si mě tam nechali a hned na revizi, byla jsem ráda, že tam našli jednu postel pro mě, měli plno. Druhý den mě poslali domů, vše OK. Navrhli mi abych se zaregistrovala tam, že se o mě postarají, aby to příště vyšlo. Udělám to, stejně, musím od své doktorky vždy na UTZ jinam, i na krev. Je to těžké, ale teď se vrhnu na práci a ono to nějak dopadne, musí. Holka, drž se, už jsem taky nějak otupělá a asi mi to vše ještě dojde, ikdyž už jsem si pěkně pobrečela a byl tu za mnou můj synovec a ptal se, co pro mě může udělat, že jsem nějaká smutná. Ještě, že je mám. Při té své smůle, musím pět chválu na doktory a sestry, byli báječní, strašně milí a chápaví. Držím palce, ať jsi OK a vrhneme se spolu do dalšího boje.
Není tady
holčičky Lilli a Sluní držte se :-)) můj příběh jste si tady přečetly a ještě musím dodat,že i přes nejistý začátek mám naprosto bezproblémové těhu,které si moc užívám, na metříku vidíte,jak jsme už daleko a čekáme chlapečka,který nám už teď dělá radost,jak krásně v bříšku roste a prospívá.......držím vám palečky,ať se taky dočkáte takového zázraku:-)) myslím na vás holky.........
Není tady
Macík napsal(a):
holčičky Lilli a Sluní držte se :-)) můj příběh jste si tady přečetly a ještě musím dodat,že i přes nejistý začátek mám naprosto bezproblémové těhu,které si moc užívám, na metříku vidíte,jak jsme už daleko a čekáme chlapečka,který nám už teď dělá radost,jak krásně v bříšku roste a prospívá.......držím vám palečky,ať se taky dočkáte takového zázraku:-)) myslím na vás holky.........
Macíku, mám z Vás radost, a děkuju za povzbuzení, ale teď jsem jak mátoha. Tak nějak se to říká, musím myslet na lepší zítřky, jak mi napsala kamarádka, prá to říkali soudruzi v NDR
Díky za řádky, že se Vám daří
Není tady
Lilli, Slunicko
Ani neumim rict, jak mooooc me to mrzi, jak strasne nespravedlive to je....vim, jak to boli a vim, ze tyhle rany zaceli az ten uzlik a i presto nekde hluboko jizvy zustanou a tak vam obema preju, at najdete odvahu a silu do dalsiho boje a hlavne at uz se na vas konecne usmeje stesti ktere se vas bude drzet jako kliste...budu na vas myslet, a sledovat vas..mrzi ne, ze nemuzu udelat vic..
Upravil(a) Karal (21. 8. 2010 21:30)
Není tady
Karal napsal(a):
Lilli, Slunicko
Ani neumim rict, jak mooooc me to mrzi, jak strasne nespravedlive to je....vim, jak to boli a vim, ze tyhle rany zaceli az ten uzlik a i presto nekde hluboko jizvy zustanou a tak vam obema preju, at najdete odvahu a silu do dalsiho boje a hlavne at uz se na vas konecne usmeje stesti ktere se vas bude drzet jako kliste...budu na vas myslet, a sledovat vas..mrzi ne, ze nemuzu udelat vic..
Karal moc děkuju
Není tady