29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
no Ronji nevypadá to dobře jsem doma,ale dobře mi nejni ...měla jsem takovej žlutej jako výtok, né každý den, ale občas a jen po ránu, no dneska ráno to už bylo tmavě hnědý, nevím jestli mám čekat nebo ject do nemocnice ......mám tam ject jestli budu krvácet a tohle je co ? Já už jsem z toho ze všeho asi blázen :-( a po tom co jsem dostala "sprďáka" na gyndě se už bojím někam vlézt chjo...
Není tady
Macík napsal(a):
no Ronji nevypadá to dobře jsem doma,ale dobře mi nejni ...měla jsem takovej žlutej jako výtok, né každý den, ale občas a jen po ránu, no dneska ráno to už bylo tmavě hnědý, nevím jestli mám čekat nebo ject do nemocnice ......mám tam ject jestli budu krvácet a tohle je co ? Já už jsem z toho ze všeho asi blázen :-( a po tom co jsem dostala "sprďáka" na gyndě se už bojím někam vlézt chjo...
Ahoj... Hele, já bych jela raději, to může být výtok třeba se zaschlou krví, přesně tohle jsem měla pár měsíců zpátky, a po pár hodinách z toho byla i normální krev... No třeba se ti tělo uklidní a zastaví se to, ale lepší otravovat kvůli kravině než podcenit něco důležitýho... Od toho ti doktoři přece jsou...
Přeju ti, aby to dopadlo dobře
Není tady
ahoj holky, tak jsem dnes byla na ko a asi začnu věřit na zázraky, zatím jen potichounku hlásím, že máme krásný srdíčko vypadá to menší dle PM 8+4 ale podle UTZ 7+1, na další ko jdu zas za 14 dní a jestli bude vše v pořádku dostanu průkajdu :-)) pořád tomu nemůžu věřit......jo na výtok jsem dostala nějaký bobulky, a je tam malá cysta tak od toho asi bolí břicho......děkuju vám všem za podporu :-))
Není tady
Macíku to je nádherná zprávička moc gratuluji
zázraky se dějí
a držím palečky dál!!
Není tady
Gabu děkuju :-) no asi se dějí ale přiznám se já opravdu moc nevěřila, na ten UTZ dneska když mi Dr. ukazoval to srdíčko jsem koukal jak na svátost:-))
Není tady
Mací,přeju hodně štěstíčka a už jen krásné bezproblémové těhu na konci se zdravým jsem ráda,že vím že i zázraky se dějí
Není tady
Macík napsal(a):
ahoj holky, tak jsem dnes byla na ko a asi začnu věřit na zázraky, zatím jen potichounku hlásím, že máme krásný srdíčko vypadá to menší dle PM 8+4 ale podle UTZ 7+1, na další ko jdu zas za 14 dní a jestli bude vše v pořádku dostanu průkajdu :-)) pořád tomu nemůžu věřit......jo na výtok jsem dostala nějaký bobulky, a je tam malá cysta tak od toho asi bolí břicho......děkuju vám všem za podporu :-))
tak super, dík za nějaké pozitivní zprávičky a ať s tebou drobeček vydrží!!!
Je to mooooc super, ale to víš
tak ať už si jen užíváš bezproblémové těhu
Není tady
děkuju holky moc :-)):-))
Není tady
Macíku, moc gratuluji, to vážně super zprávička Skvěle, jen tak dál a na konci krásného mimíska
Není tady
Jsem tu nová i přesto, že už bych mohla být zasloužená snažilka:)
Je mi 32 let a mám za sebou 3x zamlklé těhotenství....2x v 6tt a 1x v 10tt....teď jsem těhotná po čtvrté, momentálně v 8 tt, ale zase se bojím , že něco není v pořádku, nikdy jsem neměla těhotenské nevolnosti a žádné výrazné příznaky těhotenství..jen citlivé bradavky...ale teď se mi zdá že pár dní už zase i ta prsa mlčí.... nic.
Ještě v sobotu na utz krásná srdeční činnost a Hcg 77 tis. velká radost a samozřejmě stále obavy..snažím se myslet pozitivně ale nevím jestli odeznění mých jediných příznaků není zase známka neblahého konce....
Jinak máme s manželem snad všechna dostupná vyšetření a vše je v pořádku.
Zatím se to snažím nevzdávat ale prosím zkuste mě některá povzbudit, že ještě nemusí být vše ztraceno.....beru Duphaston, Prednison, kys. listovou.......moc moc vám děkuji. G.
Není tady
Eli drž se beruško!Gabko ty se taky drž,ale když nekrvácíš a nic tak snad bude vše dobré!Mě taky prsa vůbec nebolí,jen hodně břicho.Je to těžké,vím,že se to lehce říká,ale neboj,bude to v pořádku,někdo nemá vůbec žádné příznaky a je to v pohodě,takže tentokrát to bude i tvůj případ ano!Kamarádka mi poradila,ať miminku už teď říkám jak se na něj těším a tak,a představuju si jak ho chovám a zabaluju ho do vatičky a že to bude dobré,tak to zkouším a snad to zabere.
Není tady
eligar napsal(a):
tak ja jsem si tim presla, jsem den po revizi a vsem co prejdou necim podobnym drzim palce at se to uz nikdy nezopakuje!!!!.
Eli, myslela jsem na tebe... Ať je brzo líp a ať posbíráš sílu na další boj
Gabko, taky ti držím palce, už toho máš za sebou dost Tak ať to tentokrát vyjde.. Zatím je vše v pořádku, to je hlavní... Je spousta těhulek co nemají příznaky
Už to musí vyjít!!
Není tady
Elí a Gabko holky moc vám držím palečky stejně tak jak je tady držely holky mě ikdyž přiznám se já moc nevěřila, Dr. mi dával šanci 50:50,ale já jsem se nemohla donutit pozitivně myslet, od začátku jsem měla problémy a byly úplně stejné jako u předešlých ZT proto jsem to viděla špatně,na ko k Dr. jsem šla s tím,že mi nejni dobře a že to dobré určitě nebude, no a ono to zatím dobré je :-) vyhráno ještě nemáme,ale i tak pro mě to je zázrak :-) :-)
Není tady
Gabko já jsem starší než Ty (39) neberu žádné hormony a nikdy jsem nebrala beru jen kys. listovou a také jsme dle lékařů oba v pořádku..... :-)
Není tady
Macíku, to se divím, že Ti MuDr. nic nedal, mě dali Utrogestan hned při druhém pokusu, sice to tedy moc nepomohlo, ale snaha se taky cení ne?))Jinak Ti moc přeji, že kontrola dopadla dobře....víš co se občas říká počítej s horším, doufej v lepší...a tobě se to vyplatilo:)) Já se taky snažím myslet pozitivně, pořád si říkam, že když jsme tedy dle medicíny v pořádku PROČ by to nemělo vyjít.....občas mi to jde, ale potom přijdou bezpříznakové dny a optimismus jede šupem dolůůů.....:dumbom:No jo když ono to nejde prostě brát s poker face...já jdu na kontrolu v úterý....tak třeba mě taky utz mile překvapí, ale ta prsa stále mlčí, ach jo:(((
Není tady
Gabko, dopadne to dobře neboj, v úterý na Tebe budu myslet a moc držet palečky :-) já jdu na další ko až 11.3. no tak to se budu taky bát, zatím si užívám ten pocit,že je snad vše v pořádku......před první revizí jsem věřila že bude vše v pořádku ikdyž jsem od začátku měla taky problémy, ale neměla jsem ty špatné zkušenosti, no teď po těch dvou ZT a revizích už je to s tou vírou horší :-(( už jsem slyšela několik názorů proč se tohle stává, co doktor to jiný názor,ale nejčastější hlášky jsou že je to stresem, nebo věkem ( u mě..) a že se to prostě stává......
Není tady
Diky holky, ja dalsi snazeni odkladam na neurcito, musim se dat dokupy
Není tady
ahoj holky, tak žádná revize miminko je opravdu bojovníček, i přes ten né moc dobrý začátek máme těhu průkajdu a zatím je vše v pořádku :-)):-)):-))
Není tady
Macíku, tak to moc gratuluju! A moc držím všechny palce, co mám! Bojovníčci jste oba
jak mimísek, tak i ty
jen tak dál...
Není tady
jen se potřebuju vypovídat a zanadávat si,tak se na mě nezlobte!Vím,že mám hodně dětí,že jsou na tom jiní mnohem hůř!Ale to tak strašně bolí přijít o miminko.Jako dárek ke výročí svatby jdu ve středu na revizi.Miminko se mělo narodit chvíli před mýma narozeninama na krásný datum 10.10..Ale všechno to byl jen krásný sen.Vím,že už další nikdy nebude o to víc to bolí.Promiňte,ale já musela napsat aspoň sem,doma musím být statečná.Vím,že mám být šťastná za ostatní děti,ale i tohle bylo moje i když jen krátce.
Není tady
maminaanýzek1 napsal(a):
jen se potřebuju vypovídat a zanadávat si,tak se na mě nezlobte!Vím,že mám hodně dětí,že jsou na tom jiní mnohem hůř!Ale to tak strašně bolí přijít o miminko.Jako dárek ke výročí svatby jdu ve středu na revizi.Miminko se mělo narodit chvíli před mýma narozeninama na krásný datum 10.10..Ale všechno to byl jen krásný sen.Vím,že už další nikdy nebude o to víc to bolí.Promiňte,ale já musela napsat aspoň sem,doma musím být statečná.Vím,že mám být šťastná za ostatní děti,ale i tohle bylo moje i když jen krátce.
Anýzku... sleduju Podzimňata, takže jsem tu zprávičku zaregistrovala
je mi to moc líto... a je jasný, že to bolí vždycky - ať už poprvý, nebo podesátý, pokud děti máš nebo ne , nebo když je to na začátku či ve vyšším stádiu...
Tak ať to brzo přebolí, a jsou ti ostatní dětičky útěchou fakt je mi to moc líto a vím, co teď cítíš...
Není tady
maminaanýzek1 napsal(a):
To mě mrzí, nebudu ti tady vykládat, že to přebolí. Nepřebolí. Myslím, že když ženská přijde o mimi, tak to v ní prostě zůstane. Jen to pak asi časem nějak strávíš a dokážeš s tím prostě žít. Občas přijdou špatné chvilky, to si pobrečíme, ale musíme jít dál. Vím, že tvé ostatní děti ti dělají radost, važ si toho! Je to obrovský dar mít dítě! Bohužel to není už taková samozřejmost, jako dřív. Hlavu vhůru, ono se to časem poddá.
Není tady
moc moc vám děkuju,vím,že mám velké štěstí a vážím si toho,jste moc hodné i když sami jste si prošly peklem ještě nacházíte slova útěchy!Jste obdivuhodné a přeji vám všem ať se dočkáte svých dětiček!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A přesně jste to odhadly jakákoliv ztráta dítěte bolí,pokud si ho přejete.Moc Vám děkuju a vážím si vás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady