29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
no já měla posl. menstr. 27.12. a hodila jsem si to do takové kalkulačky někde na netu a vyhodilo mi to že jsem v 5 týdnu a i datum porodu.......jo byly to stránky www.babyveb.cz je tam spousta zajímavých věcí...
Není tady
Macíku držím palce, aŤ to tentokrát dopadne dobře. Bolesti břicha nemusejí nic znamenat. V prvním těhu si na takové bolesti nepamatuju, ale teď ve druhém mě překvapily, také to byly jak bolesti při MS, trvaly na začátku těhu několik týdnů. Ale už je to pryč, to je růst dělohy v začátku. Na migrény také trpím, teď před pár dny jsem měla pěknou, že jem dvě noci zasebu nemohla bolestí hlavy usnout, jeden den jsem i prozvracela, jak mě ta hlava bolela a bylo mi zle. Nejhorší je, že léky jsou teď tabu, mně na to vždycky zabíral Ibalgin...
Takže buď v klidu, polehávej, pokud možno, nenamáhej se a počkej si na ten příští týden, to by mělo být už i srdíčko, tak moc moc držím palce, ať je všechno v pořádku.
Není tady
ok já jsem měla poslední MS 30.12., tak to jsme zhruba stejně ..kdy jdeš k Dr ?
Není tady
děkuju Sakuro :-)) mám neschopenku tak si ty migrošky odležim,ale je to děs máš pravdu prášečky jsou tabu já taky problila celý den migr. mě držela zkoro 3 dny.........no kéž by to bylo jak říkáš ........na UTZ se budu bát, po těch dvou nevydař. těhu , vždy jsem šla na UTZ těhu sice založené,ale srdíčko nikde v obou případech .......
Není tady
jdu ve čtvrtek 11.2. a ty v úterý jů?
Není tady
Macík napsal(a):
jdu ve čtvrtek 11.2. a ty v úterý jů?
jj v úterý, už aby to bylo
Není tady
tak až přijdeš od Dr. a budeš něco vědět písni já to musím vydržet do čtvrtka :-(( říkám si do třetice všeho dobrého,ale ty špatné zkušenosti pořád straší.....
Není tady
Mici, a delala sis geneticke vysetreni na srazlivost krve- Leidenska mutace? to vede take casto k zamlklemu tehotenstvi. Ja revizi prodelala v lete a nyni jsem opet tehu - cca 5tt, taky mam strach aby se to neopakovalo,ale ty geneticke testy jsem si nechala udelat a nastesti to mam OK...stoji 1600 takze zadna hruza..
MiriDC, tak to me mrzi, ze spinis,ale to jeste nemusi nic znamenat, prijd taky nekdy do clostybegitek
Není tady
"slaní11" genetické testy nám dělali v Genetu a taky všechno v pořádku, myslela jsem že na tu srážlivost dělají automaticky:-( o to musíš žádat extra??
Jinak Ti přeju hodně štěstíčka ať je vše o.k. :-)) :-))
Není tady
Macíku na tu srážlivost a mutace se dělají testy na hematologii.
Držím moc palce,aby tentokrát to bylo těhotenství hezky až dokonce
Není tady
děkuju Gabu :-)) za palečky a na tu hematologii si můžu zaject sama nebo musím mít taky doporučení od gynekologa?
Není tady
Macíku no myslím,že to bude tak jako všude s doporučením ale co,to by neměl být problém
říct gyndaři nebo obvodní.
Vím,že tohle vyšetření podstupují holky co mají za sebou ZT a potrátky a pak si píchají během těhu Fraxiparin a podobné léky na ředění krve/když něco ujistí/taky to může být u tebe jen náhoda a teď bude vše ok
Určitě na to není pozdě ani teď,když už jsi krátce těhotná.
Není tady
tak jsem tu taky od Dr. slíbila jsem že dám vědět ....je tam zas jen prázdné vajíčko bez srdíčka a to už by tam dle Dr. být mělo, no mám přijít za 14 dní na ko kdyby se stal ten zázrak (občas se to prý stává) je to 50:50 a jinak jsem dostala papír a s tím do nemocnice kdybych začla krvácet :-(( :-((
Není tady
Macík napsal(a):
tak jsem tu taky od Dr. slíbila jsem že dám vědět ....je tam zas jen prázdné vajíčko bez srdíčka a to už by tam dle Dr. být mělo, no mám přijít za 14 dní na ko kdyby se stal ten zázrak (občas se to prý stává) je to 50:50 a jinak jsem dostala papír a s tím do nemocnice kdybych začla krvácet :-(( :-((
Macíku, to je mi moc líto , ale třeba to ještě dopadne dobře....můžu se zeptat, ke komu do toho Gennetu chodiš? Já totiž taky chodím do gennetu, jsi tam spokojená?
Není tady
já chodím ke svému gyn.obvodnímu, v Genetu jsme byli jen na spermiogramu(manž), na genetice a imunologii a zatím tam spokojeni jsme s přístupem je to super,chodí tam i kolg. z práce s manž. byli na um.oplodnění a taky si to tam chválí od sestřiček,doktory ten přístup je profesionální.....
Není tady
holky děkuju, ale jsem asi skeptická na tenhle zázrak už čekáme po třetí je to opravdu úplně stejné na UTZ je jen vajíčko bez srdíčka a prostě se to přestane vyvíjet a nic.......
Není tady
Macík napsal(a):
holky děkuju, ale jsem asi skeptická na tenhle zázrak už čekáme po třetí je to opravdu úplně stejné na UTZ je jen vajíčko bez srdíčka a prostě se to přestane vyvíjet a nic.......
Mací a zjišťovali vám už, proč se to takhle vždycky stane? POkud už to máte takhle po třetí, asi bych trvala na tom, aby mi udělali rozbor....nějaký testy...čím by to mohlo být, abyste tomu mohli předejít.....
Není tady
Macík napsal(a):
Já se ti nedivím, že se na to koukáš takhle... Moc dobře vím, jak to vnímáš... Jenže bohůmžel nejde dělat nic jiného, než doufat ... Snad to vyjde, a když ne, měl by s tím někdo začít něco dělat, aby se to už nestalo..
Upravil(a) Kerstin (11. 2. 2010 15:27)
Není tady
no zrovinka jsem nad tím přemýšlela, dneska jsem si totiž na gyndě připadala jako to největší tele na světě, a to jsem si svého gynekologa taky nemohla vynachválit, asi neměl své dny či co......no to já ostatně taky né a ještě to rozpoložení že je zas něco špatně..........nejdřív jsem si vyslechla něco o nezoodpovědnosti, že jsem si dovolila tak brzo po revizi (byla v9.10.09) otěhotnět, zkoro jsem se omlouvala,že to jaksi nebylo v plánu,ale holt se stalo, spinkali jsme s manž. všeho všudy asi 3x a myslela jsem že je to mimo plodné dny a pak teda, že to nevypadá dobře,ale že se nedá nic dělat jen čekat na ten zázrak, no zkoro mi vnutil představu,že si za to vlastně můžu sama,ale že už je to po třetí stejnej problém a je jedno jestli to bylo po revizi nebo jen tak o tom se ani nezmínil a já si vůbec netroufla ani hlesnout chtelo se mi jen bulit........tak nevím, musím to nějak pořešit,ale až budu trošku v klidu......
Není tady
Maci kurník to mě mrzí, kolikátý tt jsi? Nebudu tě utěšovat, že se srdíčko ještě ukáže - může, ale po tvých zkuešnostech chápu, že tomu už moc nevěříš. Potichu držet palce ale budu...
Není tady
Mací, to je jasný, teď to potřebuješ vstřebat. Mimochodem jestli jsi měla ZT v říjnu, tak je to ted 4 měsíce, ne? Mě říkali, abych si nechala pauzu 3 měsíce. Mé sestře říkali půl roku. Obvodní dr. dokonce říkala, že stačí 6ti nedělí, tak si vyber Nevím teda, v jakém týdnu jsi, ale nemyslím, že by to bylo tak nezodpovědné! Spíš měl doktor opravdu špatnou náladu. Macíku, až na tom budeš trošku líp, opravdu bych si nechala vše vyšetřit. Mě zkoumali celý odebraný genetický materiál a to to bylo moje 1. ZT. Myslím, že záleží opravdu na domluvě. Já navštěvuju právě gennet a revizi mi dělali tam. Pan Dr. mi automaticky nabídl, že mi ty testy udělají. Byla jsem moc ráda, chtěla jsem vědět, čím to bylo - nebo alespoň čím to ASI bylo
Hlavu vzhůru, pořád máš 50ti procentní šanci, že to bude ještě všechno OK
Není tady
Ronjí měla bych být 6 tt posl.měsíčky 27.12.09
Orchí taky si myslím,že tak nezoodpovědná nejsem, revize byla v říjnu a "plod" odpovídal 4tt bylo to malinké a Dr. v nemocnici sama říkala, že nemusím čekat půl roku jak někteří doporučují že si to zvhledem ke svému věku taky nemůžu moc dovolit dávat si nějaké velké pauzy ( je mi 39)...ještě počkáme na výsledky z imunologie a uvidím...
Není tady
Orchi a Ty už víš čím to bylo zjistili něco při těch odběrech?
Není tady