29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj holky, chodím sem už hodně dlouho a vždy mi stačilo číst vaše přízpěvky, po pravdě jsem se sem nechtěla "cpát"nemám toho za sebou zdaleka tolik co některé z vás a upřímě klobouk dolů před váma.....no dneska to na mě nějak sedlo proto sem matlám...bojím se, že to u mě vypadá na třetí revizi chjo, nechci dělat ukvapené závěry, ale je to nymlich stejné jako ta posl.rev.jsem v pátém týdnu těhu a v neděli se mi rozjela tak příšerná migréna a k tomu špiňo, teda jen máálonko,ale přeci jo a bolelo břicho jako kdybych to měla dostat, no migrošku jsem si poctivě odblila a odležela, břicho průběžně bolí pořád a dneska zas mini špíňo, tak já nevím je to normální ???? Už nechci na další revizi :-((
Není tady
Macíku, asi Tě neuklidním, může to být špatné a může to být třeba "jen" hematom. Já bych být tebou zašla zítra na pohotovost, alespoň budeš vědět, na čem jsi. Držím palce.
Není tady
no volala jsem na gynekol. co s tím, že jsem po těch předešlých rev.vyplašená tak se prý stejně nedá nic dělat, mám přijít příští týden aby bylo něco vidět na UT, jo kdybych začla krvácet tak rovnou do nemocnice :-((
Není tady
Macíku, bříško v začátku těhu bolívá jak na ms. A špíno taky nevadí, může to být žilka... Tak se nestresuj a hod nožky nahoru
Není tady
stresovat se nemám to je pravda, ale to mi teda moc nejde .....pořád lítám na WC a kontroluju ......
Není tady
Macíku, já na začátku těhu špinila 1x, pak mi našli hematom a musela jsem se šetřit, břicho mě bolelo jako na MS z růstu dělohy, všechny potíže přešly a metřík vidíš níže.
Není tady
Macíku, držím palce aby to klaplo
špíňo ani migréna a ani bolesti podbřišku nemusí znamenat vůbec nic, to často patří k začátkům. Odpočívej a čekej. Moc ti to přeju aby to bylo v pořádku..
Není tady
MACÍKU DRŽÍM TAKÉ PĚSTI , ABY TO TENTOKRÁTE DOPADLO DOBŘE
jen trocha naděje- já krvácela opravdu hodně a často, žádné špnění, ale opravdu potoky krve a až do 5 měsíce a metřík taky vidíš
Není tady
Macíku - jak píšou holky, může to být špatné, ale taky nemusí.
Já jsem z počátku těhu skoro pořád špinila, na migrény jsem taky dost trpěla a nakonec všechno dobře dopadlo.
Držím palečky.
Není tady
Macík napsal(a):
stresovat se nemám to je pravda, ale to mi teda moc nejde .....pořád lítám na WC a kontroluju ......
Tak to Ti věřím lehce se řekne nestresovat ale hůř udělá ale můžu Ti říct že v tom nejsi sama takových co špiní a mají strach je nás víc tak si s nami vykládej a bude Ti líp
Není tady
jé holky ahoj:-) hrozně moc bych si přála aby to tentokrát dopadlo dobře, už nejsem nejmladší (je mi 39) a nemůžu pořád dokola zkoušet těhotnět a podstupovat revize........miminko si s manž. moc přejem,ale né za každou cenu.......jsme oba zdraví, manž. má spermio na výbornou a u mě taky žádný zdrav. problém nejni, hormon. profil o.k. menzes chodí pravidelně jak hodinky, byla jsem na laparce vejcovodů v pořádku, genetika o.k.....otěhotním vždy přirozeně, ale je z toho ZT kolem 4 nebo 6 týdne se "to" přestane vyvíjet a nikdo neřekne proč vlastně ............
Není tady
Macíku, tak mě napadlo, na imunologii jste byli?? Pokud by to nedopadlo, tak někde je zakopaný pes
ALe třeba do třetice všeho dobrého Dej nám vědět
Není tady
na imuno jdeme teď v pátek, ale jestli bude i imuno v pořádku tak jsem už buď stará na mimi nebo je tu ještě jedna věc - minulý týden jsem se dostala kvůli těm věčným migrénám na které trpím a bolestem zad k nějaké Dr.která ""odblokovává"" organismus - píšu to úplně laicky, studovala ještě u p.Mojžíšové a po první návštěvě mi řekla,že jsem hrozně ztažená a zablokovaná celá a všude, je to prý za léta hahromaděný stres a napětí ...tak to by sedlo. Postupně mě odblokovává tak uvidíme jaký to bude mít efekt...říkala, že už hodně lidem pomohla od bolestí zad a migrén a taky k otěhotnění.........
Není tady
ve čtvrtek jdu na gyndu tak dám vědět co mi Dr. řekl jestli bude něco vidět na UT, výsledky z imuna bodou až později na ty se čeká tak měsíc i dýl......
Není tady
No, já chodila k dr taky na odblokování, ale tak to bylo nepříjemné, že jsem se na to vykašlala, nemělo to efekt žádný..za chvíli to bylo zpět. Pěkně se doma procvičit a hotovo. A to říká každý dr, že je člověk "zaneřáděbý", jak taky jinak dneska..že.
Však uvidíš, třeba to bude ok...špíno není nic
Není tady
jo holky za palečky děkuju moč moč.....:-)) :-)) bojim bojim, dneska mě zas bolí kebule od rána,ale jak bééé, jste zaltíčka... já mám ty migrény a bolesti hlavy spojený s tím,že je něco špatně.....když jsme se začli snažit o mimčo, ptala jsem se neuroložky co s těma migr. a ona rekla že v těhu by mě ta hlava bolet neměla........
sissi co vám ten čáp nese, nedočetla jsem se to nebo že bych už ani neuměla číst :-)
Není tady
Macík napsal(a):
jo holky za palečky děkuju moč moč.....:-)) :-)) bojim bojim, dneska mě zas bolí kebule od rána,ale jak bééé, jste zaltíčka... já mám ty migrény a bolesti hlavy spojený s tím,že je něco špatně.....když jsme se začli snažit o mimčo, ptala jsem se neuroložky co s těma migr. a ona rekla že v těhu by mě ta hlava bolet neměla........
sissi co vám ten čáp nese, nedočetla jsem se to nebo že bych už ani neuměla číst :-)
ahoj Mací, asi tě moc neuklidním, ale přidám svoji zkušenost včera mě propustili z nemocnice a od pondělí špiním..dle Dr s tím nemám nic dělat, že je to normální..je pravda, že mám klidový režim a v úterý jdu ke svému GynDr. tak uvidíme, co mi řekne on..jinak včera UTZ v pořádku, i přes to špinění, tak si říkám, snad se to vydaří
Není tady
ahoj Miri :-) já jsem teprv na začátku 5 týden proto panikařím s tou revizí ........
Není tady
Macík napsal(a):
ahoj Miri :-) já jsem teprv na začátku 5 týden proto panikařím s tou revizí ........
jsme na tom podobně, já také 5. týden budem si navzájem držet palce
Není tady
...ale Ty už jsi víc, já ty metříky moc " neovládám" ty čísílka dole to jsou týdny jů?? :-))
Není tady
no vidíš jak jsem "přibržděná" :-)) :-)) tak co ty čísilka znamenaj tedy ? jo jo tak držím palečky :-)) taky jsem volala na gyndu jestli mám panikařit či co říkali že se stím nedá nic dělat ať přijdu za týden na UT.....
Není tady
Macík napsal(a):
...ale Ty už jsi víc, já ty metříky moc " neovládám" ty čísílka dole to jsou týdny jů?? :-))
aaaaaaaaaano umíš trochu anglicky? kdyby sis chtěla vytvořit metřík
5 týdnů těhu + 3 dny
Upravil(a) MiriDc (6. 2. 2010 16:42)
Není tady
angl. nee..to víš já jsem starší ročník :-)):-)):-)) jo a ještě pověrčivá bléé...metřík ano,ale až bude srdíčko, jestli bude vše v pořádku a bude i srdíčko pak mi poradíš s metříkem jů, dřív radši neeee.....
Není tady