6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Téma zavřeno
Prosím moc o radu zkušené finančáky.....v zaměstnání kde teď budu končit budu nadále vykonávat dohodu o pracovní činnosti asi 5 dní v měsíci.
Zároveň budu pracovat na živnostenský list nebo mandátní smlouvu jako finanční poradce. A teď se ptám..co z toho pro mě plyne? Budu muset platiti také ze živnosti sociální a zdravotní pojištění když se zároveń bude srážet dohody o pracovní činnosti?
Pokud by to byla dohoda o provedení práce tak tam určitě ano protože z ní se platí pouze daň ale jak je to u výše uvedeného případu?
Děkuji moc nevím jak na to. Práci finančního poradce bych chtěla vyzkoušet ale zároeň mám možnost si na dohodu něco přivydělat pokud by se nedařilo..poradíte mi?
Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1