29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ještě jsem zapoměla poděkovat Foolince za ocenění a pochjválit, jak krásně tvoříte.
Duši, Silwi a Ali a všechny, co máte trápení soucítím s Váma. Hlavně ať jste zdravé Vy i děti, prootže to jwe nejdůležitější, i když byz něhy a lásky je to težké. Kde má ženská pak brát , aby mohla předávat dětem.
Ach jo
Není tady
Holky, ja nehonim karieru. Atestace jsou proste nutnost, to neni zadna kariera. Ja nestojim o deset titulu, kluci jsou prvni v rade, ale pokud chci mit vlastni ordinaci, tak proto take musim neco udelat. Ale hlavne, musim mit kde a to v mem pripade jde. Nechci to rozebirat takhle verejne, proste jde o to, ze ja uz kvuli praci udelala tolik, ze treba muj muz by kvuli tomu ani nevstal z postele a to si myslim, ze neni jedinej.
Není tady
Dusi, treba se to zlepsi az Marky povyroste a budete mit na sebe vice casu...
Jinak, ja nejsem nestastna nebo tak neco, mozna to tak vyznelo, to je ta nevyhoda chatu. Ani neuvazuji nad rozchodem nebo dokonce rozvodem (jednak jsem verici a jednak by se nic nevyresilo). Proste obcas jsou neshody, jako vsude a protoze se nemam kde vypovidat, tak se musim zduverit vam, vim, ze me pochopite a podporite... Ale vec je proste taka, ze nekdy jsou chlapi
Mne uz snad ani nevadi, ze nepomaha doma, ale ta jeho jesitnost a urazenost, kdyz neco reknu. V praci si na nikoho takhle nedovoli... Ale ja vim, nejvice si dovolime k tomu, koho mame nejradeji
Není tady
Tak Silvi, ted jsi to fakt trefila s těma chlapama... poslední řádek bohužel platí na 100%...
Když to tak čtu, tak mám pocit, že až na výjimky, je to všude stejné
Není tady
Sillvy - já jsem to asi blbě napsala. Já nemyslela že jako chceš honit kariéru, ale prostě vydržet až kluci povyrostou a pak dělat svou práci, kdfyž to ted nejde
Není tady
Hlásím se do klubu chlapů na odstřel:D
Posílám vám všem hodně pozitivní energie.
Není tady
Ahojky
vy máte rozkecáno
Ali, Andrejko, Duši ať je vám líp
Foolinko, moc děkuji za ocenění
Topi se rozjela
Ani, duší, šuplíčkový
snad jsem nikoho nevynechala
a tady moje oddechovka
nové frebko od et design
Není tady
jo zapoměla jsem na štěpánky ločko
Není tady
malinkej napsal(a):
tak fajn mám chvilku čas,našla jsem si hodiny jak je popsáno ve vláně od Dušičky
klikla jsem na get widget code objevilase tabulka,dala jsem copy a vložila do miniaplikace.
Místo hddin jsem tam měla text z té tabulky....proč když jsem ho zkopírovala????Už jsem to zkoušela 4x a čas letí,dole nádobí aj á si hraju s tím ......blogem !!!Zuřím
mali po tom zkopírování musíš kliknout na to oranžový B a pak to nakopírovat do miniaplikace
Není tady
Hani, Andrejko, Topi, Spirulko a Debí máte u mě na blogu ocenění
Není tady
Gabi - oddechovka nádherná
Sillwy - já sice nejsem věřící, ale říkám si, rozvést se můžu vždycky, to je až ten poslední krok. A stále ty naše dítka vyrůstají v úplné rodině a myslím, že je to lepší než bez táty. I když ho vidí jen večer nebo o víkendu, ale prostě je tady. A musím říct, že Markétku si o víkendu bere na hodinku ven, což u nás je úspěch, kluky neměl nikdy sám.
Už se těším, až půjdu do práce, klidně i na směny, at má k dětem taky trošku povinnosti.
A máš pravdu, když byli kluci malí, taky jsme měli takovou krizovku, tak třeba bude líp.
Marky má trošku rýmu, tak nevím, jestli jít ven nebo zůstat doma, je tam obleva.
Není tady
a odložím si jedno LO
Není tady
sillwan napsal(a):
Holky, ja nehonim karieru. Atestace jsou proste nutnost, to neni zadna kariera. Ja nestojim o deset titulu, kluci jsou prvni v rade, ale pokud chci mit vlastni ordinaci, tak proto take musim neco udelat. Ale hlavne, musim mit kde a to v mem pripade jde. Nechci to rozebirat takhle verejne, proste jde o to, ze ja uz kvuli praci udelala tolik, ze treba muj muz by kvuli tomu ani nevstal z postele a to si myslim, ze neni jedinej.
Silwi, ani nevíš, jak Ti rozumím..já musím kvůli práci dělat "vědu" a někteří v tom vidí honění titulů a kariéru... Můj muž to taky asi moc nechápe, tedy snaží se, ale jde to asi trochu mimo něj.nyní např. musím do 2 let dodělat docenturu, velkej doktorát jsem dodělávala s narozeným Ondrou, bylo to o nervy a o zdraví...ale pokud chci na škole zůstat, tak musím makat a na oplátku mám volnou pracovní dobu a 8 týdnů volna..a to kvůli děckám stojí za to...
Není tady
Není tady
Sillwan, a jaká je tvoje specializace v lékařství??
Není tady
topazio napsal(a):
krásný LO
Není tady
holky můžu si dát na blog LO u kterých nevím už kredit?
Není tady
Topi,Gábi Kindle úžasný ločka!!!
Kindle prosím tě na jaký oranžový B to jako kde???Já dala ctrl+v do miniaplikace na to Jawa a jak jsem tö uložila ty hodiny se neobjevily....
Není tady
malinkej napsal(a):
Kindle prosím tě na jaký oranžový B to jako kde???Já dala ctrl+v do miniaplikace na to Jawa a jak jsem tö uložila ty hodiny se neobjevily....
A k těm hodinám jestli je stahuješ z těchto stránek - http://www.widgetbox.com/tag/clocks - vybereš si hodiny - dáš get widget klikneš pravým na kopírování - klikneš na oranžový B podtím - a vyjede ti tabulka - odklikneš - přidat pomůcku - a máš to na blogu
Není tady
kindle napsal(a):
malinkej napsal(a):
Kindle prosím tě na jaký oranžový B to jako kde???Já dala ctrl+v do miniaplikace na to Jawa a jak jsem tö uložila ty hodiny se neobjevily....A k těm hodinám jestli je stahuješ z těchto stránek - http://www.widgetbox.com/tag/clocks - vybereš si hodiny - dáš get widget klikneš pravým na kopírování - klikneš na oranžový B podtím Blogerr - a vyjede ti tabulka - odklikneš - přidat pomůcku - a máš to na blogu
Není tady
Freebie Et design,Thinkfresh
Natali design P.S. I love you
Upravil(a) pacina1 (5. 2. 2010 16:23)
Není tady
Paci
Není tady
Nesu jednoho ráčka pro Napoleona Alenak od Kolumba, přidala jsem tam i vodníka nebo co to je, jooo, v tom blázinci nám to bude svědčit
Kredit u mě na blogu
Není tady
Andri, Kolumbe, to je nádhera!!! Nám v tom cvokhauzu bude krásně!!!!!
Pošli, prosím, na mail - přepošlu Verči
Není tady
Poslala jsem ti to vodovodem, snad to dorazilo a neukradl to po cestě vodník A k tomu cvokhausu...no už si chystám baťůžek !!!
Není tady