29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky moje, jen si postěžujte a ponadávejte, však víte, že jsem tady chodila brečet... hodně mi to pomohlo se "vykecat" ani nevíte jak, přesto, že vás osobně neznám, mám vás ráda a tady je to skvělý a vy jste všecky ženský skvělý!!!!! Brala bych nějaký srazík, že by jsme se někdy někde srazily a pokecaly.... třeba to vyjde...
Není tady
alenak napsal(a):
Andri ahoj,
my dvě se musíme domluvit, do kterého blázince se necháme zavřít (Kroměříž je , myslím, na oůl cesty mezi Brnem a Tebou) a tam se budeme mít fajn, budeme se procházet po zahradě, dostaneme 3x denně jídlo, které nám navaří někdo jiný a nebude po nás nikdo nic chtít
..taková ideální dovolená
já mám kámošku psychiatričku, musím ji ukecat, aby mě už někam poslalaasi budu muset přitvrdit - zkusím se vydávat třaba za Napoleona
- ona mě stále nikam poslat nechce, tvrdí, že blázince maj narváno horším případama...
![]()
![]()
a hned je mi líp. Tak říkáš Napoleon? Hmmm, tak já zkusím třeba Kryštofa Columba, a to by bylo, aby nebylo .... na kámošku psychiatričku přitlačíme a zavře nás tam obě. A pokud možno na nějaké uzavřené oddělení, ať za náma nikdo nemůže, a když tak jen za odměnu....a já budu ta nejzlobivější
Není tady
AHojky holky nejdou mi psát příspěvky na blogy a tak píšu sem
Tyto kočky mají u mě na blogu http://foolpick365.blogspot.com/
ocenění
Sillwan
Dagi
EvaR
Kindle
Pacina
Není tady
A tady z tohoto blogu http://foolpick.blogspot.com/
oceňuji tyto berušky
Floranka
Topazio
Gabka
AlenaK
Dušička
Není tady
ahoj holky
Ali
Tak já se taky přidám jo. Taky me ten život se....
Už měsíc ohřejváme jak blbci vodu v hrncích. Kotel stále blbne (ale hlavně že topí), že nemáme zimu, ale prostě na ohřev vody nesepne. Už nechceme zvát opraváře, protože minule nám řekl, že už je kaput a že si máme pořídit nový.
A můj chlap Udělal si před roky vroubek na zdravotní pojišt. Takže mu to pěkně vyčíslili a on platí měsíčně 5000Kč.
No k zbláznění, potřebuju novej vysavač. Na to prostě nemáme. Ted nevím, jestli mě vezmou zpátky do práce, zatím prý místo není, ale přímo ředitel o mě ví, tak se prý bude snažit mě někam dostat. Beru i směny u mašiny.
S chlapem to je u nás už delší dobu na rozvod. Nebavíme se. Prostě to nejde, já už nemám sílu se snažit, protože to není stejně k ničemu.
Takže se věnuju dětem,
a utíkám k vám mezi virtuální kamarádky. Tady mi je dobře a když scrapuju, zapomenu na starosti všedního dne.
Stejně si jednou myslím, že až si kluci budou vydělávat a Markétka větší, pořídím si jedna jedna. A půjdu pryč.
Najednu stranu se nechápu, proč jsem si vlastně pořizovala třetí dítko, vždyt to u nás bylo od začátku jak na kolotoči, ale nicméně jsem ráda, že Markétku mám, prijde mi, že jejím porodem se mi konečně naplnil život.
Není tady
Anny - už jsem obdivovala nevěstu a ženicha na foru.
a já přidávám taky novinku od azur, kredit bude na blogu
Není tady
Dušičko, jak moc Ti rozumím holka
Není tady
Andrejka a Alenak zapoměli na to že si sebou vezmou noťasi
Duši oni jsou všichni stejný.U nás už se 14 dní malujou dvě místnosti.Ten můj pořád odpočívá a já tím že chodím do práce moc toho nezvládnu
moje nervi
Není tady
Duši
A sakra at už děti nemarodí a chlapi se chovaj normálně
Není tady
Andri !!!! A Kolumbus přijede vodovodem?!
Fool - moc děkuju za ocenění - zrovna dneska mi zmizelo pozadí na blogu - musím ho dát do kupy
Duší, to je na pytel.... myslím na tebe.....koukám, že je všude něco U nás naštěstí nebojujeme tak s financema, muž má ucházející plat (pokud nemyslím na hory a moře, tak je dostačující
) a já mám bokovky, ze kterých hradím "nadstandard" či nenedálé události typu "porouchaná pračka"
Ale bohužel slušná práce mého muže vyžaduje to, že je tam pořád..odjíždí o půl sedmé ráno a vrací se obyčejně kolem pl sedmé večer, včera např. čtvrt na osm...
na to nesmím říct ani Ň, neb on nás živí a jeho práce je prostě něco jiného, než moje podřadné,trapné a málo placené zaměstnání
Kdo yb ale hlídal děti o prázdninách, když on má jen 4 týdny dovolené, kdežto já jako učitelka mám 8 týdnů - to už neřeší
....
Není tady
čarodějka napsal(a):
Andrejka a Alenak zapoměli na to že si sebou vezmou noťasi
Dušioni jsou všichni stejný.U nás už se 14 dní malujou dvě místnosti.Ten můj pořád odpočívá a já tím že chodím do práce moc toho nezvládnu
![]()
![]()
moje nervi
Čarodějko, toje super připomínka
já mám ale školní - doufám, že mi ho moje ALMA MATER zapůjčí i do blázince
Není tady
Všem marůdkům přeji brzké uzdravení .
Manža má naštíplý prst u nohy, ve středu chudák upadl a prst má pořadně modrý, ráno než jen do práce jsem ho vyhnala na chirurgii.
Dílka jsou moc krásná.
Duši, děkuji za ráčka, prosím na mail .
Fool, děkuji za ocenění .
Udělala jsem si radost as koupila jsem si dva kity od Eriky, včera jí vyšel moc hezký kit .
Upravil(a) topazio (5. 2. 2010 11:52)
Není tady
alenak napsal(a):
Ahojky,
zdravím zdeptaná po ránu a po probdělé noci.
Adam měl celou noc horečku, kašlal jak tuberák a k ránu jsme se děsila, že dostane laryngytýdu, sýpal jak potvoraTak jsme na sedmou jela k dětské dr., tam jsme dostali na týden Klacid a týden mám počítat pak s rekonvalescencí...už sjme volala do práce, šéfová tam nebyla, ale asi ji raní mrtvice
K tomu byl ráno muž na kožním s Ondrou, kde se dozvěděl, že jeho zhoršený ekzém, není zhoršený ekzím, ale kožní viróza..nikdy jsme o tom neslyšela, nicméně je to infekční, vypadá to hnusně a nesmí se umývat a zpotit...hahaha...tak čekám, kdo to chytne po něm...No abych se nenudila, tak jsem opět obejvila, že Verča má vši...jelikož ji fakt každý třetí den prohlížím, tak nechápu, musela si donést ěnjakou mrňavou potvoru ze školy, u nich ve třídě je to už asi 4 měsíce pořád, nevím, kdo to roznáší...
tož jsme odvšivovala do desíti večer, nakonec jsme se rozhodla pro radikální řešení a Verču obarvila (není to skoro ani poznat, ale snad všechny potvory zdechly
) , Má už vlasy do půli zad a je ho fakt hohor to vyčesávat a prohlížet, do toho těch vlasů mám hodně...no, super zábava, když do toho další dítě horečkuje a kašle jako tuberák
Buhužel nám Adamovou nemocí propadl termín an imunologii, další nejbližší máme za 3 týdny, tak jsem z toho dost nešťastná, měla jsem pro sebe slíbené léky na podporu imunity...Můj muž ale MUSEL do práce (poslední dobou mám pocit, že bez něj by to tam asi spadlo) a tak nemohl Adama pohlídat a tak jsem utřela
![]()
Tak se mějte lépe, než my.... zkusím dodělat soutežní LO, doufám, že mi děti dají aspoň chvilinku prostor ...
Ali tak to mě mrzí. S těma vešma to znám, já je chytla ve třetí třídě 2x za sebou aměla jsem také dlouzhé vlasy, ale mě nepomohl ani orthosan, tak jsme to stříkli Difusilem a nakonec mi musela máma zabalit hlavu do petroleje, pálilo to jako sviňa, ale pomohlo. To byla hrůza, takže to ti nezávidím. A s tou kožní virózou to je taky děs, co? Držím Ti palečky ať to všechno zvládnete v pohodě
Není tady
Ali, v nejhorším Ti půjčím můj, budeme scrapovat na jednom - ty jeden eloš, já další...to budou ločka, co nám bude svět závidět
Jinak k tomu, že Kolumbus přijede vodovodem....noooo, ehhhmmm, jak tak na sebe koukám, Kolumbus přijde pěšky, vodovod by ucpal
Není tady
Ahojky holky, koukám tady smutno,ale s humorem!!!!!
Chjo co na to říct, já to mám teď super, manža nemá momentáln moc práce takže se věnuje malé. Já chodím do práce v pohodě,protože je s ní doma a nemusím ji ráno nikam tahat. Ale jinak když chytne sezonu což je krom 2 zimních měsíců pořád tak chodí taky od rána do večera...
Prostě v dnešní době to jiak nejde A to nemůžu říct že jsem kdoví jak bohatí.
Není tady
babulky, to ji mi líto, jaké máte starosti. Ale nezoufejte.
Snažte se aspoň trošičku se zaradovat. Jinak Kroměříž mám blízko, kdyby bylo nejhůř, ale není o co stát. Na psychinách to znám z mého prvního zaměstnání.
Takže - jídlo si doma uvaříte lepší, pracovní terapii máte při domácích pracích, arteterapii máte se scrapem,
muzikoterapii - pusťe si hudbu, co máte rády. Rehabilitace - při té muzice si zatancujte a protáhněte se.
Ještě také zhluboka dýchejte při procházkách nebo cestě na autobus a pod.
Jen teda nevím jak poradit s léčbou spánkem - jedině si přestěhovat peřiny někam, kde budete samy a mužům nechat děti na starost.
Teda ještě bych každé naodinovala nějakého ctitele, který by Vám říkal jak jste krásné a žádoucí a pokradmu Vás třeba pohladil, nebo dal třeba .......doplňte si samy.
Udělejte si kafčo, zákusek, dejte stopečku něčeho dobrého a věřte !!!!!!!!!! že se to krucinál musí zlepšit. Vždyť je rok , co tak pěkně vypadá !!!!!!!!
ještě musím pochválit krásná ločka. Já zatím dělám jen CT GT a soutěžním nemám páru a mám chuť si udělat něco jen tak .
No musím dokončit pro malošky jednu choreografii Arashe BORO BORO, protože dětem se ta hudba moc líbí a ještě mi kousek schází.
myslela jsem , že to dokončím a pomáhala jsem sousedce se synem ožralcem. To je hrůza a bezmoc, jen na dokreslenou, obě doufáme, že už tu dlouho nebude(což je šílené přání ) ale bylo by to nejlepší řešení. žádný lepší už není možné.
TAk co nakonec napsat pozitivního. Jo 14.2. tu bude svatební veletrh , tak se těším, že udělám nějaké pěkné fotky. Kočeny nové blogy jsou nádherné, jsi šikulky , budu se k Vám chodit inspirovat.
Upravil(a) Floranka (5. 2. 2010 12:36)
Není tady
Milenko poslala jsem ti SZ
Není tady
Dusi, to je mi lito. Ja netusila, ze je to u vas tak vazne...
Ja jak jsem psala, ze mame tichou domacnost, tak to byl spise uz takovy oboustranny trucpodnik - resila jsem konflikt s Tomaskem, on se do toho zamontontoval a celou situaci vyhrotil - samozrejme zbytecne, Tomi uz pak jen jecel. Kdyz jsem zasahla, frflajic odesel a uz pak do vecera sedel za pocitacem, vykaslal se na kluky, proste byl urazenej... To zas vytocilo mne, takze jsem se postarala normalne o kluky a pak jsme sli spat... Na druhy den se nemel k nicemu, tak nic a pak ve stredu jsem mela tu vytvarku, on pak vecer hokej, takze jsme museli probrat organizacni veci a pak uz to nejde nekomunikovat a clovek i na vse zapomene.
Taky je u nas momentalne ten, co vydelava, ale deti jsme chteli oba a tudiz bez ohledu na to, ze ja ted nepracuji, proste ocekavam a vyzaduji jeho pomoc. Obzvlast, kdyz ja se vzdala perspektivni prace v jeho prospech (pritom me cekaji atestace, jeho zadne skousky a pod.)... Takze ja si nemyslim, ze muz, ktery zivi rodinu se apriori nemusi podilet na chodu domacnosti jinak, nez financne. Potrebuje si vydechnout jak ta zena, tak deti potrebuji muzsky vzor...
Není tady
Duši, u nás je to něco podobného. Manželova firma je teď nechala doma na 60% platu. Takže se asi půjdem pást, jestli nesežene nějakou brigádu. Jeho přičiněním jsme si teď užili pár horkých chvilek a já už jsem z toho všeho strašně unavená. Ještě, že mám scrap a vás. Jinak už bych byla v blázinci dávno. My tu máme Dobřany (jen přes kopec).
A vodnický ločka máš parádní, taky z nich byla Azur celá pryč.
Ten kit od Azur je opravdu bláznivej. Když jsem ho prvě viděla, tak sem myslela, že mě trefí. Ale nakonec se mi z něj dělalo překvapivě dobře a bavila sem se u toho.
Topi s tím prstem mu asi stejně nic neudělají, ale bolí to teda pekelně. Já to znám.
Není tady
Holky nevíte o někom, kdo by chtěl koupit kočárek? Je to Firkon F7 a je jen ůpo Matějovi, skoro nový,. stál 6000, dala bych ho za 3000 kč.
Není tady
Pěkný víkend a pohodu .......
Není tady
Sillwan, ty máš taky přeci právo na kariéru i když se staráš o děti. Manža má taky persektivní práci a taky mi doma pomáhá. A nikdy jsem od něj neslyšela, já vydělám a ty se starej o Matýska.
Není tady
Holky dík
koukám, že to má každá těžký, život není bezstarostný. Já třeba potkávám dvojici, jak spolu jdou na procházku, drží se za ruku , člověk by řekl ideál, a on jí doma mlátí.
Sillwy - počkej až kluci trošku povyrostou, ted tě potřebujou, si mladá, kariéru si můžeš ještě vydobýt.
Můj manžel má i kladné vlastnosti, když je potřeba, zaveze kam potřebujem, po dr nebo tak. Ted si i polepšil, dělá černé řemeslo, takže má myslím plat skvělý. ALe kdysi dělal jen brigády, a neplatil tu zdravotku. A nasekal si prostě dluhy.
Ale myslím, že kluci a holka nějak netrpí, nechodíme jako žebráci. Tady nejde o penězích, to by se dalo tak nějak vydržet, hlavně že se maj dva rádi. Ale prostě u nás to po letech vyprchalo. Sex jsme neměli ani nepamatuju (skoro rok - krom jednoho večera na vánoce).Něžnosti žádný, to mi moc chybí. Dřív byli, chlap je o sedm let starší než já, tak nevím. Prostě tu žijem jak cizí lidi. Ani se nebavíme, jen kvůli dětem. Ale stejně všechno výchovu a tak musím řešit já.
Rozvést se nechci, nemám kam jít a prostě být sama se třema dětma, to nejde.
Holky, tak jsem se vykecala.
Jdu sem pustit markétku
Není tady
Anny
Není tady
tak fajn mám chvilku čas,našla jsem si hodiny jak je popsáno ve vláně od Dušičky
klikla jsem na get widget code objevilase tabulka,dala jsem copy a vložila do miniaplikace.
Místo hddin jsem tam měla text z té tabulky....proč když jsem ho zkopírovala????Už jsem to zkoušela 4x a čas letí,dole nádobí aj á si hraju s tím ......blogem !!!Zuřím
Není tady