29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Krásný večer všem, vítám v novém domečku
Není tady
Teda to jsme rychlovky,hezkou dobrou noc:sova:
Není tady
Paci - dobrou
Tak v novém domku ořezu zdar
Holky, já jsem takovej blbec, já měním šablonu na blog projekt 365, já blbec se smázla nenávratně blogscrapu. Fatk bych se už tam šablonu mám pracně zpátky, ale blikačky mám včudu, se mi nechce zase hledat a nahrávat. Chjo. Si už ani nepamatuju ty kody. No bych si fakt nafackovala.
Kindle - krásná šablona
Není tady
Já se z toho picnu, vzkazníček mám taky pryč
Uf, jsem ho zachránila.
Dobrou noc všem
Upravil(a) dusička (4. 2. 2010 23:37)
Není tady
Holky zas blogujem:D
Duši ta šablona je teda bez chyby,paráda,kde jsi ji stáhla?
A už jdu pozanykat,povypínat pohádky a doufám,že usnu.Taťka už je zítra tadýý hurá,ale zase přes víkend pracuje,tak se moc neužijem chjó.
Není tady
pacina1 napsal(a):
Holky zas blogujem:D
Duši ta šablona je teda bez chyby,paráda,kde jsi ji stáhla?
A už jdu pozanykat,povypínat pohádky a doufám,že usnu.Taťka už je zítra tadýý hurá,ale zase přes víkend pracuje,tak se moc neužijem chjó.
To je moje vlastní, ajo, vždyt já tammusím ještě doplnit kredit. A to je klasická třísloupcová, posílali mi jí odsud holky.
Není tady
Ahojky holky, přeji hezký den .
Odkládám dvě ločka CT u BLdesigns, je to collab Haiti.
Není tady
Není tady
Dobré ráno:D
Topi ty ses rozjela,krásné dílka:godlike:
Upravil(a) pacina1 (5. 2. 2010 7:59)
Není tady
dusička napsal(a):
Paci - dobrou
Tak v novém domku ořezu zdar
Holky, já jsem takovej blbec, já měním šablonu na blog projekt 365, já blbec se smázla nenávratně blogscrapu. Fatk bych seuž tam šablonu mám pracně zpátky, ale blikačky mám včudu, se mi nechce zase hledat a nahrávat. Chjo. Si už ani nepamatuju ty kody. No bych si fakt nafackovala.
Kindle - krásná šablona
Ahojky Dušičko, ty máš také krásnou šablonu. Mě s ní pomáhala Paci, já bych to tam sama nedala.
Není tady
dobré ránko všem,
Paci Tobě ještě jednou děkuji za vložení šablony, já bych to sama nezvládla.
Topi LO
Andrejko a co ty? Už je to trochu lepší než včera? Myslím nervičky.
Není tady
Dobré ráno všem,
nějak není nálada psát, ale poctivě vás dočítám.
Topi ty teda jedeš
Chválím všechny blogové šikulky
Všem děkuju za milé komentáře a za ocenění blogů
Jednokitovku mám rozdělanou, ale nějak mi to nejde
Andrejko, drž se
Ali, ať je u vás brzo líp.
A tady jsou dvě ulítlá šuplíčková od Azur:
Není tady
Všechna ločka jsem dělala po večerech, když Matýsek spinkal .
Není tady
Ahojky,
zdravím zdeptaná po ránu a po probdělé noci.
Adam měl celou noc horečku, kašlal jak tuberák a k ránu jsme se děsila, že dostane laryngytýdu, sýpal jak potvora Tak jsme na sedmou jela k dětské dr., tam jsme dostali na týden Klacid a týden mám počítat pak s rekonvalescencí...už sjme volala do práce, šéfová tam nebyla, ale asi ji raní mrtvice
K tomu byl ráno muž na kožním s Ondrou, kde se dozvěděl, že jeho zhoršený ekzém, není zhoršený ekzím, ale kožní viróza..nikdy jsme o tom neslyšela, nicméně je to infekční, vypadá to hnusně a nesmí se umývat a zpotit...hahaha...tak čekám, kdo to chytne po něm...No abych se nenudila, tak jsem opět obejvila, že Verča má vši...jelikož ji fakt každý třetí den prohlížím, tak nechápu, musela si donést ěnjakou mrňavou potvoru ze školy, u nich ve třídě je to už asi 4 měsíce pořád, nevím, kdo to roznáší...
tož jsme odvšivovala do desíti večer, nakonec jsme se rozhodla pro radikální řešení a Verču obarvila (není to skoro ani poznat, ale snad všechny potvory zdechly
) , Má už vlasy do půli zad a je ho fakt hohor to vyčesávat a prohlížet, do toho těch vlasů mám hodně...no, super zábava, když do toho další dítě horečkuje a kašle jako tuberák
Buhužel nám Adamovou nemocí propadl termín an imunologii, další nejbližší máme za 3 týdny, tak jsem z toho dost nešťastná, měla jsem pro sebe slíbené léky na podporu imunity...Můj muž ale MUSEL do práce (poslední dobou mám pocit, že bez něj by to tam asi spadlo ) a tak nemohl Adama pohlídat a tak jsem utřela
Tak se mějte lépe, než my .... zkusím dodělat soutežní LO, doufám, že mi děti dají aspoň chvilinku prostor ...
Není tady
Ahoj holky!
Teda Ali, to je masaker motorovou pilou... To mi je fakt lito, nevim, co napsat... Tvuj muz=muj muz, fakt dvojcata, bez nej by take vse v praci padlo, nenahraditelny... Snad to Adamkovi prejde, Vercu at vsi uz netrapi a Ondraskovi at to take brzo prejde... Muzu ti nejak pomoct?
Není tady
Ahojky Silwi, slib mě, že mě budeš navštěvovat, až mě zavřou do Černovic do blázince
Jinak jsme si anšla na netu tu Ondrovu kožní nemoc - hahaha- nikdo neví, co to způsobuje, ničím se to nedá léčit a odezní to tak do dvou měsíců jsme zvědavá, jak mu vysvětlím, že se nemá 2 měsíce potit
Není tady
alenak napsal(a):
Ahojky,
zdravím zdeptaná po ránu a po probdělé noci.
Adam měl celou noc horečku, kašlal jak tuberák a k ránu jsme se děsila, že dostane laryngytýdu, sýpal jak potvoraTak jsme na sedmou jela k dětské dr., tam jsme dostali na týden Klacid a týden mám počítat pak s rekonvalescencí...už sjme volala do práce, šéfová tam nebyla, ale asi ji raní mrtvice
K tomu byl ráno muž na kožním s Ondrou, kde se dozvěděl, že jeho zhoršený ekzém, není zhoršený ekzím, ale kožní viróza..nikdy jsme o tom neslyšela, nicméně je to infekční, vypadá to hnusně a nesmí se umývat a zpotit...hahaha...tak čekám, kdo to chytne po něm...No abych se nenudila, tak jsem opět obejvila, že Verča má vši...jelikož ji fakt každý třetí den prohlížím, tak nechápu, musela si donést ěnjakou mrňavou potvoru ze školy, u nich ve třídě je to už asi 4 měsíce pořád, nevím, kdo to roznáší...
tož jsme odvšivovala do desíti večer, nakonec jsme se rozhodla pro radikální řešení a Verču obarvila (není to skoro ani poznat, ale snad všechny potvory zdechly
) , Má už vlasy do půli zad a je ho fakt hohor to vyčesávat a prohlížet, do toho těch vlasů mám hodně...no, super zábava, když do toho další dítě horečkuje a kašle jako tuberák
Buhužel nám Adamovou nemocí propadl termín an imunologii, další nejbližší máme za 3 týdny, tak jsem z toho dost nešťastná, měla jsem pro sebe slíbené léky na podporu imunity...Můj muž ale MUSEL do práce (poslední dobou mám pocit, že bez něj by to tam asi spadlo) a tak nemohl Adama pohlídat a tak jsem utřela
![]()
Tak se mějte lépe, než my.... zkusím dodělat soutežní LO, doufám, že mi děti dají aspoň chvilinku prostor ...
Alísku, vítej v klubu zdeptaných žen....my dvě si snad uděláme nějaké spešl fórum, a budeme soutěžit, kdo je na tom hůř ne? Ach jooo, myslím na vás a drž se
Není tady
Dobré ráno koukám že máme novej domeček.
Annave to svtební LO je nádherný.Velmi vtipné
Alenak hodně síli.
Upravil(a) čarodějka (5. 2. 2010 10:06)
Není tady
Andri ahoj,
my dvě se musíme domluvit, do kterého blázince se necháme zavřít (Kroměříž je , myslím, na oůl cesty mezi Brnem a Tebou ) a tam se budeme mít fajn, budeme se procházet po zahradě, dostaneme 3x denně jídlo, které nám navaří někdo jiný a nebude po nás nikdo nic chtít
..taková ideální dovolená
já mám kámošku psychiatričku, musím ji ukecat, aby mě už někam poslala asi budu muset přitvrdit - zkusím se vydávat třaba za Napoleona
- ona mě stále nikam poslat nechce, tvrdí, že blázince maj narváno horším případama...
Není tady
Ahoj holky, teda vy jste ale ukecaný...
Jsem něco chtěla a zapomněla jsem co asi už blbnu
no jestli si vzpomenu, písnu.. každopádně ločka co jsem proletěla jsou nádherný a dostaly mě vodníkatý, ty jsou skvělý!!!
Není tady
Alenak zlatíčko, drž se
Není tady
Ali , to je teda něco. Když děti marodí a ještě není hlídání , je to o nervy. A ještě vši jako bonus. Držte se všichni. Jako prevence pomáhá na vši tea tree olej. Já mám koupený šampon. Je vhodný i pro děti. Tak ať je u vás brzo líp.
Hani, děkuju
Není tady
Holky Alenak,Andrejko držte se:hjarta: Žádný blázinec nepřipadá v úvahu,klidně si choďte vylívat srdíčka sem,to je lepší řešení.
Ali škoda,že nejsi blíže,já jsem v takových případech vždycky hlídací záchrana;)
Není tady
Annave lóčka parádní a vodníkatý je ,asi docela divokej kit že?
Není tady
Ali, mozna nekdo jiny by se uz zhroutil, ale vzhledem k tomu, ze porad srsis humorem, jsem si jista, ze to zvladnes (te). Stejne tak Andrejka...
A piste, vse, co vas trapi, myslim, ze tohle forum neni jen o chvaleni LOcek
Není tady