Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#201 16. 2. 2010 6:58

javena
♥♥♥♥♥♥-

Re: Proč manželství...

elena007 napsal(a):

javena napsal(a):

elena007 napsal(a):

Ano, drobna chybka se nekdy ukaze az casem, ale pak zalezi na tom, jestli se s tim ti dva dokazi vyporadat tak, aby to bylo pro oba dle moznosti k jakztakz spokojenemu ziti. Pokud ne, prida se dalsi chybka a nabaluje se to... to vsichni vime smile
No a javena se mi se stavem veci a pristupem manzela extra spokojena. V takovemto pripade, kdyz skutecne vidim, ze se spoluprace nedockam, snazim se, udelat si to tak, aby to bylo pro mne co nejsnesitelnejsi. Javena nejspis taky, jen jinak nez bych to udelala ja. smile

Eleno docela se bavím. lol
Kdybych já tenkrát věděla, že se mám zařídit tak, aby to bylo snesitelné... lol
Takovejch let v nesnesitelném manželství bych si ušetřila. Bylo to peklo, to jo. tongue
Časem se nic neukázalo, já věděla koho si beru - žila jsem s ním několik let a světe div se, kvůli tomu jsme se nerozvedli. Nesmí tě mást, jak tu o tom píšu. Bavíme se tím se známými (a většinou byl BM u toho) jako soužitím naší kámošky s dospělým synem (to je dobrej masakr) a kámošem, co nám líčí svoje cestovatelský sexzážitky, nebo jiným, kterej předkládá svoje rádobypodnikatelský "úspěchy"... Prostě život - a ty se toho chytáš, jak moucha listu v tůni... big_smile
Důvod rozvodu byl jiný.
Kdo ho zná?... Analytičky... lollol

BM se konecne rozhoupal k nejakemu pocinu a  pozadal o rozvod. big_smile

Uznej, ze nemuzu tusit, z jakeho duvodu jsi se rozvedla, dokud nereknes a vubec nevim, proc bych mela hadat. Klidne si to muzes nechat pro sebe. smile Nedivim se, ze to nebylo z tech popsanych duvodu, spousta zen ma jeste mnohem vetsi vydrz nez ty. A mimochodem, ani jednou jsem nemluvila o tobe, ale vyhradne o sobe a vubec necekam, ze budes delat to, co ja. vissla

Tak mě Elen neustále necituj nebo nejmenuj, když tu jde o tebe, buď tak laskava... wink A i když jsi nikdy nemluvila o mně, podařilo se mi ti to zvýraznit...  tonguevissla

Upravil(a) javena (16. 2. 2010 7:10)

Není tady

#202 16. 2. 2010 7:05

javena
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Javena: U nas by byl Lubos hned a zavolal by ho muj muz. big_smile

Tak to tedy u nás by byl taky Luboš hned big_smile, ale můj muž by ho zcela jistě nezavolal big_smile big_smile

Javeno, já jsem myslela, že jsi rozvedená. Nějak to tu vždycky rychle přelítnu a asi jsem nepostřehla správně...

Tercilo, jasně, že jsem rozvedená. smile Tohle tu vzniklo na základě tvrzení, že když muž nemá zájem o domácnost, rodinu, kapající kohoutky, světlo na záchodě... (tedy takový, jaký my považujeme za adekvátní), tak je to vina jeho ženy. Já tu jen napsala, že pokaždý to tak není. Že nemám manžela proto, abych mu dělala matku, hodila sem pár příkladů (některý vůbec ne z "našeho života")... i když manža teda fakt nebyl blesk, co se oprav týče... lol a už to jede...
Tak promiň za mystifikaci... big_smile

Není tady

#203 16. 2. 2010 7:28

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

elena007 napsal(a):

Tercila napsal(a):

Pisatel: Jaký má chlap koníčky? Jen ty co mu povolí manželka takže klíííííííííííííídekkkkkkkk

big_smile big_smile Fáááákt?

Samozrejme. I muj muz ma jenom ty, co mu povolim. big_smilebig_smile

Pokud je to milenka, týdení pobyt na Maledivách (bez tebe), zimní pobyt v Arktidě.......

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#204 16. 2. 2010 7:41

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

.....
A na okraj - já si nestěžuju. wink Jen nemůžu souhlasit s tím, že je to vždy vina toho druhého, když dojdu někam, kam jsem nechtěl/a. A popravdě si myslím, že i kdyby ho do nějaký temnoty směroval ten druhý, tak může říct ne - tohle ne. A ne jít jak osel a pak si stěžovat. Taky takový znám... Ale to fakt není "nᚠpřípad".
Já taky došla někam, kam jsem třeba až tak nechtěla. Ale kvůli sobě. Protože kvůli dětem jsem tomu vztahu dala šanci. wink A ani toho nelituju - vím, že jsem udělala maximum a si kdokoli myslí cokoli. wink

Javeno, víš ono po bitvě je každý generál a vidí jaké kde udělal boty, chyby a proč ty kopačky dostal. (Nezastávám se teď nikoho.) Ale prozraď zamyslela jsi se nad  tímo stavem?  Tvůj bývalý se stal "workoholikem" makal, aby jeho "pracovní dítě vzkvétalo", ale uměl to, jak uměl, dělal 24/7 a tak manželství a rodina šla do kopru. Ale řekni mi, kdyby tedy se na firmu vykašlal, dělal, oněch slavných 8 hod. denně a věnoval se rodině. Po čase by šla firma do kopru, on na pracáku a měla bys ho doma. On smutný, naštvaný, že mu to nevyšlo, ty naštvaná, že táhneš rodinu a neschopného chlapa s sebou.

Pořád se zamýšlím nad nejméně dvěma problémy spojené s manželstvím. Ten první problém je, jak moc ovlivňuje vztahy v manželství zaměstnání (obou, jen jednoho z nich a pod.). Ten druhý jistě spojený i s tím zaměstnáním, stereotyp ve vztahu.

Není tady

#205 16. 2. 2010 9:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mno, ono medzi workoholikom a nezamestnaným podža mňa existuje dos široká škále  a dá sa do nej clekom pohodlne zemsti. Chce to, pravda, torkšu preora priority, ale ak niekomu nestojí žena (a prípadne deti) za to, aby sa s ňou vídal aj v stave bdelosti a nielen zíral na jej fotku či spiacu postavu, tak hmm holt riskuje, že ona si nájde niekoho, pre koho bude minimálne tak dôležitá ako práca. Nehovorím o extrémnych situáciách, na rozdiel od teba ich tožko nepoznám.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#206 16. 2. 2010 10:07

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Sel jistě, že je celá škála jak moc kdo pracuje jak moc je vytížen a jak si to ti dva rozpovídají. Proto ta otázka kterou jsem položil.

Není tady

#207 16. 2. 2010 10:09

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Po čase by šla firma do kopru, on na pracáku...
Ale houby... znám pár lidí, kteří si zkusili zapodnikat a když to neklaplo, prostě zlikvidovali nebo střelili firmu dostatečně včas a vrátili se do pracovního poměru.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#208 16. 2. 2010 10:31

javena
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

javena napsal(a):

.....
A na okraj - já si nestěžuju. wink Jen nemůžu souhlasit s tím, že je to vždy vina toho druhého, když dojdu někam, kam jsem nechtěl/a. A popravdě si myslím, že i kdyby ho do nějaký temnoty směroval ten druhý, tak může říct ne - tohle ne. A ne jít jak osel a pak si stěžovat. Taky takový znám... Ale to fakt není "nᚠpřípad".
Já taky došla někam, kam jsem třeba až tak nechtěla. Ale kvůli sobě. Protože kvůli dětem jsem tomu vztahu dala šanci. wink A ani toho nelituju - vím, že jsem udělala maximum a si kdokoli myslí cokoli. wink

Javeno, víš ono po bitvě je každý generál a vidí jaké kde udělal boty, chyby a proč ty kopačky dostal. (Nezastávám se teď nikoho.) Ale prozraď zamyslela jsi se nad  tímo stavem?  Tvůj bývalý se stal "workoholikem" makal, aby jeho "pracovní dítě vzkvétalo", ale uměl to, jak uměl, dělal 24/7 a tak manželství a rodina šla do kopru. Ale řekni mi, kdyby tedy se na firmu vykašlal, dělal, oněch slavných 8 hod. denně a věnoval se rodině. Po čase by šla firma do kopru, on na pracáku a měla bys ho doma. On smutný, naštvaný, že mu to nevyšlo, ty naštvaná, že táhneš rodinu a neschopného chlapa s sebou.

Pořád se zamýšlím nad nejméně dvěma problémy spojené s manželstvím. Ten první problém je, jak moc ovlivňuje vztahy v manželství zaměstnání (obou, jen jednoho z nich a pod.). Ten druhý jistě spojený i s tím zaměstnáním, stereotyp ve vztahu.

Pisateli, mᚠSZ. smile

Není tady

#209 16. 2. 2010 13:05

elena007
♥♥♥♥♥♥-

javeno, tak ja uz te fakt neustale citovat nebudu. big_smile

Není tady

#210 16. 2. 2010 13:10

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

elena007 napsal(a):

Tercila napsal(a):

Pisatel: Jaký má chlap koníčky? Jen ty co mu povolí manželka takže klíííííííííííííídekkkkkkkk

big_smile big_smile Fáááákt?

Pokud je to milenka, týdení pobyt na Maledivách (bez tebe), zimní pobyt v Arktidě.......

Nevim ani, jak zakazat toto. big_smile

Není tady

#211 16. 2. 2010 13:20

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

elena007 napsal(a):

Pisatel napsal(a):

elena007 napsal(a):

Nevim ani, jak zakazat toto. big_smile

Ještě zakazovat. Víš jak se to zpívá v Šíleně smutné princezně : To se musí podporovat, to se musí podporovat. ( a tebe na rukou nosit, když mu to vše dovolíš. Holky berte si příklad z kolegyně, takto má se chovat správná manželka lol

Není tady

#212 16. 2. 2010 13:32

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Myslim si, ze hodne. Castecne i kvuli tomu skoncilo prvni manzelstvi meho muze. On i jeho zena meli diametralne odlisny nazor na to, co by mel delat a jak dlouhy cas by mel travit v praci. Ani jeden nebyl nachylny ke kompromisu. Zene jeho pracovni nadseni lezlo na nervy a doma byvalo dusno a muz s tim nic moc delat nechtel a cim bylo doma dusneji, tim vic casu travil v praci. Pomerne typicke a pro vztah dost destruktivni.

Mysim, ze castecny stereotyp nemusi byt uplne nevyhovujici. Pokud to teda neni uplna nuda.

Není tady

#213 16. 2. 2010 14:24

javena
♥♥♥♥♥♥-

elena007 napsal(a):

javeno, tak ja uz te fakt neustale citovat nebudu. big_smile

No, vo to mi šlo... smilestorstark

Upravil(a) javena (16. 2. 2010 14:25)

Není tady

#214 20. 2. 2010 12:09

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

helena: Čistě ze zvědavosti (zlomyslnosti? studijních důvodů?) čekám už skoro 3 roky, kdy konečně zajistí, abychom svítili v chodbě.

Helo, zrovna dnes jsem si přečetla vtípek:

Kolik žen je zapotřebí k výměně žárovky?
Žádná, budou sedět potmě a tlachat.

big_smiletummenupp
takže víš, co mᚠudělat: pozvat kámošky a ......... tummenupp

Není tady

#215 20. 2. 2010 17:42

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Kolik žen je zapotřebí k výměně žárovky?
Žádná, budou sedět potmě a tlachat.

To nesedí nebo ženský na sebe musí i vidět, jinak neví která který co "kváká" tongue lol

Není tady

#216 20. 2. 2010 20:23

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel: To nesedí nebo ženský na sebe musí i vidět, jinak neví která který co "kváká" tongue lol

Ty jsi brepta big_smile - vůbec nevíš, co ženský "musí" wink big_smile

Není tady

#217 21. 2. 2010 10:07

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Pisatel: To nesedí nebo ženský na sebe musí i vidět, jinak neví která který co "kváká" tongue lol

Ty jsi brepta big_smile - vůbec nevíš, co ženský "musí" wink big_smile

Ale moc dobře to vím reta vissla

Není tady

#218 22. 2. 2010 7:34

helena
♥♥♥♥♥♥♥

takže víš, co mᚠudělat: pozvat kámošky a .........
Terci, předpokládám, že nemᚠna mysli, abych si kámošky pozvala namísto elektrikáře http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Náhodou - všechny kamarádky se mýlily (by ho znají) - tvrdily, že přece není možný, aby to vůbec nespravil... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png že prý mu to taky musí vadit.... No - nevadí http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

Není tady

#219 22. 2. 2010 19:22

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

helena: Terci, předpokládám, že nemᚠna mysli, abych si kámošky pozvala namísto elektrikáře Náhodou - všechny kamarádky se mýlily (by ho znají) - tvrdily, že přece není možný, aby to vůbec nespravil...  že prý mu to taky musí vadit.... No - nevadí ..

big_smile Ne, místo elektrikáře fakt ne big_smile, myslela jsem kámošky na ten potlach tummenupp (při svíčkách). Jo a při vínu. Kdybyste v té temné chodbě tlachávaly častěji a nahlas komentovaly muže (mn.č.), možná by si pan manžel rád našel čas - si na vás posvítit big_smile big_smile.
Hmm, tak prý není možné, aby nespravil vůbec... hmmm, kamarádky jsou zřejmě ještě málo zkušené big_smile wink

Není tady

#220 22. 2. 2010 23:38

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Tercila napsal(a):

...big_smile Ne, místo elektrikáře fakt ne big_smile, myslela jsem kámošky na ten potlach tummenupp (při svíčkách). Jo a při vínu. Kdybyste v té temné chodbě tlachávaly častěji a nahlas komentovaly muže (mn.č.), možná by si pan manžel rád našel čas - si na vás posvítit big_smile big_smile...

Trefne! Posvitit si... OK! Uzasny!!! Fakt. godlike godlike godlike Naprosto asertivni smysleni PERFEKTNI ZENY... styrka a mozny gloria

Není tady

#221 22. 2. 2010 23:42

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

PS: Uz vidim tu potemnelou chodbu, kde zensky pri svickach popijej, pokecavaj... a chlap, chtivej sexu, "posloucha za dverma!...

Není tady

#222 23. 2. 2010 6:15

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Kdybyste v té temné chodbě tlachávaly častěji a nahlas komentovaly muže (mn.č.), možná by si pan manžel rád našel čas - si na vás posvítit
Ze špatných řešení to nejhorší http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
a) ten pán je jednak silně nahluchlej (skutečně), druhak od mládí trpí hluchotou selektivní (slyší jen to, co chce),
    takže i kdybychom komentovaly muže (j. č.), vnímal by to maximálně jako bílý šum... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
b) kdyby zjistil, že ve zšeřelé chodbě pořádáme seance při svíčkách a vínečku, velmi pravděpodobně by dospěl
    k názoru, že nám to vlastně vyhovuje a tudíž nemusí nic spravovat i nadále - a s pravděpodobností hraničící
    s jistotou by si to zdůvodnil tím, že nám vlastně dělá radost http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Uz vidim tu potemnelou chodbu, kde zensky pri svickach popijej, pokecavaj... a chlap, chtivej sexu, "posloucha za dverma!...
Jó, tak takovýho chlapa bych doma taky ráda viděla http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#223 25. 2. 2010 20:50

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Helena: Ze špatných řešení to nejhorší"

big_smile big_smile Chápu! big_smile

Není tady

#224 25. 2. 2010 20:55

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Viktorka:  Naprosto asertivni smysleni PERFEKTNI ZENY... styrka a mozny gloria

Viky, wink gloria díky, ale nechval mě, nebo si na to zvyknu a posléze začnu vyžadovat big_smile big_smile big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí