6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
elena007 napsal(a):
javena napsal(a):
elena007 napsal(a):
Ano, drobna chybka se nekdy ukaze az casem, ale pak zalezi na tom, jestli se s tim ti dva dokazi vyporadat tak, aby to bylo pro oba dle moznosti k jakztakz spokojenemu ziti. Pokud ne, prida se dalsi chybka a nabaluje se to... to vsichni vime
No a javena se mi se stavem veci a pristupem manzela extra spokojena. V takovemto pripade, kdyz skutecne vidim, ze se spoluprace nedockam, snazim se, udelat si to tak, aby to bylo pro mne co nejsnesitelnejsi. Javena nejspis taky, jen jinak nez bych to udelala ja.Eleno docela se bavím.
Kdybych já tenkrát věděla, e se mám zařídit tak, aby to bylo snesitelné...
Takovejch let v nesnesitelném manelství bych si uetřila. Bylo to peklo, to jo.
Časem se nic neukázalo, já věděla koho si beru - ila jsem s ním několik let a světe div se, kvůli tomu jsme se nerozvedli. Nesmí tě mást, jak tu o tom píu. Bavíme se tím se známými (a větinou byl BM u toho) jako souitím naí kámoky s dospělým synem (to je dobrej masakr) a kámoem, co nám líčí svoje cestovatelský sexzáitky, nebo jiným, kterej předkládá svoje rádobypodnikatelský "úspěchy"... Prostě ivot - a ty se toho chytá, jak moucha listu v tůni...
Důvod rozvodu byl jiný.
Kdo ho zná?... Analytičky...BM se konecne rozhoupal k nejakemu pocinu a pozadal o rozvod.
Uznej, ze nemuzu tusit, z jakeho duvodu jsi se rozvedla, dokud nereknes a vubec nevim, proc bych mela hadat. Klidne si to muzes nechat pro sebe. Nedivim se, ze to nebylo z tech popsanych duvodu, spousta zen ma jeste mnohem vetsi vydrz nez ty. A mimochodem, ani jednou jsem nemluvila o tobe, ale vyhradne o sobe a vubec necekam, ze budes delat to, co ja.
Tak mě Elen neustále necituj nebo nejmenuj, kdy tu jde o tebe, buď tak laskava... A i kdy jsi nikdy nemluvila o mně, podařilo se mi ti to zvýraznit...
Upravil(a) javena (16. 2. 2010 7:10)
Není tady
Tercila napsal(a):
Javena: U nas by byl Lubos hned a zavolal by ho muj muz.
Tak to tedy u nás by byl taky Lubo hned , ale můj mu by ho zcela jistě nezavolal
Javeno, já jsem myslela, e jsi rozvedená. Nějak to tu vdycky rychle přelítnu a asi jsem nepostřehla správně...
Tercilo, jasně, e jsem rozvedená. Tohle tu vzniklo na základě tvrzení, e kdy mu nemá zájem o domácnost, rodinu, kapající kohoutky, světlo na záchodě... (tedy takový, jaký my povaujeme za adekvátní), tak je to vina jeho eny. Já tu jen napsala, e pokadý to tak není. e nemám manela proto, abych mu dělala matku, hodila sem pár příkladů (některý vůbec ne z "naeho ivota")... i kdy mana teda fakt nebyl blesk, co se oprav týče... a u to jede...
Tak promiň za mystifikaci...
Není tady
elena007 napsal(a):
Tercila napsal(a):
Pisatel: Jaký má chlap koníčky? Jen ty co mu povolí manelka take klíííííííííííííídekkkkkkkk
Fáááákt?Samozrejme. I muj muz ma jenom ty, co mu povolim.
Pokud je to milenka, týdení pobyt na Maledivách (bez tebe), zimní pobyt v Arktidě.......
Není tady
javena napsal(a):
.....
A na okraj - já si nestěuju. Jen nemůu souhlasit s tím, e je to vdy vina toho druhého, kdy dojdu někam, kam jsem nechtěl/a. A popravdě si myslím, e i kdyby ho do nějaký temnoty směroval ten druhý, tak můe říct ne - tohle ne. A ne jít jak osel a pak si stěovat. Taky takový znám... Ale to fakt není "ná případ".
Já taky dola někam, kam jsem třeba a tak nechtěla. Ale kvůli sobě. Protoe kvůli dětem jsem tomu vztahu dala anci. A ani toho nelituju - vím, e jsem udělala maximum a si kdokoli myslí cokoli.
Javeno, ví ono po bitvě je kadý generál a vidí jaké kde udělal boty, chyby a proč ty kopačky dostal. (Nezastávám se teď nikoho.) Ale prozraď zamyslela jsi se nad tímo stavem? Tvůj bývalý se stal "workoholikem" makal, aby jeho "pracovní dítě vzkvétalo", ale uměl to, jak uměl, dělal 24/7 a tak manelství a rodina la do kopru. Ale řekni mi, kdyby tedy se na firmu vykalal, dělal, oněch slavných 8 hod. denně a věnoval se rodině. Po čase by la firma do kopru, on na pracáku a měla bys ho doma. On smutný, natvaný, e mu to nevylo, ty natvaná, e táhne rodinu a neschopného chlapa s sebou.
Pořád se zamýlím nad nejméně dvěma problémy spojené s manelstvím. Ten první problém je, jak moc ovlivňuje vztahy v manelství zaměstnání (obou, jen jednoho z nich a pod.). Ten druhý jistě spojený i s tím zaměstnáním, stereotyp ve vztahu.
Není tady
Mno, ono medzi workoholikom a nezamestnaným podža mňa existuje dos iroká kále a dá sa do nej clekom pohodlne zemsti. Chce to, pravda, torku preora priority, ale ak niekomu nestojí ena (a prípadne deti) za to, aby sa s ňou vídal aj v stave bdelosti a nielen zíral na jej fotku či spiacu postavu, tak holt riskuje, e ona si nájde niekoho, pre koho bude minimálne tak dôleitá ako práca. Nehovorím o extrémnych situáciách, na rozdiel od teba ich tožko nepoznám.
Není tady
Sel jistě, e je celá kála jak moc kdo pracuje jak moc je vytíen a jak si to ti dva rozpovídají. Proto ta otázka kterou jsem poloil.
Není tady
Po čase by la firma do kopru, on na pracáku...
Ale houby... znám pár lidí, kteří si zkusili zapodnikat a kdy to neklaplo, prostě zlikvidovali nebo střelili firmu dostatečně včas a vrátili se do pracovního poměru.
Není tady
Pisatel napsal(a):
javena napsal(a):
.....
A na okraj - já si nestěuju. Jen nemůu souhlasit s tím, e je to vdy vina toho druhého, kdy dojdu někam, kam jsem nechtěl/a. A popravdě si myslím, e i kdyby ho do nějaký temnoty směroval ten druhý, tak můe říct ne - tohle ne. A ne jít jak osel a pak si stěovat. Taky takový znám... Ale to fakt není "ná případ".
Já taky dola někam, kam jsem třeba a tak nechtěla. Ale kvůli sobě. Protoe kvůli dětem jsem tomu vztahu dala anci. A ani toho nelituju - vím, e jsem udělala maximum a si kdokoli myslí cokoli.Javeno, ví ono po bitvě je kadý generál a vidí jaké kde udělal boty, chyby a proč ty kopačky dostal. (Nezastávám se teď nikoho.) Ale prozraď zamyslela jsi se nad tímo stavem? Tvůj bývalý se stal "workoholikem" makal, aby jeho "pracovní dítě vzkvétalo", ale uměl to, jak uměl, dělal 24/7 a tak manelství a rodina la do kopru. Ale řekni mi, kdyby tedy se na firmu vykalal, dělal, oněch slavných 8 hod. denně a věnoval se rodině. Po čase by la firma do kopru, on na pracáku a měla bys ho doma. On smutný, natvaný, e mu to nevylo, ty natvaná, e táhne rodinu a neschopného chlapa s sebou.
Pořád se zamýlím nad nejméně dvěma problémy spojené s manelstvím. Ten první problém je, jak moc ovlivňuje vztahy v manelství zaměstnání (obou, jen jednoho z nich a pod.). Ten druhý jistě spojený i s tím zaměstnáním, stereotyp ve vztahu.
Pisateli, má SZ.
Není tady
javeno, tak ja uz te fakt neustale citovat nebudu.
Není tady
Pisatel napsal(a):
elena007 napsal(a):
Tercila napsal(a):
Pisatel: Jaký má chlap koníčky? Jen ty co mu povolí manelka take klíííííííííííííídekkkkkkkk
Fáááákt?Samozrejme. I muj muz ma jenom ty, co mu povolim.
Pokud je to milenka, týdení pobyt na Maledivách (bez tebe), zimní pobyt v Arktidě.......
Nevim ani, jak zakazat toto.
Není tady
elena007 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
elena007 napsal(a):
Samozrejme. I muj muz ma jenom ty, co mu povolim.Pokud je to milenka, týdení pobyt na Maledivách (bez tebe), zimní pobyt v Arktidě.......
Nevim ani, jak zakazat toto.
Jetě zakazovat. Ví jak se to zpívá v íleně smutné princezně : To se musí podporovat, to se musí podporovat. ( a tebe na rukou nosit, kdy mu to ve dovolí. Holky berte si příklad z kolegyně, takto má se chovat správná manelka
Není tady
Pisatel napsal(a):
Myslim si, ze hodne. Castecne i kvuli tomu skoncilo prvni manzelstvi meho muze. On i jeho zena meli diametralne odlisny nazor na to, co by mel delat a jak dlouhy cas by mel travit v praci. Ani jeden nebyl nachylny ke kompromisu. Zene jeho pracovni nadseni lezlo na nervy a doma byvalo dusno a muz s tim nic moc delat nechtel a cim bylo doma dusneji, tim vic casu travil v praci. Pomerne typicke a pro vztah dost destruktivni.
Mysim, ze castecny stereotyp nemusi byt uplne nevyhovujici. Pokud to teda neni uplna nuda.
Není tady
elena007 napsal(a):
javeno, tak ja uz te fakt neustale citovat nebudu.
No, vo to mi lo...
Upravil(a) javena (16. 2. 2010 14:25)
Není tady
helena: Čistě ze zvědavosti (zlomyslnosti? studijních důvodů?) čekám u skoro 3 roky, kdy konečně zajistí, abychom svítili v chodbě.
Helo, zrovna dnes jsem si přečetla vtípek:
Kolik en je zapotřebí k výměně árovky?
ádná, budou sedět potmě a tlachat.
take ví, co má udělat: pozvat kámoky a .........
Není tady
Tercila napsal(a):
Kolik en je zapotřebí k výměně árovky?
ádná, budou sedět potmě a tlachat.
To nesedí nebo enský na sebe musí i vidět, jinak neví která který co "kváká"
Není tady
Pisatel: To nesedí nebo enský na sebe musí i vidět, jinak neví která který co "kváká"
Ty jsi brepta - vůbec neví, co enský "musí"
Není tady
Tercila napsal(a):
Pisatel: To nesedí nebo enský na sebe musí i vidět, jinak neví která který co "kváká"
Ty jsi brepta - vůbec neví, co enský "musí"
Ale moc dobře to vím
Není tady
take ví, co má udělat: pozvat kámoky a .........
Terci, předpokládám, e nemá na mysli, abych si kámoky pozvala namísto elektrikáře
Náhodou - vechny kamarádky se mýlily (by ho znají) - tvrdily, e přece není moný, aby to vůbec nespravil... e prý mu to taky musí vadit.... No - nevadí
Není tady
helena: Terci, předpokládám, e nemá na mysli, abych si kámoky pozvala namísto elektrikáře Náhodou - vechny kamarádky se mýlily (by ho znají) - tvrdily, e přece není moný, aby to vůbec nespravil... e prý mu to taky musí vadit.... No - nevadí ..
Ne, místo elektrikáře fakt ne , myslela jsem kámoky na ten potlach (při svíčkách). Jo a při vínu. Kdybyste v té temné chodbě tlachávaly častěji a nahlas komentovaly mue (mn.č.), moná by si pan manel rád nael čas - si na vás posvítit .
Hmm, tak prý není moné, aby nespravil vůbec... hmmm, kamarádky jsou zřejmě jetě málo zkuené
Není tady
Tercila napsal(a):
... Ne, místo elektrikáře fakt ne , myslela jsem kámoky na ten potlach (při svíčkách). Jo a při vínu. Kdybyste v té temné chodbě tlachávaly častěji a nahlas komentovaly mue (mn.č.), moná by si pan manel rád nael čas - si na vás posvítit ...
Trefne! Posvitit si... OK! Uzasny!!! Fakt. Naprosto asertivni smysleni PERFEKTNI ZENY... a mozny
Není tady
PS: Uz vidim tu potemnelou chodbu, kde zensky pri svickach popijej, pokecavaj... a chlap, chtivej sexu, "posloucha za dverma!...
Není tady
Kdybyste v té temné chodbě tlachávaly častěji a nahlas komentovaly mue (mn.č.), moná by si pan manel rád nael čas - si na vás posvítit
Ze patných řeení to nejhorí
a) ten pán je jednak silně nahluchlej (skutečně), druhak od mládí trpí hluchotou selektivní (slyí jen to, co chce),
take i kdybychom komentovaly mue (j. č.), vnímal by to maximálně jako bílý um...
b) kdyby zjistil, e ve zeřelé chodbě pořádáme seance při svíčkách a vínečku, velmi pravděpodobně by dospěl
k názoru, e nám to vlastně vyhovuje a tudí nemusí nic spravovat i nadále - a s pravděpodobností hraničící
s jistotou by si to zdůvodnil tím, e nám vlastně dělá radost
Uz vidim tu potemnelou chodbu, kde zensky pri svickach popijej, pokecavaj... a chlap, chtivej sexu, "posloucha za dverma!...
Jó, tak takovýho chlapa bych doma taky ráda viděla
Není tady
Helena: Ze patných řeení to nejhorí"
Chápu!
Není tady
Viktorka: Naprosto asertivni smysleni PERFEKTNI ZENY... a mozny
Viky, díky, ale nechval mě, nebo si na to zvyknu a posléze začnu vyadovat
Není tady