Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 14. 2. 2010 21:55

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Proč manželství...

Elena: i kdyby pro muze na chleba nebylo o osaceni ani nemluvim.  Neumim si predstavit, zebych tahla vsechno sama a cekala, ze mu to dojde nebo jeste utracela dalsi energii na dohadovani se o tom.

Eli, Tvoje názory jsou mi dost blízké smile, jen se zastavím u těchto Tvých vět. Opravdu si myslíš, že by si ten muž jen tak nechal vzít to, co Ty mu vzít chceš? Byť v rámci "spravedlnosti"?
A ještě - jak se to dělá, že si muž nechá vzít svoje koníčky? big_smile (Já mám jedno velké štěstí, že koníčkem mého muže je práce, kterýžto koníček mi absolutně nevadí big_smile, ale fakt nevím, jak bych nějakého chlapa donutila třeba přestat chodit rybařit... ) big_smile big_smile

Není tady

#177 14. 2. 2010 22:10

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Nenene.Ta žena ho tam nechala dojít.
Sisi, máš na mysli, že kdyby ho žena nechala, ať potřebné zařídí nebo ne, že by ho to nějak nakoplo? Šeredně se pleteš - toho pána, co s ním bydlí, nenakoplo ani několikero penále, prošvihnutých termínů a pod. Čistě ze zvědavosti (zlomyslnosti? studijních důvodů?) čekám už skoro 3 roky, kdy konečně zajistí, abychom svítili v chodbě. Ne, že bych si nedokázala sehnat někoho jiného - ale prostě to neudělám.

ano to mám přesně na mysli stolt.Nevím u nás to tak funguje,proto jsem si brala takového muže,na kterého se mohu spolehnout..Nepotřebuji doma chlapa,který ,když kape kohoutek nevymění těsnění!,
My děláme dost věcí společně.Pak jsou věci ,které nerad dělá a já ho do toho nenutím..po zkušenostech si to klidně udělám sama!Když jsem chtěla přibít hřebíček,abych si pověsila obrázek wink.(ten hřebíček né a né zatlouci),vzteky majznul kladívkem ,že rázem jsem místo obrázku mohla na stěnu pověsit místo malého obrázku ,větší obraz.Manžel z toho měl nervy a já záchvat smíchu!
My děláme dost věci společně.on vymění těsnění ,já vyčistím odpad.on jde nakopit -já uvařím.on vymění žárovku -já ho přidržuji na štaflích.Může zapomenout,klidně mu to s úsměvem připomenu!
K ničemu ho nemusím dokopávat.prostě se navzájem doplňujem!
jinak mě osobně by šlehlo,čekat na něco 3 roky.lol

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#178 14. 2. 2010 22:12

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Elena: i kdyby pro muze na chleba nebylo o osaceni ani nemluvim.  Neumim si predstavit, zebych tahla vsechno sama a cekala, ze mu to dojde nebo jeste utracela dalsi energii na dohadovani se o tom.

Eli, Tvoje názory jsou mi dost blízké smile, jen se zastavím u těchto Tvých vět. Opravdu si myslíš, že by si ten muž jen tak nechal vzít to, co Ty mu vzít chceš? Byť v rámci "spravedlnosti"?
A ještě - jak se to dělá, že si muž nechá vzít svoje koníčky? big_smile (Já mám jedno velké štěstí, že koníčkem mého muže je práce, kterýžto koníček mi absolutně nevadí big_smile, ale fakt nevím, jak bych nějakého chlapa donutila třeba přestat chodit rybařit... ) big_smile big_smile

Ja zas nevim, jak by si nenechal vzit, kdyz bych mu ja vydelavajici nedala. big_smilebig_smile

Taky nevim, jak bych mu konicka zapovedela, tak jsem mu povolila vsechno big_smile

Není tady

#179 14. 2. 2010 22:18

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Elena: Ja zas nevim, jak by si nenechal vzit, kdyz bych mu ja vydelavajici nedala. big_smilebig_smile

Tak předpokládám, že by nastala poměrně dusná atmosféra; pak by byla otázka, co by následovalo.... Kdo by déle vydržel. Jestli manželka odolávat, nebo manžel prudit. smile

Není tady

#180 14. 2. 2010 22:20

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

Já ale předpokládám, že je muž svéprávná bytost a nepotřebuje moje rady kam a proč má chodit. tongue Nejsem jeho matka. Jestli chtěl pečovatelku, měl zůstat doma, nebo si najít někoho kdo mu maminku bude suplovat. wink Což můj manžel nechtěl. Chtěl být hlava rodiny, která ovšem zaúkoluje mě... Podívej, když mi netopí kamna v lednu, nemůžu čekat až hlava zařídí... protože hlava sice nadává, že je kosa, ale to je tak celý... vissla A oprava je na jaře. Pokud vím, že pravidelně vše měsíc dva odkládá (skříně šrouboval devět měsíců)... tak si prostě zařídím opravu sama. Protože jsem samostatná holka, co umí číst a telefonovat. lol Otázka deseti minut. Pro někoho problém na kolkovanou žádost. Nevyčítám, beru to tak, že je takovej. Každej jsme nějakej. Jenže pánovi se to nelíbí - tak to zařiď... problém. hmm
Kdybych ho nechala, přišla bych o byt, protože složenky jsou od toho aby dělaly svět barevnější, to že jsme nebrali přídavky na děti, protože nebyl schopnej dovalit dva roky razítko od zaměstnavatele / účetní ohledně příjmů... Ještě teď mě něčím uzemní. Např. nemá platnoý OP. Musel by k foťákovi, na úřad dát žádost a ještě jednou - aby si ho vyzvedl. Hmm, asi moje vina, ale jak si matně vzpomínám, před svatbou zjistil, že má prošlý OP a narychlo mu ho prodlužovali... A u rozvodu se prokazoval pasem... Tak asi to nebude až tak o mně, ale o jeho přístupu k životu. Ten nás nakonec stál manželství. Nemá smysl to tu předkládat. Já s ním žila a vím kam a jak došel. A vím, že sám. Šel svou cestou. Kdo nezažil - nepochopí.

Pak ovšem nevím ,proč sis vůbec takového chlapa brala.

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#181 14. 2. 2010 22:24

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Elena: Ja zas nevim, jak by si nenechal vzit, kdyz bych mu ja vydelavajici nedala. big_smilebig_smile

Tak předpokládám, že by nastala poměrně dusná atmosféra; pak by byla otázka, co by následovalo.... Kdo by déle vydržel. Jestli manželka odolávat, nebo manžel prudit. smile

Ja dusno dlouho nevydrzim. big_smile

Není tady

#182 14. 2. 2010 22:31

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Elena: Ja dusno dlouho nevydrzim. big_smile

Já si takové partnerské dusno (ze strany manžela) ani neumím pořádně představit, natož abych ho bez úhony  vydržela big_smile. A ještě k tomu s partnerem bez výdělku. big_smile

Není tady

#183 14. 2. 2010 22:49

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Proč voláš Luboše (instalatér a kamarád), já ten kohoutek opravím (po půl roce)... Nevim, proč děláš vlny... si bude myslet (Luboš), že doma dělám ho.no... BINGO LÁSKO.
Zvláštní je, že když Zuzka (kamarádka) dovalila manželovi štiku (neb já ryby upravovat neumím) tak jsem v tom nějakou provokaci neviděla. Že by potrefená husa...

Javeno, ale jeho pocity jsou prece jeho problem. smile
U nas by byl Lubos hned a zavolal by ho muj muz. big_smile

Upravil(a) elena007 (14. 2. 2010 22:50)

Není tady

#184 14. 2. 2010 23:10

javena
♥♥♥♥♥♥-

sisi21 napsal(a):

javena napsal(a):

Já ale předpokládám, že je muž svéprávná bytost a nepotřebuje moje rady kam a proč má chodit. tongue Nejsem jeho matka. Jestli chtěl pečovatelku, měl zůstat doma, nebo si najít někoho kdo mu maminku bude suplovat. wink Což můj manžel nechtěl. Chtěl být hlava rodiny, která ovšem zaúkoluje mě... Podívej, když mi netopí kamna v lednu, nemůžu čekat až hlava zařídí... protože hlava sice nadává, že je kosa, ale to je tak celý... vissla A oprava je na jaře. Pokud vím, že pravidelně vše měsíc dva odkládá (skříně šrouboval devět měsíců)... tak si prostě zařídím opravu sama. Protože jsem samostatná holka, co umí číst a telefonovat. lol Otázka deseti minut. Pro někoho problém na kolkovanou žádost. Nevyčítám, beru to tak, že je takovej. Každej jsme nějakej. Jenže pánovi se to nelíbí - tak to zařiď... problém. hmm
Kdybych ho nechala, přišla bych o byt, protože složenky jsou od toho aby dělaly svět barevnější, to že jsme nebrali přídavky na děti, protože nebyl schopnej dovalit dva roky razítko od zaměstnavatele / účetní ohledně příjmů... Ještě teď mě něčím uzemní. Např. nemá platnoý OP. Musel by k foťákovi, na úřad dát žádost a ještě jednou - aby si ho vyzvedl. Hmm, asi moje vina, ale jak si matně vzpomínám, před svatbou zjistil, že má prošlý OP a narychlo mu ho prodlužovali... A u rozvodu se prokazoval pasem... Tak asi to nebude až tak o mně, ale o jeho přístupu k životu. Ten nás nakonec stál manželství. Nemá smysl to tu předkládat. Já s ním žila a vím kam a jak došel. A vím, že sám. Šel svou cestou. Kdo nezažil - nepochopí.

K tomu došel postupně. Byli jsme spolu přes deset let a kdyby se takto předvedl na začátku, nebyla bych s ním ani kdyby mi platil...
Vařil, myl nádobí, navzájem jsme se podporovali, cestovali, sportovali... tak, jak jsi to psala. Já vyčistím odpad, on vymění těsnění. smile Je to schopnej chlap, což všem známým hlava prostě nebere. Šikovnej - leč velmi nespolehlivej. A vzhledem k profesi dělal nějaké věci i pro pár společných známých. Všichni chytrý, jak na půdu, jak si to šetří, aby dodal práci v termínu. Ha, ha... sem se v životě tak nebavila... lol S ním nehne nic.
Už jsem to tu někde psala - několik let byl v pohodě... Pak postupně pracoval od rána do večera (jedinej mínus - neustálá potřeba peněz na cokoli), fakt neměl čas lecos vyřídit, tak mě to nic neudělá... Tím, jak pořád pracoval, nebyl skoro doma, tak jsem sama nebo s dětmi měla aktivity bez něj a když měl volno, byli jsme spolu. Jenže postupně už nebyly ani ty aktivity s rodinou, protože měl sice volnou neděli, ale ráno přijel Venca s papírama, po obědě něco musel odvézt a večer jel něco zaměřit...
Bylo to prostě plíživý... a i když jsem mu dávala najevo, že takhle to nejde, že ho děti skoro nevidí, že tím trpí náš vztah, měl vždy bezva odpověď - to je teď takový hektický, ono to bude lepší. sad
Jemu samotnýmu to nevyhovovalo, ale nějak nebyl schopnej s tím něco dělat. Byl unavenej z práce, tak doma nic nedělal. Chápu. Skoro doma nebyl. Připadal si zbytečnej. Byl jedinej, kdo s tím mohl hnout. Na to neměl sílu... hmm A to já prostě dodnes nechápu. (Mmch. i dnes dělá od rána do večera, soboty neděle... 25. prosince... A kvůli mě fakt ne. wink)
Po milence (protože s chlapem co jezdí domů ve dvě ráno se blbě udržuje sexuální život, když vstáváte v pět) se to všechno vrátilo zas na začátek. Pohádka máje hadr.
Ovšem na chvíli. dumbom
A na okraj - já si nestěžuju. wink Jen nemůžu souhlasit s tím, že je to vždy vina toho druhého, když dojdu někam, kam jsem nechtěl/a. A popravdě si myslím, že i kdyby ho do nějaký temnoty směroval ten druhý, tak může říct ne - tohle ne. A ne jít jak osel a pak si stěžovat. Taky takový znám... Ale to fakt není "náš případ".
Já taky došla někam, kam jsem třeba až tak nechtěla. Ale kvůli sobě. Protože kvůli dětem jsem tomu vztahu dala šanci. wink A ani toho nelituju - vím, že jsem udělala maximum ať si kdokoli myslí cokoli. wink

Upravil(a) javena (14. 2. 2010 23:18)

Není tady

#185 14. 2. 2010 23:16

javena
♥♥♥♥♥♥-

elena007 napsal(a):

Proč voláš Luboše (instalatér a kamarád), já ten kohoutek opravím (po půl roce)... Nevim, proč děláš vlny... si bude myslet (Luboš), že doma dělám ho.no... BINGO LÁSKO.
Zvláštní je, že když Zuzka (kamarádka) dovalila manželovi štiku (neb já ryby upravovat neumím) tak jsem v tom nějakou provokaci neviděla. Že by potrefená husa...

Můj BM nebude volat Luboše, potože to přece opraví... wink
A jeho pocity jsou opravdu jeho věc, ovšem do doby, kdy si najde chápavou milenku, protože ty mu nerozumíš a to už pak ovlivní i tebe a děti, ne?

Není tady

#186 14. 2. 2010 23:24

elena007
♥♥♥♥♥♥-

javena napsal(a):

elena007 napsal(a):

A jeho pocity jsou opravdu jeho věc, ovšem do doby, kdy si najde chápavou milenku, protože ty mu nerozumíš a to už pak ovlivní i tebe a děti, ne?

Uz toto nastaveni ovlinuje tebe i deti. A pokud tvuj muz vi, ze to mas takto, tak vam samozrejme pul roku kape.

Není tady

#187 15. 2. 2010 0:05

javena
♥♥♥♥♥♥-

elena007 napsal(a):

javena napsal(a):

elena007 napsal(a):

Uz toto nastaveni ovlinuje tebe i deti. A pokud tvuj muz vi, ze to mas takto, tak vam samozrejme pul roku kape.

To sice úplně nechápu, jak to myslíš, ale nevadí...
A samozřejmě nekape, neskřípe, nefouká - zařídím opravu, příp. opravím. Já nepotřebuju chlapa na opravy - potřebuju partnera. Tím mi můj BM postupně přestal být. To je celé. smile
To je přesně to, proč jsem to tu vůbec nechtěla rozebírat - já nepotřebuju analýzu. A koukám, že dost lidí si myslí, že jo... lol
Každopádně vám vaše názory neberu. wink

Není tady

#188 15. 2. 2010 2:53

elena007
♥♥♥♥♥♥-

javena napsal(a):

Já nepotřebuju chlapa na opravy - potřebuju partnera. Tím mi můj BM postupně přestal být. To je celé. smile
To je přesně to, proč jsem to tu vůbec nechtěla rozebírat - já nepotřebuju analýzu. A koukám, že dost lidí si myslí, že jo... lol
Každopádně vám vaše názory neberu. wink

No tak tedy nic, no. big_smile

Není tady

#189 15. 2. 2010 6:20

helena
♥♥♥♥♥♥♥

No to je prave to, ja hry na to, kdo to dyl vydrzi, nehraju, teda ne s chlapem.
Ale já taky ne, eleno... to zmiňovaný světlo je jediná věc, kterou nechávám být - asi ze zvrhlý zvědavosti http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png, jestli vůbec někdy... a možná taky trochu ze zlomyslnosti.

proto jsem si brala takového muže,na kterého se mohu spolehnout..
sisi, to já před víc než 30 lety taky http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png To bys koukala, co tehdy všechno uměl udělat. Jenže jak píše javena - postupně přestával mít čas (nebo si ho možná nechtěl udělat - nevím) na všechno, co souviselo s rodinou. Dodnes netuším proč, protože on se nikdy nevyjádřil. Můžu se jen dohadovat, že pravděpodobně zjistil, jak moc ho to nebaví... ale pořád je to lepší, než se muset starat sám o sebe. Kdybychom ho totiž nebavili my, asi by hledal něco "lepšího", k čemuž nikdy nesáhl.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#190 15. 2. 2010 7:29

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

Tak to bych si za tohle akorát tak vyšťouchal oko. Dvacku za řasenku... A zase si rejpnu - kdybysme občas nepotřebovaly něco smontovat nebo rozmontovat, na co bychom vás měly... storstark Ne, to je fór. winksmile
Bohužel, u spousty chlapů nefunguje ani ta prevence a čeká se, až to "rupne" a když to rupne, čeká se, že to někdo opraví... wink
Hele, jako jsou ženský různý, tak jsou takový i chlapi. Jde o to, jak to jde pak dohromady. Znám spoustu holek co nevaří, neuklízí - když to chlapovi nevadí a dělá to on, nebo si někohop najmou - proč ne. Ale moc to nefunguje v případech, kdy jeden dělá všechno a druhý nic. A když to funguje - protože mě to až tak žíly nervalo... - tak musí ten co dělá kulový držet pusu a nestěžovat si na stav věcí... Proč voláš Luboše (instalatér a kamarád), já ten kohoutek opravím (po půl roce)... Nevim, proč děláš vlny... si bude myslet (Luboš), že doma dělám ho.no... BINGO LÁSKO. tongue
Zvláštní je, že když Zuzka (kamarádka) dovalila manželovi štiku (neb já ryby upravovat neumím) tak jsem v tom nějakou provokaci neviděla. Že by potrefená husa... tongue

Tak vidíš dvacka na řasenku nestačí a při napnutých rodinných rozpočtech se holt musí počkat až si vypíchneš oko a je na gumičku do kohoutku  lol
Javeno, já si myslím, že oba jsme out a přitom oba máme pravdu. Já to totiž vidím, že v tom vztahu obě strany poleví z prapůvodního nastavení, které měli v době kdy se poznávali a sžívali.
Souhlasím s tím, že mnoho mužů vůbec neví co je to péče o dítě a už vůbec co je to domácnost. Dovolím si říci, že mnoho mužů má svou manželku za svou druhou matku. Já vím je to chyba a manželský průs**. Navíc celé je to umocněné ještě jedním životním bodem a to, že je tu teď už druhá generace mužů, která vyrostla bez otce, za neustálého skuhrání matek. Synátor má ve svých očích toho silného otce, který si dělá co chce a považuje to za správné a tak vlastně sobě samému křivý svou cestu. Nicméně je zde i druhá strana, tedy ženy, manželky, matky, které jsou tím, že otec nebyl také postiženy a tak nejenže je tady touha dokázat si že jejich matky neuměly žít s mužem, ale také i daleko větší procento žen žijících spolu bez mužů neboť jim matky nastabvili nechuť žít s muži.

Vtom celém já vidím těžký problém manželství v soudobé době. Obě pohlavý totiž neumí spolu žít a hlavně najít k sobě cestu.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#191 15. 2. 2010 7:33

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

čekám už skoro 3 roky, kdy konečně zajistí, abychom svítili v chodbě. Ne, že bych si nedokázala sehnat někoho jiného - ale prostě to neudělám.

Já ti Helenko nezávidím, ale proč jsis brala námořníka lol

Není tady

#192 15. 2. 2010 9:02

javena
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

javena napsal(a):

Tak to bych si za tohle akorát tak vyšťouchal oko. Dvacku za řasenku... A zase si rejpnu - kdybysme občas nepotřebovaly něco smontovat nebo rozmontovat, na co bychom vás měly... storstark Ne, to je fór. winksmile
Bohužel, u spousty chlapů nefunguje ani ta prevence a čeká se, až to "rupne" a když to rupne, čeká se, že to někdo opraví... wink
Hele, jako jsou ženský různý, tak jsou takový i chlapi. Jde o to, jak to jde pak dohromady. Znám spoustu holek co nevaří, neuklízí - když to chlapovi nevadí a dělá to on, nebo si někohop najmou - proč ne. Ale moc to nefunguje v případech, kdy jeden dělá všechno a druhý nic. A když to funguje - protože mě to až tak žíly nervalo... - tak musí ten co dělá kulový držet pusu a nestěžovat si na stav věcí... Proč voláš Luboše (instalatér a kamarád), já ten kohoutek opravím (po půl roce)... Nevim, proč děláš vlny... si bude myslet (Luboš), že doma dělám ho.no... BINGO LÁSKO. tongue
Zvláštní je, že když Zuzka (kamarádka) dovalila manželovi štiku (neb já ryby upravovat neumím) tak jsem v tom nějakou provokaci neviděla. Že by potrefená husa... tongue

Tak vidíš dvacka na řasenku nestačí a při napnutých rodinných rozpočtech se holt musí počkat až si vypíchneš oko a je na gumičku do kohoutku  lol
Javeno, já si myslím, že oba jsme out a přitom oba máme pravdu. Já to totiž vidím, že v tom vztahu obě strany poleví z prapůvodního nastavení, které měli v době kdy se poznávali a sžívali.
Souhlasím s tím, že mnoho mužů vůbec neví co je to péče o dítě a už vůbec co je to domácnost. Dovolím si říci, že mnoho mužů má svou manželku za svou druhou matku. Já vím je to chyba a manželský průs**. Navíc celé je to umocněné ještě jedním životním bodem a to, že je tu teď už druhá generace mužů, která vyrostla bez otce, za neustálého skuhrání matek. Synátor má ve svých očích toho silného otce, který si dělá co chce a považuje to za správné a tak vlastně sobě samému křivý svou cestu. Nicméně je zde i druhá strana, tedy ženy, manželky, matky, které jsou tím, že otec nebyl také postiženy a tak nejenže je tady touha dokázat si že jejich matky neuměly žít s mužem, ale také i daleko větší procento žen žijících spolu bez mužů neboť jim matky nastabvili nechuť žít s muži.

Vtom celém já vidím těžký problém manželství v soudobé době. Obě pohlavý totiž neumí spolu žít a hlavně najít k sobě cestu.

Jo, jo, Pisateli, my si v jádru rozumíme, to už dávno vím... smile
Ale ona ta mince prostě nemá jen dvě strany. tongue Otec nebyl, matka skuhrala...
Ono se to hezky hází na tu absenci otců a předobraz matek trpitelek a skuhralek, ale pravda je taková, že je to náš život a my jsme na něj zodpovědní... Nemůžu se čtyřicet let vymlouvat na to, že táta odešel, když mi byly tři, máma byla nešťastná a já to mám nějak v sobě. dumbom Tohle já moc neberu, tak jednoduchý to není. Jsou lidi z nefunkčních manželství, co jim vztahy klapou a naopak - lidi, co měli jako děti fungující rodinu jsou dvakrát rozvedení...
Kdyby fungoval ten tvůj model, tak jsem dodnes šťastně vdaná - oba (já i BM) jsme z fungujících rodin. Naši jsou spolu čtvrtou dekádu... a jsou šťastní. stolt No, nejni to pěkný? smile

Upravil(a) javena (15. 2. 2010 9:08)

Není tady

#193 15. 2. 2010 9:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

elena007 napsal(a):

Selimo, jako sefka pobocky nadnarodni firmy bych si zajistila pani na uklid a ukrouhla o peniz na ni vynalozeny penizky pro draheho chote. Ten rozvod spis dusledek celkove deziluze, ne?

Splácajú vyoskú hypo (z jej platu a jeho výsluhy) a platia malému školu, takže tých prachov už zas atak veľa neostáva, resp. majú niekoho RAZ TÝŽDENNE(alebo raz za dva, neviem),, ale na väčšie upratovanie, nie na odnesenie špinavých tanierov do myčky. dumbom Inak samozrejme, že to je výsledok celkovej dezilúzie a problémov je neporovnateľne viac - a asi aj vážnejšie. hmm Respektíve zásadné; ako píšeše - toto by s aprinajhoršom riešiť dlao, mňa to len vytočilo a dávma to kao dôkaz, že chlap proste enmusí mať náročnú prácu, aby doma nehol ani prstom - môže byť naopak "muž v domácnosti".

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#194 15. 2. 2010 9:16

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

Jo, jo, Pisateli, my si v jádru rozumíme, to už dávno vím... smile
Ale ona ta mince prostě nemá jen dvě strany. tongue Otec nebyl, matka skuhrala...
Ono se to hezky hází na tu absenci otců a předobraz matek trpitelek a skuhralek, ale pravda je taková, že je to náš život a my jsme na něj zodpovědní... Nemůžu se čtyřicet let vymlouvat na to, že táta odešel, když mi byly tři, máma byla nešťastná a já to mám nějak v sobě. dumbom Tohle já moc neberu, tak jednoduchý to není. Jsou lidi z nefunkčních manželství, co jim vztahy klapou a naopak - lidi, co měli jako děti fungující rodinu jsou dvakrát rozvedení...
Kdyby fungoval ten tvůj model, tak jsem dodnes šťastně vdaná - oba (já i BM) jsme z fungujících rodin. Naši jsou spolu čtvrtou dekádu... a jsou šťastní. stolt No, nejni to pěkný? smile

Jistě nelze všechny házet do jednoho pytle. Já tak trochu nasazuji, bohužel v té nadsázce je dost pravdy.
Ono problém je v tom, že většina lidí je nepoučitelných a hlavně šíleně tvrdohlavých.

Není tady

#195 15. 2. 2010 9:21

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

sisi21 napsal(a):

javena napsal(a):

Možno má iné vynikajúce vlastnosti a táto "drobná chybka" s aholt ukázala až pri dlhšom spolužití... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#196 15. 2. 2010 17:23

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

elena007 napsal(a):

Selimo, jako sefka pobocky nadnarodni firmy bych si zajistila pani na uklid a ukrouhla o peniz na ni vynalozeny penizky pro draheho chote. Ten rozvod spis dusledek celkove deziluze, ne?

Splácajú vyoskú hypo (z jej platu a jeho výsluhy) a platia malému školu, takže tých prachov už zas atak veľa neostáva, resp. majú niekoho RAZ TÝŽDENNE(alebo raz za dva, neviem),, ale na väčšie upratovanie, nie na odnesenie špinavých tanierov do myčky. dumbom Inak samozrejme, že to je výsledok celkovej dezilúzie a problémov je neporovnateľne viac - a asi aj vážnejšie. hmm Respektíve zásadné; ako píšeše - toto by s aprinajhoršom riešiť dlao, mňa to len vytočilo a dávma to kao dôkaz, že chlap proste enmusí mať náročnú prácu, aby doma nehol ani prstom - môže byť naopak "muž v domácnosti".

To mas samozrejme pravdu.
Na druhou stranu memu prvnimu muzi nepomohlo, ze nadobi po sobe a nekdy i po mne vzdy uklidil. usch Z tech utrzku informaci tady, si stejne clovek pravde blizky obrazek neudela.

Není tady

#197 15. 2. 2010 17:37

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

sisi21 napsal(a):

javena napsal(a):

Možno má iné vynikajúce vlastnosti a táto "drobná chybka" s aholt ukázala až pri dlhšom spolužití... wink

Ano, drobna chybka se nekdy ukaze az casem, ale pak zalezi na tom, jestli se s tim ti dva dokazi vyporadat tak, aby to bylo pro oba dle moznosti k jakztakz spokojenemu ziti. Pokud ne, prida se dalsi chybka a nabaluje se to... to vsichni vime smile
No a javena se mi se stavem veci a pristupem manzela extra spokojena. V takovemto pripade, kdyz skutecne vidim, ze se spoluprace nedockam, snazim se, udelat si to tak, aby to bylo pro mne co nejsnesitelnejsi. Javena nejspis taky, jen jinak nez bych to udelala ja. smile

Není tady

#198 15. 2. 2010 20:35

javena
♥♥♥♥♥♥-

elena007 napsal(a):

Selima napsal(a):

sisi21 napsal(a):

Ano, drobna chybka se nekdy ukaze az casem, ale pak zalezi na tom, jestli se s tim ti dva dokazi vyporadat tak, aby to bylo pro oba dle moznosti k jakztakz spokojenemu ziti. Pokud ne, prida se dalsi chybka a nabaluje se to... to vsichni vime smile
No a javena se mi se stavem veci a pristupem manzela extra spokojena. V takovemto pripade, kdyz skutecne vidim, ze se spoluprace nedockam, snazim se, udelat si to tak, aby to bylo pro mne co nejsnesitelnejsi. Javena nejspis taky, jen jinak nez bych to udelala ja. smile

Eleno docela se bavím. lol
Kdybych já tenkrát věděla, že se mám zařídit tak, aby to bylo snesitelné... lol
Takovejch let v nesnesitelném manželství bych si ušetřila. Bylo to peklo, to jo. tongue
Časem se nic neukázalo, já věděla koho si beru - žila jsem s ním několik let a světe div se, kvůli tomu jsme se nerozvedli. Nesmí tě mást, jak tu o tom píšu. Bavíme se tím se známými (a většinou byl BM u toho) jako soužitím naší kámošky s dospělým synem (to je dobrej masakr) a kámošem, co nám líčí svoje cestovatelský sexzážitky, nebo jiným, kterej předkládá svoje rádobypodnikatelský "úspěchy"... Prostě život - a ty se toho chytáš, jak moucha listu v tůni... big_smile
Důvod rozvodu byl jiný.
Kdo ho zná?... Analytičky... lollol

Není tady

#199 15. 2. 2010 22:50

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Javena: U nas by byl Lubos hned a zavolal by ho muj muz. big_smile

Tak to tedy u nás by byl taky Luboš hned big_smile, ale můj muž by ho zcela jistě nezavolal big_smile big_smile

Javeno, já jsem myslela, že jsi rozvedená. Nějak to tu vždycky rychle přelítnu a asi jsem nepostřehla správně...

Není tady

#200 15. 2. 2010 23:44

elena007
♥♥♥♥♥♥-

javena napsal(a):

elena007 napsal(a):

Selima napsal(a):

Eleno docela se bavím. lol
Kdybych já tenkrát věděla, že se mám zařídit tak, aby to bylo snesitelné... lol
Takovejch let v nesnesitelném manželství bych si ušetřila. Bylo to peklo, to jo. tongue
Časem se nic neukázalo, já věděla koho si beru - žila jsem s ním několik let a světe div se, kvůli tomu jsme se nerozvedli. Nesmí tě mást, jak tu o tom píšu. Bavíme se tím se známými (a většinou byl BM u toho) jako soužitím naší kámošky s dospělým synem (to je dobrej masakr) a kámošem, co nám líčí svoje cestovatelský sexzážitky, nebo jiným, kterej předkládá svoje rádobypodnikatelský "úspěchy"... Prostě život - a ty se toho chytáš, jak moucha listu v tůni... big_smile
Důvod rozvodu byl jiný.
Kdo ho zná?... Analytičky... lollol

BM se konecne rozhoupal k nejakemu pocinu a  pozadal o rozvod. big_smile

Uznej, ze nemuzu tusit, z jakeho duvodu jsi se rozvedla, dokud nereknes a vubec nevim, proc bych mela hadat. Klidne si to muzes nechat pro sebe. smile Nedivim se, ze to nebylo z tech popsanych duvodu, spousta zen ma jeste mnohem vetsi vydrz nez ty. A mimochodem, ani jednou jsem nemluvila o tobe, ale vyhradne o sobe a vubec necekam, ze budes delat to, co ja. vissla

Upravil(a) elena007 (16. 2. 2010 2:29)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí