18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mariposa napsal(a):
KALIK napsal(a):
mariposa napsal(a):
Kdo neco ceka, nikdy nebude prekvapen.
Ten kdo nic neceka, bude prekvapen vzdyTo je nesmysl Jedině bůh nemůe být překvapen
A jak jsi na to prisel? A kdo je buh?
Kdyby to tak bylo, znamenalo by to, ze vse uz je dopredu dane. Tak ja veci ale nevidim, vse je spontanni proces, vse se promenuje, nic neni dopredu dane. Kdyby jo, byla by to fakt silena nuuuuuuuda
Mas rad prekvapeni, Kali?
Přiel jsem na to. Jak? Poznáním Kdo je bůh? Je vevědoucí? Je vevidoucí? Snad nechce, abych ti na to odpovídal
Není tady
KALIK napsal(a):
Přiel jsem na to. Jak? Poznáním Kdo je bůh? Je vevědoucí? Je vevidoucí? Snad nechce, abych ti na to odpovídal
Dekuju za odpoved
Není tady
hirondel napsal(a):
Andromeda napsal(a):
mariposa napsal(a):
Tohle je naprosto nadherna vec
Z tech slov a predevsim z toho co je za slovy, citim absolutni pokoru, a vedeniOsobně si myslím, e to takhle ani nemůe být... Pak by toti nebyl vývoj ale stagnace...
Jde o to co si kdo za to slovo Mist ze sveho vlastniho zivota dodava.
Kadý je napojen na své vedení a navazuje tvůrčí činností na práci druhých a dodává jí dalí irí rozměr a význam. My jsme těmi mistry sami sobě a mezi sebou navzájem
Není tady
Andromeda napsal(a):
hirondel napsal(a):
Andromeda napsal(a):
Osobně si myslím, e to takhle ani nemůe být... Pak by toti nebyl vývoj ale stagnace...Jde o to co si kdo za to slovo Mist ze sveho vlastniho zivota dodava.
Kadý je napojen na své vedení a navazuje tvůrčí činností na práci druhých a dodává jí dalí irí rozměr a význam. My jsme těmi mistry sami sobě a mezi sebou navzájem
Clovek, ktery dosud spi-nachazi se ve spanku, nemuze byt Mistrem ostatnim
Není tady
Čéče Mari, já kdy spím, tak moje mysl stále pracuje a přitom se také někdy nacházím na různých místech světa. Bys nevěřila, jak to krásně funguje i to mistrovství
Není tady
pomněnka napsal(a):
Čéče Mari, já kdy spím, tak moje mysl stále pracuje a přitom se také někdy nacházím na různých místech světa. Bys nevěřila, jak to krásně funguje i to mistrovství
Jasne ze Tvoje mysl pracuje - sni.
A je dost mozny, ze kdyz se rano probudis ze spanku, mysl stale pracuje a Ty snis s otevrenyma ocima - stale sen, zadne probuzeni. Muze to tak byt, ale nemusi, jen rikam co me napada
Není tady
Ono má pravdu, třeba ve skutečnosti ijeme takový matrix
Není tady
mariposa napsal(a):
Andromeda napsal(a):
hirondel napsal(a):
Jde o to co si kdo za to slovo Mist ze sveho vlastniho zivota dodava.Kadý je napojen na své vedení a navazuje tvůrčí činností na práci druhých a dodává jí dalí irí rozměr a význam. My jsme těmi mistry sami sobě a mezi sebou navzájem
Clovek, ktery dosud spi-nachazi se ve spanku, nemuze byt Mistrem ostatnim
No já mám opačnou zkuenost
Není tady