Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 23. 4. 2010 9:23

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Re: Psychické "týrání"

jaxyn napsal(a):

Tak dopadlo to zatím tak, že u mě pořád bydlí.. Ale já jsem téměř ve finále.. Už vím, že s ním nechci zůstat, už ho ani nemám ráda, nudím se, umírám, jsem prázdná, nic mě nebaví atd. Minulý víkend jsem mu řekla všechno, že nejsem šastná atd. Už se s ním ani nebavím, nemám sílu mu říct jak jsem se měla apod. Prostě je pro mě lepší mlčet. Dávám tomu ještě chvilku, než si to ujasníme a než si něco najde... Snad to bude rychle. Díky za podporu!

Mila Jaxyn

Teprv ted jsem si precetla tvul prispevek. Divam se na to cele nezaujate "zvenci".
Shrnu: urazi te, ponizujete! Nema praci, nevydelava! Dal vypoved z bytu, ktery nemohl platit a nastehoval se zdarma k tobe. Jak pohodlne!!! Necha se obsluhovat a nazyva te kravkou a blbkou. 

Tenhle clovek je podle mne perfektnipripad psychopata a manipulanta. Presne vi a citil, ze jsi sama a trpis ruznymy komplexy (ja jich mam......) a trpis po rozchodu. Pro trochu lasky udelas vse. Ale nesmis prozrit. Tidiz te musi zpracovavat a ponizovat. On to vsechno potrebuje, protoze je to on , kdo je na tebe zavisly. Musis byt znicena ponizena a pak ti da par minut neceho hezkeho a bude te uklidnovat. A pak se to zase zopakne.

Sam neni schopen niceho. Potrebuje tvoje , penize, jidlo, obsluhu a taky si lesti svoje ego, kdyz te pravidelne ponizi. CIti se s tebou opravdu fantastivky. Trocha sexu mu vubec nevadi..predpokladam..a ty si myslis, ze je to laska.grater

No to je psychicky teror a psychicke zneuzivani. Zacina to nenapadne a konci to fakt smrti te zeny.......

Jak vidim , tak jsi prozrela.RAdim ti nedavej ani sobe ani jemu chvilku. vyraz ho na den! Vymen klice. Zamecnika zavolej jeste dneska.

Prazdna ase citit nebudes , jerlikoz dojde na euforii. A hlavne se neboj byt sama. Byt bez problemu sama, je nejlepsi recept jak nekoho najit. NENI NIC CO BYSTE SI MELI UJASNOVAT!!! At zvedne kotvy.

Zase se ozvi. storstark

Upravil(a) sahleb (23. 4. 2010 9:28)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#27 23. 4. 2010 9:27

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

jaxyn napsal(a):

No je to složitější, má problémy ...... Není to někdo, s kým chci zůstat a mít děti.
Bojuju sama se sebou, nevím jestli ho mám ráda. Spíš vyčkávám, co dál...

Jéj, ty asi potrebuješ tvrédho pána a on subinku... Ale vyhovuje vám to obom? (Mmch, na to, že ho živíš, obskakuješ a animuješ - a zrejme mu aj "držíš", sa nespráva práve vzorovo dumbom ). Fakt si myslíš, že si nezaslúžiš nikoho, kto by ti "dával to hezké", plus aj peniaze a účas na domácich prácach - a bez ponižovania...?

Tak tohle je dost kruty, zadna zena ani jaxyn nepotrebuje pana.

Podle precteneho a podle spousty prispevku na tomhle foru to zenam prave nevyhovuje, ale nevi jak dal.
Pochybuji , ze si taky neco podobneho mysli. Ona je preci zoufala. (ovsem vidim zlepseni)....

Upravil(a) sahleb (23. 4. 2010 9:27)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#28 25. 1. 2013 9:48

Ewik1
♥------

Dobrý den, potřebuji se svěřit a také poradit, co mám dělat. Je mi 24 let, jsem vdaná a mám skoro 2 roky starého chlapečka. Když jsem začla se svým partnerem chodit (nyní už manželem), vše bylo krásné, ve všem jsme se shodli, měli stejné názory, byli zamilovaní a vše klapalo jak mělo. Já jsem otěhotněla a my se rozhodli, že se vezmeme. Během těhotenství mi nebývalo dobře, zvracela jsem, byla jsem náladová a taky mě štvalo, že můj manžel chodil na zábavu se svými kamarády (ikdyž jen občas), ale i tak mě to moc mrzelo. Jednou jsem se neudržela, vzala telefon a zavolala jeho kamarádovi a řekla mu, že si nepřeju, aby ho tahal ven. Samozřejmě, když se to můj mažel dozvěděl, pěkně si to se mnou vyřídil. Musím uznat, že jsem se opravdu nechovala v těhotenství normálně, ale manžel mě například zavřel na chodbě, zamkl byt a nechtěl mě pustit domů, řekl mi, že já tam nemám co dělat a byt je jeho. Tehdy jsem hrozně plakala a udělalo se mi tak špatně, že jsem najednou nemohla dýchat a museli jsme zavolat rychlou. Po porodu se to začlo stupňovat, musím říct, že manžel mi pomáhal, ale jen v případě, že mezi námi bylo vše ok. Teď se pořád hádáme a jednou za čas to přejde také v fyzické napadání či psychické týrání. Nyní bych chtěla popsat, co se stalo včera: S manželem a synem jsme jeli nakoupit, v tom zazvonil telefon od manželova kamaráda a ten ho přemlouval, aby šel zítra na zápas. Jakmile spolu domluvili, já se pustila do manžela a řekla mu, že nechápu, že chce jít na ten zápas, protože minulý týden byla situace jiná - před týdnem mu bylo strašně zle, chodil do práce a vůbec nejedl a když něco do sebe dostal, ihned to šlo ven. Já mu řekla, a si zajde k doktorovi, to také udělal a já ho se synem čekala doma. Když přišel od doktora, oznámil mi, že má "asi" rakovinu žaludku, vím, že v minulosti s tím míval problémy a na léčbu se vždy vykašlal. Ten den se cítil špatně, ale odjel na zápas, další dny užíval silné léky, byl na nemocenské a necítil se dobře. To byl důvod, proč jsem mu vytkla ten zápas. Musím podotknout, že já nikdy neměla problém, aby na zápasy jezdil, dokonce jsme se chodili dívat se synem a podporovali je. Já na zápasy chodím ráda a jeho spoluhráče mám taky ráda. Po tom, co jsem mu tedy řekla, že nechápu, že chce jít hrát, když mu není dobře, se manžel naštval a vše to začlo. Ihned zabrzdil, otočil auto jel směrem domů. Celou cestu jsem poslouchala, jak mu do všeho kecám, jaká jsem kráva, jak jsem nemožná, blbá atd. Já mu neřekla ani slovo. Přijeli jsme domů a on vystoupil z auta a začal po mně řvát ještě na ulici. Opět jsem mlčela a neřekla ani slovo. Přišli jsme domů a vše začlo. Manžel mi pořád nadával, byl na mě hrubý, urážel mou rodinu, řekl mi, že si nepřeje, aby k nám někdo z mé rodiny chodil atd. Já jsem šla do dětského pokoje a hrála si se synem, poté jsem si sedla na postel a dívala se, jak si hraje syn s legem. Manžel přišel ke mně, bral košík hraček a najednou udělal, že mu to spadlo a mně to spadlo přímo na hlavu, poté vzal malé angličáky a jednoho po druhém po mně házel, pak mi strčil hlavu takového hracího tunelu (jistě ví, že nemám ráda takové prostory a dělá mi to zle). Večer pokračoval a on přišel a celou váhou na mě sedl - já vážím 50 kg a on 100 kg, ještě se blbě smál a začal na mně před synem skákat, to už mě opravdu bolelo. Zabavil mi můj notebook, přitom věděl, že potřebuji dělat projekt do školy, řekl mi, že ten notebook koupil on a že je teda jeho. Večer mi ještě zakázal televizi, odpojil nabíječku z telefonu a já si nemohla nabít ani telefon. Šla jsem teda spát do obýváku, usla jsem kolem 10. hodiny a on co půl hodiny chodil a když jsem spala, oddělával mi víčka a sundával mi kalhoty a prohlížel si mě. Ještě před tím mi nadával a smál se mi, že jsem ksicht, zjev a další takové věci. Taky držel v ruce nějaký předmět, napřáhl se a já cukla - smál se mi, že jsem magor, proč tak cukám a ptal se mě jestli nejsem nemocná. Nakonec mi řekl, že mě bude týrat a že mi stejně nikdo neuvěří. Pravda je, že on je mezi lidmi populární, jenže oni ho neznají jako já a tudíž ho všichni oceňují a věří a on jen lže a tahá každého za nos. Mám pocit, že já nezmůžu nic, jsem na něm závislá, protože studuji ještě VŠ. Dnes mi napsal SMS: Nebude to teď všechno tak jednoduché jako doposud. Prosím poraďte, týrání takového charakteru nebylo včera poprvé, opakuje se to asi 1x za měsíc, nevím co mám dělat, mám z něj strach, ale on mi vyhrožuje, že bych dítě stejně já nedostala, že on má všude známosti (a to je pravda:-().

Není tady

#29 25. 1. 2013 10:15

sanyhobby
♥♥♥----

Ja by som si na tvojom mieste zohnala malú kamerku. Dá sa skry kdekožvek v byte a nie je to nič cenovo nedostupné. Len treba udržiava batérie nabité. No a keď začne  mužíček vystrája, zapnú natáčanie kým ide do inej miestnosti. Takto budeš ma dôkaz o tom ako sa správa. Potom by som vzala diea a odišla k rodine alebo nejakej kamarátke. Proste preč od neho, aby nemohol ďalej v týraní pokračova. A samozrejme poda bezpodmienečne žiados o rozvod. Keby sa vzpieral, alebo nedajbože vyhrážal, pohrozi videonahrávkou. Nakoniec tá sa bude hodi vždy.
Mne sa môj muž vyhrážal kôli majetkovému vysporiadaniu po rozvode. Známa na polícii mi povedala, že to robia muži často, a najmä vtedy ak vedia, že legálne by nič nedosiahli, tak to skúšajú nátlakom. Zásadne netreba ukáza strach alebo podriadenos. Netreba ustupova. Lebo ak sa ho zžakneš, alebo ustúpi, bude čoraz horšie a svoju agresiu bude len stupňova.
Nedaj sa zastraši a odíď od neho čo najskôr.

Není tady

#30 25. 1. 2013 10:35

Ewik1
♥------

Děkuji za radu s tou kamerou, možná bych to zkusila. Kdybych měla finance, tak okamžitě uteču. Nejhorší na tom všem je, že naši už toho mají taky plné zuby a tam bych zase jen poslouchala, že si za vše můžu sama atd. S mnohýma kamarádkama jsem přestala komunikovat, protože si manžel přál, abychom byli jen spolu :-(

Není tady

#31 25. 1. 2013 10:50

sanyhobby
♥♥♥----

Neviem, aké vzahy mᚠs rodičmi, ale na tvojom mieste by som sa s nimi porozprávala. Poprosila by som ich o podporu a prichílenie. Možno budú na začiatku nesvoji a možno aj budú niečo vyčíta, ale nakoniec sami uvidia aký ten chlap je, ak bude robi scény aj pred nimi. A ty budeš u nich viac v bezpečí ako keby si bola niekde sama. Utiec len tak niekde nemôžeš. Respektíve ty by si mohla, ale je tu vaše spoločné diea a to nemôžeš pred jeho otcom skrýva.
Pozri sa, skús si zohna tú kamerku, hoc aj u niekoho požiča. Natoč si dôkaz, ten sa ti bude určite hodi. A potom choď k rodičom. Neboj sa, rozvedú vás, diea ostane tebe. Časom doštuduješ, nájdeš si prácu a postavíš sa na vlastné nohy.
Vezmi si to aj takto. Chceš aby tvoj syn bol svedkom správania svojho otca voči žene, jeho matke? Čo by z neho vyrástlo? Nie, musíš sa vzchopi a zabojova. Musíš túto situláciu rieši. Ináč z teba ostane troska.

Není tady

#32 25. 1. 2013 16:47

Adriana70
♥♥♥♥---

Jednoznačne odíst,z toho čo som si prečítala,tak a má manžel plné zuby.Potrebuje a dohna k tomu,aby si podala žiadost o rozvod.Chlapi sú v podstate zbabelí lenivci..

Není tady

#33 9. 2. 2013 21:09

Irena555
♥------

Ewiku, každá situace má řešení. Kdybs zašla na soicální odbor a poradila se, kde mají ubytovnu matek s dětmi, jistě by poradily soc. pracovnice. Jistěže bývají i finanční problémy, důležité je, zda to vůbec řešit chceš. Zda jsi silná a postavíš se, zda se už nechceš nechat vydírat a deptat. Rodiče toho mají sice plné zuby, ale jistě by tě vzali i s dítětem, nebo ne? Já bych tedy nenechala své dítě v takové situaci tam, kde se mu ubližuje. Můžeš mít psychické následky, i dítě.
Ted je ta agresivita moderní, mnoho žen ji snáší, i když to nechápu.
Manžel tě evidentně vydírá, např, tou rakovinou žaludku. Může mít vředy, nebo jen neurozuý, ale herec bude! a možná chce, abys ho litovala. Evidentně je psychicky narušený. To není normální, co ti dělá. 
Takže od magora rychle pryč!

Není tady

#34 9. 2. 2013 21:39

Mood
♥------

proboha rychle pryč za každou cenu.

Není tady

#35 18. 2. 2013 14:25

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Takového člověk se patří jedině opustit. Nemá cenu se ho snažit změnit.

Není tady

#36 4. 3. 2013 11:23

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Mood napsal(a):

proboha rychle pryč za každou cenu.

No to se lehce rekne. Provedeni je narocnejsi. Navic jsem presvedcena, ze tento otec bude chtit stridavou peci za kazdou cenu a bude delat jeste leta problemy. Nicmene bych taky uvazovala o rozchodu a pripravila se na to. POradna v prvni rade dostudovat a najit si misto. Nove bydleni to taky. A hlavne  si rekni o podporu u vlastnich rodicu.

S tou kamerou ani ne, mozna by stavil magnetofon, nahravani,a le to jse i pres mobil.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#37 18. 5. 2017 11:46

lankas
♥------

Pro Ewik1
Ten tvůj se chová jako typický řasnatec. Důkladně si ho prohlédni a porovnej znaky řasnatců. Podle hustých řas a vlasů poznᚠpsychopata, manipulátora. Nemᚠjinou možnost než co nejrychleji odejít, i když i následně to s ním nebudeš mít jednoduché. Ale pokud je pro tebe zdraví tvoje a tvého syna důležité, musíš odejít. On se rozhodně nezmění.

Není tady

#38 18. 5. 2017 12:19

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Podle hustých řas a vlasů poznᚠpsychopata, manipulátora.
Co se jedna na starý kolena nedozví... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Tak jsem se po tom podívala a dočtla, že "že gay se dá často poznat, že má neobvykle dlouhé a husté řasy... a poznat podle řasů u mužů sexuální úchylku je celkem dost spolehlivá metoda"...
Aúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#39 18. 5. 2017 14:39

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Ha, kdopak se nam to vratil?
Nazdar!

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#40 18. 5. 2017 17:45

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Vrátil se nějaký řasnatec, který má záchvat a tahá dávno nefunkční příspěvky. Pročpak asi? big_smile

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#41 19. 5. 2017 10:44

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

helena napsal(a):

Podle hustých řas a vlasů poznᚠpsychopata, manipulátora.
Co se jedna na starý kolena nedozví... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Tak jsem se po tom podívala a dočtla, že "že gay se dá často poznat, že má neobvykle dlouhé a husté řasy... a poznat podle řasů u mužů sexuální úchylku je celkem dost spolehlivá metoda"...
Aúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú...

A kudrnatý jsou falešný, abych ti přidala do pokladnice moudrosti! lol Na tom bazírovala moje tchýně, ještě, že se nedočkala jednoho našeho zetě!
Avšak svět je bizarní....ještě cca před dvaceti léty jsem se setkala se zdravotní sestrou, která přesvědčeně trvala na tom, že klíště se nesmí rozmáčknout, poněvadž se množí krví cool
Já to ale miluju: kdybychom byli všichni ulízaný, spočítaný, věrní a pravověrní, dochvilní a pilní, tak nás můžou rovnou vyrábět na třidé tiskárně.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#42 19. 5. 2017 12:07

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Navíc to označení - řasnatec - je úžasný.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#43 19. 5. 2017 14:28

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Já to četla kdesi vedle; gůglím si to a prd lol Myslela jsem, že to bude nějaká jako buchanka, nebo případně něco jako lichožrout. Ale když to neznal ujo gůgl......

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#44 19. 5. 2017 21:40

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Ja chvilku mela dojem, ze je to Roz...
Vzhledem k tomu, ze zatim nereaguje, jsem zmatena...
Prvni jeji prispevek o rasnatci a stylu psani...,no...
...uvidime...

Upravil(a) Dorka (20. 5. 2017 11:56)

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#45 20. 5. 2017 11:49

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#46 20. 5. 2017 13:28

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Dobrý - modrovous tummenupp

Já to teda nikde nehledala, ale slovo je to krásné a skoro škoda, že "obšlehnuté".

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#47 21. 5. 2017 18:18

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Myslela jsem, že to bude nějaká jako buchanka, nebo případně něco jako lichožrout.
Taky mě to napadlo... takže je možný, že se o nás něco v programu vzdělávání otřelo a dneska se tomu říká už jináč - jako třeba bobovitý-motýlokvětý-luštinatý - pořád jedna verbež... teda čeleď http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ale v "dámským" provedení to vypadá třeba takhle - seznamte se, řasnatka krátkonohá

https://img.obrazky.cz/?url=5d7939662017ac8c&size=2

Není tady

#48 21. 5. 2017 23:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nechcem by za prudičku, ale mne pripadá skôr beznohá ako krátkonohá - ale je fakt, že zrak už nie je to, čo býval...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#49 22. 5. 2017 10:03

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Viď. A řasy taky nic moc. Chtělo by to fotku řasnatce.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#50 22. 5. 2017 10:55

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Chtělo by to fotku řasnatce.
Nejseš ty tak trochu líná??? big_smile

https://img.obrazky.cz/?url=67887fa3ecb550c2&size=2

Upravil(a) helena (22. 5. 2017 10:56)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí