6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jaxyn napsal(a):
Tak dopadlo to zatím tak, e u mě pořád bydlí.. Ale já jsem téměř ve finále.. U vím, e s ním nechci zůstat, u ho ani nemám ráda, nudím se, umírám, jsem prázdná, nic mě nebaví atd. Minulý víkend jsem mu řekla vechno, e nejsem astná atd. U se s ním ani nebavím, nemám sílu mu říct jak jsem se měla apod. Prostě je pro mě lepí mlčet. Dávám tomu jetě chvilku, ne si to ujasníme a ne si něco najde... Snad to bude rychle. Díky za podporu!
Mila Jaxyn
Teprv ted jsem si precetla tvul prispevek. Divam se na to cele nezaujate "zvenci".
Shrnu: urazi te, ponizujete! Nema praci, nevydelava! Dal vypoved z bytu, ktery nemohl platit a nastehoval se zdarma k tobe. Jak pohodlne!!! Necha se obsluhovat a nazyva te kravkou a blbkou.
Tenhle clovek je podle mne perfektnipripad psychopata a manipulanta. Presne vi a citil, ze jsi sama a trpis ruznymy komplexy (ja jich mam......) a trpis po rozchodu. Pro trochu lasky udelas vse. Ale nesmis prozrit. Tidiz te musi zpracovavat a ponizovat. On to vsechno potrebuje, protoze je to on , kdo je na tebe zavisly. Musis byt znicena ponizena a pak ti da par minut neceho hezkeho a bude te uklidnovat. A pak se to zase zopakne.
Sam neni schopen niceho. Potrebuje tvoje , penize, jidlo, obsluhu a taky si lesti svoje ego, kdyz te pravidelne ponizi. CIti se s tebou opravdu fantastivky. Trocha sexu mu vubec nevadi..predpokladam..a ty si myslis, ze je to laska.
No to je psychicky teror a psychicke zneuzivani. Zacina to nenapadne a konci to fakt smrti te zeny.......
Jak vidim , tak jsi prozrela.RAdim ti nedavej ani sobe ani jemu chvilku. vyraz ho na den! Vymen klice. Zamecnika zavolej jeste dneska.
Prazdna ase citit nebudes , jerlikoz dojde na euforii. A hlavne se neboj byt sama. Byt bez problemu sama, je nejlepsi recept jak nekoho najit. NENI NIC CO BYSTE SI MELI UJASNOVAT!!! At zvedne kotvy.
Zase se ozvi.
Upravil(a) sahleb (23. 4. 2010 9:28)
Není tady
Selima napsal(a):
jaxyn napsal(a):
No je to sloitějí, má problémy ...... Není to někdo, s kým chci zůstat a mít děti.
Bojuju sama se sebou, nevím jestli ho mám ráda. Spí vyčkávám, co dál...Jéj, ty asi potrebuje tvrédho pána a on subinku... Ale vyhovuje vám to obom? (Mmch, na to, e ho iví, obskakuje a animuje - a zrejme mu aj "drí", sa nespráva práve vzorovo ). Fakt si myslí, e si nezaslúi nikoho, kto by ti "dával to hezké", plus aj peniaze a účas na domácich prácach - a bez poniovania...?
Tak tohle je dost kruty, zadna zena ani jaxyn nepotrebuje pana.
Podle precteneho a podle spousty prispevku na tomhle foru to zenam prave nevyhovuje, ale nevi jak dal.
Pochybuji , ze si taky neco podobneho mysli. Ona je preci zoufala. (ovsem vidim zlepseni)....
Upravil(a) sahleb (23. 4. 2010 9:27)
Není tady
Dobrý den, potřebuji se svěřit a také poradit, co mám dělat. Je mi 24 let, jsem vdaná a mám skoro 2 roky starého chlapečka. Kdy jsem začla se svým partnerem chodit (nyní u manelem), ve bylo krásné, ve vem jsme se shodli, měli stejné názory, byli zamilovaní a ve klapalo jak mělo. Já jsem otěhotněla a my se rozhodli, e se vezmeme. Během těhotenství mi nebývalo dobře, zvracela jsem, byla jsem náladová a taky mě tvalo, e můj manel chodil na zábavu se svými kamarády (ikdy jen občas), ale i tak mě to moc mrzelo. Jednou jsem se neudrela, vzala telefon a zavolala jeho kamarádovi a řekla mu, e si nepřeju, aby ho tahal ven. Samozřejmě, kdy se to můj mael dozvěděl, pěkně si to se mnou vyřídil. Musím uznat, e jsem se opravdu nechovala v těhotenství normálně, ale manel mě například zavřel na chodbě, zamkl byt a nechtěl mě pustit domů, řekl mi, e já tam nemám co dělat a byt je jeho. Tehdy jsem hrozně plakala a udělalo se mi tak patně, e jsem najednou nemohla dýchat a museli jsme zavolat rychlou. Po porodu se to začlo stupňovat, musím říct, e manel mi pomáhal, ale jen v případě, e mezi námi bylo ve ok. Teď se pořád hádáme a jednou za čas to přejde také v fyzické napadání či psychické týrání. Nyní bych chtěla popsat, co se stalo včera: S manelem a synem jsme jeli nakoupit, v tom zazvonil telefon od manelova kamaráda a ten ho přemlouval, aby el zítra na zápas. Jakmile spolu domluvili, já se pustila do manela a řekla mu, e nechápu, e chce jít na ten zápas, protoe minulý týden byla situace jiná - před týdnem mu bylo straně zle, chodil do práce a vůbec nejedl a kdy něco do sebe dostal, ihned to lo ven. Já mu řekla, a si zajde k doktorovi, to také udělal a já ho se synem čekala doma. Kdy přiel od doktora, oznámil mi, e má "asi" rakovinu aludku, vím, e v minulosti s tím míval problémy a na léčbu se vdy vykalal. Ten den se cítil patně, ale odjel na zápas, dalí dny uíval silné léky, byl na nemocenské a necítil se dobře. To byl důvod, proč jsem mu vytkla ten zápas. Musím podotknout, e já nikdy neměla problém, aby na zápasy jezdil, dokonce jsme se chodili dívat se synem a podporovali je. Já na zápasy chodím ráda a jeho spoluhráče mám taky ráda. Po tom, co jsem mu tedy řekla, e nechápu, e chce jít hrát, kdy mu není dobře, se manel natval a ve to začlo. Ihned zabrzdil, otočil auto jel směrem domů. Celou cestu jsem poslouchala, jak mu do veho kecám, jaká jsem kráva, jak jsem nemoná, blbá atd. Já mu neřekla ani slovo. Přijeli jsme domů a on vystoupil z auta a začal po mně řvát jetě na ulici. Opět jsem mlčela a neřekla ani slovo. Přili jsme domů a ve začlo. Manel mi pořád nadával, byl na mě hrubý, uráel mou rodinu, řekl mi, e si nepřeje, aby k nám někdo z mé rodiny chodil atd. Já jsem la do dětského pokoje a hrála si se synem, poté jsem si sedla na postel a dívala se, jak si hraje syn s legem. Manel přiel ke mně, bral koík hraček a najednou udělal, e mu to spadlo a mně to spadlo přímo na hlavu, poté vzal malé angličáky a jednoho po druhém po mně házel, pak mi strčil hlavu takového hracího tunelu (jistě ví, e nemám ráda takové prostory a dělá mi to zle). Večer pokračoval a on přiel a celou váhou na mě sedl - já váím 50 kg a on 100 kg, jetě se blbě smál a začal na mně před synem skákat, to u mě opravdu bolelo. Zabavil mi můj notebook, přitom věděl, e potřebuji dělat projekt do koly, řekl mi, e ten notebook koupil on a e je teda jeho. Večer mi jetě zakázal televizi, odpojil nabíječku z telefonu a já si nemohla nabít ani telefon. la jsem teda spát do obýváku, usla jsem kolem 10. hodiny a on co půl hodiny chodil a kdy jsem spala, oddělával mi víčka a sundával mi kalhoty a prohlíel si mě. Jetě před tím mi nadával a smál se mi, e jsem ksicht, zjev a dalí takové věci. Taky drel v ruce nějaký předmět, napřáhl se a já cukla - smál se mi, e jsem magor, proč tak cukám a ptal se mě jestli nejsem nemocná. Nakonec mi řekl, e mě bude týrat a e mi stejně nikdo neuvěří. Pravda je, e on je mezi lidmi populární, jene oni ho neznají jako já a tudí ho vichni oceňují a věří a on jen le a tahá kadého za nos. Mám pocit, e já nezmůu nic, jsem na něm závislá, protoe studuji jetě V. Dnes mi napsal SMS: Nebude to teď vechno tak jednoduché jako doposud. Prosím poraďte, týrání takového charakteru nebylo včera poprvé, opakuje se to asi 1x za měsíc, nevím co mám dělat, mám z něj strach, ale on mi vyhrouje, e bych dítě stejně já nedostala, e on má vude známosti (a to je pravda:-().
Není tady
Ja by som si na tvojom mieste zohnala malú kamerku. Dá sa skry kdekožvek v byte a nie je to nič cenovo nedostupné. Len treba udriava batérie nabité. No a keď začne muíček vystrája, zapnú natáčanie kým ide do inej miestnosti. Takto bude ma dôkaz o tom ako sa správa. Potom by som vzala diea a odila k rodine alebo nejakej kamarátke. Proste preč od neho, aby nemohol ďalej v týraní pokračova. A samozrejme poda bezpodmienečne iados o rozvod. Keby sa vzpieral, alebo nedajboe vyhráal, pohrozi videonahrávkou. Nakoniec tá sa bude hodi vdy.
Mne sa môj mu vyhráal kôli majetkovému vysporiadaniu po rozvode. Známa na polícii mi povedala, e to robia mui často, a najmä vtedy ak vedia, e legálne by nič nedosiahli, tak to skúajú nátlakom. Zásadne netreba ukáza strach alebo podriadenos. Netreba ustupova. Lebo ak sa ho zžakne, alebo ustúpi, bude čoraz horie a svoju agresiu bude len stupňova.
Nedaj sa zastrai a odíď od neho čo najskôr.
Není tady
Děkuji za radu s tou kamerou, moná bych to zkusila. Kdybych měla finance, tak okamitě uteču. Nejhorí na tom vem je, e nai u toho mají taky plné zuby a tam bych zase jen poslouchala, e si za ve můu sama atd. S mnohýma kamarádkama jsem přestala komunikovat, protoe si manel přál, abychom byli jen spolu :-(
Není tady
Neviem, aké vzahy má s rodičmi, ale na tvojom mieste by som sa s nimi porozprávala. Poprosila by som ich o podporu a prichílenie. Mono budú na začiatku nesvoji a mono aj budú niečo vyčíta, ale nakoniec sami uvidia aký ten chlap je, ak bude robi scény aj pred nimi. A ty bude u nich viac v bezpečí ako keby si bola niekde sama. Utiec len tak niekde nemôe. Respektíve ty by si mohla, ale je tu vae spoločné diea a to nemôe pred jeho otcom skrýva.
Pozri sa, skús si zohna tú kamerku, hoc aj u niekoho poiča. Natoč si dôkaz, ten sa ti bude určite hodi. A potom choď k rodičom. Neboj sa, rozvedú vás, diea ostane tebe. Časom dotuduje, nájde si prácu a postaví sa na vlastné nohy.
Vezmi si to aj takto. Chce aby tvoj syn bol svedkom správania svojho otca voči ene, jeho matke? Čo by z neho vyrástlo? Nie, musí sa vzchopi a zabojova. Musí túto situláciu riei. Ináč z teba ostane troska.
Není tady
Jednoznačne odíst,z toho čo som si prečítala,tak a má manel plné zuby.Potrebuje a dohna k tomu,aby si podala iadost o rozvod.Chlapi sú v podstate zbabelí lenivci..
Není tady
Ewiku, kadá situace má řeení. Kdybs zala na soicální odbor a poradila se, kde mají ubytovnu matek s dětmi, jistě by poradily soc. pracovnice. Jistěe bývají i finanční problémy, důleité je, zda to vůbec řeit chce. Zda jsi silná a postaví se, zda se u nechce nechat vydírat a deptat. Rodiče toho mají sice plné zuby, ale jistě by tě vzali i s dítětem, nebo ne? Já bych tedy nenechala své dítě v takové situaci tam, kde se mu ubliuje. Můe mít psychické následky, i dítě.
Ted je ta agresivita moderní, mnoho en ji snáí, i kdy to nechápu.
Manel tě evidentně vydírá, např, tou rakovinou aludku. Můe mít vředy, nebo jen neurozuý, ale herec bude! a moná chce, abys ho litovala. Evidentně je psychicky naruený. To není normální, co ti dělá.
Take od magora rychle pryč!
Není tady
proboha rychle pryč za kadou cenu.
Není tady
Mood napsal(a):
proboha rychle pryč za kadou cenu.
No to se lehce rekne. Provedeni je narocnejsi. Navic jsem presvedcena, ze tento otec bude chtit stridavou peci za kazdou cenu a bude delat jeste leta problemy. Nicmene bych taky uvazovala o rozchodu a pripravila se na to. POradna v prvni rade dostudovat a najit si misto. Nove bydleni to taky. A hlavne si rekni o podporu u vlastnich rodicu.
S tou kamerou ani ne, mozna by stavil magnetofon, nahravani,a le to jse i pres mobil.
Není tady
Pro Ewik1
Ten tvůj se chová jako typický řasnatec. Důkladně si ho prohlédni a porovnej znaky řasnatců. Podle hustých řas a vlasů pozná psychopata, manipulátora. Nemá jinou monost ne co nejrychleji odejít, i kdy i následně to s ním nebude mít jednoduché. Ale pokud je pro tebe zdraví tvoje a tvého syna důleité, musí odejít. On se rozhodně nezmění.
Není tady
Podle hustých řas a vlasů pozná psychopata, manipulátora.
Co se jedna na starý kolena nedozví...
Tak jsem se po tom podívala a dočtla, e "e gay se dá často poznat, e má neobvykle dlouhé a husté řasy... a poznat podle řasů u muů sexuální úchylku je celkem dost spolehlivá metoda"...
Aúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú...
Není tady
Ha, kdopak se nam to vratil?
Nazdar!
Není tady
Vrátil se nějaký řasnatec, který má záchvat a tahá dávno nefunkční příspěvky. Pročpak asi?
Není tady
helena napsal(a):
Podle hustých řas a vlasů pozná psychopata, manipulátora.
Co se jedna na starý kolena nedozví... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Tak jsem se po tom podívala a dočtla, e "e gay se dá často poznat, e má neobvykle dlouhé a husté řasy... a poznat podle řasů u muů sexuální úchylku je celkem dost spolehlivá metoda"...
Aúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú...
A kudrnatý jsou falený, abych ti přidala do pokladnice moudrosti! Na tom bazírovala moje tchýně, jetě, e se nedočkala jednoho naeho zetě!
Avak svět je bizarní....jetě cca před dvaceti léty jsem se setkala se zdravotní sestrou, která přesvědčeně trvala na tom, e klítě se nesmí rozmáčknout, poněvad se mnoí krví
Já to ale miluju: kdybychom byli vichni ulízaný, spočítaný, věrní a pravověrní, dochvilní a pilní, tak nás můou rovnou vyrábět na třidé tiskárně.
Není tady
Navíc to označení - řasnatec - je úasný.
Není tady
Já to četla kdesi vedle; gůglím si to a prd Myslela jsem, e to bude nějaká jako buchanka, nebo případně něco jako lichorout. Ale kdy to neznal ujo gůgl......
Není tady
Ja chvilku mela dojem, ze je to Roz...
Vzhledem k tomu, ze zatim nereaguje, jsem zmatena...
Prvni jeji prispevek o rasnatci a stylu psani...,no...
...uvidime...
Upravil(a) Dorka (20. 5. 2017 11:56)
Není tady
Není tady
Dobrý - modrovous
Já to teda nikde nehledala, ale slovo je to krásné a skoro koda, e "oblehnuté".
Není tady
Myslela jsem, e to bude nějaká jako buchanka, nebo případně něco jako lichorout.
Taky mě to napadlo... take je moný, e se o nás něco v programu vzdělávání otřelo a dneska se tomu říká u jináč - jako třeba bobovitý-motýlokvětý-lutinatý - pořád jedna verbe... teda čeleď
Ale v "dámským" provedení to vypadá třeba takhle - seznamte se, řasnatka krátkonohá
Není tady
Nechcem by za prudičku, ale mne pripadá skôr beznohá ako krátkonohá - ale je fakt, e zrak u nie je to, čo býval...
Není tady
Viď. A řasy taky nic moc. Chtělo by to fotku řasnatce.
Není tady
Chtělo by to fotku řasnatce.
Nejse ty tak trochu líná???
Upravil(a) helena (22. 5. 2017 10:56)
Není tady