18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den chtěla bych se svěřit se svým trápením, ale nevím kam to zařadit. S přítelem jsme spolu skoro rok, bydlí se mnou v mém bytě. Poslední dobou se často hádáme. Problém je ten, e kdy se kvůli něčemu hádáme, větinou hádku vyprovokuju já, protoe se mi něco nelíbí.. Např. něco udělá, čím mě fakt natve nebo se začneme hádat kvůli názoru na něco, nebo cokoliv dalího i blbost. Přestoe s tím přijdu já, ve finále jsem to já kdo něco s prominutím "posral". Prý myslím pořád jen na sebe, říkám e dělá a říká něco, co není ve skutečnosti pravda, přetáčí si věci ve svůj prospěch a já jsem ta co udělala něco patně. Nakonec to dopadne tak, e já se cítím provinile, e jsem něco podělala, on je vítěz a jetě pár dní mě dusí.. pak to na mě sem tam vytáhne, rýpne si. Při hádkách mě nazývá blbkou, krávou, sem tam i horí slova.. Je neustále protivný a podráděný, pořád se mu něco nezdá, netrpělivý. Kolikrát si s ním ani nepopovídám, protoe kdy něco řeknu, jen řekne hm a tváří se co to povídám za nesmysly. Ne jsem s ním začala chodit, o spoustě holkách říkal, jak jsou hloupé. Musí mít vdy pravdu, tu mou mi vyvrací. Bojím se hádek, kdy se natve mlátí s věcmi kolem sebe. Jednou mi postrhával poličky a lustr. Teď naposledy mě trhl hlavou za ucho, a jsem se rozbrečela. Je mi psychicky bídně. Vím, e za hodně věcí můu sama, jsem také nervák a dost si nenechám líbit, ale před ním jsem nevím proč "malá", kolikrát se bojím něco vůbec říct a nejdřív přemýlím jestli to není hloupost.. Vdycky mě přesvědčí, e věci jsou jinak, ne si myslím já... Je to chytrej chlap, vechno má promylený, ve větách hledá kličky, důkazy a ve proplete tak, e já nevím nakonec hlavu patu sama sobě.. jsem svázaná.. Dá se s takovým člověkem ít nebo ho nějak změnit? Jít na něho hezky a vstřícně? Díky za pomoc.
Není tady
Milá Jaxyn,prečetla jsem si tvůj příspěvek a radím ti vem nohy na ramena pokud začal věcma a pak vztahl ruku i na tebe nevěř tomu e to bude někdy lepí.Spočítej si jeho klady a zapory a podle toho usud jestli ti takový vztah stojí za to.A rozhodně mu neukazuj e se ho bojí to ti ublíí jetě víc bude mít pocit e jsi věc se kterou si mue manipulovat.Já sama mam velmi dominantního partnera a občas to u nas taky pořádně bouchne ale rozhodně neukazuji slabiny a jsme spolu u krásných 15 let.Naučila jsem ho dělat kompromisy.Zkus být nad věcí kdy se něco stane zůstan klidna a vyrovnaná.Uka mu jaká umí být dáma a ne hysterická(kráva).Třeba ho časem trkne e ve co řekne musí být tak jak to chce on a e občas by měl poslouchat co říka ty a pokud se to mezi váma nezlepí a pouije nasilí na tobě utíkej co nejdál.Drím ti palečky.
Není tady
Jaxyn, já nemůu radit - vězím v tom sama po ui.
Ale zajímalo by mně, co Ti poskytuje hezkého? Co vyváí tu mističku vah, e bude (v tom lepím případě jen to) poslouchat kadou chvíli, jaká jsi blbka.... a zůstat při tom nad věcí a nezačít o sobě samé při tom pochybovat je tedy fuka a myslím, e to nestojí za to.
Není tady
Jaxyn velmi pravděpodobně se s ním dá jen přeívat. POkud můe, rozejdi se s ním. Zkus být sebevědomějí. Pokud se mu spostaví stylem ohrané gramodesky a on pouije násilí, pak je jasně, e jde přinejmením o nevyrovnaného člověka, který si na tobě dokazuje svoji sílu a převahu.
Není tady
jaxyn - bydlí u Tebe v bytě - VYSTĚHUJ HO.
Není tady
No je to sloitějí, má problémy s penězi a tudí od února poutí svůj podnájem. U u mě bydlí pár měsíců, doteď mi nedal ani korunu.. já mu peru, uklízím sama, s ničím mi nepomůe. Jen se válí u mě v posteli a u mého PC, na internet mi také neplatí nic... (to jen pro obrázek jak jsem "hodná") Dříve jsme společné bydlení plánovali, teď bych to u nedovolila, ale rozhodl se pustit podnájem a udělal to sám, bez dohody se mnou. Nemá pravidelný příjem, práci si neshání, nechává to na poslední chvíli. Rád se napije a pobaví, na to peníze jsou vdycky. Já mám práci a brigádu, snaím se přivydělat..
Co mi poskytuje hezkého? e se mnou tráví volný čas. Byla jsem dlouho s člověkem, co mi nedával hezkého nic... a kdy jsem teď poznala aspoň trochu hezkého, jsem "přivázaná". Je s ním hodně hezké milování. Ale poslední dobou jeho nálady a hádky převyují i to pěkné. Jsem si vědoma, e můu mít mnohem lepího partnera, se kterým mi bude o moc lépe.
Ano, přeíváním to taky nazývám. Není to někdo, s kým chci zůstat a mít děti.
Bojuju sama se sebou, nevím jestli ho mám ráda. Spí vyčkávám, co dál...
Není tady
Rigoletta napsal(a):
Jaxyn, já nemůu radit - vězím v tom sama po ui.
Ale zajímalo by mně, co Ti poskytuje hezkého? Co vyváí tu mističku vah, e bude (v tom lepím případě jen to) poslouchat kadou chvíli, jaká jsi blbka.... a zůstat při tom nad věcí a nezačít o sobě samé při tom pochybovat je tedy fuka a myslím, e to nestojí za to.
...já o sobě pochybuji v jednom kuse.. přesto e nejsem ani blbá, ani tlustá, ani nic dalího. Jsem samostatná, mám dobrou práci, jsem ikovná, mám spoustu přátel, koníčků...
Není tady
jaxyn napsal(a):
No je to sloitějí, má problémy s penězi a tudí od února poutí svůj podnájem. U u mě bydlí pár měsíců, doteď mi nedal ani korunu.. já mu peru, uklízím sama, s ničím mi nepomůe. Jen se válí u mě v posteli a u mého PC, na internet mi také neplatí nic... (to jen pro obrázek jak jsem "hodná") Dříve jsme společné bydlení plánovali, teď bych to u nedovolila, ale rozhodl se pustit podnájem a udělal to sám, bez dohody se mnou. Nemá pravidelný příjem, práci si neshání, nechává to na poslední chvíli. Rád se napije a pobaví, na to peníze jsou vdycky. Já mám práci a brigádu, snaím se přivydělat..
Co mi poskytuje hezkého? e se mnou tráví volný čas. Byla jsem dlouho s člověkem, co mi nedával hezkého nic... a kdy jsem teď poznala aspoň trochu hezkého, jsem "přivázaná". Je s ním hodně hezké milování. Ale poslední dobou jeho nálady a hádky převyují i to pěkné. Jsem si vědoma, e můu mít mnohem lepího partnera, se kterým mi bude o moc lépe.
Tebe nemusí zajímat, jak on naloí se svým ivotem. Nepracuje, nemá kde bydlet, ty ho iví a jetě mu vypere...
Take kadopádně příspěvek na provoz domácnosti a půl nájmu... do doby, kdy si najde jiný podnájem, nejpozději do začátku března. I tak je to dlouho s takovým dárečkem...
Kdy mu sbalí kufr, on si nějak poradí. Neboj se, e ne... Nevyčkávej, nechce s ním do budoucna být - na co to protahovat?
Docela by mě zajímalo, jak s tebou tráví čas...
Není tady
Tak na co čeká! Jestli ten podnájem jetě nepustil, odstěhovala bych ho. Nechci ti radit zkus to jetě. Podle mě není proč! A ty k tomu dochází sama. Holky co jste jetě mladí, nenechte si ubliovat!
Není tady
Jsme doma, koukáme na telku, na netu na videa, vaříme. Povídáme si. Mlčíme. Spíme. V létě chodíme bruslit. Dřív jsme volnej čas trávili v hospodě.
Není tady
jaxyn napsal(a):
Jsme doma, koukáme na telku, na netu na videa, vaříme. Povídáme si. Mlčíme. Spíme. V létě chodíme bruslit. Dřív jsme volnej čas trávili v hospodě.
To je pro společný spokojený ivot trochu málo. Já bych ho vystěhovala hned.
Není tady
eva4444 napsal(a):
jaxyn napsal(a):
Můu vědět, jak trávíte společný volný čas vy? Děkuji
Není tady
jaxyn napsal(a):
Tak jsi mě bohuel nepřekvapila. Fakt je to málo, pro mě teda určitě. Kromě povídání tohle zastane i pes.
Není tady
No moc pestré to není... proto o tom pořád uvauji... ano ne ano ne ano ne..
Není tady
Jaxyn, svěřila jsi se s trápením...
Nejsi ve vztahu spokojená, hádáte se, protoe ti dost věcí vadí... Vdycky je to samozřejmě tvoje chyba, ta hádka - i bez toho nic moc souití.
Při hádce ti občas nadává.
Je finančně na dně (jeho laxnost), nepodílí se na domácnosti ani nájmu.
Ty má práci a brigádu, větinou to tahne sama. Jako bonus můe doma jetě uklízet...
Tráví s tebou volný čas tím, e koukáte na bednu nebo jdete podle počasí (a hádám jeho nálady ) ven na brusle.
Teď si to přečti a představ si, e má nezadanou dobrou kamarádku a tohodle kamaráda. Dala bys je dohromady? Chtěla bys pro ní někoho takového?
Není tady
rozhodně ne... jako kamarád budi.. ale jinak ne. Díky, vidím to. Vidím sebe, utrápenou a svázanou.. bez přátel a smutnou, vynervovanou.
Tohle opravdu nechci.
Děkuji za odpovědi vem
Není tady
Tak hodně těstí a drím palce.
Není tady
jaxyn napsal(a):
eva4444 napsal(a):
jaxyn napsal(a):
Můu vědět, jak trávíte společný volný čas vy? Děkuji
Jaxyn, my taky společný čas netrávíme nějakou extra zábavou. ijeme celkem běně a větinu času nám zaberou nudné provozní záleitosti. Jedno dítě máme, druhé je na cestě, opravujeme dům a děláme to co píe ty výe, a na tu hospodu, zveme kamarády domů. Nehádáme se tak straně, abychom si nadávali a nemám pocit, e přítele ivím. Přítel je velmi hodný. Nesnesla bych být s někým, kdo se chová jako hulvát. Proto bych takového chlapa, který nadává a jetě navíc se nechá ivit, vystěhovala hned.
Kdy bude sama, kamaráda na pokec najde vdy a pak se uvidí, třeba i se nějaký kamarádský vztah vyvine v něco víc...
Není tady
Spýtaj sa sama seba, či ti to stojí za to... Mne by to u, s tým čo dnes viem a čo som si preila, nestálo...
Není tady
jaxyn napsal(a):
Jéj, ty asi potrebuje tvrédho pána a on subinku... Ale vyhovuje vám to obom? (Mmch, na to, e ho iví, obskakuje a animuje - a zrejme mu aj "drí", sa nespráva práve vzorovo ). Fakt si myslí, e si nezaslúi nikoho, kto by ti "dával to hezké", plus aj peniaze a účas na domácich prácach - a bez poniovania...?
Není tady
javena napsal(a):
jaxyn napsal(a):
Tak jsi mě bohuel nepřekvapila. Fakt je to málo, pro mě teda určitě. Kromě povídání tohle zastane i pes.
Moje nevedeli ani korčužova , inak súhlasím. A ete občas niečo "ulovili"...
Není tady
Gratulujem k otmu poznaniu. Môe ho ma rada, ale to neznamená, e mu musí robi zaopatrovací ústav. A naopak - on a môe ma rád, ale zo svojho vlastného bývania a keď budete ma obaja chu, uvidíte sa... alebo aj neuvidíte.
Není tady
Jaxyn: Při hádkách mě nazývá blbkou, krávou,
Jaxyn, nezmění ho, nezaslouí si Tě, nemá Tě co trhat za ucho - pryč od něj.
up, up, u a je z Tvého bytu pryč!!!
Nejpozději zítra.
Není tady
Jak to ve dopadlo???
Nejlepí by bylo vyměnit zámek u bytu a dát mu taky před dveře.....a pro jistotu chodit pár dní domů s "ochrankou" - myslím nějakýho kamaráda nebo tátu...
...To jsou hajzlové někteří jedinci, to rozum zůstává stát.
Není tady
Tak dopadlo to zatím tak, e u mě pořád bydlí.. Ale já jsem téměř ve finále.. U vím, e s ním nechci zůstat, u ho ani nemám ráda, nudím se, umírám, jsem prázdná, nic mě nebaví atd. Minulý víkend jsem mu řekla vechno, e nejsem astná atd. U se s ním ani nebavím, nemám sílu mu říct jak jsem se měla apod. Prostě je pro mě lepí mlčet. Dávám tomu jetě chvilku, ne si to ujasníme a ne si něco najde... Snad to bude rychle. Díky za podporu!
Není tady