6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
xxxx napsal(a):
...garantuji ti že Zklamča je hybná až běda
V tom případě doufám, že se i přes své pevné základy (nebo možná díky jim) někam posunula.
Ale myslím, že vitální projevy Zklamané jsou mimo téma.
Krom potírání skryté inzerce a obrany (dočasně) handicapovaných - vzhledem k tomu, že Zklamaná je tu, zdá se, jednou z mála, které Sklenářku sledovaly v čase a nejen virtuálně: došlo k viditelným změnám? Děje se něco? Je tam vidět život?
Upravil(a) Bramborka (27. 1. 2011 16:57)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
haiel napsal(a):
a já už to chňápu ono to není "kam se kdo posunul za rok", ale "vidíte vidíte, já jsem to říkala"
no vidíš to, jak ti to jde
hmmm, tož asi ti to něco přináší... člověk, který se dle vlastních slov nemá v tomto směru kam posouvat, má zároveň na téže parketě potřebu sebepotvrzení ty jsi veselá kopa, Zklamaná
Není tady
javena napsal(a):
Vždyť já jsem myslela, že jsou stránky v rekonstrukci... jak je na tom Slenářka nevím... na seminář jsem narazila náhodou, hodila jsem to sem jen jako info...
Já to taky jako info pochopila a jen jsem ho doplnila o další podrobnosti, protože je znám
Není tady
Vlákno uzavírám. Pokud máte pochybnosti o skrytých či veřejných reklamách či jiných obchodních úmyslech kteréhokoli z uživatelů, obraťte se laskavě přímo na Jirku, který je majitelem serveru a může vaše dotazy zodpovědět. Takováto diskuze v žádném případě nepatří na stránky fóra. Prosím, abyste ji zde dále nevedli.
Dále pokud máte dojem, že je kdokoli jakkoli v příspěvcích napadán, použijte prosím tlačítko Nahlásit u konkrétního příspěvku.
Další osobní spory a napadání jakož i pomluvy ostatních uživatelů budeme řešit banem.
Děkuji za pochopení.
Není tady