19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
xxxx napsal(a):
...garantuji ti e Zklamča je hybná a běda
V tom případě doufám, e se i přes své pevné základy (nebo moná díky jim) někam posunula.
Ale myslím, e vitální projevy Zklamané jsou mimo téma.
Krom potírání skryté inzerce a obrany (dočasně) handicapovaných - vzhledem k tomu, e Zklamaná je tu, zdá se, jednou z mála, které Sklenářku sledovaly v čase a nejen virtuálně: dolo k viditelným změnám? Děje se něco? Je tam vidět ivot?
Upravil(a) Bramborka (27. 1. 2011 16:57)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
haiel napsal(a):
a já u to chňápu
ono to není "kam se kdo posunul za rok", ale "vidíte vidíte, já jsem to říkala"
no vidí to, jak ti to jde
hmmm, to asi ti to něco přináí... člověk, který se dle vlastních slov nemá v tomto směru kam posouvat, má zároveň na tée parketě potřebu sebepotvrzení ty jsi veselá kopa, Zklamaná
Není tady
javena napsal(a):
Vdy já jsem myslela, e jsou stránky v rekonstrukci... jak je na tom Slenářka nevím... na seminář jsem narazila náhodou, hodila jsem to sem jen jako info...
Já to taky jako info pochopila a jen jsem ho doplnila o dalí podrobnosti, protoe je znám
Není tady
Vlákno uzavírám. Pokud máte pochybnosti o skrytých či veřejných reklamách či jiných obchodních úmyslech kteréhokoli z uivatelů, obrate se laskavě přímo na Jirku, který je majitelem serveru a můe vae dotazy zodpovědět. Takováto diskuze v ádném případě nepatří na stránky fóra. Prosím, abyste ji zde dále nevedli.
Dále pokud máte dojem, e je kdokoli jakkoli v příspěvcích napadán, pouijte prosím tlačítko Nahlásit u konkrétního příspěvku.
Dalí osobní spory a napadání jako i pomluvy ostatních uivatelů budeme řeit banem.
Děkuji za pochopení.
Není tady