18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
smířit se s tím nemůe... odejít nemůe... take ti zbejvá jen se trápit
víc moností nevidim - buď ho začni brát jakej je a nesna se ho předělávat (a netrap se tím) nebo odejdi...
Není tady
Kukačka napsal(a):
pokračovat...lidi se nemění. A e ho do toho přítelkyně nutila, pe ji to vzruovalo..to je dobrá výmluva.
To je opravdu pravda. Rekli mi to ji znami se kterymi se o tom s tou pritelkyni bavili.
Není tady
já to nikomu neberu, ale jestli tebe to zrovna nevzruuje, tak to není dobrý ivotní partner pro tebe. Je mi líto, e to zní tak blbě, myslím, e je to pravda.
Proč si tak málo lidí uvědomuje, e tohle jsou důleité věci?? Myslím tím kompatibilitu v intimní oblasti. Můe sebevíc milovat náruivého vyznavače sexu, ale těko vám to bude klapat, kdy ty sama bude zdrenlivějí...umoří se, utrápí a přitom pro něj je to naléhavá potřeba jako pít a jíst. Nepochopíte se navzájem. Nemyslím, e by se to dalo naučit a stal se z toho zlozvyk - ze střídání partnerek, sexu s voyeurem a podobně.
Není tady
mayora napsal(a):
Kukačka napsal(a):
pokračovat...lidi se nemění. A e ho do toho přítelkyně nutila, pe ji to vzruovalo..to je dobrá výmluva.
To je opravdu pravda. Rekli mi to ji znami se kterymi se o tom s tou pritelkyni bavili.
no ale pokud on na to přistoupil, zřejmě i jeho to vzruovalo. jinak by to nedělal .
Není tady
Mayoro,jsi zoufalá a dělá zoufalé věci. Omlová ho,věří nesmyslům,které ti teď připadají logické. Já ti rozumím a vůbec tě za to neodsuzuji,protoe to dělá větina lidí,kdy zaijí něco podobného.Nedívá se na celou věc objektivně,protoe jsi zamilovaná,hledá vechny důvody,abys ses "ospravedlnila" proč mu odpoutí. Podívej,udělej to co si myslí,e je nejlepí pro vás- pro tebe,dítě,manela.....ale neli sama sobě a nekoukej na manela jako na chudáka svedeného a donuceného k sexu ve třech: Protoe takhle donutit by se nechalo rádo určitě 99% muské populace. Třeba se naučí ít s muem,který tě bude celý ivot podvádět a zvykne si na to......v poradně si s kadým promluví psycholog o samotě,pak i společně...třeba se k něčemu dopídíte,jestli on bude upřímný.....ale upřímě? Nevěřím tomu.....a tebe i vaeho děátka je mi líto....
Není tady
mayora napsal(a):
Kukačka napsal(a):
Mayora, som ena, ale uisujem a, e ma v ivote - a hlavne nie v sexe- nikto nedonútil k niečomu, čo som sama nechcela... Mono keby lo o ivot dieaa... ale inak ako. V sexe nikto nevydrí - HLAVNE NIE 5 ROKOV! - robi to, čo nechce. Ver si, čomu chce, ale nechci, prosím, aby tomu verili aj nezúčastnení žudia s odstupom....
Není tady
Nevim proc to vzniklo, ale asi jsem to spatne napsala. Nerikam, ze ho nutila a on se branil. Proste to chtela a on na to pristoupil. Je jasne, ze to delal doprovlone a byl za to rad. Mezi nami ktery chlap by nebyl.
Jinak v posteli nam to "myslim" klape velice dobre...
Není tady
Já myslím, e vechny podstatné informace má. Rozhodnout co s tím musí v tobě uzrát.
Já bych zřejmě v tuto chvíli na tvém místě přestala řeit city. Začla bych se pomalu zajiovat. S pánem bych moc nepočítala a nespoléhala na něj.
Monosti bydlení, prácem podnájmu, hlídání,
Nechce to zbrklé uvaování, ale opravdu racionálně zjistit své monosti a cesty. To vůbec nemusí souviset s tvojí láskou k němu. Můe ho mít ráda klidně při tom a do smrti.To souvisí jen se tvou samostatností a zadními vrátky. Pak zmizí ta beznaděj.
U ho neře, jestli co kde dělal rád, nebo ne, neplýtvej energií a dej ji sobě. Uvidí, e se zase vyjasní, nemůe být pořád "dole" - to ani nejde
Není tady
Odejde te vdycky najde řeení, udělal to jednou udělal to znovu a to se tady u vás i potvrdilo. Vdyt u nemuete mít mezi sebou nebo spí z vaí strany ádnou důvěru k němu
Není tady