29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
smířit se s tím nemůžeš... odejít nemůžeš... takže ti zbejvá jen se trápit
víc možností nevidim - buď ho začni brát jakej je a nesnaž se ho předělávat (a netrap se tím) nebo odejdi...
Není tady
Kukačka napsal(a):
pokračovat...lidi se nemění. A že ho do toho přítelkyně nutila, pže ji to vzrušovalo..to je dobrá výmluva.
To je opravdu pravda. Rekli mi to ji znami se kterymi se o tom s tou pritelkyni bavili.
Není tady
já to nikomu neberu, ale jestli tebe to zrovna nevzrušuje, tak to není dobrý životní partner pro tebe. Je mi líto, že to zní tak blbě, myslím, že je to pravda.
Proč si tak málo lidí uvědomuje, že tohle jsou důležité věci?? Myslím tím kompatibilitu v intimní oblasti. Můžeš sebevíc milovat náruživého vyznavače sexu, ale těžko vám to bude klapat, když ty sama budeš zdrženlivější...umoříš se, utrápíš a přitom pro něj je to naléhavá potřeba jako pít a jíst. Nepochopíte se navzájem. Nemyslím, že by se to dalo naučit a stal se z toho zlozvyk - ze střídání partnerek, sexu s voyeurem a podobně.
Není tady
mayora napsal(a):
Kukačka napsal(a):
pokračovat...lidi se nemění. A že ho do toho přítelkyně nutila, pže ji to vzrušovalo..to je dobrá výmluva.
To je opravdu pravda. Rekli mi to ji znami se kterymi se o tom s tou pritelkyni bavili.
no ale pokud on na to přistoupil, zřejmě i jeho to vzrušovalo. jinak by to nedělal .
Není tady
Mayoro,jsi zoufalá a děláš zoufalé věci. Omlováš ho,věříš nesmyslům,které ti teď připadají logické. Já ti rozumím a vůbec tě za to neodsuzuji,protože to dělá většina lidí,když zažijí něco podobného.Nedíváš se na celou věc objektivně,protože jsi zamilovaná,hledáš všechny důvody,abys ses "ospravedlnila" proč mu odpouštíš. Podívej,udělej to co si myslíš,že je nejlepší pro vás- pro tebe,dítě,manžela.....ale nelži sama sobě a nekoukej na manžela jako na chudáka svedeného a donuceného k sexu ve třech: Protože takhle donutit by se nechalo rádo určitě 99% mužské populace. Třeba se naučíš žít s mužem,který tě bude celý život podvádět a zvykneš si na to......v poradně si s každým promluví psycholog o samotě,pak i společně...třeba se k něčemu dopídíte,jestli on bude upřímný.....ale upřímě? Nevěřím tomu.....a tebe i vašeho děťátka je mi líto....
Není tady
mayora napsal(a):
Kukačka napsal(a):
Mayora, som žena, ale uisťujem ťa, že ma v živote - a hlavne nie v sexe- nikto nedonútil k niečomu, čo som sama nechcela... Možno keby šlo o život dieťaťa... ale inak ťažko. V sexe nikto nevydrží - HLAVNE NIE 5 ROKOV! - robiť to, čo nechce. Ver si, čomu chceš, ale nechci, prosím, aby tomu verili aj nezúčastnení ľudia s odstupom....
Není tady
Nevim proc to vzniklo, ale asi jsem to spatne napsala. Nerikam, ze ho nutila a on se branil. Proste to chtela a on na to pristoupil. Je jasne, ze to delal doprovlone a byl za to rad. Mezi nami ktery chlap by nebyl.
Jinak v posteli nam to "myslim" klape velice dobre...
Není tady
Já myslím, že všechny podstatné informace máš. Rozhodnout co s tím musí v tobě uzrát.
Já bych zřejmě v tuto chvíli na tvém místě přestala řešit city. Začla bych se pomalu zajišťovat. S pánem bych moc nepočítala a nespoléhala na něj.
Možnosti bydlení, prácem podnájmu, hlídání,
Nechce to zbrklé uvažování, ale opravdu racionálně zjistit své možnosti a cesty. To vůbec nemusí souviset s tvojí láskou k němu. Můžeš ho mít ráda klidně při tom až do smrti.To souvisí jen se tvou samostatností a zadními vrátky. Pak zmizí ta beznaděj.
Už ho neřeš, jestli co kde dělal rád, nebo ne, neplýtvej energií a dej ji sobě. Uvidíš, že se zase vyjasní, nemůžeš být pořád "dole" - to ani nejde
Není tady
Odejde te vždycky najde řešení, udělal to jednou udělal to znovu a to se tady u vás i potvrdilo. Vždyt už nemužete mít mezi sebou nebo spíš z vaší strany žádnou důvěru k němu
Není tady