29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vcera v noci jsem narazila na tyto stranky a tak jsme ri rekla, ze mozna kdyz tady napisu svuj problem tak se mi malicko ulevi.
S manzelem jsme se vzali po rocni znamosti v rijnu 2008 vse bylo uzasne a ja v lednu 2009 otehotnela. (dite bylo planovane) V breznu jsem zacala mit divnej pocit jelikoz mel najednou manzel dva telefony a ten jeden pry mel pracovni (kecy). No a tak jsem se jednoho krasneho dne do toho tel podivala. Nasla jsme tam zenske jmeno i s adresou. Byl to jediny kontakt v tom tel. zjistila jsem si, ze slecna bydli 400km od nas a to ve meste kde manzel jezdi docela casto na sluzebni cety. Bylo mi to jasne, ale nevedela jsem jak mu to rict. Muj manzel je totiz expert ve vymluvach a ja nemela nic v ruce. No abych to zkratila skoro cele tehotnestvi jsme spolu nespali a ja mu rikala " vim o vas. Bud tak hodny a skonci to dokud je cas." Prestal jezdit na moravu a ja mela pocit, ze se vse urovnalo, ale ve chvili kdy prisel domu s trickem od make-up a chabou vymluvou jsem zacala mit podezreni zase. 10 dni pred porodem mi prisla sms ktera nepatrila me. Proste si spletl cislo a zase ze me delal idiota, ze byla pro me. Prosila jsem ho, ze za chvilinku rodim at toho necha. Vzdy jsem ale slysela, ze jsem blazen, paronoik, zarlivec a mam se jit lecit. Ze nikoho nema a me miluje. Kdyz se narodil malej (rijen2009) tak jsem doufala, ze uz vse bude jako driv. Bohuzel se tak nestalo. Manzel byl doma jeste min nez pred tim. Cele sestinedeli jsem byla uplne sama doma a jen plakala. Po trech tydnech jsem ztratila mliko. Pred mesicem jsem sla okolo jeho tel a proste jsem se podivala. Konecne jsem mela v ruce neco z ceho se nemohl vykroutit. Dusoval se, ze to bylo jen o sexu, ze k ni nic necitil. Me a maleho miluje, rozvadet se nechce. Ze pujdeme vse resit do poradny. ja rekla ok, ale vse si zarid sam. do poradny mame jit v pondeli, ale ja mam pocit, ze si s ni porad vola.
Nevim co mam delat. Mam odejit? a kam pujdu? mam vzit malemu tatu? Jsem uplne na dne a ponizena.
( jo a tato nevera nebyla prvni, ale uz to udelal po druhe.)
Není tady
Jednou jsem si tady přečetla, že jednou je nic dvakrát je vždycky. V tomto případě bych odešla, protože se nezmění. Vím, že se to lehce řekne, ale těžko udělá....a proto bych místo do manželské poradny zašla k odborníkovi sama. Nic tím neztratíš, jen získáš
Posílám obejmutí a pohlazení a jednu věc...všechno to zase jednou bude lepší, byť třeba bez něj
Není tady
někteří i dost benevolentní sexuologové říkají, že nevěra ano, ale nikdy v těhotenství. Bohužel tvuj muž je zmetek, který nekouká na tebe ani dítě a užívá si přesto, že si ve stavu ve kterém se těžko můžeš bránit. Bud budeš žít v takovémhle ponížení pořád a nebo se sebereš a uděláš tomu TY konec. Držím palce. Takových příběhů jak tvůj je tu vícero. Tvůj muž nešlápl vedle jednou, ale pravidelně souloží jinde, z toho vycházej. Jestli ti to nevyhovuje musíš s tím udělat něco ty, jemu to zjevně vyhovuje, jinak by se do toho tak nehnal.
Není tady
Do té poradny bych s ním šla, tím rozhodně nemůžeš nic ztratit.
Každopádně i nějaká poradna jen pro tebe, pro urovnání vlastních myšlenek a pro pohled z venku, by byla velmi dobrým krokem.
Snaž se udržet co nejvíce v klidu (vím, rada nad zlato) a neřešit nic v afektu. Dej si sama pro sebe čas na konečné rozhodnutí.
Není tady
Vite ja bych mu to mozna i odpusitla, ale uz mu proste neverim. Zjistila jsem, ze slecna uz bydli taky v Praze a ma pritele. A to je to nejhorsi. Vedet, ze bydli ve stejnem meste a manzel je cele dny pryc. (podnika, takze nema stale zamestnani a ani kancelar). Sice mi neustale hlasi kde je, ale to delal i pred tim a stejne se s ni schaze. Jedine co je jine je to, ze uz se nevraci v deset-jedemact v noci domu, ale okolo osme.
Kdyz se na to budu divat rozumem, tak vim, ze mam odejit, ale ale ale.... Jsem na materske kde dostavam necelych 8tis. malemu jsou 3meisce, takze do prace jit nemuzu. Bydlime v podnajmu, takze reseni bydleni taky nemam. A z tech penez co dostavam bych nebyla schopna zaplatit zadny podnajem. Vim, ze je divne se na to koukat takto, ale kdyby slo jen o me tak to neresim. Ale malej potrebuje spoustu veci a ja bych mu je nebyla schopna zajistit. Manzel si je podle meho toho vedom a ma pocit, ze me ma jistou. Je to zacaravany kruh ze ktere nevim jak ven...
Není tady
mayora napsal(a):
Vite ja bych mu to mozna i odpusitla, ale uz mu proste neverim. Zjistila jsem, ze slecna uz bydli taky v Praze a ma pritele. A to je to nejhorsi. Vedet, ze bydli ve stejnem meste a manzel je cele dny pryc. (podnika, takze nema stale zamestnani a ani kancelar). Sice mi neustale hlasi kde je, ale to delal i pred tim a stejne se s ni schaze. Jedine co je jine je to, ze uz se nevraci v deset-jedemact v noci domu, ale okolo osme.
Kdyz se na to budu divat rozumem, tak vim, ze mam odejit, ale ale ale.... Jsem na materske kde dostavam necelych 8tis. malemu jsou 3meisce, takze do prace jit nemuzu. Bydlime v podnajmu, takze reseni bydleni taky nemam. A z tech penez co dostavam bych nebyla schopna zaplatit zadny podnajem. Vim, ze je divne se na to koukat takto, ale kdyby slo jen o me tak to neresim. Ale malej potrebuje spoustu veci a ja bych mu je nebyla schopna zajistit. Manzel si je podle meho toho vedom a ma pocit, ze me ma jistou. Je to zacaravany kruh ze ktere nevim jak ven...
A to je prave to,ze v dnesni dobe to ma matka samozivitelka strasne tezke a ty ses na nem financne zavisla,Pokud te nepomuze tva rodina nezbyde te nic jineho,nez ponizene zit se svym manzelem do te doby dokud nenajdes takovou praci,aby jste se s ditetem uzivili.Vim o cem mluvim sve deti jsem vychovala a zivila od 3 let uplne sama bez pomoci rodicu a bez alimentu od manzela.Ted,kdybych nemela pritele,kdy jsem ztratila docela dobre placenou praci a delam za 8 tis.cisteho tak by jsme byli pod mostem.
Není tady
May,
tvoje situace není vůbec záviděníhodná. Je naopak hodně těžká.
Tady už se objevilo několik žen, které prožívaly totéž, co teď ty.
Zkus si některé to vlákno najít a pročíst.
Začni třeba tímto: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=18783
Nabuco sice svoje manželství nezachránila, ale sama na sobě udělala obrovský kus práce.
Nebo si pročti toto: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=33794
Myslím, že tam můžeš najít hodně rad, které ti pomohou současnou životní situaci překonat.
Hlavně si uvědom, že to úplně nejdůležitější, jsi ty sama
Že nemusíš nikomu ustupovat ani vyhovět, abys byla přijímaná. Že nikdo, krom tebe samotné tě nemůže do ničeho nutit nebo soudit tvoje činy.
Ale taky ty nemůžeš nikoho soudit a odsuzovat, přinutit, aby se choval tak, jak ty bys chtěla.
Že jen svobodný člověk, který na nikom druhém nevisí, může být rovnocennám partnerem, který sám určuje, jak a s kým bude žít.
Hodně štěstí a netrap se tolik
Není tady
May,
to čo si opísala muselo byť pre teba veľmi ťažké. Ale možno je namieste aj otázka, či ťa tehotenstvo nezmenilo a on hľadal inde to, čo doma nemal. Nie že by ťa prestal milovať, len to nezvládol. Ale že to neprestalo ani po narodení malého, tak to je už na hlavu. Tvoje pocity poníženia sú pochopiteľné, a namieste sú i obavy zostať s malým sama. Poradňa by určite prospela, obom. A skús sa na to prosím pozrieť z iného uhla. Nie je on ten, kto by sa mal cítiť zle? Nie on by mohol stratiť viac ako ty? Máš krásneho syna, si matka a byť matkou je dar z neba. Zdvihni hlavu a usmej sa na synčeka, vezmi ho do náručia a uvedom si, že ťa potrebuje zdravú a pokojnú.
Není tady
Mayoro,kdy tě podvedl poprvé?Jste spolu 3 roky ( možná,že ještě ani ne ) a už 2x nevěra. Tedy prokázaná,kolik jich bylo doopravdy? Vím jak se bojíš o svou existenci,sama jsem zůstala před 8 lety sama s ročním prckem a 9.ti letým synem.Na mateřské s příjmem 7.500. Ale měla jsem kde bydlet.Dost dlouho jsme živořili,i když jsem měla i dobré rodinné zázemí a oporu. Rodiče pomohli jak mohli- ne finančně-spíš nakoupili ovoce,sunar,nějaké oblečení.Do poradny jdi,já tam byla tehdy taky a rovnou mi řekli, ať od manžela ( dnes už ex. ) utíkám co nejrychleji to půjde nebo mě úplně zničí. Nejednalo se tedy o nevěru,ale taky to byla síla.....ale myslím,že věřit mu už nemůžeš a ani nebudeš.je to chronický nevěrník,můžeš začít jinak a znovu........
Není tady
Mayoro, teď se musíš sebrat a bojovat i za chlapečka. Zkus si dávat nějaké peníze na stranu,aby o tom manžel nevěděl. Pokud budete chtít investovat peníze do vybavení bytu, tak to zdržuj a kupuj věci jen nezbytně nutné. Srovnej si to v hlavě a nastav své city, že může dojít k rozchodu. Špatně se to píše, možná, že to někdo nepochopí,ale buď finančně i psychicky připravená třeba na rozchod. A pokud možno vydrž v přetvářce, alespoň do té doby, než budeš moci dávat syna do školky. Je to hrozné zklamání ,tak brzo po svatbě,ale moc nedoufám v polepšení tvého muže. A zbytečně nepátrej, nečti cizí sms - je to v tvém zájmu, nebude to tolik bolet.
Upravil(a) Vladena (3. 2. 2010 20:21)
Není tady
Mayoro, ono je jedno, jestli bydlí TAHLE slečna v Praze... není tu jediná... Pokud má tvůj muž sklony k podvádění, našel by si jinou. To se těžko hodnotí - ale dvakrát už tě podvedl, i v těhotenství... já to napíšu - je to paznecht... nemám slov, takovej chlap si zaslouží ozdobu mezi dvě cihly a buch.
Nepátrej po ničem, zkus nějakou poradnu spíš pro tebe (řekla bych, že do tý manželský jdete jen proto, aby jsi přestala "vyvádět") a připrav se na to, že jednou to rozsekneš. Uvažuješ správně - materiální stránka je taky důležitá. Já Vladěnu chápu - stejně jsem přemýšlela u sebe...
Zkus si prostě užít mateřství, syn potřebuje spoustu lásky a ty spoustu aktivit, abys nemyslela na to, co teď dělá tatínek. Když už nic jinýho, alespoň se o vás finančně stará, což spousta holek říct nemůže - znám jich dost. Až bude klučíkovi víc ( dva, dva a půl..), můžeš se porozhlídnout po práci, jeslích, dát žádost o rozvod... Nebo to taky bude úplně jiný, než se teď zdá.
Tím chci říct, že spousta ženskejch to rozsekla s miminem, zvládla to a nelituje. Ale jestli se na to necítíš, dej tomu čas - buď dozraješ ty a rozsekneš to, nebo dozraje manžel a nebude to potřeba...
A abys neseděla jako pecka doma protože máš miminko, tak bych navrhla nějaký ten večer a odpoledne hlídání od taťky - myslím, že to ti schválí i v té poradně , a vyraž. Na drb ke kámošce, s bývalými kolegyněmi... To je fuk. On si pak nebude tak jistý a možná dozraje rychleji...
Není tady
tohle musí být hodně bolavý. Upřímně, chlap, který podvádí v době těhotenství partnerky, nestojí za to. Já jsem si užila s nevěrou partnera své a vím jedno, nevěra jde dělat, když už, velmi kultivovaně, tedy, že se to ten druhý nedozví. Nepropaguji nevěru, jen vím, že jsme jen lidi a ne rychlé šípy. May, je to hodně těžké, ale já jsem prožila neco podobného a s miminkem z porodnice, už se třetím, jsem šla s tím, že s ním nebudu (myslím manžela). Bylo to smutné, protože jsem ho tak hrozně milovala a byla tak hrozně závislá. Promyslela jsem to dopředu a když nastal čas, tak jsem ho vyhodila a bylo. Ne že by se tím vše vyřešilo, naopak bylo to hodně a je pořád hrbolaté, ale čím dál míň to bolí. Pan má pravdu o tom svobodném a nezávislém člověku. Tohle si fakt nemusíš nechat líbit, byť jsi v blbé situaci, ale jsi mladá a je v tvých silách to změnit. Mě právě třetí dítě dalo tu sílu něco změnit a teď je pro mně (snad to není moc patetické) jeho narození symbolem nového a snad lepšího, i když daleko těžšího života. Drž se a pamatuj, nejsi ani první ani poslední.
Není tady
Mayoro, je to opravdu smutný co ti chlapi dokážou, sama jsem si něčím podobným prošla loni a ještě teď z toho nejsem úplně venku i když u nás už je situace úplně jinde... jediné co ti můžu poradit užívej si miminka, jsou mu tři měsíce za chvíli můžete začít chodit na plavání, cvičení, do nějakého mateřského centra, zabavíš se a přijdeš na jiné myšlenky. Mně tohle dost pomáhalo a hlavně ten můj viděl že nesedím doma a začal dost chodit s námi, třeba na to plavčo... vždycky když mi ty ostatní maminy v šatně říkaly jak mám báječného mužskýho, že skoro nikdy nechybí... smála jsem se....ale musím říct, že se opravdu moc snaží. Taky jsem si začala trošku přivydělávat a už mám celkem fungující internetový obchod, žádný závratný výdělek, ale k mateřské to stačí, vím, že kdybych se rozhodla být sama (a že o tom přemýšlím dost) vystačím si a ten pocit je báječnej... Na jednu stranu mně strašně ublížil na druhou mně nakopl k samostatnosti... Proto mysli hlavně na sebe a na malého, užívej si mateřství, ale opravdu mysli na zadní vrátka, třeba se vám podaří se k sobě vrátit, ale potrvá to hodně dlouho, s poradnou zkušenost nemám, rozhodně největší kus práce je na vás dvou, nepůjde to urovnat hned, všechno přijde časem a toho je potřeba sakra hodně, ale aspoň zjistíš jestli ti on za to ještě stojí, posílám hodně síly a držím pěsti!!!
Není tady
beruja napsal(a):
Mayoro, je to opravdu smutný co ti chlapi dokážou, sama jsem si něčím podobným prošla loni a ještě teď z toho nejsem úplně venku i když u nás už je situace úplně jinde... jediné co ti můžu poradit užívej si miminka, jsou mu tři měsíce za chvíli můžete začít chodit na plavání, cvičení, do nějakého mateřského centra, zabavíš se a přijdeš na jiné myšlenky. Mně tohle dost pomáhalo a hlavně ten můj viděl že nesedím doma a začal dost chodit s námi, třeba na to plavčo... vždycky když mi ty ostatní maminy v šatně říkaly jak mám báječného mužskýho, že skoro nikdy nechybí... smála jsem se....ale musím říct, že se opravdu moc snaží. Taky jsem si začala trošku přivydělávat a už mám celkem fungující internetový obchod, žádný závratný výdělek, ale k mateřské to stačí, vím, že kdybych se rozhodla být sama (a že o tom přemýšlím dost) vystačím si a ten pocit je báječnej... Na jednu stranu mně strašně ublížil na druhou mně nakopl k samostatnosti... Proto mysli hlavně na sebe a na malého, užívej si mateřství, ale opravdu mysli na zadní vrátka, třeba se vám podaří se k sobě vrátit, ale potrvá to hodně dlouho, s poradnou zkušenost nemám, rozhodně největší kus práce je na vás dvou, nepůjde to urovnat hned, všechno přijde časem a toho je potřeba sakra hodně, ale aspoň zjistíš jestli ti on za to ještě stojí, posílám hodně síly a držím pěsti!!!
to je prima, že to takhle zvládáš. Pošli mi odkaz v sz na tvůj obchůdek
Není tady
Myslím, že důležité je zjistit, zda svého manžela miluješ. Pokud ano, mnohá rozhodnutí můžou být jednodušší, mnohá horší.
Ze své zkušenosti můžu říct jedno - chovej se tak, aby si se za sebe nemusela jednou stydět. Tzn. přestaň s lezením do telefonu, přestaň mu říkat, co má dělat, přestaň ho stíhat. Zvedni hlavu, řekni mu, že ho miluješ a chceš s ním být, ale že Tě tahle situace moc bolí. Pak už je to na něm.
Pokud nebudeš ve vztahu spokojená, musíš se rozhodnout TY, co bude dál. Chceš s ním být - buď, ale jako partnerka a ne jako hystrická stíhačka. Nemůžeš s ním už být - starej se o to, abys to s miminkem sama zvládla.
Není to jednoduché, ale dá se to přežít, a dokonce pak i žít šťastně. Přeju hodně štěstí.
Není tady
rejka napsal(a):
Mayoro,kdy tě podvedl poprvé?Jste spolu 3 roky ( možná,že ještě ani ne ) a už 2x nevěra. Tedy prokázaná,kolik jich bylo doopravdy? Vím jak se bojíš o svou existenci,sama jsem zůstala před 8 lety sama s ročním prckem a 9.ti letým synem.Na mateřské s příjmem 7.500. Ale měla jsem kde bydlet.Dost dlouho jsme živořili,i když jsem měla i dobré rodinné zázemí a oporu. Rodiče pomohli jak mohli- ne finančně-spíš nakoupili ovoce,sunar,nějaké oblečení.Do poradny jdi,já tam byla tehdy taky a rovnou mi řekli, ať od manžela ( dnes už ex. ) utíkám co nejrychleji to půjde nebo mě úplně zničí. Nejednalo se tedy o nevěru,ale taky to byla síla.....ale myslím,že věřit mu už nemůžeš a ani nebudeš.je to chronický nevěrník,můžeš začít jinak a znovu........
Poprve to bylo hned na zacatku vzhatu. ( po dvou mesicich ) Bylo to s jeho byvalou pritelkyni a tenkrat jsem je nahodou a opravdu nahodou nacapala na hotelu. Do te doby bych za nej dala ruku do ohne. Tehdy jsem si rekla, ze je to dozvuk z minulosti ( ja je mela taky, ale bez sexu) a presla jsem to velice rychle. Teda ze zacatku scena, ze odejdu, ale zustala jsem. Myslim, ze kdybych tenkrat odesla alespon demonstrativne tak by se to ted mozna nestalo. Nevim. Vite je nemam rada hry na kocku a mys.
Zlobi me net dopisu to zitra.
Není tady
Nabuko0 napsal(a):
Myslím, že důležité je zjistit, zda svého manžela miluješ. Pokud ano, mnohá rozhodnutí můžou být jednodušší, mnohá horší.
Ze své zkušenosti můžu říct jedno - chovej se tak, aby si se za sebe nemusela jednou stydět. Tzn. přestaň s lezením do telefonu, přestaň mu říkat, co má dělat, přestaň ho stíhat. Zvedni hlavu, řekni mu, že ho miluješ a chceš s ním být, ale že Tě tahle situace moc bolí. Pak už je to na něm.
Pokud nebudeš ve vztahu spokojená, musíš se rozhodnout TY, co bude dál. Chceš s ním být - buď, ale jako partnerka a ne jako hystrická stíhačka. Nemůžeš s ním už být - starej se o to, abys to s miminkem sama zvládla.
Není to jednoduché, ale dá se to přežít, a dokonce pak i žít šťastně. Přeju hodně štěstí.
Nabuko,ale tobe pomohl tvuj manzel po financni strance a ta je nejdulezitejsi pokud zustanes s ditetem sama.To ostatni,uz jde samo.Ji pokud nikdo nepomuze,myslim financne, zvladnout se to neda.
Upravil(a) eremuruss (6. 2. 2010 18:48)
Není tady
Nekdy vyhraje prave ta stihacka ktera dela sceny.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Nekdy vyhraje prave ta stihacka ktera dela sceny.
Otázkou je, na jak dlouho a jak kvalitní je pak ten vztah.
Já věřím,že když dojde k jednorázovému selhání v podobně nevěry ve vztahu třeba 20-ti letém,že není nic ztraceno a po překonání prvotních překážek ( lítost, zlost, slzy,myšlenky na rozvod či mstu...) může tento,doposud "bezproblémový",vztah pokračovat. V případě Mayory tomu nevěřím.Po dvou měsíčním vztahu by měl být člověk přece zamilován nemyslí na nic a nikoho jiného než na svou novou lásku. Podle mě mu něco v jejich vztahu chybělo a chybí stále,proto to hledá jinde. To není omluva pro nevěrníka,naopak, neměl v tom vztahu pokračovat a navíc zplodit dítě...
Není tady
Tak konecne je doma trosku "klidu" a ja muzu konecne reagovat na vase prispevky a rady.
Manzela jsem se ptala co mu ve vztahu chybi a co bylo spatne. Jedine co jsem se dozvedela bylo to, ze nic. Ze problem nebyl ve me ale v nem. Slecne nerekl sve prave jmeno (to vim jiste z tech sms) a ani to, ze je zenaty a ceka dite. Tvrdi mi, ze mel spoustu starosti a tohle byl jeho ventil. Tim, ze ona ho nespojovala s nicim tak mohl na vse v tu chvili zapomenout. Pry spolu spali jen desetkrat. Nikdy nebyli na kafe, veceri atd.. Proste jen sex v aute a konec. (moc tomu neverim, ale priznam se, ze tomu verit chci.)
Myslim, ze manzel ma trosku problem. V predchozim vztahu to u neho fungovalo tak, ze jeho pritelkyni vzrusovalo kdyz ho videla spat s jinou zenou a tak po nem vyzadovala (myslim, ze se nenechal moc nutit ) aby sel a nejakou privedl domu a nebo mu vodila domu sve kamaradky. Nekdy dokonce chtela at se s nekym vyspi a zavola ji to a nebo vyfoti a nebo natoci. V takovem vztahu byl 5 let a tak si myslim, ze to v nem muselo zanechat nasledky. Kdyz jsem to predhodila tak mmi rekl, ze mozna mam pravdu a pokud je to tak tak se pujde lecit.
V zadnem pripade ho nechci omlouvat. Strasne me to boli, ale proste tak nejak hledam neco co by ten problem vyresilo. Ja ho totiz opravdu miluji a chci nase manzelstvi zachranit. Nejen kvuli detem, ale teke kvuli nam. ( Pisu detem, protoze manzel ma 15leteho syna z prvniho manzelstvi a ten me ma fakt hodne rad a v cervenci se ma k nam nastehovat.) Vim, ze by mu to strane moc ublizilo.
Jinak doma je ted situace takova, ze se oba snazime zit normalne. Jasne, ze mu to obcas predhodim. Kontrolovat ho kontroluji, ale do tel mu uz nelezu. Snazim se mu verit. Tento tyden by jsme meli jit do te poradny ( meli jsme jit zitra, ale dneska nam volali, ze si doktor zlomil nohu na horach a tak nam to zrusili. Zitra nam zavolaji novy termin) a tak jsem na to zvedava. Nikdy jsem tam nebyla a tak si vubec nedovedu predstavit jak to tam bude probihat. Ma s tim nekdo zkusenost?
Jinak vsem dekuji za prispevky a rady.
L
Není tady
no tak vidím v čem je problém - pokud nemáš stejně nastaveno, tak se budeš trápit pořád. Nemyslím, že vztah klidné mámy od dětí a promiskuitního samečka, kterého vzruší kde co, má budoucnost.
věděla jsi to na začátku? Přišlo ti to pro tebe to pravé?
Nemám nic proti sexu, v lásce a válce je dovoleno vše, ale oba musí mít stejné zájmy.
Není tady
Nechcela som to napsíať tak natvrod, ale je to tak... Zmier s as tým, že on sa asi nezmení...
Není tady
Nidky se snecim takovym nemuzu smirit. Ano vedela jsem to, ale priznam se, ze me tenkrat ani ve snu nenapadlo, ze by to mohla takhle pokracovat. To, ze tento problem mozna prameni z jeho predesleho vztahu me napadlo v tehotenstvi kdyz jsem tusila, ze nekoho ma.
Nechci odchazet, ale smirit se tim taky ne. chjooooo
Není tady