6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Lucinko vechno nejlepí k narozeninám.... kolik, e ti to vlastně je ty nae mladice?
Není tady
ahooj
díky holky
noc byla celkem v pohodě,Máta se sice budil,ale dal se rychle uklidnit, čekala jsme to horí po včerejku
no a s těma třema dněma to mysleli tak,e ted u patří na oddělení pro velký děti a tam nejsou vůbec pokoje nebo postele pro mámy....pokoje po 5-6 dětech a kdy prostě řeknou,e ostatním to nedělá dobře,e tam je matka jednoho z nich tak tam být nemůete..maximálně na chodbě nebo nadstandart a ten je vdycky obsazený ... to by pro Mátu bylo fakt maximálně stresující..to bych nedovolila,radi bych jela do jiný nemocnice..
no máme to za sebou a doufám,e naposled a hned na to chci zapomenout...
Sudi já ti mám takovej pocit,e ty u brzo porodí...nemyslím těch 16 dní, nějak se mi zdá,e to bude tenhle týden
tak mě nezklam a koukej vyprdnout tu holčičku
Lucííí vecko nej kočko
jinak co se týče toho cvičení a ostatního,tak mudr říká,kdy se snaíte tak se chovejte jako byste těhotná byla..tzn..bez alkoholu,bez cigaret,bez toho hopsavýho cvičení atd... nicméně doufám,e přítí měsíc budem obě pěkně těhule a smrádata se nám narodí zase v listopádu mě je jasný,e já letní dítko mít nemůu
Není tady
no holky auto mi pomohli odmrazit sousedi -take jsem se dostala jak mýma dveřma tak k nádri... ,dalí jobovka po cestě-jo blbě se parkuje ted v tom sněhu ale kterej deb... tam postavil to auto e nelo projet to by mě zajímalo...take kus couvat a objet celej blok....
přijedu na gyndu- a předeběhli mě dealeři-přivezli k zapůjčení na vyzkouení 4D utz....take hodinu jsem čekala v čekárně......ale vyplatilo se mi to-páč to na mě vyzkoueli a viděla jsem malýho v plný parádě-holky to bylo nádherný fakt -za odměnu mám i fotku -no úasný fakt....
pak mi tím dělal i ten váhový odhad-3230g.....-u by mohl ven co?? -ale prej to nevypadá.....
take aspon něco pozitivního dneska.....furt na něj chodím koukat na bobečka maličkýho.......
Není tady
tarmi holka fakt neeeeee -dneska na tom 4D měl malej pytlík přes celou obrazovku ,a doktor-jéééé koukejte na ten pytlík.....a pak se zasekl..........prej jei.......doufám e jsem něco neprozradil-víte pohlaví
hele s tou nemocnicí jak jsem včera četla tak jsem měla slzy v očích.....chudinka matýsek-posílám mu pusinku a s tou nemocnicí to je taky hustý....
Není tady
Jůůů Sudi tak vlo fotku
Jinak vem děkuju za gratulace a Sigi je mi krásných 26 let
tarmí mě je taky jasný,e nemůu mít letnátko..prostě jsem určo plodná jen v únoru,take přítí měsíc u fakt čekám ty // čárky a já se teda tak chovat nehodlám..kurna to bych se na to fakt extra upnula a to nechci..take já pravej opak,prostě se budu chovat tak jak vdycky a a to příjde tak se začnu chovat těhotně a to cvičení mě fakt nabíjí a u mě nebavilo hnít jen doma,musela jsem se začít hejbat a myslím,e i pro to oplodnění to bude lepí
Není tady
Sudi, tak super a váhový odhad je tak akorát, ne? Scaner nemáte?
Není tady
Holky, zlatý kojení... ty příkrmy, to je děs, on teda něco sní, pár liček, ale čurbes vude, Mates zamatlanej, furt si cpe bryndák do pusy nebo aspon ruce, nechce otvírat pusu zlatý kójo
Není tady
holky MATÝS JE ZDRRRRRAVEEEEJ
jdu slůavit čokoládou
Není tady
no tak to je bomba tarmi-moc gratuluju.......to věřím e se ti moc ulevilo-zaslouíte si to
spirul-to věřím...... já měla s adamem taky problémy kdy jsme začali přikrmovat-to byl děs.....-na něj teda zabralo to moje mlíko v mrkvičce....ale to jsi psala e u vás ne vid...
Není tady
Ahoj vichni,
tak já a teď - ráno mi toti bylo trochu blbě od aludku, tak jsem myslela e je to z hladu, ale po snídani to bylo jetě horí a během chvilky fakt hrůza - hrozný křeče v břie - nevěděla jsem jestli horem nebo spodem - do toho zimnice - no děs. Manel natěstí dneska dělal z domu, tak si vzal Málku chvilku nahoru a odpoledne jsem si s ní la lehnout a snad dobrý. Teď jsem si dala trochu polívky a suchej rohlík, tak snad to bude dobrý. Vypadá to natěstí e to bylo z jídla - včera jsem měla kupovanej salát, ale ten jedl i manel a nic a večer jsem se natláskla oříkama, tak silně podezírám ty ořechy. Luci tuím, e ty jsi měla z ořechů něco podobného ne?
A dobrá zpráva - televizi nám opravili, take nová se natěstí nekoná. Ne e bych nechtěla novou telku, ale prachy jsou potřeba jinde.
Není tady
díky nějak jsme to jetě letos nečekala,po těch vyetřeních,spí jsme byla ráda,e se vyhne operaci,ale e mu to zůstane, o to větí překvapení,e je naprosto zdravej..teda s jednou fungující ledvinou..ale to neva,jetě ho čeká vyetření ledviny,jestli není pokozená a té druhé jestli by se náhodou nevzpamatovala aspon troku nicméně,zítra berem naposledy ATB!!! po třech letech bude konečně bez léků,no já se z toho pořád nemůu vzpamatovat
jdu si dát jetě čokoku
Není tady
Luci já si taky myslím chovat se normálně, pokud se má udret, tak tam bude a zůstane. Vdy by se z toho musel člověk zcvoknout.
tarmí, tak to je super, super - aspoňe výsledek toho trápení stojí za to. A do jiné nemocnice bych kdytak jela taky, brácha takhle na nemocnici nezapomněl nikdy - musel tam ve 2 letech být sám. Přestal mluvit a začal se počůrávát, ale tehdy si myslím to bylo jetě horí ne teď, ale samotnýho bych ho tam teda nenechala. No hlavně e jste to nemuseli řeit.
Luci vechno nejlepí k narozeninám - 26, tý brďo to je krásnej věk.
Sudi teda tu akrobacii v autě si nedokáu představit - přelízat dveře, no to teda musel být výkon. a já tipuju přítí týden středu -myslím kdy jako se rozhodne těpánek jít ven.
Není tady
tarmíku, dej si pořádnýho panáka! To zaslouí mega oslavu, to jsou skvělý zprávy gratuluju
Tak snad u budete mít pokoj a malej na to vechno rychle zapomene
Sudinko, 4D jo? za nás bylo 3D a to bylo něco tak to ti to krásně vylo, es to zrovna chytla a mohla to vyzkouet paráda.
Není tady
tarmí, tak to je super, aspon dobré zprávy po tom vem trápení...
No Leni, takhle přesně to začalo manelovi a měli jsme to pak postupně vichni, nechci strait....
Není tady
tarmí supeeeer slyím ten ustr kterej vám spadnul ze srdce
JJ Leni já to tenkrát taky měla z ořechů,vlastně i Jarda...bleeeee to byla hrůza
Upravil(a) Lucka 1 (4. 2. 2010 15:51)
Není tady
holky a z jakých ořechů konkrétně?
Není tady
tak leni hlavně aby bylo líp.....
no mi odpolko zkejsli u sousedů-to je paráda-jak jsou děti u rozumný jak si spolu vyhrajou a nemusíme si jich vímat.... ,a bavili jsme se o tom e by jsme mohli dohromady koupit sem na zahradu tu velkou trampolínu se sítí
jo říkal e s tou fotkou utz zkusí něco v práci udělat....tak třeba prďolku uvidíte jetě v obalu
týjo holky-v zimních ted jedna mamina rodí-posílá průběně smsky-docela trpí a otevřená je na jeden prst....to jsem ted já.....a právě e jsem u ádi nebyla vůbec otevřená jen ílený bolesti...
Není tady
Luci taky jetě jednou vechno nej k narozkám
raději dvakrát, ne vůbec psala jsem i na FB
To je náááádherný 26let... to bylo moje krásný období
Není tady
Sudi, já myslím, e u tebe to bude rychlovka... kdy u se ted troku otevřená, to já byla i na poslední kontrole furt zavřená... a teda ta z těch zimních si asi uije... hlavně at se jí to rozjede a neskončí na císaři
Není tady
Krásné ráno,
koukám tady opět úplně mrtvo.
Tak my včra byly na té tříleté ko. ANička se předvedla v nejlepím světle jak mohla...krásně spolupracovala...řekla, vechny barvičky na které se jí ptali, zvládla i zkouku zraku - poznala na dálku vechny obrázky co jí ukázali, zopakovala vechno co jí eptali-zkouka sluchu, zádíka má taky v pořádku, no a na to jak mele dr. jen valila oči. Pořád se smály aprý, ale sprostý slova neříká a Anička ne jen e Tomáek( bratranec) se pos.ral ...no a to dr u málem vezli jak se řezala smíchy a prý no na logopedii teda rozhodně nebudete muset to R má perfektní
Jo a plavání jsem včera raky stihli ..to Anička hned musela napráit dr, e jedeme plavat a jaký má plavky a jaký plavky mám já..a Dr na mě vyvalila oči a prý ty jezdí takhle plavat ( jako e mám mega pupek) tak já nooo a ona no tak to klobouk dolů to tě obdivuju.
Luci 26 jééé kde ty časy jsou..to jsem se vdávala a pak čekala Aničku
Upravil(a) Sigi (5. 2. 2010 8:56)
Není tady
ikulka a ty taky s tím plaváním.... týjo já jsem ráda e jsem ráda.....
ted u se hodinu přemlouvám jestli půjdu s adamem ven-teda jen do pekárny,ale fakt se mi nikam nechce....-ale co s ním doma e??....
no ráno jsem se probudila s ucpaným nosem....tak se musím vykurýrovat-abych nerodila s červeným nosem ejo..
Není tady