Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#26 3. 2. 2010 17:50

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: DĚTIČKY PODZIM,ZIMA 06/07 38.

Holky tak nakonec to není streptokok,ale pneumokok dumbom je prej klidně možný,že už ho tam má dlouho a máme být prý rádi za očkování..mohloi to mít daleko horšé průběh dumbom takže na alergu ji nic nedělali až po přeléčení dumbom takže máme atb. na 10 dní a pamycon do nosu...

Štarmí ty bláho to je hrozný co si musí vytrpět..chudáček malej sad se ti nedivím,aže si z toho zkolabovala hjarta
já jsem dneska 30 DC a těhu si myslím,že nejsem sad no a fitbox..no ublížit snad ne...přece se nemůžu až tak moc hlídat dumbom

Není tady

#27 3. 2. 2010 18:15

Ambra
Host

Štarmíku, ježiši, to je strašný :-(( To jsem snad ani neměla číst :-((( To je jak ve středověku :-((( A jak to jako mysleli, že přijdeš za 3dny, vždy tě tam s nim musej nechat ne :-(( No úplně zle mi z toho je :-(( CHuděra malej :-(((

#28 3. 2. 2010 21:15

Lenina2
Babinet Klub

Štarmí, to je strašný - my mysleli na hory a vy tohle. Já tady normálně brečím - to muselo být úděsný. Chudáček Matýsek - takovýhle hrozný trápení. A že to muselo být i pro tebe hrozný, to je jasný. Ale jak zvládne po tomhle být milej na sestru i na doktorku, to teda nechápu. Já mám z nemocnice fobii a jak znám Máu, tak by nesnesl ani bílou barvu.

Spirulko to je teda drak, konec klidného období - teď se posadí, za 2 dny poleze a šlus klidu. ale je to teda šikulka, gratulujeme.

http://lb5f.lilypie.com/g31Yp1.png
http://lb3f.lilypie.com/0Cgop2.png

Není tady

#29 3. 2. 2010 21:21

Lenina2
Babinet Klub

Ambruš, takže se viroza pěkně rozjela, ale zítra už jí bude snad líp a společně si doma dáchnete. Teda doufám, že Aduš není při nemoci stejnej prudič jako Máa.

A dneska jsem musela nechat auto u školky a jít s dětma ze školky k našim pěšky, protože sedačka pro Máu zůstala u manžela v autě a teda fakt lituju všechny co bydlíte s více dětma ve městě. Není to daleko, kousek přes park - tady vpohodě, ale pak přes 3 silnice a to teda byl adrenalin - Máa, Málka v náručí, sáňky a ty blbci řidiči si snad myslí, že tam na kraji s těma dětma čekám na jaro nebo co.

Není tady

#30 3. 2. 2010 21:23

Lenina2
Babinet Klub

Holky a co Sudi? Nejela už - že se ani nezahlásí.

Není tady

#31 3. 2. 2010 21:49

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

No taky mě je divný kde se Sudi toulá va ale ona by se ohlásila kdyby něco smile

Není tady

#32 3. 2. 2010 22:19

Sigi
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Kolínsko

Lenina2 napsal(a):

Holky a co Sudi? Nejela už - že se ani nezahlásí.

No taky už mě to napadlo jesti náhodou nejeli hjarta

http://dhbm.daisypath.com/7pSjp2.png

http://dhbm.daisypath.com/QJZ1p2.png

Není tady

#33 3. 2. 2010 22:46

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

taky furt koukám na mobil, jestli se náhodou něco neděje lol takže Sudi koukej se zahlásit, jo???

Není tady

#34 4. 2. 2010 8:28

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, ale už mě neštvěte, už jsem zase první a nikde nikdo.... vissla

Není tady

#35 4. 2. 2010 8:28

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

baf reta
nebojte stále v celku godlike-si pište že bych vám hned dala vědět hjarta
včera si totiž a. bral noas do práce na přeinstalování a k pc se mi nechtělo,takže jsem celej den makala-asi sem se zahnízďovala či co... nadělala jsem hromadu práce-ale večer jsem myslela že už...mě tak bolelo břicho..... grater,ale v noci pohoda vissla
ráno jsem se šíleně vytočila-zas zamrzlý auto....nádrž prázdná-tak jedu k benzíně-přelejzám zas jak blbec sedačky-což je ted fakt dost náročný-a nádrž nejde otevřít... dumbom,jedinej kdo tam byl tak policajti a těm sem teda nechtěla říkat o pomoc-protože kdyby viděli s jakou ošrábanou dírečkou na skle sem jela tak by mě ještě sprdli....,no takhle jsem ještě přelejzala 2x....u školky a doma..... tak doufám že to povolí protože v 11 jedu k dr.... a to fakt ten benzín potřebuju nabrat.......

no jinak poslíčkuju docela slušně......sem zvědavá jak to bude dlouho trvat......protože jsem nervozní-mám nízkej práh bolesti-jsem srab no... tak mě to docela štve a vyčerpává....
no tak takhle od nás.....

Není tady

#36 4. 2. 2010 8:31

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

no Sudi, tak přece jen někdo... já si říkala, že bys dala vědět... a trable s autem, v tomhle mrazu, já jen nasypala ptáčkům a zpátky do tepla... teda mě připadá, že seš u toho dr.pořád

Není tady

#37 4. 2. 2010 8:40

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

jj-utery na pásy a čt gynda.......moc mě to baví fakt..... dumbom

Není tady

#38 4. 2. 2010 8:57

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

No Sudi to je dost,jsem ti chtěla dneska psát sms lol ..u nás taky mrzlo jak blázen a já ráno dostala super dárek....krámy sad ale nějak to tenhle měsíc beru v klidu..asi proto,že jsem fakt nečekala,že bych byla těhu..nevím proč,ale tenhle měsíc jsem to věděla,že né..ikdyž jsme sexovali na ovuši stoprocentně..no nic..naše budoucí druhý dítě se beztak rozhodlo,že bude jednou  slavit narozky s jeho starší ségrou v listopadu lol
už peču kuře,v jedenáct jdu na nehty a nemám hlídání,sem myslela,že naty bude ve školce,tak přijede J.

Není tady

#39 4. 2. 2010 9:01

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

nebojte holky-fakt bych vám dala hned vědět hjarta

Není tady

#40 4. 2. 2010 9:02

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

jo a LUCKO-všechno nejlepší k narozeninám hjarta pussa

Není tady

#41 4. 2. 2010 9:04

Ambra
Host

Ahojky,
Sudi teda ted jsem se fakt zasmála, když jsem si tě představila, jak přelejzᚠty sedačky :-))) To by stálo za kameru :-))) Přece jen, takový prostocviky se u velryb často neviděj :-)))) A teda obdivuju tě, že jsi to zdolala, já pamatuju, tak  jsem tou dobou považovala za vrchol pohybu, když se mi podařilo se na gauči přetočit z jednoho boku na druhej :-))

Leni a ty jsi jako nečekala na jaro jóoo, no ty jsi , ale divná :-))) Teda smekám, jak ty děcka v pohodě zvládáš. Venkoncem vás všechny obdivuju, co máte 2. Mě teda bohatě stačí ta jedna průda :-) Ve školce jí už 2 týdny strašně chválili a doma neskutečně prudila. A když jsem nadávala, tak mi akorát řekla " ále, pšíště u paní učitelky budu hodná" a bylo to jako vyřízený..

Jinak Aduš už je v pohodě, teplota, kašel, ale už žádná katastrofa. KOnečně jsme i spali jako normální lidi. Na den jí dala erdomed a že se smí do 16hod, tak jsem jí ve 20 dala sinecod s aeriusem a spát jsme šli po 21, tak to asi pěkně stihlo zabrat, takže noc byla konečně klidná.
Ale jsem pitomá, jsem se jí včera ptala, co si dneska uvaříme k obědu a ona, že lasagne. Tak to abych šla na to, aby se stihli odležet a nasáknout. Holt moje chyba, nemám se ptát, že dumbom A přitom stejně skoro nej, takže by jí to jako mohlo být jedno dumbom

Upravil(a) Ambra (4. 2. 2010 9:06)

#42 4. 2. 2010 9:06

Ambra
Host

Luci všechno nejlepším k narozeninám!!!!

#43 4. 2. 2010 9:09

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

jo to sem si ambrus myslela taky že můžu být ráda když vylezu z postele-ale jak jsem vytočená tak jsem mrštná jak had lollol
hmmmmm lasagně.....to bych si taky dala.....mmch-ted kupuju v tescu-tu jejich zn. lazaní-malá krabička-asi za 16,-!!!!!!ale pro nás k večeři to v pohodě stačí...... a dělala jsem je minule poprvé nevařený a mnam...........

Není tady

#44 4. 2. 2010 9:14

Misska78
♥♥♥----
Místo: Chrudim

Ahoj holky,
Sudinko, tobě se krásně krátí... gloria neboj, to bude v pohodě - porod tummenupp a až budeš chovat dudlik už si ani nevzpomeneš reta
pamatuju si na sebe, že když jsem přijela do porodnice, hned jsem vyžadovala okamžitě epidurál loldumbom a to to teprve všechno začínalo... a bolesti extra žádný...  jenže já už jsem se dopředu tak strašně bála dumbom No a po vyšetření mi doktorka sdělila, že už mi ho ani nestihnou dát, že už mám půlku porodu za sebou a že by už ani nestihl zabrat. Přijela jsem a byla jsem hned otevřená na 6cm, víceméně bez bolestí... ty začaly pak úderem, hned po 3 minutách, to pak bylo brutální, ale malá byla za 2hod na světě, takže děsná rychlovka na první dítě lol
Ale přesně vím, že až půjdu zase po 2, tak budu vystresovaná a strach budu mít úplně stejnej, možná i větší dumbom Stačí mi, když mám jít na odběr krve, tak celou noc předtím nespím lol šíleně se bojím doktorů lollol

http://ugc-01.cafemomstatic.com/gen/full/2010/01/23/13/4e/p1/tspg33b9yc.jpghttp://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI1M7UwUbIGXDAS1QKo46.png

Není tady

#45 4. 2. 2010 9:18

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

já se právě hrozně bojím ted porodu.....když to bude jako s ádou-že budu mít bolesti a nebudu pořád otevřená tak si ho nechám srabsky taky píchnout.... dumbom,jinak to zkusím zvládnout bez.......

a co vikinka ouško-jak je na tom???? mi máme jít ještě na ko 12-na ko sluchu.....to snad stíhám... lol

Není tady

#46 4. 2. 2010 9:22

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

no já se zatím loučím-jdu juknout na to auto-a dám se dokupy-to zas bude dřina se oholit-po slepu lol
dnes mi bude dr dělat ten váhovej odhad malýho-tak kdybych se neukázala tak mi řekl 4 kila a já sebou sekla lollollol

Není tady

#47 4. 2. 2010 9:45

Misska78
♥♥♥----
Místo: Chrudim

Viktorka v pořádku, byly jsme na kontrole včera godlike na žádnou další už snad jít nemáme a kontrolu sluchu, tak tu nám teda nikdo nedělal va
Jinak když si ho nechᚠpíchnout Sudi, tak to rozhodně není srabský... dumbom od toho to je, tak proč si neulevit. tummenupp kdyby to mělo trvat dlouho... spíš se poraď s holkama, které ho měly jestli do toho vážně jít a jestli ta úleva opravdu zato stojí... mě zase někdo říkal, že je to super, když ti ho píchnout, že okamžitě nic necítíš a uleví se ti, ale až přestane účinkovat, vrátí se prý bolesti v plné palbě a je to prý šok a potom k vlastnímu porodu už musí být účinek pryč, abys mohla tlačit - musí být cítit kontrakce usch
ale říkám, početla bych o tom a poptala se přímo těch, co ho měly, já to mám zprostředkovaný a bůh ví, co je pravda dumbom
Přesně vím, že až půjdu já, budu ho zase chtít hned ve dveřích lollol

http://ugc-01.cafemomstatic.com/gen/full/2010/01/23/13/4e/p1/tspg33b9yc.jpghttp://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI1M7UwUbIGXDAS1QKo46.png

Není tady

#48 4. 2. 2010 10:50

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Miško, tak tos měla rychlovku, já poprvé cca 8h, a ted podruhé 4h... ale ted podruhé to bylo snesitelné do klistýru, potom se to rozjelo a ta poslední hodinka byla opravdu brutus, ale o to rychleji jsem se otvírala... ale to už pak nabralo rychlý spád... akorát chudák dr. asi nevěděla co dřív, pže v tu noc nás tam najednou rodilo asi 8 (byla změna počasí, tak že by proto? ) Ale už je to dávno zapomenuto...

Sudi, já to měla tak, že když už jsem tušila, že to bude, tak jsem byla v pohodě, nevím proč, ale byla... navíc jak jsem přenášela a měla strach z toho vyvolávání, tak jsem byla šastná, že to přišlo samo... víš, jak jsem tu depkařila, že ani neumím porodit dítě... no a malej se umoudřil opravdu na poslední chvíli... ráno by mi to vyvolali...

A když vidím matýska ted, jak to rychle uteklo grater ale ted je s ním zase větší legrace... k tomu sezení, on to pořád zkouší... jeho ani moc nebaví se plazit, jako spíš mi přijde, že by už chtěl lézt nebo aspon si sednout... furt péruje, natahuje nohy... no je to prča lol

Není tady

#49 4. 2. 2010 10:51

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Lucko, vše nej k narozeninám hjarta za chvilku ti něco vložím na fotky smile

Není tady

#50 4. 2. 2010 11:05

Sigi
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Kolínsko

Sudi to mᚠkliku, že ses nahlásila tongue
No teda v tom autě si to nedovedu představit...já bych se tam někde zasekla lol Díky bohu za garáž. godlike
S těma porodama ...holky neděste mě .. já jsem jak prvorodička ..vůbec nevím co mě čeká ... tím, že Anička byla plánovaným císařem týden před termínem absolutně netuším, co jsou to kontrakce nebo prasklá voda. Začínám mít strach , že to nepoznám a že to bude trvat strááášně dlouho. Ale fakt bych teď ráda porodila přirozeně. kapitulation

Dneska razím s Aničkou do poradny na tříletou ko. To je hrozný jak to letí už i my se dočkali a naší pr... budou v sobotu tři va No a hned z ko jedeme na plavčo...doufám, že tentokrát budeme úspěšnější než minulý týden vissla

http://dhbm.daisypath.com/7pSjp2.png

http://dhbm.daisypath.com/QJZ1p2.png

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí