1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Holky tak nakonec to není streptokok,ale pneumokok je prej klidně moný,e u ho tam má dlouho a máme být prý rádi za očkování..mohloi to mít daleko horé průběh
take na alergu ji nic nedělali a po přeléčení
take máme atb. na 10 dní a pamycon do nosu...
tarmí ty bláho to je hrozný co si musí vytrpět..chudáček malej se ti nedivím,ae si z toho zkolabovala
já jsem dneska 30 DC a těhu si myslím,e nejsem no a fitbox..no ublíit snad ne...přece se nemůu a tak moc hlídat
Není tady
tarmíku, jeii, to je straný :-(( To jsem snad ani neměla číst :-((( To je jak ve středověku :-((( A jak to jako mysleli, e přijde za 3dny, vdy tě tam s nim musej nechat ne :-(( No úplně zle mi z toho je :-(( CHuděra malej :-(((
tarmí, to je straný - my mysleli na hory a vy tohle. Já tady normálně brečím - to muselo být úděsný. Chudáček Matýsek - takovýhle hrozný trápení. A e to muselo být i pro tebe hrozný, to je jasný. Ale jak zvládne po tomhle být milej na sestru i na doktorku, to teda nechápu. Já mám z nemocnice fobii a jak znám Máu, tak by nesnesl ani bílou barvu.
Spirulko to je teda drak, konec klidného období - teď se posadí, za 2 dny poleze a lus klidu. ale je to teda ikulka, gratulujeme.
Není tady
Ambru, take se viroza pěkně rozjela, ale zítra u jí bude snad líp a společně si doma dáchnete. Teda doufám, e Adu není při nemoci stejnej prudič jako Máa.
A dneska jsem musela nechat auto u kolky a jít s dětma ze kolky k naim pěky, protoe sedačka pro Máu zůstala u manela v autě a teda fakt lituju vechny co bydlíte s více dětma ve městě. Není to daleko, kousek přes park - tady vpohodě, ale pak přes 3 silnice a to teda byl adrenalin - Máa, Málka v náručí, sáňky a ty blbci řidiči si snad myslí, e tam na kraji s těma dětma čekám na jaro nebo co.
Není tady
No taky mě je divný kde se Sudi toulá ale ona by se ohlásila kdyby něco
Není tady
Lenina2 napsal(a):
Holky a co Sudi? Nejela u - e se ani nezahlásí.
No taky u mě to napadlo jesti náhodou nejeli
Není tady
taky furt koukám na mobil, jestli se náhodou něco neděje take Sudi koukej se zahlásit, jo???
Není tady
Holky, ale u mě netvěte, u jsem zase první a nikde nikdo....
Není tady
baf
nebojte stále v celku -si pite e bych vám hned dala vědět
včera si toti a. bral noas do práce na přeinstalování a k pc se mi nechtělo,take jsem celej den makala-asi sem se zahnízďovala či co... nadělala jsem hromadu práce-ale večer jsem myslela e u...mě tak bolelo břicho..... ,ale v noci pohoda
ráno jsem se íleně vytočila-zas zamrzlý auto....nádr prázdná-tak jedu k benzíně-přelejzám zas jak blbec sedačky-co je ted fakt dost náročný-a nádr nejde otevřít... ,jedinej kdo tam byl tak policajti a těm sem teda nechtěla říkat o pomoc-protoe kdyby viděli s jakou orábanou dírečkou na skle sem jela tak by mě jetě sprdli....,no takhle jsem jetě přelejzala 2x....u kolky a doma..... tak doufám e to povolí protoe v 11 jedu k dr.... a to fakt ten benzín potřebuju nabrat.......
no jinak poslíčkuju docela sluně......sem zvědavá jak to bude dlouho trvat......protoe jsem nervozní-mám nízkej práh bolesti-jsem srab no... tak mě to docela tve a vyčerpává....
no tak takhle od nás.....
Není tady
no Sudi, tak přece jen někdo... já si říkala, e bys dala vědět... a trable s autem, v tomhle mrazu, já jen nasypala ptáčkům a zpátky do tepla... teda mě připadá, e se u toho dr.pořád
Není tady
No Sudi to je dost,jsem ti chtěla dneska psát sms ..u nás taky mrzlo jak blázen a já ráno dostala super dárek....krámy
ale nějak to tenhle měsíc beru v klidu..asi proto,e jsem fakt nečekala,e bych byla těhu..nevím proč,ale tenhle měsíc jsem to věděla,e né..ikdy jsme sexovali na ovui stoprocentně..no nic..nae budoucí druhý dítě se beztak rozhodlo,e bude jednou slavit narozky s jeho starí ségrou v listopadu
u peču kuře,v jedenáct jdu na nehty a nemám hlídání,sem myslela,e naty bude ve kolce,tak přijede J.
Není tady
Ahojky,
Sudi teda ted jsem se fakt zasmála, kdy jsem si tě představila, jak přelejzá ty sedačky :-))) To by stálo za kameru :-))) Přece jen, takový prostocviky se u velryb často neviděj :-)))) A teda obdivuju tě, e jsi to zdolala, já pamatuju, tak jsem tou dobou povaovala za vrchol pohybu, kdy se mi podařilo se na gauči přetočit z jednoho boku na druhej :-))
Leni a ty jsi jako nečekala na jaro jóoo, no ty jsi , ale divná :-))) Teda smekám, jak ty děcka v pohodě zvládá. Venkoncem vás vechny obdivuju, co máte 2. Mě teda bohatě stačí ta jedna průda :-) Ve kolce jí u 2 týdny straně chválili a doma neskutečně prudila. A kdy jsem nadávala, tak mi akorát řekla " ále, pítě u paní učitelky budu hodná" a bylo to jako vyřízený..
Jinak Adu u je v pohodě, teplota, kael, ale u ádná katastrofa. KOnečně jsme i spali jako normální lidi. Na den jí dala erdomed a e se smí do 16hod, tak jsem jí ve 20 dala sinecod s aeriusem a spát jsme li po 21, tak to asi pěkně stihlo zabrat, take noc byla konečně klidná.
Ale jsem pitomá, jsem se jí včera ptala, co si dneska uvaříme k obědu a ona, e lasagne. Tak to abych la na to, aby se stihli odleet a nasáknout. Holt moje chyba, nemám se ptát, e A přitom stejně skoro nej, take by jí to jako mohlo být jedno
Upravil(a) Ambra (4. 2. 2010 9:06)
Luci vechno nejlepím k narozeninám!!!!
jo to sem si ambrus myslela taky e můu být ráda kdy vylezu z postele-ale jak jsem vytočená tak jsem mrtná jak had
hmmmmm lasagně.....to bych si taky dala.....mmch-ted kupuju v tescu-tu jejich zn. lazaní-malá krabička-asi za 16,-!!!!!!ale pro nás k večeři to v pohodě stačí...... a dělala jsem je minule poprvé nevařený a mnam...........
Není tady
Ahoj holky,
Sudinko, tobě se krásně krátí... neboj, to bude v pohodě - porod
a a bude chovat
u si ani nevzpomene
pamatuju si na sebe, e kdy jsem přijela do porodnice, hned jsem vyadovala okamitě epidurál a to to teprve vechno začínalo... a bolesti extra ádný... jene já u jsem se dopředu tak straně bála
No a po vyetření mi doktorka sdělila, e u mi ho ani nestihnou dát, e u mám půlku porodu za sebou a e by u ani nestihl zabrat. Přijela jsem a byla jsem hned otevřená na 6cm, víceméně bez bolestí... ty začaly pak úderem, hned po 3 minutách, to pak bylo brutální, ale malá byla za 2hod na světě, take děsná rychlovka na první dítě
Ale přesně vím, e a půjdu zase po 2, tak budu vystresovaná a strach budu mít úplně stejnej, moná i větí Stačí mi, kdy mám jít na odběr krve, tak celou noc předtím nespím
íleně se bojím doktorů
Není tady
já se právě hrozně bojím ted porodu.....kdy to bude jako s ádou-e budu mít bolesti a nebudu pořád otevřená tak si ho nechám srabsky taky píchnout.... ,jinak to zkusím zvládnout bez.......
a co vikinka ouko-jak je na tom???? mi máme jít jetě na ko 12-na ko sluchu.....to snad stíhám...
Není tady
no já se zatím loučím-jdu juknout na to auto-a dám se dokupy-to zas bude dřina se oholit-po slepu
dnes mi bude dr dělat ten váhovej odhad malýho-tak kdybych se neukázala tak mi řekl 4 kila a já sebou sekla
Není tady
Viktorka v pořádku, byly jsme na kontrole včera na ádnou dalí u snad jít nemáme a kontrolu sluchu, tak tu nám teda nikdo nedělal
Jinak kdy si ho nechá píchnout Sudi, tak to rozhodně není srabský... od toho to je, tak proč si neulevit.
kdyby to mělo trvat dlouho... spí se poraď s holkama, které ho měly jestli do toho váně jít a jestli ta úleva opravdu zato stojí... mě zase někdo říkal, e je to super, kdy ti ho píchnout, e okamitě nic necítí a uleví se ti, ale a přestane účinkovat, vrátí se prý bolesti v plné palbě a je to prý ok a potom k vlastnímu porodu u musí být účinek pryč, abys mohla tlačit - musí být cítit kontrakce
ale říkám, početla bych o tom a poptala se přímo těch, co ho měly, já to mám zprostředkovaný a bůh ví, co je pravda
Přesně vím, e a půjdu já, budu ho zase chtít hned ve dveřích
Není tady
Miko, tak tos měla rychlovku, já poprvé cca 8h, a ted podruhé 4h... ale ted podruhé to bylo snesitelné do klistýru, potom se to rozjelo a ta poslední hodinka byla opravdu brutus, ale o to rychleji jsem se otvírala... ale to u pak nabralo rychlý spád... akorát chudák dr. asi nevěděla co dřív, pe v tu noc nás tam najednou rodilo asi 8 (byla změna počasí, tak e by proto? ) Ale u je to dávno zapomenuto...
Sudi, já to měla tak, e kdy u jsem tuila, e to bude, tak jsem byla v pohodě, nevím proč, ale byla... navíc jak jsem přenáela a měla strach z toho vyvolávání, tak jsem byla astná, e to přilo samo... ví, jak jsem tu depkařila, e ani neumím porodit dítě... no a malej se umoudřil opravdu na poslední chvíli... ráno by mi to vyvolali...
A kdy vidím matýska ted, jak to rychle uteklo ale ted je s ním zase větí legrace... k tomu sezení, on to pořád zkouí... jeho ani moc nebaví se plazit, jako spí mi přijde, e by u chtěl lézt nebo aspon si sednout... furt péruje, natahuje nohy... no je to prča
Není tady
Lucko, ve nej k narozeninám za chvilku ti něco vloím na fotky
Není tady
Sudi to má kliku, e ses nahlásila
No teda v tom autě si to nedovedu představit...já bych se tam někde zasekla Díky bohu za gará.
S těma porodama ...holky neděste mě .. já jsem jak prvorodička ..vůbec nevím co mě čeká ... tím, e Anička byla plánovaným císařem týden před termínem absolutně netuím, co jsou to kontrakce nebo prasklá voda. Začínám mít strach , e to nepoznám a e to bude trvat stráááně dlouho. Ale fakt bych teď ráda porodila přirozeně.
Dneska razím s Aničkou do poradny na tříletou ko. To je hrozný jak to letí u i my se dočkali a naí pr... budou v sobotu tři No a hned z ko jedeme na plavčo...doufám, e tentokrát budeme úspěnějí ne minulý týden
Není tady