|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
Slniečko napsal(a):
Sakur, ono je to tezke, kdyz si rikas,ze budes silena tchyne,tak se to splni. Ja jsem take sileny tvor,ale vim,ze kdyz to jen trosku pujde,tak se pokusim pomoci,jak jen to pujde. Myslim,ze si vubec neuvedomuje,co nas jako matky jednou jeste ceka, ted mame ty krasne broucky u sebe, jsou jen nasi a najednou......A myslim,ze at to je kluk nebo holka,tak matka bude vzdy matka.
Kolikrat se spis kluk drzi doma nez holka.
A kecat ji do kluka budes stejne jako synovi do holky,takze si to clovek moc nevybere.
Me vsude vychazi holka, i z karet, tocilo mi x lidi pstynkem nad brichem,ale doktor videl pindika,obavam se,ze nekdy je proste priroda silnejsi.Me se tchyne uz ted smeje,jak jsem byla naivni,kdyz jsem si myslela,ze se mi muj sen splni,protoze ji se take nesplnil,ale ja si stale rikam,ze tam Adelka je.
A kdyz hold nebude,tak to bude Ondrasek, tchyni velice uzemnim, ze kdyz se to nepovedlo ted,tak treba do tretice uz se zadari, oni uz ted nesouhlasili s druhym,tak to ji asi spadne celist.
Slniečko Adélka je mooooc hezké jméno
tak třeba se tam ta holčička ještě "vyloupne" 

Není tady
Blavi,tak jsem koukala a tady je odkaz na toho Easy Walkera, pro predstavu a je jeden z nejlehcich pro dvojcatka,kamaradka toho mela obehaneho hodne vcetne veletrhu a pak se rozhodla pro tento a je nadmiru spokojena,uz ho pouziva 3ti mesic a nemuze si ho vynachvalit i ted v zime. 
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=29844575&tab=9
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=29654064&tab=9
Upravil(a) Slniečko (3. 2. 2010 13:31)
Není tady
Slniečko napsal(a):
Blavi,tak jsem koukala a tady je odkaz na toho Easy Walkera, pro predstavu a je jeden z nejlehcich pro dvojcatka,kamaradka toho mela obehaneho hodne vcetne veletrhu a pak se rozhodla pro tento a je nadmiru spokojena,uz ho pouziva 3ti mesic a nemuze si ho vynachvalit i ted v zime.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=29844575&tab=9
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=29654064&tab=9
Díky moc, už jsem ho omrkla i na netu tak ho představím manžovi a uvidíme co on na něj 

Není tady
som späť 
kúpila som si čerstvučkú mäkkučkú vianočku, odkrojila 5krajcov, maslo a kakavko a vidím to tak, že dám ešte druhé kolo 
sakura, ako píše slniečko, veľa veľa piť! malému rohypnol a teplé mlieko a uvidíš aký pokoj zrazu 
karal, ja by som teda tak nechcela vyzerať
si v 17tt a také brušisko?

Není tady

Ahoj holky,
tak jsem vás konečně dočetla, jste toho nakecalinkovali
ale jen tak dál, v létě už tu bude přes den asi prázdno.
Děkuji za gratulace ke chlapečkovi, nu snad to chlapeček nakonec fakt bude
. Ale už ho zkoukli dva dr. tak snad ju.
Sakuro, ptala ses, zda jsem viděla pindíka. No viděla před týdnem na ko u svého gyn dr. - nějaký červík tam plaval
a hošan měl pěkně rozčapený nohy.
No a na tom velkém utz v pondělí prý něco viděl manžel a prý to bylo jiné než u Janičky. Já tam teda neviděla nic, ale je fakt, že dr. se s tím tentokrát moc nemazal a hlavně se věnoval tomu srdci.
Jinak ses ptala na ten čínský hor., tak podle té tabulky, co jste sem dávali, tak mi vyšla druhá taky holka, takže u nás to teda nevyšlo.
Dannyllo, ptala ses na to jméno. No jelikož jsme měli první holčičku, tak nám vybrané jméno pro kluka zůstalo pro druhé, takže to bude jednoduché, bude to Jiří.
Jo a tady taky svítí sluníčko a sníh trochu taje, takže hurrráááá, možná bude i jaro. No jen se děsím, aby pak hnedka v dubnu neskočila zima rovnou do léta, to bychom si před porodem užívali s těma břišunama. 
Není tady

Sakuro,
ať je hlava brzy ok, vím, jaké to je, dost jsem na to trpívala na začátku těhu a vždycky jsem padla, když jsem malou zahnala do postele. Mě teda pomáhal jen studený hadr na hlavu a hodně spát, i když to přes den moc nešlo, takže to spíš přetrpět. Chjo, holka drž se.!!!
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
som späť
kúpila som si čerstvučkú mäkkučkú vianočku, odkrojila 5krajcov, maslo a kakavko a vidím to tak, že dám ešte druhé kolo
sakura, ako píše slniečko, veľa veľa piť! malému rohypnol a teplé mlieko a uvidíš aký pokoj zrazu
karal, ja by som teda tak nechcela vyzeraťsi v 17tt a také brušisko?
![]()
kde je bříško kde???? 
Není tady
cieska, na predchádzajúcej strane dala karal link na belohorcovú že by chcela tak vyzerať 
Není tady
ja sa smejem na tom, že karal chce tak vyzerať a pritom je len v 17tt
Není tady

Jo a Rusty, vím, že jsi byla dost zklamaná z té holčičky a že jsi moc chtěla klučíka, ale i kdyby to byla holčička, tak to ber tak, že je to ohromný dar a že je spousta holčin, které děti mít nemohou a za dítě by daly všechno.
Si pamatuji,jak na mne koukala jedna holka, když jsem byla ve 12 t. v gennetu na odběr krve před tím gen. schreeningem. Byla jsem tam s malou a manžel ji hlídal na recepci a ta holčina tam seděla vedle mne a sestřička je vybavovala žádankami na různé krevní testy a když ona slyšela, že já jdu na ten gen. screening a viděla ještě malou, tak na mne hodila takový vražedný pohled. Chjo. Docela ji chápu, jak jí to přišlo zrovna v tu chvíli líto.
Není tady

Tak se tu mějte krásně a já letím vytáhnout prádlo ze sušičky a trochu pouklízet. Malá sice spí, ale furt kňourá, zase jí pobolívají dásně. No jo, u nás poslední dobou téměř nepřetržitě, ale už jen 4 zoubky a snad bude klídek.
Není tady
aj tak sa tomu nedá veriť presne, toľko príkladov poznám že to nevyšlo-to pohlavie, že keď sa ho aj dozviem, tak neviem či to mám brať vážne
akurát z amnia je to presné
Není tady
Adriánko, právě proto tu čučím druhý den na pindíky na utz, abych si na příští kontrole udělala svůj úsudek krom toho co mi řekne doktorka, páč říct mi to jen tak, bez toho abych toho pinďu na vlastní oko viděla, tak tomu taky nevěřim, chci to prostě vidět a pak budu věřit 
Není tady
a vieš to rozoznať podľa obrázku?
Není tady
a kam ti zmizol web?
Není tady
no na některých fotkách je to vidět celkem zřetelně, na jiných hůř, záleží na kvalitě a ochotě mimča se předvést, ale zhruba poznám, co je pindík
Není tady
tak muj se včera kochal plínkama
rozložil ty miniaturní děcký věcičky co už se nám povedlo nakoupit po posteli a jednu po druhý bral do rukou a představoval si v tom navlečený mimčo, celkem sranda 
Není tady
starostlivý otecko, no...
Není tady
já su tuuuuu 
dolezla jsem z toho nákupu a bylo to fuška, koupila jsem nějak povícero věcí takže jsem ráda, že jsem dopravila dom tašku i sebe... Teď jdu posvačinkovat
jo ta vááánočka mě udělala chutě, ale do obchodu znova nejdu 

Není tady
no teda, vitaj blavuška
posvačinkuj posvačinkuj, nech nie je A a B o hlade
vianočka mala druhé kolo, som úplne dožratá
zbytok musím nechať manželovi.ešte plánujem melón a možno zeleninový šalát.
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
no teda, vitaj blavuška
posvačinkuj posvačinkuj, nech nie je A a B o hlade
vianočka mala druhé kolo, som úplne dožratá
zbytok musím nechať manželovi.ešte plánujem melón a možno zeleninový šalát.
teeeeda, ty jsi ale žrout 

Není tady
jaaaaa?
sa pozri na seba! čo práve teraz robíš? 
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
jaaaaa?
sa pozri na seba! čo práve teraz robíš?
co by, piju čajíček s medíkem a zaháním rýmičku 

Není tady
Téma zavřeno