|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
cieska napsal(a):
Evi, napsala jsem ti to do vzkazu, kde přesně bydlim
asi bych měla udělat nový chlíveček což?
hmmm...možná jo 

Není tady
ježišmarjááá, přišlápnout to taky něco může?
blav, to mě trošku děsíš
já ho má asi teda nohama k mojí levé straně, protože to ťukání bylo jenom tam, bylo takle položený i na poslednim utz
Není tady
cieska napsal(a):
ježišmarjááá, přišlápnout to taky něco může?
blav, to mě trošku děsíš
já ho má asi teda nohama k mojí levé straně, protože to ťukání bylo jenom tam, bylo takle položený i na poslednim utz
já nevíííím jestli můůůůže 

Není tady
Ciesko,tak se omlouvam,ted jsem to lehatko vyhledala a cena tam byla 2 420 Kc,ta cena tech 3 990 patrila jinemu lehatku a houpacce v jednom. Timto se omlouvam za mystifikaci. 
Není tady
Tak jsem teď byla s našim psíkem venku no pěkná zima,ale alespoň svítí sluníčko to taky trochu dobije baterky.
Odpoledne až přijde syn ze školy se chystám na nákuop do Olympie.Musíme kopit nějaký oblečení na lyže.Má od pondělí lyžařský výcvik,tak aby mi tam neumrznul kluk jeden.To zase bude to se mi nelíbí a to je těsný on by všechno nejraději pod zatkem mě fakt z něj picne

Není tady
77.Evca napsal(a):
Tak jsem teď byla s našim psíkem venku no pěkná zima,ale alespoň svítí sluníčko to taky trochu dobije baterky.
Odpoledne až přijde syn ze školy se chystám na nákuop do Olympie.Musíme kopit nějaký oblečení na lyže.Má od pondělí lyžařský výcvik,tak aby mi tam neumrznul kluk jeden.To zase bude to se mi nelíbí a to je těsný on by všechno nejraději pod zatkem mě fakt z něj picne![]()
klasika ne
13let 

Není tady
Slniečko, v poho, já ho stejně kupovat nebudu 
Evi, já taky odpolko vyrážim k Olympii, ale naproti ke krausovi, mam dneska náladu koukat po kytičkách, oběhnu krause, dvořáka a pak možná i novou ves, když bude ještě čas a energie, musim si udělat radost nějakou jarní kytičkou 
jinak je založený nový chlíveček, takže šupky tam
Není tady

ahojte vsichni .... jsem tady jen na skok, nejak ted posledni 2dny nestiham ... tak snad bude pristi tyden klidnejsi a prijdu na pokec 
Není tady
Téma zavřeno