|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
blbne mi net, idem k svokre na obed a k mame a potom sa tu zase zjavim, asi okolo 13.paaaaaaaaa
Není tady
tak já teď slupla max výbornou hrušku a říkám si, že se asi vyhrabu z pelechu...
trochu to tu poklidím, sebe taky a půjdu si přichystat jídlo k ohřátí...
a po obídku bude klidová siesta než vyrazím do toho příšerného počasí, hádám, že zas tak brzičko to nebude 

Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
blbne mi net, idem k svokre na obed a k mame a potom sa tu zase zjavim, asi okolo 13.paaaaaaaaa
páááá a dobrou chuť

Není tady
Proc ja nemuzu vypadat takhle, treba jen se svoji hlavou? :-)))
http://www.novinky.cz/koktejl/191033-dr … -krku.html

Není tady
Karal napsal(a):
Proc ja nemuzu vypadat takhle, treba jen se svoji hlavou? :-)))
http://www.novinky.cz/koktejl/191033-dr … -krku.html
bys takhle fakt chtěla vypadat??? 

Není tady
Jasne ani faldik navic :-)) Bane, Belohorcova neni moje krevni skupina, ale fotka docela fajn :-))
Dneska zkousim delat vyvar tak jak se ma, jen nechat probublavat a dlooouho varit..uz hodinu mi tu voni a ja slintam jak bernardyn a maso furt tvrdy :-)

Není tady
Karal, projed svoji fotku Photoshopem, a budes tak taky vypadat.
Slniecko, to je taky dalsi duvod, proc chci radeji holcicku - sama bojuji s vlastni tchyni a tusim, ze budu taky hrozna tchyne. A s dcerou bych snad mela hezky vztah i pote, co se vda, u syna budu jednou bojovat o jeho prizen se snachou. 
Není tady
No, ja se obavam,ze ani dcera nam nezajisti mile dospele ditko s kterym budeme mit blizky vztah..bohuzel to casto vidim v okoli, ze jsou treba matka s dcerou tak odlisne,ze si nerozumi ani v dospelosti..

Není tady
Karal napsal(a):
Jasne ani faldik navic :-)) Bane, Belohorcova neni moje krevni skupina, ale fotka docela fajn :-))
Dneska zkousim delat vyvar tak jak se ma, jen nechat probublavat a dlooouho varit..uz hodinu mi tu voni a ja slintam jak bernardyn a maso furt tvrdy :-)
hmmm, vývar bych si taky dala...
já už se s hruškou rozloučila
takže půjdu zkusit oběd, zatím se teda mějte 

Není tady
Karal napsal(a):
Blavi, fakt? To je mazec..ne dneska po 5 dnech lepe, ale nevim jak dlouho..to je mi te lito..
no už dlouho to tu nebylo, ale nejspíš to bylo tím, že jsem si vyplachovala Listerinem. a asi to bylo brzo po jídle 
to je dobře, že je ti líp... tobě pořád nic moc že?

Není tady
Blavi, ja mam furt takovou divnou pachut v puse, snazim se to prejist, ale moc to nepomaha..ikdyz vcera ve vydychanem buse jsem si i zadavila a pak na zastavce dychala abych sebou nesvihla :-))..nojo, proste nejhezci obdobi v zivote zeny :-))

Není tady
Karal, to mas pravdu, i kdyz ja jsem mela s maminkou hezky a blizky vztah, bohuzel mi ji osud vzal moc brzo... U nas v rodine jsou same zenske, takze vidim spis vztah zete a tchyne a docela to jde (sice se nekdy nesnesou moc, ale drzi si odstup). Tchyne a snacha je o moc tezsi vyjit spolu, podle me. Protoze tchyne do snachy casto dost rype a naopak
Mne dneska zase boli hlava a nemam na nic chut, ach jo.
Nevolnosti rano jeste mam, ale dnes se mi zvraceni podarilo ustat.
Není tady
Karal napsal(a):
Blavi, ja mam furt takovou divnou pachut v puse, snazim se to prejist, ale moc to nepomaha..ikdyz vcera ve vydychanem buse jsem si i zadavila a pak na zastavce dychala abych sebou nesvihla :-))..nojo, proste nejhezci obdobi v zivote zeny :-))
no to fakt jooooo 
já mám z těch zubů fakt docela vichr, tak se snažím čistit a čistit a vyplachovat a vyplachovat...A šlavej už jsem odložila, přišla mě na prd.Navíc teď jak pořád dýchám pusou tak mám vyschlo v krku, oschlé rty - no děs

Není tady
Karal napsal(a):

Není tady
Sakura napsal(a):
Karal, to mas pravdu, i kdyz ja jsem mela s maminkou hezky a blizky vztah, bohuzel mi ji osud vzal moc brzo... U nas v rodine jsou same zenske, takze vidim spis vztah zete a tchyne a docela to jde (sice se nekdy nesnesou moc, ale drzi si odstup). Tchyne a snacha je o moc tezsi vyjit spolu, podle me. Protoze tchyne do snachy casto dost rype a naopak
![]()
Mne dneska zase boli hlava a nemam na nic chut, ach jo.Nevolnosti rano jeste mam, ale dnes se mi zvraceni podarilo ustat.
Sakuro to mě mrzí, že ti není dobře... Já mám teda od nevolností už pokoj... jen občasné vyjímky, takže ok... Zato ta rýma, to je fakt děs!
No nic, jdu si dát oběd ať "neřvou" hlady
to pak pořád děsně škytám 

Není tady
Blavi, ty nevolnosti se daji, jen me mrzi, ze sidim miminko na jidle, ale utesuje me, ze mam hojne zasoby zivin na zadnich partiich.
Spis ta hlava me trapi, nevim, co s tim delat, kdyz prasky na bolest nesmim... Nemate nekdo nejaky tip? Jsem pak cely den otravena a polehavam, coz si s malym ditetm nemuzu moc dovolit. 
Není tady

Ahoj letňata, sorry, že sem lezu. Ale pro Sakuru....můžeš Paralen. Vazmi si třeba půlku tablety. A jestli nejsi Čechách, tak prostě nějakou tabletku, která obsahuje jen a pouze paracetamol. Žádné látky navíc. A hodně my pomohla Francovka a nebo Tygří mast. Namazat na hlavu. Držím palce, ať tě to brzo přejde 
Upravil(a) PetraP (3. 2. 2010 12:34)
Není tady
Sakura napsal(a):
Blavi, ty nevolnosti se daji, jen me mrzi, ze sidim miminko na jidle, ale utesuje me, ze mam hojne zasoby zivin na zadnich partiich.
Spis ta hlava me trapi, nevim, co s tim delat, kdyz prasky na bolest nesmim... Nemate nekdo nejaky tip? Jsem pak cely den otravena a polehavam, coz si s malym ditetm nemuzu moc dovolit.
Sakur bohužel s tou bolestí hlavy ti moc neporadím... já na ní trpěla většinou v práci a to jsem si vzala prášek... Moje kolegyně s tím má dost potíže, ale vždycky tvrdila, že to chce čerstvý vzduch a dostatek tekutin... mě občas pomáhalo krouživý tlak prstů na spánky...jen tak jemně a v malých kroužcích, ale možná to byl jen pocit že se mě trochu ulevilo 

Není tady
Kdyby aspon ten maly tak neradil, neskakal po mne a nekricel...Tresti mi hlava! Jdu ho honem vykoupat a uspat. Pak se take natahnu, manzel se dnes vrati pozdeji, tak jsem tu na toho samuraje sama.
Peto, za tip moc dekuju, ale Paralen mi bohuzel na hlavu nikdy nezabiral. Vlastne jen Ibalgin byl muj verny kamarad. Ale to je samozrejme ted tabu.
Není tady
Sakur, ono je to tezke, kdyz si rikas,ze budes silena tchyne,tak se to splni. Ja jsem take sileny tvor,ale vim,ze kdyz to jen trosku pujde,tak se pokusim pomoci,jak jen to pujde. Myslim,ze si vubec neuvedomuje,co nas jako matky jednou jeste ceka, ted mame ty krasne broucky u sebe, jsou jen nasi a najednou......A myslim,ze at to je kluk nebo holka,tak matka bude vzdy matka.
Kolikrat se spis kluk drzi doma nez holka.
A kecat ji do kluka budes stejne jako synovi do holky,takze si to clovek moc nevybere. 
Me vsude vychazi holka, i z karet, tocilo mi x lidi pstynkem nad brichem,ale doktor videl pindika,obavam se,ze nekdy je proste priroda silnejsi.
Me se tchyne uz ted smeje,jak jsem byla naivni,kdyz jsem si myslela,ze se mi muj sen splni,protoze ji se take nesplnil,ale ja si stale rikam,ze tam Adelka je.
A kdyz hold nebude,tak to bude Ondrasek, tchyni velice uzemnim, ze kdyz se to nepovedlo ted,tak treba do tretice uz se zadari, oni uz ted nesouhlasili s druhym,tak to ji asi spadne celist. 
Upravil(a) Slniečko (3. 2. 2010 13:24)
Není tady
Sakura napsal(a):
Kdyby aspon ten maly tak neradil, neskakal po mne a nekricel...Tresti mi hlava! Jdu ho honem vykoupat a uspat. Pak se take natahnu, manzel se dnes vrati pozdeji, tak jsem tu na toho samuraje sama.
Peto, za tip moc dekuju, ale Paralen mi bohuzel na hlavu nikdy nezabiral. Vlastne jen Ibalgin byl muj verny kamarad. Ale to je samozrejme ted tabu.
Sakur takže by to chtělo hlavně ticho, klid a pokoj že

To víš s tím malým je těžké zajistit klídek a pohodu aby bolest ustoupila. Kdysi mě jedna hooodně letitá kolegyně říkala, že používala na bolest hlavy kafe a do něj trochu citrónu. Ale užívala to většinou na kocovinu... Já to nikdá nezkoušela, navíc to musí být dost hnusný 

Není tady
Sakur a co voda,pijes hodne? Me nejvic bolela hlava,kdyz jsem pila opravdu jen sotva litr vody denne,ted v pohode vypiju 2 l az 2,5 l a bolest hlavy jsem mela posledni snad pred rokem a pul.
Není tady
Téma zavřeno