|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
Dannylla napsal(a):
Já jsem hrozně omáčková, takže kuře na paprice, koprovka, houbová, svíčková, co 14 dnů musí být aspoň jeden den omajda.
Uvažuju o tom, že bych na léto, co se narodí prcek, si pořídila ty kontaktní čočky. Co všechno před tím musím podniknout? Mám jít k dr. a napíše mi recept nebo někam do optiky nebo jen vědět číslo dioptrií a objednat je přes net?
Danny já si došla k optikovi a on mě navrhl co by vzhledem k mým dioptriím a vadě šlo a co ne... Dal mě vybrat jak cenově tak podle propustnosti kyslíku, vody apod. Dostala jsem zkušební pár, myslím, že na měsíc a pak jsem se měla ozvat jestli budu chtít apod. Optik mě doporučil i příslušný roztok apod. Je fakt, že to měl dražší než na netu, ale když ti pak budou vyhovovat už si je od něj kupovat nemusíš (alespoň takhle to funguje u nás) 

Není tady

Danyllo, je lepší zajít na první zkoušku do optiky, vyzkoušíš, vysvětlí, vyšetří oči a doporučí - u nás to stojí 500,-, ale stojí to za to! 
Blavi, řekni manžovi, že autosedačka má být především do auta a kočík na dopravu, jinak se jim poškodí prý zádíčka - nám to říkali na rehábku. Oni dělají ten x-lander i pro dvojčátka. Typově asi doporučím něco na ten způsob, dobře se to skládá do kufru a není až tak těžký, jak by se člověk bál. Na netu je mají levnější než v obchodech a mají tam i parametry složeného a rozloženého a váhu, tak uvidíte, co vyberete, dají se ale i tak na ně dávat autosedačky, nejčastěji, myslím Maxi Cosi - což je super na lék. prohlídky a pod., že je nemusíš budit, když je přendaváš. Najdeš si tam i konstrukci, která vašim potřebám sedne nejvíc a k tomu korbičky, sport. sedačky, je toho rok od roku víc 
Není tady
Moc díky, tak to brnknu svojí očařce jestli musím k ní nebo stačí do optiky. Ona má děsně dlouhý objednací lhůty - 3 měsíce, tak radši řeším zavčas, ráda bych ty šošouky měla doma už na léto, abych nemusela na prcka brejlit. Jdu dodělat máčenku a večer zase nakouknu. Hezký den přeju.
Není tady
Dannylla napsal(a):
Moc díky, tak to brnknu svojí očařce jestli musím k ní nebo stačí do optiky. Ona má děsně dlouhý objednací lhůty - 3 měsíce, tak radši řeším zavčas, ráda bych ty šošouky měla doma už na léto, abych nemusela na prcka brejlit. Jdu dodělat máčenku a večer zase nakouknu. Hezký den přeju.
tak dobré pořízení a dobrý výběr 

Není tady
čaute kočky 
Není tady
blava, riešila som toto so známymi-tú autosedačku a takmer všetci povedali že to skoro vôbec nevyužili...
u nás dnes nesneží, u nás sa roztrhlo nebo o snehom!!!! nenormálne husto sneží, je akože pekne ale mne sa zle chodí v takom snehu, aj keď je ohrnuté... takže ak majú cieskiny slimáci pravdu, tak sa poteším 
cieska tvrdnutie brucha spoznáš hneď, neboj sa.... ja som mala raz nadránom a teraz je kľud, vydržím do piatku.
pekný deň všetkým 
Není tady
objednala som si včera odsávačku hlienov na vysávač, tak ti môžem prísť vyfúkať nos blava 
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
blava, riešila som toto so známymi-tú autosedačku a takmer všetci povedali že to skoro vôbec nevyužili...
u nás dnes nesneží, u nás sa roztrhlo nebo o snehom!!!! nenormálne husto sneží, je akože pekne ale mne sa zle chodí v takom snehu, aj keď je ohrnuté... takže ak majú cieskiny slimáci pravdu, tak sa poteším
cieska tvrdnutie brucha spoznáš hneď, neboj sa.... ja som mala raz nadránom a teraz je kľud, vydržím do piatku.
pekný deň všetkým
Adri myslíš tu konstrukci na kterou se dá autosedačka? 
Doufám, že ty šneci fakt prorokují jaro 

Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
objednala som si včera odsávačku hlienov na vysávač, tak ti môžem prísť vyfúkať nos blava
no možná by to nebylo od věci... nevím jestli mě víc bolí hlava z té rýmy nebo z toho, že jsem 2 dny doma... ale dneska musím do obchodu takže se obalím vším co doma najdu a snad dojdu tam i zpět
ale až odpolko...

Není tady
takže ťa do večera neuvidíme čo?
kým to otočíš
áno tú konštrukciu s upevnením autosedačky myslím
Není tady
Blavi,pro dvojcatka maji maminky v okoli hodne kocarek znacky Easy Walker,je trosku drazsi,ale co jsem mohla videt v realu,tak je to supr kocik, urcite se bude dat sehnat i pouzity, tedy,nechci urazit,jestli chcete novy. Deticky sedi vedle sebe a tusim,ze se na nej pouziva autosedacka Maxi Cosi.
Upravil(a) Slniečko (3. 2. 2010 11:20)
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
takže ťa do večera neuvidíme čo?
kým to otočíš
áno tú konštrukciu s upevnením autosedačky myslím

zatím se ještě válím v pelechu a sotva dýchá... je to záhul udýchat 3 a ještě s lýýýmou 

Slni díky, juknu na něj 

Není tady
bratrancovi sa včera narodil treti syn, ty kokso, dokedy bude skúšať dievča? 
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
bratrancovi sa včera narodil treti syn, ty kokso, dokedy bude skúšať dievča?
Adriano to toliko touží po holčičce 

Není tady
Adri, jestli bude druhe kluk, tak s rozenim deti koncim. Tri kluky bych neriskovala.
Ale doufam, ze ten cinsky kalendar se tentokrat nemyli. Zitra uvidime. 
Ciesko, jestli te stale zajima, jak vypada muj manzel, tak se koukni sem, dneska jsem vylovila starou fotku prvniho kocarku (krap japonske vyroby), kocarek tlaci manzel, v kocarku je syn (tehdy 4 mesice).
Fotka je stara pres tri roky, takze na manzelovi se od te doby trochu podepsal zub casu, hihi, ale vcelku se podoba nezmenila. 
http://img641.imageshack.us/img641/4507/scimg2493.jpg
Není tady
manžel je sympoš
kočiarik ako na bábiky 
bratrancovi ušlo 
Není tady
Jo Adri, kdzy jsem se sla poprve podivat na kocarky v Japonsku, nebyla jsem si nejdriv jista, jestli jsem si nespletla obchod a nejsem v hrackarstvi. 
Není tady
sakur 
karal, my sme tiež štyri, ale našim nešlo o syna, len ich to bavilo naostro 
ale vedľa v dedine majú 9synov, 10 te dievča, tak od radosti skúsili ešte jedno dievča a opäť syn 
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
sakur
ale vedľa v dedine majú 9synov, 10 te dievča, tak od radosti skúsili ešte jedno dievča a opäť syn

Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
sakur
no to je ovšem šíííílenýýý...

Není tady
Proto jsem rekla,ze pokud bude druhy kluk,tak treti zkouset nebudu,protoze by to byl opet kluk,takze se radsi smirim,ze hold budu doufat,ze si kluci najdou normalni holciny a tudiz budu mit sikovne snachy,asi tak. 
Není tady
Téma zavřeno