29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ovoce a zeleninu nakupuju v Praze v Holešovické tržnici.
V Makru české ryby občas bývají - původ píšou v letáku. Čerstvé ryby často prodává i Tesco...
Není tady
U nás(Jihlava)je rybárna jen jedna,ale ryby lze koupit po celý rok(kapr pstruh štika)živé.Dále prodávají také rybý
polévku a smažené ryby+další rybý produkty.Čerstvou zeleninu a ovoce lze koupit na tržnici(v sezoně)já mám ty
to produkty ze své zahrádky.
Není tady
Není tady
Tak my bydlíme mezi Kuřimí a Tišnovem. Od souseda naproti kupujeme cibuli, mák a kmín. Od jiného místního zemědělce brambory. V jedné blízké vesnici je ekofarma, jablka a další ... Co by kamenem dohodil je známý eko Deblín.... Čerstvé ryby v rybárně v Hradčanech (cca 1 km od Tišnova).... zlatá Vysočina .
Od mamky ze zahrádky sezónní zelenina a ovoce - mrazím a zavařuji příp. jinak zpracovávám.
Kde se dá zjistit, kde všude jsou ty "mléčné automaty"?
Jsem asi natvrdlá, ale ani na jednom ze zmíněných odkazů jsem nezjistila jak na "veggie box", můžete prosím někdo poradit.
Díky
Není tady
Nevím kde všude, ale pro Brňáky, na sídlišti v Novém Lískovci otevřeli před 3 dny nový automat na mléko. Je výborné. Je jednu zastávku před konečnou trolejbusu.
Není tady
Gia napsal(a):
Ovoce a zeleninu nakupuju v Praze v Holešovické tržnici.
V Makru české ryby občas bývají - původ píšou v letáku. Čerstvé ryby často prodává i Tesco...
Tam se dalo nakupovat naposled tak před 3ma lety... Teď jsem tam párkrát byla, zdaleka to vypadá hezky, ale zblízka: přemrzlá rajčata, zvadlé okurky, plesnivá paprika... A odkud to asi mají? Z vlastní zahrádky teď sotva - prostě nakoupí to, co už ani supermarkety nechtějí.
Není tady