|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jj- naše holky je užívaly, když musely na odběry krve - malinký ji odebírali z hlavičky a byl to vždycky strašnej virvál. Kapky pomohly.
Není tady
Lvice, Lupino....jak jste prckům dávaly Bachovky? Kolik kapek? Šla bych do toho, ale nechci nic pokazit. Mám Rescue doma už "roky" a stále čekají, nějak mě nenapadlo je použít, i když příležitostí bylo až dost. A ony čekají a čekají...
Klidně písněte SZ, aby to nevypadalo jako propagace 

Není tady
Lúth, mě to tenkrát "předepsala" kinezioložka, u které jsme byli na odbloku a zeptala se tam nahoře
, zda si to mám určit sama nebo ona. Prý sama, tak jsem spontánně řekla na sušenku (Sunarka), tu měl kdysi moc rád
, 2x denně ráno, večer, počet kapek si už nepamatuji, myslím, že to byly 3, ale nejsem si jistá...... Ještě si to potvrzovala tam nahoře
a prý ano, v pořádku. To jsem ti moc nepomohla, co
?
Upravil(a) lvice (9. 2. 2010 19:48)
Ale jo, Lvice, pomohla. Díky
Zkusím se "zeptat své intuice", ale je to fakt, mně to taky doporučila kinezioložka, počet kapek a tak. Ale tak snad by to nemělo malému ublížit...1 kapka...
Zítra vytestuju aspoň na sobě, myslím, že příležitost bude 

Není tady
Lú, mně to ordinovala Franceska - je na to odbornice. Říkala 3 kapky před a třikrát tři kapky po tři dny pro zlikvidování následků (aby neměla malá trauma) ale netuším, jestli je to tak pokaždé.
Není tady