Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 1. 2. 2010 14:49

katka7676
♥------

Poraďte mi prosím někdo šikovnou, ale né předraženou kadeřnici.

Už dlouho hledám šikovnou kadeřnici, zkouším to různě a vždycky dopadnu hrozně. Máte někdo zkušenost se slušnou kadeřnicí??? díky:)

Není tady

#2 1. 2. 2010 14:54

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Re: Poraďte mi prosím někdo šikovnou, ale né předraženou kadeřnici.

Katko a nechceš specifikovat oblast, ve které hledáš? Jestli jsi z Prahy, tak ti asi ani nejskvělejší kadeřnice ze Zlína k ničemu nebude...

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#3 1. 2. 2010 14:58

katka7676
♥------

Jooo díky, to mi nedošlo. Jsem z Prahy. :-))))

Není tady

#4 1. 2. 2010 15:52

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Milá Katko alias peluquero,
takovouhle reklamu si zkoušej jinde. Toto není reklamní fórum. Díky.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#5 18. 11. 2014 17:41

nikol.ambielova
♥♥-----

Obnovím tuto diskuzi na téma dobrý ozkoušený kadeřník/ kadeřnice v Praze. Pokud někdo hledáte, mám moc dobrou osobní zkušenost s kadeřnicí Magdou z hfpointu v Praze smile možná má někdo trošku jinak nastavené cenové mantineli, ale mě to tam vyhovuje smile jsem ráda, že jsem konečně našla kadeřnici, ke které chodím ráda a společně vždy vymyslíme něco, co se mi líbí a odcházím spokojená, to se mi bohužel dříve moc nestávalo sad

Není tady

#6 19. 12. 2014 17:51

daysulinek
♥♥-----

nikol.ambielova napsal(a):

Obnovím tuto diskuzi na téma dobrý ozkoušený kadeřník/ kadeřnice v Praze. Pokud někdo hledáte, mám moc dobrou osobní zkušenost s kadeřnicí Magdou z hfpointu v Praze smile možná má někdo trošku jinak nastavené cenové mantineli, ale mě to tam vyhovuje smile jsem ráda, že jsem konečně našla kadeřnici, ke které chodím ráda a společně vždy vymyslíme něco, co se mi líbí a odcházím spokojená, to se mi bohužel dříve moc nestávalo sad

Nedalo mi to a podívala jsem se na jejich stránky, ty fotky v galerii jsou opravdu moc zajímavé, vypadá to jako takové hodně novodobé kadeřnictví, moderní a extravagantní účesy tam musí být na denním pořádku, žádné zastaroalosti, co? rodna

PS: jestli nechcete proklikávat galerii jsem našla zde: http://www.hfpoint.cz/cs/nase-prace

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí