29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Už dlouho hledám šikovnou kadeřnici, zkouším to různě a vždycky dopadnu hrozně. Máte někdo zkušenost se slušnou kadeřnicí??? díky:)
Není tady
Katko a nechceš specifikovat oblast, ve které hledáš? Jestli jsi z Prahy, tak ti asi ani nejskvělejší kadeřnice ze Zlína k ničemu nebude...
Není tady
Jooo díky, to mi nedošlo. Jsem z Prahy. :-))))
Není tady
Obnovím tuto diskuzi na téma dobrý ozkoušený kadeřník/ kadeřnice v Praze. Pokud někdo hledáte, mám moc dobrou osobní zkušenost s kadeřnicí Magdou z hfpointu v Praze možná má někdo trošku jinak nastavené cenové mantineli, ale mě to tam vyhovuje
jsem ráda, že jsem konečně našla kadeřnici, ke které chodím ráda a společně vždy vymyslíme něco, co se mi líbí a odcházím spokojená, to se mi bohužel dříve moc nestávalo
Není tady
nikol.ambielova napsal(a):
Obnovím tuto diskuzi na téma dobrý ozkoušený kadeřník/ kadeřnice v Praze. Pokud někdo hledáte, mám moc dobrou osobní zkušenost s kadeřnicí Magdou z hfpointu v Praze
možná má někdo trošku jinak nastavené cenové mantineli, ale mě to tam vyhovuje
jsem ráda, že jsem konečně našla kadeřnici, ke které chodím ráda a společně vždy vymyslíme něco, co se mi líbí a odcházím spokojená, to se mi bohužel dříve moc nestávalo
Nedalo mi to a podívala jsem se na jejich stránky, ty fotky v galerii jsou opravdu moc zajímavé, vypadá to jako takové hodně novodobé kadeřnictví, moderní a extravagantní účesy tam musí být na denním pořádku, žádné zastaroalosti, co?
PS: jestli nechcete proklikávat galerii jsem našla zde: http://www.hfpoint.cz/cs/nase-prace
Není tady
Stránky: 1