18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
s krvacením a piněním je to těký někdy to nic nemusí znamenat někdy to znamená konec nejlepí je prostě jít za dr a chtít UTZ at to zkontroluje já bych se jen tak odbýt nenechala a jinak ascorutin můe ten neublíí je to C a rutin leták nečti v letáku je napsané e se v těhu nedoporučuje ale ej to jen díky tomu e nejsou udělané studie nicméně vichni dr ti sami řeknou e C je vitamín rutin takté mimo jiné rutin je třeba v pohance a ta tak není zakazaná v těhu
Není tady
Prosím holky dneska mi dělali cytologii a mě a teď začalo bolet břicho a objevilo se hnědé pinění.Myslíte,e je to k tomu?
Není tady
minianyzku, me delali cytologii -stery a cely den jsem "krvacela" -SPINILA, este netehotna, ale bricho me nebolelo
Ale nenapisu ti ze je to z toho, muze i nemusi ako holky psali a me taky poslali k Doktorovi . ASi je nejlepsi zajit ¨na utz.
Upravil(a) eligar (22. 2. 2010 18:43)
Není tady
anýzku, kdy mi dělala moje doktorka v 7tt cytologii, upozornila mě, e můu lehce pinit a krvácet, a se nevyděsím. Tak doufám e je to u tebe taky jenom k tomu - kdyby se ti objevila jasná krev nebo se bolesti břicha stupňovaly, zajeď si raději na pohotovost.
Není tady
Děkuju moc holky.On mě právě řekl,e můu zakrvácet,ale do večera by to mělo přestat a mě to naopak večer začlo.Na pohotovost zatím nepojedu,kdy dnes dělali UZ a bylo to dobrý,uvidíme co bude dál.Mě jen zajímalo jestli to můe být tmavé,myslela jsem,e to má být světlá krev.A taky jsem chtěla vědět jak dlouho to asi můe trvat.Moc Vám děkuju za odpovědi!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Svetla krev by bylo cerstve krvaceni, tmava je podle me stara ci-li se cisti..ale mozna me nekdo opravi..Me na pohotovosti rikali, lehnout, vyckat jestli to neprestane a pak prijet..ja poprve necekala, ale dalsi smouhy uz jsem "rozchodila" doma..
Není tady
Karal moc Ti děkuju a přeju a u má za sebou amc a jste i s mimískem v pořádku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Holky s tím piněním je to jak kdy...já jsem pinila nebo lehce krvácela po vyetření taky, a pokadé to bylo trochu jiny - někdy hnědé, někdy spí do oranova nebo červena. Kadopádně to prý můe být i jenom třeba po vyetření zrcadly, nemusí se dělat ani stěr nebo tak. A někdy jsem třeba začala pinit a na druhý den!
Upravil(a) Maharishi (22. 2. 2010 20:08)
Není tady
Maharishi moc děkuju!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Ronji a vechny jetě jednou moc Vám děkuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
holky spinim cervenou krvi :(na papire dost !! vcera na kontrole jsem byla a byla tam dutinka vacsi nez pred tydnem, plod zatim nikde, tohle asi neni mco dobre
Není tady
Ahoj Eli, mám úplně stejný problém jako ty, teda - 2 týdny jsem dost pinila a pak se to změnilo na slabé krvácení. V pondělí jsem byla u Dr. a na UTZ je ve v pořádku, dle Dr. krvácím z čípku. Předepsal mi ascorutin 3 krát denně 2, trochu se to zlepilo.
Prý má tento problém v těhotenství hodně en, tak nevím, e to musí zlobit zrovna mě
Není tady
Eli já u Valentýnky krvácela jasnou krví i v 13.týdnu,a dopadlo to dobře.Není to ztracené,jak píe Miri taj je to třeba z toho čípku.Moc drím pěsti a je to dobré!!!!!!!!
Není tady
uvidim jestli to dnes prejde miric a to jsi mela spineni cely den? Ja to mam jednou za den to ze mne vyjde a pak je dobre, uvidim co se bude dit ted
Není tady
Holky prosím co jste měly hematom,leely jste poctivě?Já leet nemůu.A jak dlouho jste krvácely nebo pinily ne se hematom vyprázdnil?Děkuju!
Není tady
Anyzku, ja lezela poctive 4 dny, pak jsem jen neco rychleho uvarila a zpatky do postele..po tydnu sel manza do prace, takze uz jsem vodila maleho do skolky..ale na domacnost jsem dlabala, prebral ji manzel..delame to tak do ted, kdykoliv citim, ze me poboliva bricho, zalehnu..jak dlouho trvalo nez zmizel nevim, u me se nejspis vstrebal, ani jsem nespinila po tom jedinem zakrvaceni..
Není tady
anýzku já po minulém nezdařilém těhu s hematomem leím u 2 měsíce ale poctivě jsem leela asi 3 týdny pak jsem sem tam něco navařila po měsíci jsem měla zase pinění 10 dní a na UTZ hematom pořád stejný take pořád polehávám jedu jen k dr a zpět a jak píe Karal kdy cítím bolení bříka radi ihned zalehnu. Ted vařím u poctivě pořád ale je o jediná činnost kterou mi manel povolil na KO jdu a 19tého jsem zvědavá zda hematom zmizel
Není tady
Holky moc vám děkuju a přeju vám a jste i s mimísky v pořádku!!!!Je to trápení,já jsem teprve v začátcích,vy to máte horí.Drte se!!!!!A u se těím na Vae slohovky z porodu!!!!Já leet nemůu a v nemocnici u vůbec ne,tak snad co má být bude.Zítra jdu ke svému dr,tak prý mi asi napíe duphaston.
Upravil(a) maminaanýzek1 (7. 3. 2010 19:00)
Není tady
Ahoj Anýzku, já jsem při hematomu leela týden v nemocnici a pak jetě nějakou dobu doma. Stalo se mi toti to, e jsem straně moc krvácela (skoro celý se vyprázdnil během pár minut) a pak u jsem jen pinila - asi 3 dny , jene problém byl v tom, e se mi trochu začala pod ním odchlipovat placenta, tak to bylo celkem nebezpečny pro mimi. Ale kadý doktor k tomu přistupuje jinak, někdo doporučuje leet při pinění, ale jinak se nemusí, pokud to nekrvácí.
Ale klidovějí reim to chce v kadém případě (jako myslím tím spíe odpočívat, nic netahat apod.)
Tak a je brzo líp!!!
Není tady
.Maharishi moc Ti děkuju!Kadopádně Tvůj metřík je povzbuzující!Opatruj se a přeju zdravé miminko!!!!!!!!!!!!!!!
Upravil(a) maminaanýzek1 (7. 3. 2010 20:45)
Není tady
Otvírám toto téma.Zjistila jem těhu,ale pár dní jsem pinila a teď krvácím jasnou krví.To je asi konec,e?K doktorovi asi nemá smysl chodit,nic by tam neviděl a koukal,by na mě jak na blázna.
Není tady
Ahoj, mrzí mě to, ale myslím si, e má bohuel pravdu. Já tohle zaila na podzim - zjistila jsem těhu a pak začala pinit a konec. Doktorka mi ale vynadala, e jsem tam hned po skončení krvácení nezala, e je důleité vechno zkontrolovat, e to můe být i jiný problém. Já tam toti přila a v lednu, kdy jsem zjistila dalí těhu
Take doporučuji následující: v rámci moností klid a a přestane krvácet, tak tam určo skákni, a má jistotu, v čem je zádrhel - dr. na tebe nemá proč koukat jak na blázna - my máme jedno zdraví, oni nám mají pomáhat aspoň něco málo pochopit a řeit problémy! Dr se a pak dej vědět!
Není tady