Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#151 12. 2. 2010 22:19

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Partner mladší o 16 let

ViktorkaLove: To si teda vubec neumim predstavit. Chlap "lezici u nohou", se psima ocima? Nebyl to fakt pes??? va Jak se CHLAP vubec muze v takove pozici ocitnout? va

A hlavně: jak dlouho mu takový pohled vydrží, viď? big_smile

Není tady

#152 12. 2. 2010 23:35

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Tercila napsal(a):

ViktorkaLove: To si teda vubec neumim predstavit. Chlap "lezici u nohou", se psima ocima? Nebyl to fakt pes??? va Jak se CHLAP vubec muze v takove pozici ocitnout? va

A hlavně: jak dlouho mu takový pohled vydrží, viď? big_smile

Vis, mi to fakt prijde jako ten "kamen urazu"..., bude tam holt  tak dlouho, jak to ta ZENA "umele utvori" - "VYDRZI?"

Upravil(a) ViktorkaLove (12. 2. 2010 23:37)

Není tady

#153 13. 2. 2010 11:23

pencila
♥♥♥----

Tercila napsal(a):

přestávám zvládat 5 sms denně o tom

Tak Samantho, jak dlouho se takhle projevuje? Toho bych se zrovna já zas tak moc nebála; po 2 - 3 měsících SMS beztak ustanou big_smile - tohle snad  přece dlouho nikoho nebaví smile, viděla bych to je jen průvodní jev vztahových  začátků, nebo ne?

Já si taky myslím, že na začátku vztahu je to normální. Když já si třeba vzpomenu na první měsíce, kdy jsme se s přítelem do sebe zamilovali, jak jsme si pořád smskovali a já v práci nebyla schopná nic udělat :-D
Takže si myslím, že v tom problém není, problém je, že je to jen jednostranné.

Taky jsem měla krátkodobý vztah, kde jsem "nemohla dýchat", a je zajímavé, že jsem taky měla pocit, že mi u nohou leží pejsek roll dumbom
Já musím k chlapovi vzhlížet a vážit si ho, ne se dívat na něj k nohám.

Upravil(a) pencila (13. 2. 2010 11:24)

Není tady

#154 13. 2. 2010 11:33

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Tak mne ty vase popisy "muze leziciho zene u nohou" asociovaly moju prastenou kocku: Dojdu dom z prace, slysim ju mnaucet uz za dverma (ceka), a jak otevru, ona se rozplacne rovnou prede mne jak dlouha, tak siroka... a ja nemuzu udelat ani krok, pac kdybych se snazila ju prekrocit, ona si lehne zrovna do toho mista, kam jsem mela v umyslu uhnout... Proste si vynucuje, ze nejdriv ju musim hladit a hladit a hladit....
Kdyz na nu nekdy nemam naladu, zlehka do ni kopnu a zasycim: Zmiz! Vetsinou zmizne, a da pokoj..., za chvilu to ale klidne udela znova...
No, napadlo mi, ze treba chlap by byl chytrejsi... a... "vzmuzil by se"... pussa

Není tady

#155 13. 2. 2010 14:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Agáto a přemýšlela jsi někdy nad důvodem, proč tě mezi sebe nechtějí přijmout ? (na vesnici) není spíš problém v tobě jak v nich ? všimla jsem si, že jsi několikrát připomínala, že zatím co ty jsi z města, tvůj přítel z vesnice. zdálo se mi to, nebo to bylo ve smyslu = blbější, omezenější, dokud jsem nepřišla já spasitel, ani nevěděl, že se při jídle používá příbor ? jestli takhle přistupuješ i k těm lidem tam, že jsou něco míň jak ty - tak víš, že se jim vlastně ani nedivím, že tě mezi sebe nechtějí ?wink

Upravil(a) PPavlaa (13. 2. 2010 14:04)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#156 13. 2. 2010 16:18

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Hmm, s tím Agátiným bydlením, jestli můžu navázat na Pavlu - si myslím, že každý člověk se "hodí" do určitého prostředí. Vůbec se nedivím, že když někdo vnímá město jako svoji "vnitřní domovinu", tak se mu pak někde na vesnici dýchá hůř (a u společenského Lva bych se tomu nedivila vůbec) smile
Já jsem zase zažila něco jako "pohrdání" vesničanů námi "m욝áky". Tehdy mě to mrzelo, dnes se tomu usmívám. Ale ohledně soužití lidí pocházejících z různého prostředí - je pravda, že jsem na rozdíl od některých "rychlejších" lidí hodně opatrná, dloooouho bych si někoho oukávala a poznávala, než bych se za ním někam stěhovala. A to ještě kdoví jestli.
Ono je ale jedno, jestli Agáta bydlí na dědině nebo ve městě, spíš jde asi o to, že někde (a s někým) není prostě spokojená. A on ten čas, kdy se rozhodne změnit nebo vylepšit si život, určitě jednou nastane smile.

Není tady

#157 13. 2. 2010 17:06

Samantha40
♥------

pencila napsal(a):

Tercila napsal(a):

přestávám zvládat 5 sms denně o tom

Tak Samantho, jak dlouho se takhle projevuje? Toho bych se zrovna já zas tak moc nebála; po 2 - 3 měsících SMS beztak ustanou big_smile - tohle snad  přece dlouho nikoho nebaví smile, viděla bych to je jen průvodní jev vztahových  začátků, nebo ne?

Já si taky myslím, že na začátku vztahu je to normální. Když já si třeba vzpomenu na první měsíce, kdy jsme se s přítelem do sebe zamilovali, jak jsme si pořád smskovali a já v práci nebyla schopná nic udělat :-D
Takže si myslím, že v tom problém není, problém je, že je to jen jednostranné.

Taky jsem měla krátkodobý vztah, kde jsem "nemohla dýchat", a je zajímavé, že jsem taky měla pocit, že mi u nohou leží pejsek roll dumbom
Já musím k chlapovi vzhlížet a vážit si ho, ne se dívat na něj k nohám.

Taky si myslím, že největší problém je v tom, že ho nemiluji, je mi s ním pouze fajn - tedy z počátku bylo. Jak jsem psala, od začátku byl velice pozorný, galantní, něžný... a to mi imponovalo. Ale pak to přerostlo přesně v ty "psí oči", o kterých tady byla řeč. Je to úplně výstižné. Mám pocit, jakoby se jeho život zcvrkl pouze na to, jak mi splnit přání dříve, než je vůbec vyslovím. Nejhorší je, že přesně takhle jsem se chovala před několika léty k bývalému partnerovi i já dumbom Ani se mi tomu nechce věřit rodnarodna

Nejvíce mne mrzí, že jsme byli 3 roky dobří přátelé, měli jsme si vždy o čem povídat, byl zde humor, určitá lehkost. A teď  mi ten vztah příjde nějak moc vážný - doufám, že po zítřejším rozhovoru se to nějak srovná, nejraději byh to vrátila do starých kolejí. I když vůbec nevím, jak to vezme a jak mu to vlastně všechno řeknu, abych co nejméně zranila  hmm  Ach jo va

Není tady

#158 13. 2. 2010 17:17

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Samantha: největší problém je v tom, že ho nemiluji, je mi s ním pouze fajn

Jo, tak to je jiná.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí