18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ViktorkaLove: To si teda vubec neumim predstavit. Chlap "lezici u nohou", se psima ocima? Nebyl to fakt pes??? Jak se CHLAP vubec muze v takove pozici ocitnout?
A hlavně: jak dlouho mu takový pohled vydrí, viď?
Není tady
Tercila napsal(a):
ViktorkaLove: To si teda vubec neumim predstavit. Chlap "lezici u nohou", se psima ocima? Nebyl to fakt pes??? Jak se CHLAP vubec muze v takove pozici ocitnout?
A hlavně: jak dlouho mu takový pohled vydrí, viď?
Vis, mi to fakt prijde jako ten "kamen urazu"..., bude tam holt tak dlouho, jak to ta ZENA "umele utvori" - "VYDRZI?"
Upravil(a) ViktorkaLove (12. 2. 2010 23:37)
Není tady
Tercila napsal(a):
přestávám zvládat 5 sms denně o tom
Tak Samantho, jak dlouho se takhle projevuje? Toho bych se zrovna já zas tak moc nebála; po 2 - 3 měsících SMS beztak ustanou - tohle snad přece dlouho nikoho nebaví , viděla bych to je jen průvodní jev vztahových začátků, nebo ne?
Já si taky myslím, e na začátku vztahu je to normální. Kdy já si třeba vzpomenu na první měsíce, kdy jsme se s přítelem do sebe zamilovali, jak jsme si pořád smskovali a já v práci nebyla schopná nic udělat :-D
Take si myslím, e v tom problém není, problém je, e je to jen jednostranné.
Taky jsem měla krátkodobý vztah, kde jsem "nemohla dýchat", a je zajímavé, e jsem taky měla pocit, e mi u nohou leí pejsek
Já musím k chlapovi vzhlíet a váit si ho, ne se dívat na něj k nohám.
Upravil(a) pencila (13. 2. 2010 11:24)
Není tady
Tak mne ty vase popisy "muze leziciho zene u nohou" asociovaly moju prastenou kocku: Dojdu dom z prace, slysim ju mnaucet uz za dverma (ceka), a jak otevru, ona se rozplacne rovnou prede mne jak dlouha, tak siroka... a ja nemuzu udelat ani krok, pac kdybych se snazila ju prekrocit, ona si lehne zrovna do toho mista, kam jsem mela v umyslu uhnout... Proste si vynucuje, ze nejdriv ju musim hladit a hladit a hladit....
Kdyz na nu nekdy nemam naladu, zlehka do ni kopnu a zasycim: Zmiz! Vetsinou zmizne, a da pokoj..., za chvilu to ale klidne udela znova...
No, napadlo mi, ze treba chlap by byl chytrejsi... a... "vzmuzil by se"...
Není tady
Agáto a přemýlela jsi někdy nad důvodem, proč tě mezi sebe nechtějí přijmout ? (na vesnici) není spí problém v tobě jak v nich ? vimla jsem si, e jsi několikrát připomínala, e zatím co ty jsi z města, tvůj přítel z vesnice. zdálo se mi to, nebo to bylo ve smyslu = blbějí, omezenějí, dokud jsem nepřila já spasitel, ani nevěděl, e se při jídle pouívá příbor ? jestli takhle přistupuje i k těm lidem tam, e jsou něco míň jak ty - tak ví, e se jim vlastně ani nedivím, e tě mezi sebe nechtějí ?
Upravil(a) PPavlaa (13. 2. 2010 14:04)
Není tady
Hmm, s tím Agátiným bydlením, jestli můu navázat na Pavlu - si myslím, e kadý člověk se "hodí" do určitého prostředí. Vůbec se nedivím, e kdy někdo vnímá město jako svoji "vnitřní domovinu", tak se mu pak někde na vesnici dýchá hůř (a u společenského Lva bych se tomu nedivila vůbec)
Já jsem zase zaila něco jako "pohrdání" vesničanů námi "měáky". Tehdy mě to mrzelo, dnes se tomu usmívám. Ale ohledně souití lidí pocházejících z různého prostředí - je pravda, e jsem na rozdíl od některých "rychlejích" lidí hodně opatrná, dloooouho bych si někoho oukávala a poznávala, ne bych se za ním někam stěhovala. A to jetě kdoví jestli.
Ono je ale jedno, jestli Agáta bydlí na dědině nebo ve městě, spí jde asi o to, e někde (a s někým) není prostě spokojená. A on ten čas, kdy se rozhodne změnit nebo vylepit si ivot, určitě jednou nastane .
Není tady
pencila napsal(a):
Tercila napsal(a):
přestávám zvládat 5 sms denně o tom
Tak Samantho, jak dlouho se takhle projevuje? Toho bych se zrovna já zas tak moc nebála; po 2 - 3 měsících SMS beztak ustanou - tohle snad přece dlouho nikoho nebaví , viděla bych to je jen průvodní jev vztahových začátků, nebo ne?Já si taky myslím, e na začátku vztahu je to normální. Kdy já si třeba vzpomenu na první měsíce, kdy jsme se s přítelem do sebe zamilovali, jak jsme si pořád smskovali a já v práci nebyla schopná nic udělat :-D
Take si myslím, e v tom problém není, problém je, e je to jen jednostranné.
Taky jsem měla krátkodobý vztah, kde jsem "nemohla dýchat", a je zajímavé, e jsem taky měla pocit, e mi u nohou leí pejsek
Já musím k chlapovi vzhlíet a váit si ho, ne se dívat na něj k nohám.
Taky si myslím, e největí problém je v tom, e ho nemiluji, je mi s ním pouze fajn - tedy z počátku bylo. Jak jsem psala, od začátku byl velice pozorný, galantní, něný... a to mi imponovalo. Ale pak to přerostlo přesně v ty "psí oči", o kterých tady byla řeč. Je to úplně výstiné. Mám pocit, jakoby se jeho ivot zcvrkl pouze na to, jak mi splnit přání dříve, ne je vůbec vyslovím. Nejhorí je, e přesně takhle jsem se chovala před několika léty k bývalému partnerovi i já Ani se mi tomu nechce věřit
Nejvíce mne mrzí, e jsme byli 3 roky dobří přátelé, měli jsme si vdy o čem povídat, byl zde humor, určitá lehkost. A teď mi ten vztah příjde nějak moc váný - doufám, e po zítřejím rozhovoru se to nějak srovná, nejraději byh to vrátila do starých kolejí. I kdy vůbec nevím, jak to vezme a jak mu to vlastně vechno řeknu, abych co nejméně zranila Ach jo
Není tady
Samantha: největí problém je v tom, e ho nemiluji, je mi s ním pouze fajn
Jo, tak to je jiná.
Není tady