29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Selimo, jak píšeš, že tvůj "mladej" byl přístupem ke všemu "starší" jako ty - tak to jsem nezažila. Byl "mladší" po všech stránkách, a nemohla jsem si ho jaksi cenit tak, jak potřebuju u chlapa.
Je pravda, že i takový mohou být. Pokud bych cítila, že je v něčem "nade mnou", tak bych vůbec neváhala a vztah radostně a spontánně udržovala (v situaci autorky vlákna, ne já sama, já už jsem na to moc líná.. )
Není tady
Ten môj mal 15 rokov, keď mu zomrel otec, mama nemala veľa peňazí a on obl nútený sa pretĺkať prakticky sám od tej doby... a pretĺkanie mu teda išlo veľmi dobre, a bol nielen nadupaný pracovne, ale aj tak nejako ľudsky - mal proste v tých 26tich odžité asi viac, ako iní o 15 rokov neskôr. A oceňovala som (aj keď sme spolu nebývali..
, že vedel variť, tušil, že jedlo sa nerozmnožuje v chladničke samo a upratovanie nebolo preňho sprosté slovo.
Ale pri všetkých tých plusoch mal niekoľko závažných mínusov, ktoré proste rozhodli; hlavne nedostatok komunikácie.
Není tady
co je komu do toho jakej je mezi partnerama rozdíl, kecat si do toho můžou jen oni dva.
A jak píše Pandorraa zralost člověka není o datumu narození.
Není tady
Selima napsal(a):
Ten môj mal 15 rokov, keď mu zomrel otec, mama nemala veľa peňazí a on obl nútený sa pretĺkať prakticky sám od tej doby... a pretĺkanie mu teda išlo veľmi dobre, a bol nielen nadupaný pracovne, ale aj tak nejako ľudsky - mal proste v tých 26tich odžité asi viac, ako iní o 15 rokov neskôr.
A oceňovala som (aj keď sme spolu nebývali..
, že vedel variť, tušil, že jedlo sa nerozmnožuje v chladničke samo a upratovanie nebolo preňho sprosté slovo.
Ale pri všetkých tých plusoch mal niekoľko závažných mínusov, ktoré proste rozhodli; hlavne nedostatok komunikácie.
Takze on byl tzv. ostarok - clovek, ktery je okolnostmi donucen predcasne dozrat.
Rychlene taky nejak nedokazu vstrebat a myslim, ze nektere minusy jsou prave dusledek rychleni, ale to je jenom muj problem. Proti gustu samozrejme zadny disputat.
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
anais.de napsal(a):
Klubko napsal(a):
Aprill
snad tomu nevěříš, že měli skutečný zájem. Oni se pak baví tak ty "staré trubky" to potěšilo, že o ně je ještě zájem a občas proběhne i nějaká sázka kdo ji dřív "přefikne
Aprill,
a myslíš, že mě "staré trubce" by šlo o něco jiného![]()
![]()
To Klubko: presne tak, prece si s nimi nebudu vypravet o jaderne fyzice
.
Nejdriv "fyziku", a pak "fyzicku", ne?
Neni nad vzajemne porozumeni.
A chlapecek by jeste i stoupl na cene, protoze skalp stare trubky se ceni vic, nez skalp nejake stejne stare spoluzacky. Aspon tak mi bylo vylozeno omladinou. A kdybys byla ctyricitka, byla bys jeste cennejsi ulovek. Ja abych na diskoteky radej ani nechodila.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Sam, jsi bezva baba a chytla jsi to za správný konec.
Člověk nakonec vždycky dostane to, čeho se nejvíc odříká, takže ty si teď prostě jen prožiješ to svoje "tohle bych nikdy nemohla" a budeš o zkušenost bohatší.
A jak tě čtu, nepochybuji o tom, že to bude příjemná zkušenost
A tomu, že věkový rozdíl bude čím dál zřetelnější, tak tomu nevěř. Je to "kus od kusu". Když mi bylo čtyřicet, prožila jsem moc krásný vztah s osmadvacetiletým mladým mužem. Taky jsem se děsila dvanáctiletého rozdílu a tehdy jsem byla tak hloupá, že jsem to neustála. Po dalších pěti letech se mi znovu ozval a jsme dodnes velmi dobří a blízcí přátelé. Říká se, že muži nestárnou, ale i když on dnes ve svých třiačtyřiceti letech vypadá dobře, lidé mezi námi tak velký věkový rozdíl obvykle nehádají.
Takže si to nenech ničím kazit a užíj si to
Vekovy rozdil bude casem cim dal tim min zretelny, protoze jak koukam kolem sebe, chlapi prave od jisteho veku strasne dedkovati a jdou do Duskovy figury v Pupendu, plesati a vubec. Rozdilu ve vzhledu bych se rozhodne nebala.
Není tady
elena007 napsal(a):
Takze on byl tzv. ostarok - clovek, ktery je okolnostmi donucen predcasne dozrat.
Rychlene taky nejak nedokazu vstrebat a myslim, ze nektere minusy jsou prave dusledek rychleni, ale to je jenom muj problem. Proti gustu samozrejme zadny disputat.
Myslim si totez... predcasne "dozraly" se navenek jevi jako obdivuhodny, ale, ejhle, najednou (mozna az za dlouho, po letech...) nekde vykoukne ten "dusledek", ktery jaksi vyvazil predcasnou zralost. Nekdy je to panovacnost, majetnictvi, puntickarstvi, mozna pycha, ci snizena sebeucta...
Není tady
elena007 napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
![]()
A chlapecek by jeste i stoupl na cene, protoze skalp stare trubky se ceni vic, nez skalp nejake stejne stare spoluzacky. Aspon tak mi bylo vylozeno omladinou. A kdybys byla ctyricitka, byla bys jeste cennejsi ulovek. Ja abych na diskoteky radej ani nechodila.
Dik za pobaveni! Taky jsem to tak nejak pobrala mezi omladinou... El, a to vytucnene mam chapat jak? Ze by ti snad hrozilo, (ci svadelo te?) stat se vzacnou trofeji???
Není tady
Ještě k těm starým trubkám... Fakt si tak v 31 letech nepřipadám
Wiki,
měla jsem partnera 37 let. Od takového se očekávalo, že už bude vědět, co od života. Nakonec se zjistilo, že jsou situace, kdy se chová jako 15ti letý chlapec, který od maminky požaduje stále důkazy své dokonalosti a potřeboval neustále dopovat seběvědomí. A jeho matka mu neustále kecala do života, on jí neuměl rázně usadit slušným argumentem, že už není malý kluk a je nutné pupeční šňůru odstřihnout. Nedala mu prostě možnost pořádně dospět. U nich se tomu říkalo mateřská láska, výpomoc. Já tomu říkala patologická závislost. Stejný názor měla i moje psycholožka, kterou osobně bývalý partner navštívil. Takže o věku to fakt není.
Ala neprosto chápu a respektuji, že ty máš zkušenost jinou
Není tady
elena007 napsal(a):
Jeho "chyby" boli podľa mňa skôr osobnostné. Ale až tak do hĺbky som to neanalyzovala. Potom dom mala jeden pokus s chlapíkom, čo naopak v 40tke býval u rodičov a odmietal dospieť, a ja teda si prosím jednoznačne radšej ostarka. Mamánkov rada prenechám druhým. Radšej "rýchlený" ako "omeškaný" či "zachladený"; ale ako hovoríš. proti gustu žiaden dišputát.
Upravil(a) Selima (4. 2. 2010 8:52)
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
elena007 napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Dik za pobaveni! Taky jsem to tak nejak pobrala mezi omladinou... El, a to vytucnene mam chapat jak? Ze by ti snad hrozilo, (ci svadelo te?) stat se vzacnou trofeji???
Neee. Sestanctileteho fakt nechci, ale nemela bych tam chvili klidu.
Není tady
Selima napsal(a):
elena007 napsal(a):
Rychlene taky nejak nedokazu vstrebat a myslim, ze nektere minusy jsou prave dusledek rychleni, ale to je jenom muj problem. Proti gustu samozrejme zadny disputat.Jeho "chyby" boli podľa mňa skôr osobnostné. Ale až tak do hĺbky som to neanalyzovala. Potom dom mala jeden pokus s chlapíkom, čo naopak v 40tke býval u rodičov a odmietal dospieť, a ja teda si prosím jednoznačne radšej ostarka.
Mamánkov rada prenechám druhým. Radšej "rýchlený" ako "omeškaný" či "zachladený"; ale ako hovoríš. proti gustu žiaden dišputát.
Ten druhy byl zas zarazenej ve vyvoji. To taky nebyva terno.
Není tady
Klubko napsal(a):
Ještě k těm starým trubkám... Fakt si tak v 31 letech nepřipadám
![]()
![]()
Wiki,
měla jsem partnera 37 let. Od takového se očekávalo, že už bude vědět, co od života. Nakonec se zjistilo, že jsou situace, kdy se chová jako 15ti letý chlapec, který od maminky požaduje stále důkazy své dokonalosti a potřeboval neustále dopovat seběvědomí. A jeho matka mu neustále kecala do života, on jí neuměl rázně usadit slušným argumentem, že už není malý kluk a je nutné pupeční šňůru odstřihnout. Nedala mu prostě možnost pořádně dospět. U nich se tomu říkalo mateřská láska, výpomoc. Já tomu říkala patologická závislost. Stejný názor měla i moje psycholožka, kterou osobně bývalý partner navštívil. Takže o věku to fakt není.
Ala neprosto chápu a respektuji, že ty máš zkušenost jinou
Klubko, ani ja se jako stara trubka necitim. Nicmene jsi od sestnactileteho kluka o patnact let starsi, to je temer dvojnasobek jeho veku, z jeho pohledu uz zadna mladice nejsi.
Stejnou zkusenost muzes mit i s jeste starsim chlapem, ale vetsina sedumatricatniku snad patologicky zavisla na matce neni.
Není tady
Eleno a tom to právě je, ne? Že ten život je tak rozmanitý a proto nic není správně, nic není špatně. Co funguje u jednoho, není pravidlem u druhého.
Není tady
Klubko napsal(a):
Eleno a tom to právě je, ne? Že ten život je tak rozmanitý a proto nic není správně, nic není špatně. Co funguje u jednoho, není pravidlem u druhého.
Jasne, kdyz to funguje, neni co resit. Muj vyber se taky par lidem zdal nerozumny a fungujeme, tak byl asi spravny.
Není tady
Viktorka: Nekdy je to panovacnost, majetnictvi, puntickarstvi, mozna pycha, ci snizena sebeucta...
Jejda, Viki, ale toho všeho já vidím na svých vrstevnících tolik.......
Ke Tvému dotazu: nevím, kdo je ONA, na kterou se ptáš, ale já jsem já (připomnělo mi to Růžičkovou s jejím slavným: "doktora si vezmeš, jako že já se menuju já". )
Nene, mladší obdivovatele kolem sebe mám, je to příjemné, ale nikdy jsem neřešila bydlení s nimi. Být Samanthou, vůbec bych neváhala. Myslím, že ona nemá co ztratit, a je hodně velký rozdíl mezi kluky z diskotéky a klukem, který o ni jeví zájem 3 roky.
A jak hezky píše Klubko, že se necítí ve svých 31 trubka, tak musím dopsat, že jako trubka se necítím ani já, ač značně starší. Nemít v dosahu (v dohledu) zrcadla, člověk by si ten věk vůbec nepřipustil.
A taky vidím, jako Elena, že chlapi jaksi "scházejí" rychleji, zatímco my, šikovné baby , můžeme hbitě využít kosmetických služeb a botoxu atd...
(když budeme chtít).
Upravil(a) Tercila (4. 2. 2010 17:22)
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
elena007 napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
![]()
![]()
![]()
no to je hotovo, kam se to tu zvrhlo
Není tady
Tak keď to vezmem takto, na spanie som mala o HODNE mladšieho - a asi sme si boli navzájom trofejami... Ale nič viac z toho nebolo. Aj tak to bolo pekné. Ja som tú diskusiu tuná brala akože NA VZŤAH.
Není tady
kolik je o HODNĚ mladšího
Není tady
PPavlaa: kolik je o HODNĚ mladšího
O HODNĚ mladšího beru tak... o 25 let
Není tady
tak na takovýho si musím ještě chvíli počkat, aby mě nezavřeli
Není tady
Tak to zasa nie... To by som vtedy bola mala skôr materinské pudy...
Nepýtala som si občianku, ale podľa rečí niečo medzi 12-16 rokov mladší.
Není tady
jsem babrák, já jen o 5 mě ti se začínaj ti mladí kluci taky líbit čím dál víc
Není tady