Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 1. 2. 2010 14:04

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Re: Partner mladší o 16 let

Hele, kdejaká celebrita má o mnoho let mladšího partnera wink
A řeší to někdo, neřeší!!!! propere se to v bulváru a je klid.
U nás, když si Tonička z Horní Dolní najde "kolouška", tak je z toho vždycky poprask.
Když si ovšem Pepa uloví mladou slečnu, tak ho každý obdivuje a fandí mu.

Za sebe: upřednostňuji starší muže, ale nezatracuji, pokud si rozumíte, tak vážně neřeš a užívej/te si.

Upravil(a) dixina (1. 2. 2010 14:05)

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#77 1. 2. 2010 15:08

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Samanto,
jsi happy? Co ti vadí? Jen přístup okolí? Jestli jen toto je problém, kašli totálně na to.
Užij si. Nazačátku bych prostě vyjasnila pravidla. Že děti nechceš, a on už se dle toho musí zařídit. Svoje karty jsi rozdala.  Je to na jeho rozhodnutí. Ty máš svůj život pořešený.
Píšeš, že mladík je na svůj věk vyspělý a pracovitý, takže tam to asi o finanční záležitosti není.
Nechápu tady ty urážlivý kecy ve stylu, že starší dáma nepohrdne mladším, protože on nemůže ve svých řadách najít někoho ve svém věku. Kecy, kec, kecičky.

Já zase na zajíce moc nejsem. Ale třeba se to jednou otočí. Už jsem to tady možná asi psala. Překvapila mě reakce při návštěvě jednoho nočního podniku , kde se schází hlavně náctiletí. Když jsme tam jako tři třicítky zavítali, tak ten zájem zajíčků. Až mi bylo těch 16náctiletých pečlivě upravených holek líto. To jsem fakt nečekla. lol

Takže Samanto, vzhůru k novým zážitkům.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#78 1. 2. 2010 15:50

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

...já bych se k tomu postavila prakticky. Brát si ho nemusíš, užívej co to jde. Život je krátkej a nikde není napsáno, že ho nepřežiješ. Stanov si hranice, např.: že děti ne, protože to by sis mohla opravdu pěkně podělat život až by koloušek jednoho dne zvedl kotvy a nechal tě v přechodu s puberťákem. A třeba se pletu a byl by nejlepší otec na světě. Dala bych si pozor, aby mě za čas neměl jako maminku, které nebude dávat peníze a nechá se vydržovat. Pokud se chová jako chlap nevidim problém, však je to dneska moderníwink a co si budem povídat s mladý maíčkem si člověk užije víc než kdyby byl o 16 let starší godlike .  A na to co tomu říkaj ostatní se z vysoka vykašli. Ti co tě mají rádi to řešit nebudou a ti co ti závidí ať se kousnou do vlastního zadku.

dum spiro spero

Není tady

#79 1. 2. 2010 17:34

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Klubko napsal(a):

Samanto,
jsi happy? Co ti vadí? Jen přístup okolí? Jestli jen toto je problém, kašli totálně na to.
Užij si. Nazačátku bych prostě vyjasnila pravidla. Že děti nechceš, a on už se dle toho musí zařídit. Svoje karty jsi rozdala.  Je to na jeho rozhodnutí. Ty máš svůj život pořešený.
Píšeš, že mladík je na svůj věk vyspělý a pracovitý, takže tam to asi o finanční záležitosti není.
Nechápu tady ty urážlivý kecy ve stylu, že starší dáma nepohrdne mladším, protože on nemůže ve svých řadách najít někoho ve svém věku. Kecy, kec, kecičky.

Já zase na zajíce moc nejsem. Ale třeba se to jednou otočí. Už jsem to tady možná asi psala. Překvapila mě reakce při návštěvě jednoho nočního podniku , kde se schází hlavně náctiletí. Když jsme tam jako tři třicítky zavítali, tak ten zájem zajíčků. Až mi bylo těch 16náctiletých pečlivě upravených holek líto. To jsem fakt nečekla. lol

Takže Samanto, vzhůru k novým zážitkům.

lollollollollol, snad tomu nevěříš, že měli skutečný zájem. Oni se pak baví tak ty "staré trubky"  to potěšilo, že o ně je ještě zájem  a občas proběhne i nějaká sázka kdo ji dřív "přefikne  dumbom .

Není tady

#80 1. 2. 2010 18:28

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Aprill: lollollollollol, snad tomu nevěříš, že měli skutečný zájem. Oni se pak baví tak ty "staré trubky"  to potěšilo, že o ně je ještě zájem  a občas proběhne i nějaká sázka kdo ji dřív "přefikne  dumbom .

Právě proto je zapotřebí obezřetnost a čas k poznávání smile
Vůbec nevím, proč, ale nějak Samantě věřím, že má dobrý důvod si myslet, že pro toho kluka není jen trubka, kterou na chvilku využije. smile

Není tady

#81 1. 2. 2010 18:42

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Znam uz cca 13 let par, kde muz (no, v pocatku vztahu to byl fakt jeste "kluk") je evidentne = vzhledove, minimalne o generaci (ne-li vice) mladsi, nez zena. Vzdycky, kdyz je potkam, jsou jako holoubci, a on se na ni tak zbozne diva... ach jo gloria... tummenupp

Není tady

#82 1. 2. 2010 18:43

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Viktorka:  jsou jako holoubci, a on se na ni tak zbozne diva... ach jo gloria... tummenupp

Ano, ano, to znám tummenupp je to krásné!!! tummenupp

Není tady

#83 1. 2. 2010 18:52

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Ale abych prihodila "zivy odzity" priklad... taky me "balil" o tusim trinact let mladsi muz... Jenomze me nezaujal. Jeho obdiv vuci mne se mi libil (ac byl pro mne nepochopitelny - proto jsem asik vydrzela nejakou dobu "ho zkoumat"...). Bylo to dost zvlastni, ale vycitila jsem, ze tenhle typ zenu vekove primerenou mit nechce, ze potrebuje pro sebe starsi partnerku. A ze ji muze neskonale milovat ( a tu mladsi zrejme ne-e). Nemusi to byt zrovna "uchylka", nebo "zlomyslnost", jak pise April. Je to proste jeho sveraznost... Zarazilo me, ze po nasem "rozchodu" jsem se dozvedela, ze jsem byla "jeho nejmladsi"...

Není tady

#84 1. 2. 2010 18:52

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

lollollollollol, snad tomu nevěříš, že měli skutečný zájem. Oni se pak baví tak ty "staré trubky"  to potěšilo, že o ně je ještě zájem  a občas proběhne i nějaká sázka kdo ji dřív "přefikne"  dumbom .

Teda Tys jí to pěkně vpálila rovnou mezi voči... lol lol lol
Jinak já když jsem chodil na gympl, tak si jeden kolega z vedlejší třídy začal s učitelkou a dokonce jí udělal dítě... pak se snad i vzali, nevím, ale vídal jsem je spolu jezdit s kočárkem... ona byla asi o 12 let starší, ale nevím, jak to s nima dopadlo...

Upravil(a) Mikeš (1. 2. 2010 18:52)

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#85 1. 2. 2010 19:32

anais.de
♥♥♥♥♥--
Místo: Deutschland

Nesouhlasim s nazorem, ze o hodne starsi partner muze pritahovat jenom nekoho kdo "na nic lepsiho nema", tj. jakasi z nouze ctnost. Myslim, ze je to individualni. Ja mam partnera o dost starsiho a neni to proto, ze by na me "zbyl". Na druhou stranu musim rict, ze vek pro me neni (do urcite hranice) rozhodujici, ale vzhled a kondice ano. Nechtela bych za partnera muze, ktery by vypadal jako dedecek.

To, ze ma zavazky se da z urciteho uhlu tez vnimat jako plus. V mezidobi po rozchodu s manzelem jsem potkala muze, ktery byl sice o neco starsi nez ja, ale dal by se jeste oznacit za vrstevnika. Po necelem mesici znamosti (!) zacal zvanit o tom, jak by chtel co nejdrive rodinu. Nekomu by to mozna imponovalo, ale me to uprimne vydesilo. Chlap, kteremu ve 40 tikaji biologicke hodiny a hleda vhodnou nosnici pro me fakt neni sexy.

Koneckoncu, mladi samo o sobe neni zadna zasluha. Ja nejsem chlap, ale rada se ohlidnu za hezkou zenskou a zda se mi posledni dobou, ze se casteji ohlizim za zachovalymi tricitkami nez za teenagerkami, ktere jsou zhusta nevkusne oblecene (vetsina lidi se vkusu musi naucit) a maji jiz ve svem veku nadvahu (jak budou vypadat za 10-15 let po dvou porodech?). I kdyz je fakt, ze ta dnes zachovala tricitka za tech 10, 15 let muze taky vypadat nic moc, bohuzel my zeny starneme rychleji a skutecne krasna zena po 50 roce veku uz je spis vyjimka.

Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it. (Richard P. Feynman)

Není tady

#86 1. 2. 2010 21:01

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

anais.de napsal(a):

... V mezidobi po rozchodu s manzelem jsem potkala muze, ktery byl sice o neco starsi nez ja, ale dal by se jeste oznacit za vrstevnika. Po necelem mesici znamosti (!) zacal zvanit o tom, jak by chtel co nejdrive rodinu. Nekomu by to mozna imponovalo, ale me to uprimne vydesilo. Chlap, kteremu ve 40 tikaji biologicke hodiny a hleda vhodnou nosnici pro me fakt neni sexy...

No vidis, a precis nemusis mit pravdu... Myslim, ze muj BM na tomto dokonce zalozil svoji touhu po "novem vztahu" (mozna je to fakt vyjimka!). Mel ctyri dcery, a touzil po synovi... Na svoji "touhu po dalsim diteti" sbalil svoji dalsi partnerku... a kdyz "sklamala", sel hledat dal...

Není tady

#87 1. 2. 2010 21:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Wiki napsal(a):

Jestli jste oba v pohodě a zamilovaní, tak proč ne?
Pokud se vzájemně někam nestahujete a bude to příjemných pár dní nebo let pro oba, tak jo, tak si to užijte.

Skutečností je, že se setkáš s domněnkou okolí, že jde o tvého syna, s pohledy s otazníky, možná i nějaký řeči.
Pokud toto vezmeš úplně s nadhledem, nebudeš se tím trápit, ani se předem obávat a nervovat kdo co řekne, tak je to v pořádku. Navíc, dcera to vzala (jak píšeš)dobře, oba jste nezávislí...
Doplníš si "nádobku" lásky zvenčí a půjdeš zase dál...ne?

Já bych do takového vztahu osobně už nešla, měla jsem partnera o 10let mladšího.. (mně bylo myslím 30)Zpočátku - moje absence citu - zamilovanost, bláznění, dynamika, ale partner mě "stahoval" , držel, a byl po všech stránkách jinde, než já. Na zabláznění si ano, na spolužití ne.
A dnes už - vůbec..ani na zabláznění si.big_smile

A to ja som mala o osem rokov mladšieho(ja 34, on 26), ale len papierovo - v mnohom mi pripadal (hlavne životnými postojmi a momentálnou situáciou) starší ako ja.... stolt A rozišli sme sa, ale s vekom to nesúviselo. hmm Ja by som povedala, že dôležitý je ten FAKTICKÝ vek, nie čísla v občianke - a ani tam to nemusí byť tak, že najlepší vzťah je + - rovesníci...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#88 1. 2. 2010 22:48

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Jak zraju a jsem cim dal tim vic stredneveka, predpokladam, ze by mi o par let mladsi partner nevadil a myslim, ze s pribyvajicim vekem se bude mirne zvysovat i vekovy rozdil, na ktery bych pristoupila. Ted to mam tak pet let maximum. Mladsi muzi jsou pro me generacni cizinci. Uplne stejne, jak nekdo rika, ze by si cizince - ted myslim geografickeho - nikdy nevzal, protoze nerozumi vsem nuancim nasi kultury, tak mne vadi, ze panove nemaji odzito. Nelze nahradit odpovednosti nebo cim. Aspon u mne teda ne a vadi mi to natolik, ze nekdo o generaci mladsi nebo blizko tomu a to uz je pro mne i tech sestnact let, jako partner pro zivot nejspis nema sanci.

A taky si svuj zlaty duchodovy vek predstavuji s dedkem, ktery bude mit na me cas a nebude honit karieru a nepujde do duchodu, az mne bude tahnout na osumdesat. Chci si uzivat. big_smile

Ale kratsi romanek by mozna sanci mel. big_smile

Upravil(a) elena007 (1. 2. 2010 23:00)

Není tady

#89 1. 2. 2010 22:50

Samantha40
♥------

Nejprve bych chtěla strašně moc poděkovat všem, který na můj příspěvek zareagovali. Neměla jsem od soboty čas kouknout na net a velmi mne překvapil a potěšil počet i obsah příspěvků. godlikehjarta

Rozhodla jsem se, že si vztah opravdu užiju, i když je mi jasné, že nějakou dobu budu nějaké vnitří pochybnosti ještě mít, resp. bude chvíli trvat, než si zvyknu na "zkoumavé" pohledy druhých.

Osobně mohu říci, že mne nikdy nepřitahovali mladší chlapi. Právě naopak. Ve 30 mi připadali i mí vrtevníci mladí. Manžel byl starší o 7 let, po rozvodu jsem měla dva vztahy, kdy byli partneři o 5 a 6 let starší. Jak jsem napsala, současného partnera znám tři roky a vždy o mne zájem projevoval. Po celou dobu jsem mu tvrdila, že bych NIKDY, OPRAVDU NIKDY, nemohla mít přítele o tolik let mladšího. A pak se to nějak zvrtlo ... a teď říkám, že už nikdy nebudu říkat: TO JÁ BYCH NIKDY NEMOHLA loldumbom

Do všech předcházejících vztahů jsem šla vždy s tím, že mají budoucnoust, věřila jsem, že je to ten pravý, se kterým společně zestárnem. Hodně jsem plánovala, spoustu věcí řešila a neuměla jsem si vztah patřičně vychutnávat. Včera jsem si uvědomila, když jsem byla se svým přítelem, že díky tomu, že tento vztah nevidím jako perspektivní, jsem mnohem více schopna vychutnávat si přítomnost. Nepřemýšlím co bude, ale žiju co je. Každý den, který jsme spolu si užívám naplno, protože vím, že to jednou skončí (a pokud ne, což se taky může stát, budu jen příjemně překvapena).

V některých příspěvcích se objevily úvahy o tom, zda nehrozí, že bych mohla přítele "vydržovat" - tohoto se opravdu nebojím. Od svých 18 let se stará o sebe sám, v zahraničí si vydělal na 1/2 bytu, na druhou si vzal hypotéku, takže bydlí ve svém. Vydělává kolem 20.000,-, což na mladého kluka není zrovna málo a je maximálně soběstačný.

Taky si nemyslím, že bych mu zbyla lol Je vysoký, pohledný, štíhlý inteligentní ... spíše je to o tom, jak sám říká, že jeho priority a hodnoty jsou někde jinde, než u některých mladých holek. Já taky nevypadám nejhůř va většinou mi hádají do 35 let, takže fyzicky ten rozdíl není tak velký. Navíc jsem, dost akční člověk, ve 39 jsem dostudovala vysokou školu, sportuji, cestuji, jezdím s dcerou na rockové festivaly, mám ráda společnost, takže žádná usedlá mamina.

Největším problémem asi budou opravdu děti, které už určitě mít nechci, i kdybych se kdo ví jak, zamilovala. Dceru jsem vychovala v podstatě sama a vím, jak je to náročné. Nedovedu si představit, že bych měla v 55 doma puberťáka va. Spoléhat se na to, že bych na výchovu nebyla sama, nemůžu. Souhlasím s názorem, a taky jsem to partnerovi řekla, že časem, bude fyzicky náš věkový rozdíl více a více patrnější. Teď vypadám ještě dobře, ale po 50 už bude asi mnohem obtížnější, udržovat se fit albert

Pokud někdo dočetl až sem, tak moc děkuji (a klobouk dolů godlikegodlike), je to opravdu dlouhý příspěvek, ale pomohlo mi to, pěkně si to v hlavě zesumírovat co vlastně chci a cítím.

Není tady

#90 2. 2. 2010 7:47

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

Tak o tebe se opravdu nebojím, stojíš nohama na zemi, určitě jsi bezva ženská. tummenupp
Přeji ti, aby vše vyšlo podle tvých představ tummenupp

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#91 2. 2. 2010 8:09

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Aprill

snad tomu nevěříš, že měli skutečný zájem. Oni se pak baví tak ty "staré trubky"  to potěšilo, že o ně je ještě zájem  a občas proběhne i nějaká sázka kdo ji dřív "přefikne 

Aprill,

a myslíš, že mě "staré trubce" by šlo o něco jiného lol lol lol

Není tady

#92 2. 2. 2010 8:16

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Eri napsal(a):

Tak o tebe se opravdu nebojím, stojíš nohama na zemi, určitě jsi bezva ženská. tummenupp
Přeji ti, aby vše vyšlo podle tvých představ tummenupp

Já se přidávám stolt

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#93 2. 2. 2010 8:17

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Viktorka:  jsou jako holoubci, a on se na ni tak zbozne diva... ach jo gloria... tummenupp

Ano, ano, to znám tummenupp je to krásné!!! tummenupp

Terc, ty jses z Brna? Nebo dokonce, TY JSES ONA??? Chi-chi, pokud jo, napis mi to jenom do SZ, ok? Bude to nase sladke tajemstvi...

Není tady

#94 2. 2. 2010 8:18

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Sam,
taktéž hodně štěstí, ať se ti daří.

Není tady

#95 2. 2. 2010 8:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Pridávam sa aj ja - nech ti to vyjde čo najdlhšie, čo najlepšie - a nech žijú netradičné vzťahy! storstark

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#96 2. 2. 2010 10:30

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Sam moc ti přeju hodně štěstí a ať to klape. Pohladí mě, když někdo napíše, že mu ty příspvěky tady k něčemu byly. Klidně se sem časem zastav podat průběžnou zprávu tummenupp

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#97 2. 2. 2010 10:44

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Sam, jsi bezva baba a chytla jsi to za správný konec.
Člověk nakonec vždycky dostane to, čeho se nejvíc odříká, takže ty si teď prostě jen prožiješ to svoje "tohle bych nikdy nemohla" a budeš o zkušenost bohatší.
A jak tě čtu, nepochybuji o tom, že to bude příjemná zkušenost smile

A tomu, že věkový rozdíl bude čím dál zřetelnější, tak tomu nevěř. Je to "kus od kusu". Když mi bylo čtyřicet, prožila jsem moc krásný vztah s osmadvacetiletým mladým mužem. Taky jsem se děsila dvanáctiletého rozdílu a tehdy jsem byla tak hloupá, že jsem to neustála. Po dalších pěti letech se mi znovu ozval a jsme dodnes velmi dobří a blízcí přátelé. Říká se, že muži nestárnou, ale i když on dnes ve svých třiačtyřiceti letech vypadá dobře, lidé mezi námi tak velký věkový rozdíl obvykle nehádají.

Takže si to nenech ničím kazit a užíj si to stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#98 2. 2. 2010 10:47

Sára6
♥♥♥♥---

taky přidám svůj příspěvek....

je rozdíl soudit situaci, když jsem ji nezažila.......protože...znám ji jen z  vyprávění.....

- když mladšímu muži vyhovovala starší partnerka, protože byla zabezpečená, svůj byt atd....jsou i tací
- pak muži, kteří nechtějí mladou partnerku, protože ta mladá by pobíhala po diskotékách a zábavách a ta starší pečujie o rodinný kruh

to nejsou mé slova, ale mužů....

já si osobně nedokáži představit, že bych ve svých 35 letech měla nějakého kolouška:-)), ale něco jiného je, když fakt poznám někoho, kde přeskočí jiskra a pak věk neřeším...

závěrem užívej si života...zasloužíš si to a hodně štěstí a na druhé se nekoukej, nikdy nevíš, co by ony dělaly na tvém místě, v tvé situaci!!!!!!!!!

Upravil(a) Sára6 (2. 2. 2010 10:48)

Není tady

#99 2. 2. 2010 21:01

anais.de
♥♥♥♥♥--
Místo: Deutschland

Klubko napsal(a):

Aprill

snad tomu nevěříš, že měli skutečný zájem. Oni se pak baví tak ty "staré trubky"  to potěšilo, že o ně je ještě zájem  a občas proběhne i nějaká sázka kdo ji dřív "přefikne 

Aprill,

To Klubko: presne tak, prece si s nimi nebudu vypravet o jaderne fyzice smile.

Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it. (Richard P. Feynman)

Není tady

#100 2. 2. 2010 21:17

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

anais.de napsal(a):

Klubko napsal(a):

Aprill
Aprill,

To Klubko: presne tak, prece si s nimi nebudu vypravet o jaderne fyzice smile.

Nejdriv "fyziku", a pak "fyzicku", ne? reta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí