6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tercila napsal(a):
Nojo, Barbro, ale to popisuje (asi) spí fyzický vzhled (co u tedy v 75 letech snad nehraje a takovou roli, e) . A co porozumění atd., to je u nich v pohodě?
No ví, porozumění - to je právě to. Je to tam moc patné, ale zde nehraje roli věk, spí neústupná a panovačná povaha moji matky a v tom nehraje roli věk jejího partnera. Stejně nesnesitelně se chovala i k mému tátovi. Jo co tím vlastně chci říct - e věk není podstatný pro porozumění lidí, protoe tam kde není tolerance, snaha porozumět a milovat je vztah k ničemu bez ohledu na věkový rozdíl. Troku jsem e do toho zamotala, ách jo
Není tady
Tercila napsal(a):
Pavla: a u vůbec to není známkou toho, e musí být kočka
No jo, Pavli, ale on mladík by asi neel do vztahu se strhanou zanedbanou enskou, přece jen, e jo....
Taky mám obdivovatele o tolik let mladí jako Samantha, pak o 9, o 6... a ádný z nich mi neřekl: ty vypadá tak straně, ale je mi tě líto, tak proto bych s tebou rád byl .
Má ale pravdu v tom, e spousta lidí na tyto vztahy tady není připravená.
Mýlí se Terci, stačí aby ta stará zanedbaná enská měla něco co nemá on. Teď mám na mysli případ z okolí, kdy si jedna známá s bytem narazila mladého hocha, z kterého se vyklubal "bezdomovec" . Ale kdo chce kam, pomozme mu tam .
Není tady
Barbro, děkuji Ti za vysvětlení. Taky si myslím, e spokojenost v partnerství vůbec není dána věkem. Nezamotala ses, chápu - no asi je to tak, jak se říká: e si vybíráme podvědomě "toho samého" - a není to lidmi kolem nás, ale naí povahou, take pak je i to druhé, třetí a kdovíkolikáté manelství nespokojené...
Není tady
Dneska mě to nějak mín myslí. Ctěla jsem jen říct e je to hlavně věc těch dvou a pokud si rozumí a vechno klape tak proč ne? Věk je jen údaj v rodném listě:vissla:
Není tady
April: Teď mám na mysli případ z okolí, kdy si jedna známá s bytem narazila mladého hocha, z kterého se vyklubal "bezdomovec" . Ale kdo chce kam, pomozme mu tam .
Jojo, April, tomu taky rozumím, jasně, e takhle to být taky můe, ale já jsem teď nějak uvaovala pouze o inteligentních a sluných (a zajitěných) lidech... Ale je fakt, e ty motivace k souití samozřejmě mohou být nejrůznějího charakteru, to jo.
Upravil(a) Tercila (31. 1. 2010 12:09)
Není tady
Barbra4: Dneska mě to nějak mín myslí.
To níííc, vak je neděle
Není tady
Tercila napsal(a):
April: Teď mám na mysli případ z okolí, kdy si jedna známá s bytem narazila mladého hocha, z kterého se vyklubal "bezdomovec" . Ale kdo chce kam, pomozme mu tam .
Jojo, April, tomu taky rozumím, jasně, e takhle to být taky můe, ale já jsem teď nějak uvaovala pouze o inteligentních a sluných lidech...
Do doby ne si s ním začala byla inteligentní, teď se mu hodně přizpůsobila .
Není tady
Aprill: Do doby ne si s ním začala byla inteligentní, teď se mu hodně přizpůsobila .
Hmmm , stává se to.
Není tady
Tercila napsal(a):
To níííc, vak je neděle
No ono to jindy není lepí ale ví co mě ted napadlo. Mám dva dospělé syny, oba u mají své rodiny. A tak se mě jen tak mihlo hlavou, jak bych se asi tvářila, kdyby měli partnerku o řadu let starí. Ono se to asi jinak hodnotí v případě, e se to netýká člověka ososbně. Opravdu nevím jak bycvh se ktomu postavila.
Není tady
barbra: Opravdu nevím jak bycvh se ktomu postavila.
Jak? jako správná přející matka. Byla bys ráda, e je jim s tou enou hezky.
Tohle já u mám vyřeené. Kdyby dítě dolo, e bude ít s osobou stejného pohlaví, netvrdím, e bych jásala, ale byla bych ráda, e je jim spolu fajn - vdy o co jiného v ivotě jde, no ne?
Není tady
tvářila by ses třeba normálně. jako já. Něco jiného je, kdy si to představuje a něco jiného, kdy to ije.
Já to u svého kluka neřeím, vím, e je přesvědčen o tom, e to není partnerka do budoucnosti. Tak a si uije, má nejmíň deset let čas...
Není tady
Barbra4 napsal(a):
Tercila napsal(a):
To níííc, vak je neděleNo ono to jindy není lepí ale ví co mě ted napadlo. Mám dva dospělé syny, oba u mají své rodiny. A tak se mě jen tak mihlo hlavou, jak bych se asi tvářila, kdyby měli partnerku o řadu let starí. Ono se to asi jinak hodnotí v případě, e se to netýká člověka ososbně. Opravdu nevím jak bycvh se ktomu postavila.
Taky mě to napadlo .
Není tady
Má pravdu, je to tak.
Není tady
No a nakonec v případě, e bych si eventuelně nala partnera já, taky bych od nich čekala pochopení a ne kritiku i kdy to ted myslím čistě teoreticky . . . . . . teda zatím. Člověk nikdy neví koho potká.
Není tady
Tercila napsal(a):
To je fakt... já kdy jsem jetě za svobodna chodil se enou, která byla o 8 let starí ne já, tak mí rodiče zuřili... "nečekej, e ti půjdeme na svatbu", "na byt a chatu zapomeň", a tak podobně... ... holt prostě předsudky jsou předsudky...
Není tady
Tercila napsal(a):
Pavla: a u vůbec to není známkou toho, e musí být kočka
No jo, Pavli, ale on mladík by asi neel do vztahu se strhanou zanedbanou enskou, přece jen, e jo....
Taky mám obdivovatele o tolik let mladí jako Samantha, pak o 9, o 6... a ádný z nich mi neřekl: ty vypadá tak straně, ale je mi tě líto, tak proto bych s tebou rád byl .
Terci, ono taky nikde není psáno, e i onen mladík musí být kdo ví co, e. klidně to můe být někdo, kdo nemá moc úspěchů právě u svých vrstevnic, tak je rád i za přízeň starí enský. tím proboha ale nechci nic říct.
já fakt nevím, kde jste přili na to, e teda má mladýho, jooo, tak to musí být krásná baba. důvodů, proč si najde mladej kluk o dost starí enskou můe být několik (třeba jen blbě vidí to byl fftip ). ale neukazuje to na atraktivitu té baby. nehledě na to, e ona kolikrát i baba, na které je víc nic jak moc můe být u chlapů daleko ádanějí, jak ta kočka.
druhá věc je, kdy to toho mlaďocha přestane bavit, e jo.
a Terci, oni ti mlaďoi ti klidně můou tokat, třeba tě svým způsobem i obdivovat, ale něják moc bych z toho nestřílela, oni dobře ví, e od mani odejít nehodlá, take bych to brala tak něják - s rezervou, ne jako známku nějákých kvalit u sebe samotné. jak dalece jsou v tom obdivování by se asi vidělo, a bys jim zazvonila s kufry před jejich dveřma s tím, e od mani odchází, hodlá u nich sloit hlavu a naplánuje vai společnou budoucnost. hádám, e by jim celkem spadla čelist. ono toti ty lichotky chlapů směrem k nám je nic nestojí, e
a to neber prosím na tebe osobně, myslím to celkově veobecně.
Upravil(a) PPavlaa (31. 1. 2010 16:43)
Není tady
Tercila napsal(a):
Jojo, April, tomu taky rozumím, jasně, e takhle to být taky můe, ale já jsem teď nějak uvaovala pouze o inteligentních a sluných (a zajitěných) lidech... Ale je fakt, e ty motivace k souití samozřejmě mohou být nejrůznějího charakteru, to jo.
no, já nevím, ale e je někdo inteligentní jetě neznamená, e je sluný, stejně jako sluný člověk nemusí být závratně inteligentní a u vůbec to nemá co dělat se zajitěností. asi bych se tak nevznáela ve hvězdách, postavila se nohama na zem a uvědomila si, e mezi námi ijí Terci jak lidi nezajitění - (nebo kterej kluk ve dvaceti zajitěnej je ? oni kolikrát nejsou zajitění ani ti dospělí, ví. a buď paltí nájmy, nebo aspoň jsou zadluení aby měli aspoň svoje bydlení) tak ti ostatní, take přemýlet, jak by tomu bylo v případech, co jsi uvedla, je prostě hloupost. neije přece v nějáký bublině, ale mezi normálníma lidma, ne ?
mimochodem, co je podle tebe sluný člověk
Upravil(a) PPavlaa (31. 1. 2010 16:52)
Není tady
Mike napsal(a):
Tercila napsal(a):
To je fakt... já kdy jsem jetě za svobodna chodil se enou, která byla o 8 let starí ne já, tak mí rodiče zuřili... "nečekej, e ti půjdeme na svatbu", "na byt a chatu zapomeň", a tak podobně... ... holt prostě předsudky jsou předsudky...
a kocour se bál o byt a chatu, proto z toho vycouval ?
Není tady
misha88 napsal(a):
rejka napsal(a):
Jestli ti to, Samantho, po vech stránkách vyhovuje,tak si to uívej a vykali se na ostatní. Důleitá by pro mě byla rodina,jejich názory,ale jestli tam je to OK,tak bych to dál neřeila. Vdycky si řeknu: iví mě? Neiví ! Tak a mi skočí na cara.........
Rejko já mám zase partnera o 12let starího, a začala jsem s ním chodit těsně ne mi bylo 18....názory rodiny pro mě tehdy důleité nebyly (a e byli dost negativní), protoe kdybych se podle nich řídila..dnes bych s patrnerem nebyla,pač mi ho vichni rozmlouvali....a to by byla chyba,pač je to skvělej chlap!!! A i ty vztahy jsou u ted ok...díky bohu..Jen byly holt předsudky, e to se starím chlapem klapat prostě nemůe..a můe a jak!
Misho,kdy je ti 18 má větinou zodpovědnost jen sama za sebe a je to věk,kdy tě názory druhých nezajímají.I kdy jsou to rodiče a nejblií. Na to má právo,je to dané mládím a nezkueností. Jenome Samantha je zralá ena s dítětem ( dcerou ),by u dospělým.Nejspí spolu bydlí v jedné domácnosti,take její ( dcery) názor je důleitý. A také se nemohu zbavit pocitu,e kdy má starí mu mladí enu povauje se to za více "normální" ne,kdy je tomu naopak. A také tato partnerství mají větí naději na to,e vydrí,ne kdy je o hodně mladí mu. Chlapi později dozrávají,déle jim trvá ne se dostatečně vybouří a hlavně jsou více jeitní a chtějí se partnerkou chlubit. Ale,kadý by si měl ít tak jak mu to vyhovuje. A jestlie je Samatha zamilovaní a astná s mladím, tak a si to uije.......
Není tady
misha88 napsal(a):
rejka napsal(a):
misha88 napsal(a):
Rejko já mám zase partnera o 12let starího, a začala jsem s ním chodit těsně ne mi bylo 18....názory rodiny pro mě tehdy důleité nebyly (a e byli dost negativní), protoe kdybych se podle nich řídila..dnes bych s patrnerem nebyla,pač mi ho vichni rozmlouvali....a to by byla chyba,pač je to skvělej chlap!!! A i ty vztahy jsou u ted ok...díky bohu..Jen byly holt předsudky, e to se starím chlapem klapat prostě nemůe..a můe a jak!Misho,kdy je ti 18 má větinou zodpovědnost jen sama za sebe a je to věk,kdy tě názory druhých nezajímají.I kdy jsou to rodiče a nejblií. Na to má právo,je to dané mládím a nezkueností. Jenome Samantha je zralá ena s dítětem ( dcerou ),by u dospělým.Nejspí spolu bydlí v jedné domácnosti,take její ( dcery) názor je důleitý. A také se nemohu zbavit pocitu,e kdy má starí mu mladí enu povauje se to za více "normální" ne,kdy je tomu naopak. A také tato partnerství mají větí naději na to,e vydrí,ne kdy je o hodně mladí mu. Chlapi později dozrávají,déle jim trvá ne se dostatečně vybouří a hlavně jsou více jeitní a chtějí se partnerkou chlubit. Ale,kadý by si měl ít tak jak mu to vyhovuje. A jestlie je Samatha zamilovaní a astná s mladím, tak a si to uije.......
To určitě ano, suhlas ve vem..já spí naráela na ten souhlas rodiny co jsi psala...souhlas dcery - no dobře, ale taky u je dospělá..a nic moc s tím nenadělá.. Ale ostatní rodině to mylsím můe být umák..
Jo rodině to můe být fuk, ale rodina občas vidí to co nevidí a nechce vidět zamilovaný .
Není tady
Sam,
vykali se na věk a u ji si to
Vak časem sama pozná, zda je třeba řeit nějakou budoucnost nebo zda jsi jen proila příjemný vztah, který oběma z vás něco dal.
Vůbec bych si přítomnost nekazila mylenkami na něco, co jetě není a uívala si to, co je
Není tady
Misho,já spí soudím podle sebe. Kdy mi bylo 18- 25 také mě tolik nezajímalo co si rodina myslí a jak se jim líbí co dělám.Byla jsem sobecká,prostě smiřte se......Dnes, po nějakých těch ivotních zkueností,zklamání i tragédiích se na to dívám jinak. Zajímá mě co si rodina myslí,respektuji jejich názory. Mám 17-ti letého syna jsem po druhé vdaná. Bylo pro mě důleité jak on bere mého nového partnera,protoe jinak by společné souití mohlo být nesnesitelné. Tím nechce říct,e si do osobních věcí nechám mluvit,nebo se rozhoduji tak jak to chtějí ostatní. To určitě ne,ale nedělám vechno jen podle sebe,beru ohledy i na druhé. No,tak snad jsem to podala srozumitellně.
Není tady
aprill napsal(a):
misha88 napsal(a):
rejka napsal(a):
Misho,kdy je ti 18 má větinou zodpovědnost jen sama za sebe a je to věk,kdy tě názory druhých nezajímají.I kdy jsou to rodiče a nejblií. Na to má právo,je to dané mládím a nezkueností. Jenome Samantha je zralá ena s dítětem ( dcerou ),by u dospělým.Nejspí spolu bydlí v jedné domácnosti,take její ( dcery) názor je důleitý. A také se nemohu zbavit pocitu,e kdy má starí mu mladí enu povauje se to za více "normální" ne,kdy je tomu naopak. A také tato partnerství mají větí naději na to,e vydrí,ne kdy je o hodně mladí mu. Chlapi později dozrávají,déle jim trvá ne se dostatečně vybouří a hlavně jsou více jeitní a chtějí se partnerkou chlubit. Ale,kadý by si měl ít tak jak mu to vyhovuje. A jestlie je Samatha zamilovaní a astná s mladím, tak a si to uije.......To určitě ano, suhlas ve vem..já spí naráela na ten souhlas rodiny co jsi psala...souhlas dcery - no dobře, ale taky u je dospělá..a nic moc s tím nenadělá.. Ale ostatní rodině to mylsím můe být umák..
Jo rodině to můe být fuk, ale rodina občas vidí to co nevidí a nechce vidět zamilovaný .
To má velkou pravdu,i zralá ena můe " ztratit " hlavu.
Není tady