29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kačí, to je mi líto Brzy se zas zadaří a budete hlásit se cherrylkou společně //
Upravil(a) Verčulka (31. 1. 2010 13:38)
Není tady
Kačko, držím palce, kdyby to třeba přece jenom chtělo ještě vyjít, a kdyby ne, tak se určitě podaří velmi brzy zase
Není tady
Kaci to ji je moc lito Drzim moc palce at se opet brzy zadari
Není tady
Kačí, třeba to ještě nění v háji .
Vždyť ten test je jen na to, aby určil, zda jsi nebo nejsi těhule, ne jak moc...
Nicméně mám bohužel stejnou zkušenost - v sobotu //, v úterý o moc slabší druhá a ve čtvrtek MS. Dle dr. je těchto časných ztrát moc. Nemáme si prý dělat testy tak brzo .
Každopádně držím pěsti, dokud není MS, není nic ztraceno !
Není tady
Kačí
věřím,že to dopadne jak s Amaluškou
a ty se nenaděješ a budou tam
Není tady
Kacabka napsal(a):
Tak a je to jasné - dneska je testík už o polovinu slabší než včera - takže THE END
Nevěřila bych, že se mi to může stát znova, ale bohužel. Zasmutním si a bude to dobrý, doufám
Budu věřit, že se bude historie opakovat do detailu a já se toho druhého miminka v bříšku brzy dočkám.
Holky, díky za podporu. Opravdu si toho moc vážím
Kači je mi to moc líto, běžela jsem hned nakouonout, jak to s tebou vypadá. Vím, jak to bolí, sama jsem loni přišla o dvě těhu a ty víš, že už se to snažení u nás počítá na roky (a za chvíli na pětiletky ). Přesto chápu, že každé ztracené těhu moc bolí. Vybreč se a budu moc držet palce, aby se historie opakovala stejně jako s Ami: úspěšné těhu hned v dalším cyklu a na jeho konci krásné a zdravé miminko.
Drž se
Není tady
Babulky všem vám moc děkuju za oporu. Dopoledne se dostavila MS jak vyšitá...
Vím, že je to jiné, než to bylo před lety - mám tu krásnou, zdravou holčičku, která je pro mne to NEJ na světě a tohle ještě nebylo miminko... Ale bolí to, prostě bolí...
Ronjo, Ty jsi člověk, kterému bych miminko přála, jako snad nikomu tady. Měla jsem obrovko radost, když jsem viděla těhu metřík u Gabu a budu mít jednou stejnou, až ho uvidím u Tebe
Holky, slibuju, že to nevzdám a udělám s manžou vše pro to, abych brzy měla zaděláno na tu svou Natálku
Není tady
jůůů, Amálka a Natálka, to je krásný plán. Vím že to bolí Kači, ona ta bolest přejde teprve s dalším, úspěšným těhu...a já věřím, že u tebe to nebude dlouho trvat, už teď se na tu dobrou zprávu od tebe moc těším - a děkuju
Není tady
Kaci Natalku jsem chtela taky a moooc! Ale ja verim, ze ty se ji co nevidet dockas Ja to mela stejne jako ty a vidis, jak rychle se to opet povedlo
Akorat je zajimave, jak vam vsem ty carky na testech slably a u me byly porad stejne silne a presto kdyz jsem o mimi prisla jsem byla zacatek 8tt a dle dr. to nevypadalo ani na 4tt (vim, ze pozdeji jsem neotehu, ovulaci jsem vzdy poznala).
Není tady
Peti já to měla takhle: první těhu, zamlklé v 8tt: čárka pořád stejně silná, i příznaky. Těhu se sice nevyvíjelo, ale nepotratila jsem, takže myslím, že prostě v těle bylo těch těhu hormonů pořád stejně. v 10tt jsem šla na revizi.
Druhé těhu, čárka byla od začátku "divná", vybarvovala se až pozdě, ale sílila, pak přišlo špinění, střídavě klid a špinění a nakonec krvácení, když jsem testla, čárka už nebyla. Takže myslím, že čárka slábně, když se chystá MS, tak jako u Kačky teď nebo u mě při druhém těhu.
Není tady
Kacabka napsal(a):
Babulky všem vám moc děkuju za oporu. Dopoledne se dostavila MS jak vyšitá...
Vím, že je to jiné, než to bylo před lety - mám tu krásnou, zdravou holčičku, která je pro mne to NEJ na světě a tohle ještě nebylo miminko... Ale bolí to, prostě bolí...
Ronjo, Ty jsi člověk, kterému bych miminko přála, jako snad nikomu tady. Měla jsem obrovko radost, když jsem viděla těhu metřík u Gabu a budu mít jednou stejnou, až ho uvidím u Tebe
Holky, slibuju, že to nevzdám a udělám s manžou vše pro to, abych brzy měla zaděláno na tu svou Natálku
Není tady
Ronji, v tom prvnim pripade, tudiz i mem, kdybychom neplanovaly tehu, netestovaly a mely treba nepravidelne cykly, ani bychom netusily ze jsme tehu, jak dlouho by to tak asi v nas bylo? Myslim, ze u nas jsme potrat zrejme vyvolali sexem, vecer jsem trosku zaspinila, druhy den jsem mela v jednu chvili uplne zluty az krikrlavy vytok a dalsi den dorazila MS.
Revize vsak nebyla nutna, odeslo ze mne uplne vse, tak aspon to.
Jinak ti moc a moc drzim palce taky jsem se tesila z tvych metriku a i kdyz to nedopadlo, verim, ze priste uz to bude vse tak jak ma
Není tady
Peti děkuýju Já si ani těhu metříky nedávala, čekala jsem v prvním případě na srdíčko, které se nikdy nerozbušilo, a ve druhém jsem více méně špinila od začátku, takže jsem spíš čekala, jak a kdy to dopadne. Já myslím, že ta zamlklá těhu by dříve či později potratem skončila, tělo by se zbavilo neživého zárodku, jen by to možná bylo trochu drastické (čím pozdější potrat, tím hůř) a hrozí tam taky záněty, proto lékaři raději volí revizi. Jinak si nevyčítej, že jste potrat vyvolali sexem - kdyby bylo všechno v pořádku a prcek dobře uhnízdění, tak by sex nevadil. Jen to možná uspíšilo nevyhnutelné
Nechci ale Kačence zakecávat vlákno historkami se špatným koncem, věřím, že smůlu už máme všechny vybranou, tak teď už prosím jen samé happy endy!
Není tady
Ok metriky ne, ale sledovala jsem to deni kolem tebe
Jasne, zadne spatne historky Kacabka stejne za mesic prijde s dalsimi // a to uz bude vse ok jako s Ami
Není tady
Kačí, je mi to líto
Není tady
Kacabko nebeč!!!! Buď ráda, že to dopadlo takto a nemuselas na revizi Jestli to u vás bude jako u Amálky, tak na konci února tu máme čárky znova
Není tady
Kači, je mi líto, jak to nakonec dopadlo, ale věřím, že u vás nebude vůbec žádný problém, abys velice brzo hlásila // a snad jako u Amálky to naporduhé bude pokus na ostro :sup: posílám
Není tady
Kačulko moje, jak už jsem ti psala do sms, tak ti píšu i sem
vím, že to bolí, zvlášť, když člověk miminko plánuje a snaží se seč mu síly stačí, aby otěhotněl, ale věř, že příroda ví co dělá a pokud by ten plod neměl být v pořádku, je lepší, když ho tělo vyloučí - zvlášť, když se ještě vůbec nejedná o miminko
Jak jsem ti slíbila, tak se stane - tento měsíc bude náš a vzniknou z toho 2 krásné a zdravé Natálky
(Na vysvětlenou - na jménech jsme se opravdu nedomlouvaly - já Natálku měla psanou už v papírech, když jsem šla rodit a Kačka jí chce aby se to rýmovalo)
Není tady
Kačí, beruško moje, je mi to moc líto. . Uvidíš, že než se naděješ, budeš mít zase //. A propó, nechceš na mě počkat a mít letňátko 2011
? Vím, jak moc to bolí, ale příroda je moudrá a ví, co dělá. Takže utři slzičky a těš se na další //, určitě se brzy objeví
.