29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Terci ,ak nechápeš rozdiel medzi technickým pokrokom a vzťahovými záležitosťami, tak to je potom ťažká debata...
Není tady
Selima: Terci ,ak nechápeš rozdiel medzi technickým pokrokom a vzťahovými záležitosťami, tak to je potom ťažká debata...
Neboj
Vím, jak jsi to myslela. Ale jisté spojitosti existují....
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Vůbec netušíš, jak to Sel myslela.
A, Vseznalek promluvil. a vnesl sem obohacujici prvek...
Upravil(a) ViktorkaLove (21. 2. 2010 20:20)
Není tady
Pandorraa: Vůbec netušíš, jak to Sel myslela.
Jsme zachráněni. Ještě že je tu někdo, kdo ví úplně všecko
Není tady
ViktorkaLove: A, Vseznalek promluvil. a vnesl sem obohacujici prvek...
A zas musím vysvětlovat manželovi, proč se tady nahlas řechtám
, ptá se, jestli mám otevřené nějaké "vtipné" stránky
.
Není tady
Celé jsem to nečetla, ale za sebe můžu odpověďět, že doufám že existuje, protože jsem už skoro dva roky šťastná :-)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Tercila napsal(a):
Já osobně si víc vážím, když mi někdo řekne "mám tě rád". To pro mě znamená víc - je to jakoby vyjádření něčeho hlubšího "na delší dobu"
. "miluji tě" mi připadne takové jenom... eroticky prchavé...
Já to mám stejné. "Mám Tě rád" je pro mě vyšší stupeň, než "Miluji Tě", je to pro mě takové "trvalejší"...
Patří to spíš na vedlejší vlákno, ale když už jsme to tady nakousli...
Zajímavé, já to mám stejně jako Majkafa
Není tady
pomněnka: Zajímavé, já to mám stejně jako Majkafa
Však, pomněnko, tak je to správne, tak to má byt , každý to cítí po svém.
Není tady
Tercila napsal(a):
Já osobně si víc vážím, když mi někdo řekne "mám tě rád". To pro mě znamená víc - je to jakoby vyjádření něčeho hlubšího "na delší dobu" . "miluji tě" mi připadne takové jenom... eroticky prchavé... , asi to je skutecne o tom, co za pocit si za ta slova kdo dosadi.
Jen tak matne uz jsi vzpominam, kolik lidi si myslelo, ze mit me rad je dostatecnym duvodem k prchavemu eroticnu .
Upravil(a) elena007 (21. 2. 2010 22:54)
Není tady
pencila napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Vůbec netušíš, jak to Sel myslela.
Tercila napsal(a):
...A zas musím vysvětlovat manželovi, proč se tady nahlas řechtám
![]()
, ptá se, jestli mám otevřené nějaké "vtipné" stránky
.
Terc, mam pro tebe radu: Dej si rousku. Ja to neudelala, a uz mi vynechavaj pismena...
Není tady
Pikola napsal(a):
Celé jsem to nečetla, ale za sebe můžu odpověďět, že doufám že existuje, protože jsem už skoro dva roky šťastná :-)
No,to si vaz! To je uz "neobvykle dlouho"... (Bez rejpani)
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Pikola napsal(a):
Dva roky dlouho? Minimalne tolik snad trva takove to prvotni extaticke nadseni ne? Pak uz to, aby to cloveka nepolozilo, trosinku polevi.
Není tady
Nemam rada slovo "statistiky", ale ted ho pouziju, toz statistiky uvadej, ze tri...
Tri roky prvniho privalu nadseni... a pak se "uvidi"...
Ja ze sveho "odziteho" mam zkusenost CTYRI. Ale to mozna proto, ze si obcas "sedim na kabliku"...
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Nemam rada slovo "statistiky", ale ted ho pouziju, toz statistiky uvadej, ze tri...
Tri roky prvniho privalu nadseni... a pak se "uvidi"...
Ja ze sveho "odziteho" mam zkusenost CTYRI. Ale to mozna proto, ze si obcas "sedim na kabliku"...
Co to ma spolecneho s kablikem?
Není tady
elena007 napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Pikola napsal(a):
Dva roky dlouho?
Minimalne tolik snad trva takove to prvotni extaticke nadseni ne? Pak uz to, aby to cloveka nepolozilo, trosinku polevi.
Jo, poleví to, ale zatím si užívám, dokud to jde Netvrdím, že to tak bude 50 let. A to jsem miluju tě slyšela snad jen jednou a "omylem". Láska se dá vyjadřovat i jinak.
Není tady
elena007 napsal(a):
...Co to ma spolecneho s kablikem?
No u mne trebas to, ze "terapeutka" rekla, (a ja pochopila, ac za dlouho), ze ma trpelivost je "prehnana" = neumerna, a chvile, kdy jsem nechtela pripustit, ze vjecy postradaji smysl, ze byly jaksi zbytecnou ztratou casu... Takze "globale" bych se do statistik vesla..., vis?
Není tady
Mama rada versus miluji preferujete jenom u chlapu nebo taky treba u deti? Rict, ze milujete sve dite, by vam taky prislo jako vyjadreni cehosi mene trvaleho? Rikate radej mam sve dite rada, potazmo velmi rada?
Upravil(a) elena007 (22. 2. 2010 1:33)
Není tady
Pikola napsal(a):
elena007 napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
No,to si vaz! To je uz "neobvykle dlouho"... (Bez rejpani)Dva roky dlouho?
Minimalne tolik snad trva takove to prvotni extaticke nadseni ne? Pak uz to, aby to cloveka nepolozilo, trosinku polevi.
Jo, poleví to, ale zatím si užívám, dokud to jde
Netvrdím, že to tak bude 50 let. A to jsem miluju tě slyšela snad jen jednou a "omylem". Láska se dá vyjadřovat i jinak.
Pikolo, to bys ale mela. Myslim tvrdit, ze to tak bude 50 let. To je strasne, jak je tady kazdy srozumen s tim, ze to jednou a pravdepodobne pomerne brzy skonci. To to skoncit zakonite musi.
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
elena007 napsal(a):
...Co to ma spolecneho s kablikem?
No u mne trebas to, ze "terapeutka" rekla, (a ja pochopila, ac za dlouho), ze ma trpelivost je "prehnana" = neumerna, a chvile, kdy jsem nechtela pripustit, ze vjecy postradaji smysl, ze byly jaksi zbytecnou ztratou casu... Takze "globale" bych se do statistik vesla..., vis?
Terapeutka ti vylozila, ze jsi byla vlastne nestastna o rok drive, nez jsi to zjistila? Tak to mam chapat?
Není tady
No az tak zas ne-e... Svoji predstavu o neskonalem stesti jsem si udrzovala po delsi dobu, nez existovalo..., rsp. v dobe, kdy se mi vzdusne zamky jaksi uz zacinaly bortit..., ja to nepostrehla...
Není tady
Tercila napsal(a):
Však, pomněnko, tak je to správne, tak to má byt, každý to cítí po svém.
To jo, ale pak může docházet i k nedorozumění mezi patrnery. Což je škoda.
Není tady
pomněnka napsal(a):
Tercila napsal(a):
Však, pomněnko, tak je to správne, tak to má byt, každý to cítí po svém.
To jo, ale pak může docházet i k nedorozumění mezi patrnery. Což je škoda.
Jenže.. poučená partnerka to ví takže do toho jde i s tím...
mám tě rád- to vnímám jako klidnější, vyrovnané, to druhé - jako takové až exaltované. U některých situací je to pro mě přijatelné, ale těchto situací je opravdu minimum. (přesto to "nedám" - slovy mého puboše)
Není tady