Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#251 1. 3. 2010 13:50

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Re: Myslíte, že může existovat šastné manželství / partnerství?

Selima napsal(a):

Ja som naopak dotyková a ceý život si vyhžadávam dotykovcov, s bezdotykovým by som trpela ako v pôvodnej rodine... hmm a to teda budem radšej sama, prípadne so psom, a čaka na môjho Dotykového gloria . (Našastie ich je medzi chlapmi dos, je z čoho vybera stolt ).

Myslím, že moc "dotykoví" jsme nebyli - doma, myslím v původní rodině. Nikdy jsem o tom nepřemýšlela, a ani netrpěla. Ale brácha je úplně stejný jako já (stěžuje si švagrová big_smile), takže tipuji, že tam něco proběhlo, ..nebo spíš neproběhlo (?)
Myslím, že je reálnější šance "najít" dotykového , než j "bezdotykového" - ..hm..big_smile  ..ale to by taky dostal, to by bylo taky špatně..

Dokážu muchlat a rozmazlovat jedině psy (mám to stejně jako Grainne ), a to hodně. Ale podívej ,jak je to zařízeno..Máme 2 psy - a ten "můj" na sebe nedá sáhnout. Jen vyjímečně, a to skoro nedýchám, aby se nepohnul a nezdrhnul..big_smile

Upravil(a) Wiki (1. 3. 2010 14:04)

Není tady

#252 1. 3. 2010 14:56

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki napsal(a):

Selima napsal(a):

Ja som naopak dotyková a ceý život si vyhžadávam dotykovcov, s bezdotykovým by som trpela ako v pôvodnej rodine... hmm a to teda budem radšej sama, prípadne so psom, a čaka na môjho Dotykového gloria . (Našastie ich je medzi chlapmi dos, je z čoho vybera stolt ).

Myslím, že moc "dotykoví" jsme nebyli - doma, myslím v původní rodině. Nikdy jsem o tom nepřemýšlela, a ani netrpěla. Ale brácha je úplně stejný jako já (stěžuje si švagrová big_smile), takže tipuji, že tam něco proběhlo, ..nebo spíš neproběhlo (?)
Myslím, že je reálnější šance "najít" dotykového , než j "bezdotykového" - ..hm..big_smile  ..ale to by taky dostal, to by bylo taky špatně..

Dokážu muchlat a rozmazlovat jedině psy (mám to stejně jako Grainne ), a to hodně. Ale podívej ,jak je to zařízeno..Máme 2 psy - a ten "můj" na sebe nedá sáhnout. Jen vyjímečně, a to skoro nedýchám, aby se nepohnul a nezdrhnul..big_smile

Mame taky dva , ale ten starsi je spise fixovanejsi na manzela .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#253 1. 3. 2010 17:48

tříska
♥♥♥♥---
Místo: jižní Morava

Doteky, resp. ochota k nim, jsou VELMI důležité ve vztahu.
Velká škoda, že se o tom skoro neví, nemluví ?!!!!!
Přitom jde o něco, co dokáže vztah utužit, anebo naopak rozbít.  dumbom dumbom dumbom
To když si dva lidé buď sednou, anebo naopak nesednou.

Není tady

#254 1. 3. 2010 20:58

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Tak jak to tu pročítám, tak jsem zjistila, že já vlastně Munďákův "jazyk lásky" asi neznám a navíc jsem si doteď neuvědomovala ani ten svůj, ale Ronja mi otevřela oči: mám to na doteky a na dárky a trochu pozornosti taky nezaškodí. Ale a přemýšlím, jak přemýšlím, tak na Munďákovo nastavení nějak nemohu přijít, nejspíš bude mít na prvním místě vyznání, ale dál už nevím, tak až na to bude chu čas a příležitost, tak budu pátrat. Pokud tedy ještě někdy vůbec budu mít příležitost pátrat.

Out from the dark into the light !

Není tady

#255 5. 3. 2010 13:09

Hanca111
♥♥-----

Může. Mnohdy si říkám, že můj muž to ale se mnou nemá vůbec jednoduché. No a já s ním taky ne.

Není tady

#256 17. 3. 2010 22:15

opportunity
♥♥♥----

Může. Zažila jsem to u svých rodičůpar. Problém je, že jsem to považovala za normální. O to horší byl střet s realitou. va

Upravil(a) opportunity (17. 3. 2010 22:16)

Není tady

#257 18. 3. 2010 18:29

Blossom
Host

Včera jsem koukala na Poštu pro tebe. Byl tam pan fotograf, co před 20 lety fotil na svatební  oznámení mladý pár, a přes Poštu pro tebe je chtěl najít, protože mu tehdy byli strašně sympatičtí a chtěl vědět, co se s nimi stalo.
Přiznávám-byl ve mě malá dušička, říkala jsem si - co když jsou už dávno rozvedený...

Ale dopadlo to skvěle: Přišli, oba hrozně sympatičtí, a měla jsem pocit z jejich slov a chování, že jsou spolu i po těch 20 letech hrozně rádi. V hledišti měli 2 krásné děti.
Bylo mi z nich fakt milo u srdce, že takový páry ještě vůbec jsou... hjarta
(A opovažte se mi psát, že to byl jen povrchní dojem, že se třeba doma mlátěj...já si kdyžtak i tu hezkou iluzi chci uchovat...wink smile

#258 18. 3. 2010 18:44

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

Byl tam pan fotograf, co před 20 lety fotil na svatební  oznámení mladý pár...

Šmarjá, to mi připomnělo, že za 3 tejdny máme výročí... 20 let od svatby... big_smile ...mladý pár... godlike

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#259 19. 3. 2010 15:42

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Mikeš napsal(a):

Blossom napsal(a):

Byl tam pan fotograf, co před 20 lety fotil na svatební  oznámení mladý pár...

Šmarjá, to mi připomnělo, že za 3 tejdny máme výročí... 20 let od svatby... big_smile ...mladý pár... godlike

No to jsi dobrý Mikeši, že si to aspoň pamatuješ, Munďák ani neví, kdy jsme se brali. grater

Out from the dark into the light !

Není tady

#260 19. 3. 2010 19:41

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Rosamunda: No to jsi dobrý Mikeši, že si to aspoň pamatuješ, Munďák ani neví, kdy jsme se brali. grater

Ale Rosi, to by zas tak moc nevadilo, kdyby vám fungovalo všechno ostatní. Mně trvalo skoro 20 let big_smile, než jsem si to naše datum konečně nabeton zodpovědně zapamatovala big_smile. Kdyby se manžel vždy zavčas nevytasil s kytkou a návrhem na nějakou véču v restauraci, klidně bych ten den přešla "bez povšimnutí" - a neznamená to, že bych ho neměla ráda big_smile. Prostě někdo holt na to datum tak nehledí. smile Kdyby na mě někdo bafnul "kdy?" - rozhodně bych potřebovala chvilku, než bych to byla schopná vyklopit. big_smile To datum jsem si jednou zafixovala hlavně proto, že mi to zrovna v tom roce nějak přišlo užitečný jako důvod k nákupu zlata big_smile wink, když se manžel pořád ptal, co bych jako chtěla. Samozřejmě zlehčuji. Třeba konkrétně pro mě je důležité úplně něco jiného. Já jsem osobně nikdy moc nepobrala, proč někdo z těch bílých šatů a zařízení oběda pro 70 příbuzných vytváří takový "monstrproces" big_smile.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí