18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Selima napsal(a):
Ja som naopak dotyková a ceý ivot si vyhžadávam dotykovcov, s bezdotykovým by som trpela ako v pôvodnej rodine... a to teda budem radej sama, prípadne so psom, a čaka na môjho Dotykového . (Naastie ich je medzi chlapmi dos, je z čoho vybera ).
Myslím, e moc "dotykoví" jsme nebyli - doma, myslím v původní rodině. Nikdy jsem o tom nepřemýlela, a ani netrpěla. Ale brácha je úplně stejný jako já (stěuje si vagrová ), take tipuji, e tam něco proběhlo, ..nebo spí neproběhlo (?)
Myslím, e je reálnějí ance "najít" dotykového , ne j "bezdotykového" - ..hm.. ..ale to by taky dostal, to by bylo taky patně..
Dokáu muchlat a rozmazlovat jedině psy (mám to stejně jako Grainne ), a to hodně. Ale podívej ,jak je to zařízeno..Máme 2 psy - a ten "můj" na sebe nedá sáhnout. Jen vyjímečně, a to skoro nedýchám, aby se nepohnul a nezdrhnul..
Upravil(a) Wiki (1. 3. 2010 14:04)
Není tady
Wiki napsal(a):
Selima napsal(a):
Ja som naopak dotyková a ceý ivot si vyhžadávam dotykovcov, s bezdotykovým by som trpela ako v pôvodnej rodine... a to teda budem radej sama, prípadne so psom, a čaka na môjho Dotykového . (Naastie ich je medzi chlapmi dos, je z čoho vybera ).
Myslím, e moc "dotykoví" jsme nebyli - doma, myslím v původní rodině. Nikdy jsem o tom nepřemýlela, a ani netrpěla. Ale brácha je úplně stejný jako já (stěuje si vagrová ), take tipuji, e tam něco proběhlo, ..nebo spí neproběhlo (?)
Myslím, e je reálnějí ance "najít" dotykového , ne j "bezdotykového" - ..hm.. ..ale to by taky dostal, to by bylo taky patně..
Dokáu muchlat a rozmazlovat jedině psy (mám to stejně jako Grainne ), a to hodně. Ale podívej ,jak je to zařízeno..Máme 2 psy - a ten "můj" na sebe nedá sáhnout. Jen vyjímečně, a to skoro nedýchám, aby se nepohnul a nezdrhnul..
Mame taky dva , ale ten starsi je spise fixovanejsi na manzela .
Není tady
Doteky, resp. ochota k nim, jsou VELMI důleité ve vztahu.
Velká koda, e se o tom skoro neví, nemluví ?!!!!!
Přitom jde o něco, co dokáe vztah utuit, anebo naopak rozbít.
To kdy si dva lidé buď sednou, anebo naopak nesednou.
Není tady
Tak jak to tu pročítám, tak jsem zjistila, e já vlastně Munďákův "jazyk lásky" asi neznám a navíc jsem si doteď neuvědomovala ani ten svůj, ale Ronja mi otevřela oči: mám to na doteky a na dárky a trochu pozornosti taky nezakodí. Ale a přemýlím, jak přemýlím, tak na Munďákovo nastavení nějak nemohu přijít, nejspí bude mít na prvním místě vyznání, ale dál u nevím, tak a na to bude chu čas a příleitost, tak budu pátrat. Pokud tedy jetě někdy vůbec budu mít příleitost pátrat.
Není tady
Můe. Mnohdy si říkám, e můj mu to ale se mnou nemá vůbec jednoduché. No a já s ním taky ne.
Není tady
Můe. Zaila jsem to u svých rodičů. Problém je, e jsem to povaovala za normální. O to horí byl střet s realitou.
Upravil(a) opportunity (17. 3. 2010 22:16)
Není tady
Včera jsem koukala na Potu pro tebe. Byl tam pan fotograf, co před 20 lety fotil na svatební oznámení mladý pár, a přes Potu pro tebe je chtěl najít, protoe mu tehdy byli straně sympatičtí a chtěl vědět, co se s nimi stalo.
Přiznávám-byl ve mě malá duička, říkala jsem si - co kdy jsou u dávno rozvedený...
Ale dopadlo to skvěle: Přili, oba hrozně sympatičtí, a měla jsem pocit z jejich slov a chování, e jsou spolu i po těch 20 letech hrozně rádi. V hlediti měli 2 krásné děti.
Bylo mi z nich fakt milo u srdce, e takový páry jetě vůbec jsou...
(A opovate se mi psát, e to byl jen povrchní dojem, e se třeba doma mlátěj...já si kdytak i tu hezkou iluzi chci uchovat...
Blossom napsal(a):
Byl tam pan fotograf, co před 20 lety fotil na svatební oznámení mladý pár...
marjá, to mi připomnělo, e za 3 tejdny máme výročí... 20 let od svatby... ...mladý pár...
Není tady
Mike napsal(a):
Blossom napsal(a):
Byl tam pan fotograf, co před 20 lety fotil na svatební oznámení mladý pár...
marjá, to mi připomnělo, e za 3 tejdny máme výročí... 20 let od svatby... ...mladý pár...
No to jsi dobrý Mikei, e si to aspoň pamatuje, Munďák ani neví, kdy jsme se brali.
Není tady
Rosamunda: No to jsi dobrý Mikei, e si to aspoň pamatuje, Munďák ani neví, kdy jsme se brali.
Ale Rosi, to by zas tak moc nevadilo, kdyby vám fungovalo vechno ostatní. Mně trvalo skoro 20 let , ne jsem si to nae datum konečně nabeton zodpovědně zapamatovala . Kdyby se manel vdy zavčas nevytasil s kytkou a návrhem na nějakou véču v restauraci, klidně bych ten den přela "bez povimnutí" - a neznamená to, e bych ho neměla ráda . Prostě někdo holt na to datum tak nehledí. Kdyby na mě někdo bafnul "kdy?" - rozhodně bych potřebovala chvilku, ne bych to byla schopná vyklopit. To datum jsem si jednou zafixovala hlavně proto, e mi to zrovna v tom roce nějak přilo uitečný jako důvod k nákupu zlata , kdy se manel pořád ptal, co bych jako chtěla. Samozřejmě zlehčuji. Třeba konkrétně pro mě je důleité úplně něco jiného. Já jsem osobně nikdy moc nepobrala, proč někdo z těch bílých atů a zařízení oběda pro 70 příbuzných vytváří takový "monstrproces" .
Není tady