Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#151 30. 1. 2010 19:02

Johana50
♥♥♥♥♥--

Re: CHAT: Nevěra a její posluhovači

baba.jaga napsal(a):

No to je nemaly mazec. Tohodle nebudu schopna ani za 20let.
A je to tezky?

Technologicky triviální, ale náročný na tricepsy a bicepsy. Ovšem hýžďové svaly při tom trestuhodně neposilují, povolují a měknou na rozdíl do spiningu  lol

Není tady

#152 30. 1. 2010 19:18

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Johana50 napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

No to je nemaly mazec. Tohodle nebudu schopna ani za 20let.
A je to tezky?

Technologicky triviální, ale náročný na tricepsy a bicepsy. Ovšem hýžďové svaly při tom trestuhodně neposilují, povolují a měknou na rozdíl do spiningu  lol

tyjo, ja jsem vzdy obdivovala lidi, co pecou domaci chleba a domaci testoviny si delaji. Pro me je to sci fi. Jako, ne ze bych to nezvladla, cist recepty umim, ale ten cas, co tomu clovek venuje ;-// Pak to rychle snis a lalapapa, jen pamatka zustala. Jsem zvykla treba varit obrovsky hrnec polivky, aby stacilo na co nejdyl. Nekteri lidi treba vari KAZDY (!) den. Pro me nerealna predstava.

42!

Není tady

#153 30. 1. 2010 19:22

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Muzu se s vami podelit o zazitek, jak jsem varila v utery. Vymyslela jsem si, ze upecu kureci maso s rajcatovou omackou a k tomu jeste brambory zapecu. Tak jsem vsechno nakoupila, prisla jsem domu a padla na me strasiedlna unava. Tak pritel rika, oloupej ty brambory (on to nesnasi) a zbytek, ze dodela. Tak jsem oloupala, nakrajila na platky a sla jsem spat. Za 2 hodiny jsem se probudila a maso i brambory byly upecene. Jo! Takhle se u nas doma vari bezne ;-))

42!

Není tady

#154 30. 1. 2010 19:27

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

baba.jaga: A je to tezky?

Není, jen zbytečný. big_smile
Týýýjo, ale šedesátku dát za kolo, to už se rovná bláznivině big_smile. Když si představím, že za 60 by mohl mít docela slušné ojeté auto, zatímco na kole musí šlapat a ještě na něj prší.... big_smile (vybavila se mi scénka z Bolkovy manéže, kterak dostává cyklista hadrem přes hubu - imaginární znázornění plískanice) big_smile... a ještě aby se na tom kole bál, že já za volantem ho přehlídnu wink, takový kolo před hospodou asi nenechá, viď big_smile.
No ne, teď vážně: každému, co jeho jest samozřejmě smile.

Upravil(a) Tercila (30. 1. 2010 22:21)

Není tady

#155 30. 1. 2010 19:29

Johana50
♥♥♥♥♥--

Máš to Jaguško, doma skvěle zmáknuté, taky mám v rodině pár chlapů, které pobyt a činnost v kuchyňském prostoru nikterak nedegraduje ve vlastních očích a dokonce to dělají rádi.
Mě to v kuchyni baví, jak říkám, se zpěvem a tancem. lol
Ale chápu, že někoho to nenaplňuje, zvláště při pomyšlení, že je to práce doslova na ho... lol

Není tady

#156 30. 1. 2010 19:33

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tercilo, málem jsi mě zabila.... Nikoliv autem na kole..coollol 
Jinak samozřejmě zdravím všechny!
Mikešovi: Kdyby některá z mých kamarádek chtěla azyl s milencem přikrýt  mnou dotvrzeným alibi?  Slíbila bych jí to, vyčkala jejího pelešení a napráskala jejímu manželovi. Zbytek komedie bych natáčela pro ostatní známé z přistaveného auta na kameru.. cool  Věříš tomu kocoure? tonguewink

Upravil(a) zuzi777a (30. 1. 2010 19:38)

Není tady

#157 30. 1. 2010 19:33

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

baba.jaga: A je to tezky?

Není, jen zbytečný. big_smile
Týýýjo, ale šedesátku dát za kolo, to už se rovná bláznivině big_smile. Když si představím, že za 60 by mohl mít docela slušné ojeté auto, zatímco na kole musí šlapat a ještě na něj prší.... big_smile (vybavila se mi scénka z Bolkovy manéže, kterak dostává cyklista hadrem přes hubu - imaginární znázornění plískanice) big_smile... a ještě aby se na tom kole bál, že já za volantem ho přehlídnu wink, takový kolo před hospodou asi nenechá, viď big_smile.
No ne, teď vážně: každému, co jeho jest samozřejmě smile.

Prej, ze ne 60, dali mu na nej slevu, takze 55.
Ale ty prachy to kolo samozrejme stoji, je to celoodpruzak, superlehky, SRAM, Shimano Deore - super komponenty. Jo a bojim se o to kolo, to je fakt. Ja mam kolo podobny, ale za 40 (po sleve). Takze kdyz my jedem nekam spolu, z tech kol nespoustim oci.
Auto my nemame a nepotrebujeme.

Upravil(a) baba.jaga (30. 1. 2010 22:47)

42!

Není tady

#158 30. 1. 2010 19:33

Johana50
♥♥♥♥♥--

Tercila napsal(a):

(zdravím) smile

Není.
Ale přesto upozorňuji na potenciální porušení pravidel zejména bod 2.5 , tuším , kteréhož jsem se dopustila před nedávnem iii ááááá a byla na to též upozorněna moderátory. Takže doporučuji , ve vlastním zájmu,prostudovat  a výše uvedené smazat.

Upravil(a) Johana50 (30. 1. 2010 19:39)

Není tady

#159 30. 1. 2010 19:38

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Johano, jakože je tady zakázáno se na něco slušně zeptat? va Mrknu na to.

Není tady

#160 30. 1. 2010 19:40

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj Zuzi big_smile, a napráskla bys to tomu choťovi před a nebo po zamýšlené manželčině akci? big_smile

Není tady

#161 30. 1. 2010 19:40

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Johana50 napsal(a):

Máš to Jaguško, doma skvěle zmáknuté, taky mám v rodině pár chlapů, které pobyt a činnost v kuchyňském prostoru nikterak nedegraduje ve vlastních očích a dokonce to dělají rádi.

Ano, zejmena mladsi generace chlapu to ma zmakly. Fuckt ze jo! Jsou to skveli chlapi, dokazou byt doma na rodicovske dovolene, umi uvarit. MAsakr! Libi se mi to.

42!

Není tady

#162 30. 1. 2010 19:44

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tercila napsal(a):

Ahoj Zuzi big_smile, a napráskla bys to tomu choťovi před a nebo po zamýšlené manželčině akci? big_smile

Při ní- aby si to užili všichni.........lol

Není tady

#163 30. 1. 2010 19:45

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

baba.jaga: kdyz my jedem nekam spolu, z tech kol nespoustim oci.

Hmm, tak naše levná kola (16 a 11 tis.) byla z domu ukradena, drahá auta nám na sídlišti zatím stojí, tak uvidíme, jak dlouho ještě big_smile big_smile
Já auto potřebuji; z kola mě bolívala kolena a plíce, v autě dobrý big_smile wink

Není tady

#164 30. 1. 2010 19:45

Johana50
♥♥♥♥♥--

Tercila napsal(a):

Johano, jakože je tady zakázáno se na něco slušně zeptat? va Mrknu na to.

http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=38686&p=19

odkazuji na příspěvek č. 471  abys to nemusela hledat.
P.S. kupované a vlastoručně uválené těstoviny se nedají srovnat. wink, chuťový rozdíl je výrazný.  Takže  o zbytečnosti celého procesu si dovoluji pochybovat.

Upravil(a) Johana50 (30. 1. 2010 19:50)

Není tady

#165 30. 1. 2010 19:46

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

baba.jaga: Ano, zejmena  mladsi generace chlapu to ma zmakly.

No pozooooor!! big_smile Můj táta vaří skvěle! tummenupp

Není tady

#166 30. 1. 2010 19:47

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

baba.jaga: kdyz my jedem nekam spolu, z tech kol nespoustim oci.

Hmm, tak naše levná kola (16 a 11 tis.) byla z domu ukradena, drahá auta nám na sídlišti zatím stojí, tak uvidíme, jak dlouho ještě big_smile big_smile
Já auto potřebuji; z kola mě bolívala kolena a plíce, v autě dobrý big_smile wink

Vidis to, my auto ani nemame kde zaparkovat, v Praze je to problem.
Jinak me z kola vetsinou nic neboli prave kvuli spinningu, tam si to natrenuju. A ty endorfiny, co se uvolnuji, to je mnam. Podobne jako pri sexu.

42!

Není tady

#167 30. 1. 2010 19:48

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

Mikešovi: Kdyby některá z mých kamarádek chtěla azyl s milencem přikrýt  mnou dotvrzeným alibi?  Slíbila bych jí to, vyčkala jejího pelešení a napráskala jejímu manželovi. Zbytek komedie bych natáčela pro ostatní známé z přistaveného auta na kameru.. cool  Věříš tomu kocoure? tonguewink

Nevěřím! big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#168 30. 1. 2010 19:48

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

baba.jaga: Ano, zejmena  mladsi generace chlapu to ma zmakly.

No pozooooor!! big_smile Můj táta vaří skvěle! tummenupp

Super, ja myslela ale celkovy postoj k vareni. Ale pokud tvuj tata to dela rad, tak mu jedine fandim.

42!

Není tady

#169 30. 1. 2010 19:52

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

baba.jaga: Super, ja myslela ale celkovy postoj k vareni. Ale pokud tvuj tata to dela rad, tak mu jedine fandim.

Jo, vaří opravdu výborně, dnes už i rád big_smile. Začal s tím po rozvodu s mámou, která vaří výborně - vařívala běžně dvě jídla, a nastěhování k milence, která je líná jak veš big_smile big_smile - i takové jsou cesty mužů ke sporáku big_smile.
Tématicky to souvisí s nevěrou, že smile.

Není tady

#170 30. 1. 2010 19:54

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

baba.jaga: Super, ja myslela ale celkovy postoj k vareni. Ale pokud tvuj tata to dela rad, tak mu jedine fandim.

Jo, vaří opravdu výborně, dnes už i rád big_smile. Začal s tím po rozvodu s mámou, která vaří výborně - vařívala běžně dvě jídla, a nastěhování k milence, která je líná jak veš big_smile big_smile - i takové jsou cesty mužů ke sporáku big_smile.
Tématicky to souvisí s nevěrou, že smile.

Vsak to je dukaz, kam muze posunout nevera muze - ke sporaku. A to je jedine dobre.

42!

Není tady

#171 30. 1. 2010 19:56

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

baba.jaga: A ty endorfiny, co se uvolnuji, to je mnam.

Nevěřila bys, jaké endorfinové opojení zažívám, když chlapi čumí po mým autě big_smile tummenupp wink
Omlouvám se ostatním a hlavně Zklamince, že plevelím; mám dobrou náladu, ale už toho nechám, zajedu si pro něco na zub do obchodu.
Jo vidíš, babinko, a co velký nákup - když máš "jen" kolo? Vždyť já vozím plný kufr; to bych se na kole ušlapala big_smile

Není tady

#172 30. 1. 2010 19:57

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

baba.jaga: A ty endorfiny, co se uvolnuji, to je mnam.

Nevěřila bys, jaké endorfinové opojení zažívám, když chlapi čumí po mým autě big_smile tummenupp wink
Omlouvám se ostatním a hlavně Zklamince, že plevelím; mám dobrou náladu, ale už toho nechám, zajedu si pro něco na zub do obchodu.
Jo vidíš, babinko, a co velký nákup - když máš "jen" kolo? Vždyť já vozím plný kufr; to bych se na kole ušlapala big_smile

Na to mam velky batoh.

42!

Není tady

#173 30. 1. 2010 19:59

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

ad endorfinove opojeni: to vam radsi nebudu vyjmenovavat, co vsechno mi to zpusobuje ;-)))

42!

Není tady

#174 30. 1. 2010 20:07

Johana50
♥♥♥♥♥--

Takže, věřím, že Tercila již stihla pečlivě prstudovat příspěvek č. 164 a tímto  ji znovu žádám  o nápravu dle pravidel bodu č 2.5. Děkuji.

Není tady

#175 30. 1. 2010 20:41

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

ty vado, Tercilo, ty máš teda peněz....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí