|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

baba.jaga napsal(a):
No to je nemaly mazec. Tohodle nebudu schopna ani za 20let.
A je to tezky?
Technologicky triviální, ale náročný na tricepsy a bicepsy. Ovšem hýžďové svaly při tom trestuhodně neposilují, povolují a měknou na rozdíl do spiningu 
Není tady

Johana50 napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
No to je nemaly mazec. Tohodle nebudu schopna ani za 20let.
A je to tezky?Technologicky triviální, ale náročný na tricepsy a bicepsy. Ovšem hýžďové svaly při tom trestuhodně neposilují, povolují a měknou na rozdíl do spiningu
tyjo, ja jsem vzdy obdivovala lidi, co pecou domaci chleba a domaci testoviny si delaji. Pro me je to sci fi. Jako, ne ze bych to nezvladla, cist recepty umim, ale ten cas, co tomu clovek venuje ;-// Pak to rychle snis a lalapapa, jen pamatka zustala. Jsem zvykla treba varit obrovsky hrnec polivky, aby stacilo na co nejdyl. Nekteri lidi treba vari KAZDY (!) den. Pro me nerealna predstava.
Není tady

Muzu se s vami podelit o zazitek, jak jsem varila v utery. Vymyslela jsem si, ze upecu kureci maso s rajcatovou omackou a k tomu jeste brambory zapecu. Tak jsem vsechno nakoupila, prisla jsem domu a padla na me strasiedlna unava. Tak pritel rika, oloupej ty brambory (on to nesnasi) a zbytek, ze dodela. Tak jsem oloupala, nakrajila na platky a sla jsem spat. Za 2 hodiny jsem se probudila a maso i brambory byly upecene. Jo! Takhle se u nas doma vari bezne ;-))
Není tady
baba.jaga: A je to tezky?
Není, jen zbytečný. 
Týýýjo, ale šedesátku dát za kolo, to už se rovná bláznivině
. Když si představím, že za 60 by mohl mít docela slušné ojeté auto, zatímco na kole musí šlapat a ještě na něj prší....
(vybavila se mi scénka z Bolkovy manéže, kterak dostává cyklista hadrem přes hubu - imaginární znázornění plískanice)
... a ještě aby se na tom kole bál, že já za volantem ho přehlídnu
, takový kolo před hospodou asi nenechá, viď
.
No ne, teď vážně: každému, co jeho jest samozřejmě
.
Upravil(a) Tercila (30. 1. 2010 22:21)
Není tady

Máš to Jaguško, doma skvěle zmáknuté, taky mám v rodině pár chlapů, které pobyt a činnost v kuchyňském prostoru nikterak nedegraduje ve vlastních očích a dokonce to dělají rádi.
Mě to v kuchyni baví, jak říkám, se zpěvem a tancem. 
Ale chápu, že někoho to nenaplňuje, zvláště při pomyšlení, že je to práce doslova na ho... 
Není tady
Tercilo, málem jsi mě zabila.... Nikoliv autem na kole..
Jinak samozřejmě zdravím všechny!
Mikešovi: Kdyby některá z mých kamarádek chtěla azyl s milencem přikrýt mnou dotvrzeným alibi? Slíbila bych jí to, vyčkala jejího pelešení a napráskala jejímu manželovi. Zbytek komedie bych natáčela pro ostatní známé z přistaveného auta na kameru..
Věříš tomu kocoure? 

Upravil(a) zuzi777a (30. 1. 2010 19:38)
Není tady

Tercila napsal(a):
baba.jaga: A je to tezky?
Není, jen zbytečný.
Týýýjo, ale šedesátku dát za kolo, to už se rovná bláznivině. Když si představím, že za 60 by mohl mít docela slušné ojeté auto, zatímco na kole musí šlapat a ještě na něj prší....
(vybavila se mi scénka z Bolkovy manéže, kterak dostává cyklista hadrem přes hubu - imaginární znázornění plískanice)
... a ještě aby se na tom kole bál, že já za volantem ho přehlídnu
, takový kolo před hospodou asi nenechá, viď
.
No ne, teď vážně: každému, co jeho jest samozřejmě.
Prej, ze ne 60, dali mu na nej slevu, takze 55.
Ale ty prachy to kolo samozrejme stoji, je to celoodpruzak, superlehky, SRAM, Shimano Deore - super komponenty. Jo a bojim se o to kolo, to je fakt. Ja mam kolo podobny, ale za 40 (po sleve). Takze kdyz my jedem nekam spolu, z tech kol nespoustim oci.
Auto my nemame a nepotrebujeme.
Upravil(a) baba.jaga (30. 1. 2010 22:47)
Není tady

Tercila napsal(a):
(zdravím)
Není.
Ale přesto upozorňuji na potenciální porušení pravidel zejména bod 2.5 , tuším , kteréhož jsem se dopustila před nedávnem iii ááááá a byla na to též upozorněna moderátory. Takže doporučuji , ve vlastním zájmu,prostudovat a výše uvedené smazat.
Upravil(a) Johana50 (30. 1. 2010 19:39)
Není tady
Johano, jakože je tady zakázáno se na něco slušně zeptat?
Mrknu na to.
Není tady
Ahoj Zuzi
, a napráskla bys to tomu choťovi před a nebo po zamýšlené manželčině akci? 
Není tady

Johana50 napsal(a):
Máš to Jaguško, doma skvěle zmáknuté, taky mám v rodině pár chlapů, které pobyt a činnost v kuchyňském prostoru nikterak nedegraduje ve vlastních očích a dokonce to dělají rádi.
Ano, zejmena mladsi generace chlapu to ma zmakly. Fuckt ze jo! Jsou to skveli chlapi, dokazou byt doma na rodicovske dovolene, umi uvarit. MAsakr! Libi se mi to.
Není tady
baba.jaga: kdyz my jedem nekam spolu, z tech kol nespoustim oci.
Hmm, tak naše levná kola (16 a 11 tis.) byla z domu ukradena, drahá auta nám na sídlišti zatím stojí, tak uvidíme, jak dlouho ještě

Já auto potřebuji; z kola mě bolívala kolena a plíce, v autě dobrý

Není tady

Tercila napsal(a):
Johano, jakože je tady zakázáno se na něco slušně zeptat?
Mrknu na to.
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=38686&p=19
odkazuji na příspěvek č. 471 abys to nemusela hledat.
P.S. kupované a vlastoručně uválené těstoviny se nedají srovnat.
, chuťový rozdíl je výrazný. Takže o zbytečnosti celého procesu si dovoluji pochybovat.
Upravil(a) Johana50 (30. 1. 2010 19:50)
Není tady
baba.jaga: Ano, zejmena mladsi generace chlapu to ma zmakly.
No pozooooor!!
Můj táta vaří skvěle! 
Není tady

Tercila napsal(a):
baba.jaga: kdyz my jedem nekam spolu, z tech kol nespoustim oci.
Hmm, tak naše levná kola (16 a 11 tis.) byla z domu ukradena, drahá auta nám na sídlišti zatím stojí, tak uvidíme, jak dlouho ještě![]()
Já auto potřebuji; z kola mě bolívala kolena a plíce, v autě dobrý![]()
Vidis to, my auto ani nemame kde zaparkovat, v Praze je to problem.
Jinak me z kola vetsinou nic neboli prave kvuli spinningu, tam si to natrenuju. A ty endorfiny, co se uvolnuji, to je mnam. Podobne jako pri sexu.
Není tady

zuzi777a napsal(a):
Mikešovi: Kdyby některá z mých kamarádek chtěla azyl s milencem přikrýt mnou dotvrzeným alibi? Slíbila bych jí to, vyčkala jejího pelešení a napráskala jejímu manželovi. Zbytek komedie bych natáčela pro ostatní známé z přistaveného auta na kameru..
Věříš tomu kocoure?
Nevěřím! 
Není tady

Tercila napsal(a):
baba.jaga: Ano, zejmena mladsi generace chlapu to ma zmakly.
No pozooooor!!Můj táta vaří skvěle!
Super, ja myslela ale celkovy postoj k vareni. Ale pokud tvuj tata to dela rad, tak mu jedine fandim.
Není tady
baba.jaga: Super, ja myslela ale celkovy postoj k vareni. Ale pokud tvuj tata to dela rad, tak mu jedine fandim.
Jo, vaří opravdu výborně, dnes už i rád
. Začal s tím po rozvodu s mámou, která vaří výborně - vařívala běžně dvě jídla, a nastěhování k milence, která je líná jak veš
- i takové jsou cesty mužů ke sporáku
.
Tématicky to souvisí s nevěrou, že
.
Není tady

Tercila napsal(a):
baba.jaga: Super, ja myslela ale celkovy postoj k vareni. Ale pokud tvuj tata to dela rad, tak mu jedine fandim.
Jo, vaří opravdu výborně, dnes už i rád. Začal s tím po rozvodu s mámou, která vaří výborně - vařívala běžně dvě jídla, a nastěhování k milence, která je líná jak veš
![]()
- i takové jsou cesty mužů ke sporáku
.
Tématicky to souvisí s nevěrou, že.
Vsak to je dukaz, kam muze posunout nevera muze - ke sporaku. A to je jedine dobre.
Není tady
baba.jaga: A ty endorfiny, co se uvolnuji, to je mnam.
Nevěřila bys, jaké endorfinové opojení zažívám, když chlapi čumí po mým autě

Omlouvám se ostatním a hlavně Zklamince, že plevelím; mám dobrou náladu, ale už toho nechám, zajedu si pro něco na zub do obchodu.
Jo vidíš, babinko, a co velký nákup - když máš "jen" kolo? Vždyť já vozím plný kufr; to bych se na kole ušlapala 
Není tady

Tercila napsal(a):
baba.jaga: A ty endorfiny, co se uvolnuji, to je mnam.
Nevěřila bys, jaké endorfinové opojení zažívám, když chlapi čumí po mým autě![]()
![]()
Omlouvám se ostatním a hlavně Zklamince, že plevelím; mám dobrou náladu, ale už toho nechám, zajedu si pro něco na zub do obchodu.
Jo vidíš, babinko, a co velký nákup - když máš "jen" kolo? Vždyť já vozím plný kufr; to bych se na kole ušlapala
Na to mam velky batoh.
Není tady

ad endorfinove opojeni: to vam radsi nebudu vyjmenovavat, co vsechno mi to zpusobuje ;-)))
Není tady

Takže, věřím, že Tercila již stihla pečlivě prstudovat příspěvek č. 164 a tímto ji znovu žádám o nápravu dle pravidel bodu č 2.5. Děkuji.
Není tady