Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 30. 1. 2010 17:09

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Re: CHAT: Nevěra a její posluhovači

PetrHl napsal(a):

tak nevěra má posluhovače?
Vzpoměl jsem si hned na paroubkovy "agenty přisluhovače" lol lol lol lol
Velmi zábavné vlákno

Ja, VL si tuuuze cenim, "ze jsi sem vubec vlezl"! godlike godlikegodlike

Není tady

#127 30. 1. 2010 17:11

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Tercila napsal(a):

Baba.jaga: Chapej, oni tam pousteji hudbu bez rytmu a chteji, abysme na to jeli running. Blazni!

Chápu. Je možné, že to samozřejmě provozuje někdo bez patřičného citu buď ke sportu, nebo k muzice big_smile, to se stává...

Jo a jinak: "a chteji, abysme na to jeli running"..... Máte jim ujet a hotovo big_smile big_smile wink

A ty si myslis, co ja delam, ja samozrejme jedu svuj vlastni program, podle toho, jak zrovna citim rytmus. Ale takhle to proste byt nema,  je celkem jasne, ze na rychlejsi rytmus cca 150bpm na minutu se ma jet running, pomalejsi kolem 90 bpm se ma jet kopec ze sedla, pak rovina a nejake ty skoky je nekde mezi tim, a to uz je hodne volne. Ale vadi mi, kdyz na 3. skladbu zacina skakat po dvojskocich jak sileny bez predchoziho rozehrati. Ti lidi jak rikas, nemaji cit pro rytmus. Proto musim nastoupit a diktovat! ;-DDDD
Uz ted vim, co jim tam budu poustet.

42!

Není tady

#128 30. 1. 2010 17:12

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

...je to stejně hloupý, jako kdybych vlezla holkám na dorty a psala jsem, jak bylo v  práci, co jsem dělala a na jejich upozornění, že tohle mám psát jinam, jsem jim řekla, dejte si ignor...

Souhlas! godlike

Není tady

#129 30. 1. 2010 17:14

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Poslouchejte, ja jsem dneska varila! Teda pekla jsem masove kulicky. Trochu mi to nevyslo, pekly se v takove polevkovite omacce, smichala jsem bujon a smetanu. Chutnalo to dobre, ale vypadalo to nic moc ;-)))

42!

Není tady

#130 30. 1. 2010 17:15

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

baba.jaga: Uz ted vim, co jim tam budu poustet.

Dobrý, tak o tom pak pokecáme třeba na radosti smile; tak abys tady dostála tématu, tak ještě dopiš, co v té době bude dělat Tvůj přítel smile

Není tady

#131 30. 1. 2010 17:16

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

baba.jaga: Uz ted vim, co jim tam budu poustet.

Dobrý, tak o tom pak pokecáme třeba na radosti smile; tak abys tady dostála tématu, tak ještě dopiš, co v té době bude dělat Tvůj přítel smile

Bude si neco programovat, no ne? Nebo bude jezdit na te jednokolce, co jsem mu dala k Vanocum. Uz ted trenuje.

42!

Není tady

#132 30. 1. 2010 17:17

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Jednokolka samozrejme vypada takhle

http://www.kolaalyze.cz/obr/jednokolka.jpg

42!

Není tady

#133 30. 1. 2010 17:35

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Fanny5 napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

A jelikož jsem zakladatel této diskuze, prosím jen o souhlasné příspěvky a pochlebování - ostatní, kteří tu budou chtít nastolit jiným názorem spor - požádám moderátora o smazání, nebo ještě raději o ban. TATO DISKUZE JE POUZE PRO TY, KDO NEVĚRU POVAŽUJÍ ZA FUJ A posluhovače za rozbíječe vztahů a vědomě ubližující lidi.

Tomu se říká smysl pro diskusi. lollollol Proč chodíš na diskusní fórum, když chceš aby psali jen ti, co s tebou souhlasí. Zkus diktafon ...... namluv si tam svoji plamenou protinevěrníkovou řeč a pak si to pouštěj dokola, to bude stejné. smile

Velmi zajímavá otázka - ale odpověď by ti mohla dát Velebéééruš, ta zde nastolila tento trend. Já se jen blbě opičím, páč lepší fór mě nenapadl - no a jelikož se to ujalo, si myslím, že co je dobré jinde, musí být tutově dobré i zde - no ni? tongue
ps. kontrolní otázka - byla jsi vystrčena jako předvoj do první linie? nebo to byla Vanilka? Tak co holky, kterou z vás vyslala Nejvyšší na záškodnický úkol? Bude za to banán? lol

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#134 30. 1. 2010 17:39

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj Zklamčo, rád Tě tu vidím, a věřím, že si na svém vlákně uděláš pořádek, protože se to tu posledních několik hodin nedalo číst big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#135 30. 1. 2010 17:39

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Zklamaná, podezírala jsem, že tě někdo požádal o rozproudění diskuse na babi.
A ne.
To TY sama. big_smile Za svým příspěvkem si pořád stojím. Pokud mi má má věrnost takhle lézt na mozek, tak budu raději nevěrná. big_smile

bude-li komu, že?

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#136 30. 1. 2010 17:41

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mikeš napsal(a):

Ahoj Zklamčo, rád Tě tu vidím, a věřím, že si na svém vlákně uděláš pořádek, protože se to tu posledních několik hodin nedalo číst big_smile

vid, a ještě k tomu o sportu - to je taky pěkný fuuuj...
a baba jaga chudákovi přítelíčkovi za účelem úspory (co furt strkat do chlapa prachy, no né) koupí jen jednokolku... blééé a ještě se tím chlubí dumbom lol

Není tady

#137 30. 1. 2010 17:42

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Mikeš napsal(a):

vid, a ještě k tomu o sportu - to je taky pěkný fuuuj...
a baba jaga chudákovi přítelíčkovi za účelem úspory (co furt strkat do chlapa prachy, no né) koupí jen jednokolku... blééé a ještě se tím chlubí dumbom lol

pravdu dis. Kolo za 60 tisic si koupil pred 2 lety sam ;-))
Takze co mi zbylo? Jen tak jednokolka za 5.

Upravil(a) baba.jaga (30. 1. 2010 17:43)

42!

Není tady

#138 30. 1. 2010 17:45

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

...a baba jaga chudákovi přítelíčkovi za účelem úspory (co furt strkat do chlapa prachy, no né) koupí jen jednokolku... blééé a ještě se tím chlubí dumbom lol

No tak ekonomická krize zasáhla celej svět, tak se nediv, že i Baba se tomu přizpůsobila big_smile, ale dej si bacha na výrazy "blééé" a "prčáááá", mohli by Tě omylem zabanánovat... lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#139 30. 1. 2010 17:47

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Axi napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

Ty, Zklamčo, a jak vypadá  vztah tvůj a tvého muže po prožité nevěře? Lepší nebo horší než předtím?

Co blbneš, odpověď je přece už v příspěvku #1 stolt.  Působíš uvolněně, z toho ususzuju, že u vás ok smile. Teda, ale stejně by mě zajímalo, co znamená ta šedesátdevítka wink.

Bože, ten Axi je tak skvělý, si asu budu muset zajet na nějakou tu slezinu se skákáním přes oheň a vyvolávání duchů a jiných ptákovin, jen abych ho poznala online...jestli je stejně tak dokonalej. Tak on už z mého prvního příspěvku vyčetl (tutově mezi řádky - jak jinak, vždyť se to přeci snažím skrývat), jak jsem na tom uboze..

no řekla bych, že asi tak stejně, jak Zuzi (ten špek na břiše mě rozesmál).... ještě něco tak hezkého z vlastního života napiš..hele, kdyby si chtěla napsat knihu, určitě by byla lépe čtivá, originální a určitě by ses nemusela uchýlit ke sbírání střípků po internetu, jen aby si to mohla vydávat za vlastní psaní... byla by to taková "česká slepičí polívka pro věrné duše"  Budu ti dělat sponzora tummenupp

Není tady

#140 30. 1. 2010 17:48

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Viktorko, přemýšlej nad tím, co si přečteš. Já psala, POKUD by mi lezla na mozek tak jako Zklamané. heh retabig_smile

další vědma, co ví, co mi leze na mozek gloria ale majkafo, už si byla docela normální.... cool

Není tady

#141 30. 1. 2010 17:50

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

...a baba jaga chudákovi přítelíčkovi za účelem úspory (co furt strkat do chlapa prachy, no né) koupí jen jednokolku... blééé a ještě se tím chlubí dumbom lol

No tak ekonomická krize zasáhla celej svět, tak se nediv, že i Baba se tomu přizpůsobila big_smile

pravda no, stydim se, pristi rok mu asi budu muset koupit 2 jednokolky, abych to napravila.

Upravil(a) baba.jaga (30. 1. 2010 17:50)

42!

Není tady

#142 30. 1. 2010 18:02

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vanilka69 napsal(a):

Axi napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

Ty, Zklamčo, a jak vypadá  vztah tvůj a tvého muže po prožité nevěře? Lepší nebo horší než předtím?

Co blbneš, odpověď je přece už v příspěvku #1 stolt.  Působíš uvolněně, z toho ususzuju, že u vás ok smile. Teda, ale stejně by mě zajímalo, co znamená ta šedesátdevítka wink.

já jsem duše důvěřivá a naivní, tak jsem myslela, že Zklamaná odpoví, že teď se má líp, matně si pamatuju, že psala, že se snad až po vdala. Tím by popřela to, že nevěra je metla lidstva, že rozbíjí vztahy, že ničí rodiny dětem, že ubližuje druhým lidem, když jim (Zklamané a jejímu muži) pomohla vztah zlepšit.

No ale asi máš pravdu, to by jinak o svém muži nenapsala:

Zklamaná napsal(a):

...Nevěrníky ... považuji za sobecké lidi, kteří pro své blaho a jájství neumí žít pro MY, ale žijí jen pro své JÁ.

Já jsem dneska uvolněná ták nádherně, jseš dobrej, žes to poznal.  Vztah mám takovej, po jakým jsem dlouho toužila. Mám pocit, že předtím jsem živořila, teď konečně žiju.

A ta šedesátdevítka, tak ta má mnoho významů, každý si můžer vybrat, co mu ke mně nejvíc sedí. Třeba pro Tercilu to rok narození, pro někoho něco úžasného, co má rád stejně jako já, pro někoho zlatá fee léta šedesátá,  pro někoho symbol rovnováhy jing a jang atd.

Opravdu jsi duše důvěřivá a naivní.... nevěra mě opravdu posunula - nyní krom řetězu mám na muže glejt. Tzn. větší bič - pro případnou další nevěru...tj. lítání po soudech, dělení majetku, sdírání muže z kůže, sebrání všech hraček apd.

Dřív jsem jen živořila, teď mám pocit, že konečně žiju a mám veškerý život pevně v rukou...třímám opratě našeho vztahu a maluju si coby kdyby budoucnost a jímá mě u toho radost, jak jáááá s ním zatočím coollol

Není tady

#143 30. 1. 2010 18:04

Johana50
♥♥♥♥♥--

baba.jaga napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

No tak ekonomická krize zasáhla celej svět, tak se nediv, že i Baba se tomu přizpůsobila big_smile

pravda no, stydim se, pristi rok mu asi budu muset koupit 2 jednokolky, abych to napravila.

myslím, že se na  té jednokolce docela náročně udržuje rovnováha , ne?

Není tady

#144 30. 1. 2010 18:05

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Neni co dodat. pussa

Není tady

#145 30. 1. 2010 18:06

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ronja napsal(a):

Mě se líbí výraz "posluhovač". To snad ještě vypadlo ze slovní zásoby bývalého režimu, ne? Taky mě napadá, jak takový posluhovač při nevěře pomáhá...jestli třeba u toho dotyčným svítí big_smile

No já ti nevím Ronjo, zda zrovna ty můžeš něco mluvit o slovní zásobě z minulého režimu, ale možná si to někde četla.... věkově si v té době tahala dřevěnýho kačera wink

Není tady

#146 30. 1. 2010 18:14

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

zuzi777a napsal(a):

Zdravím  Zklami!
Já si v klidu peču chleby a ty tu víříš! tummenupp
Královská zábava  od prvního příspěvku.... Jak málo stačí  k tomu být zaškatulkován! A to hlavně těmi, kdo škatulky odmítají a přitom škatulemi jsou!    dumbom lol lol

A k tématu:  cool Nevěru odmítám , nevěrníky trestám. Ve volných chvílích  sbírám dříví na hranici a  namáčím biče  do slané vody...
Jo a můj život na dně bahňáku je nudný, úzkoprsý, ošuntělý.  Chodím se svěšenými zatrpklými koutky, občas tiše pláču za komínem, třesou se mi ruce  a špek na břiše. Nevydávám souvislé věty , jen skřeky- po nevěře  jsem fááákt děsně nešťastná, protože jsem si ji řešila po svém a nikoliv podle  "zaručených "příruček "...... tongue

No co k tomu říct Zuzi...SOUCÍTÍM S TEBOU....a až na to budeš finančně připravená (uškudlíš si pár tisícovek) , pojedu s tebou na víkendový vymytí mozku, pak teprve uzříš ty klady, co ti něvěra do života přinesla, namalujem si pozitivně laděný obrazek a budeme věřit tomu, že díváním na něj se z něj poline energie do našeho už tak pos**anýho života, spíchnem si voodoo figurku s ksichtíkem našich drahých poloviček a ze šitíčka posbíráme špendlíky a budem bodat a bodat....bože, to bude něco úúžasného a úlevného, vybít takto své emoce (fuj emoce) godlike

Není tady

#147 30. 1. 2010 18:24

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Johana50 napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Mikeš napsal(a):

myslím, že se na  té jednokolce docela náročně udržuje rovnováha , ne?

Samozrejme. Ale to byl ten ucel. To vis, on je typ, co opravdu rad zkousi novy veci. Rovnovahu trenoval driv na kole, tak jsem mu chtela udelat radost.

42!

Není tady

#148 30. 1. 2010 18:43

Johana50
♥♥♥♥♥--

baba.jaga napsal(a):

Samozrejme. Ale to byl ten ucel. To vis, on je typ, co opravdu rad zkousi novy veci. Rovnovahu trenoval driv na kole, tak jsem mu chtela udelat radost.

Stejně si myslím, že to na nějaký náročnější terén asi nebude...

Tak já ti musím sdělit, že jsem dnes potěšila své blízké domácími zapékanými těstovinami.
Pěkně ráno jsem zčerstva vstala se zpěvem a tancem.  Zadělala těsto a vyválela domácí nudle...
Myslíš , že se ještě najde takový blázen jako já, aby v době absolutního přebytku supermárketových  vrtulí, vřeten,kolínek nebo  fusilek lol se potýkal s válečkem na nudle a tužil si svaly předozadními pohyby tam zpět? lol

Není tady

#149 30. 1. 2010 18:45

Johana50
♥♥♥♥♥--

Bohužel ,foto sem dát nemůžu, neboť jsem to nestihla zdokumentovat. Je dokonáno. Teda sežráno.
Všechno do poslední nudličky. lol lol

Není tady

#150 30. 1. 2010 18:56

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Johana50 napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Stejně si myslím, že to na nějaký náročnější terén asi nebude...

Tak já ti musím sdělit, že jsem dnes potěšila své blízké domácími zapékanými těstovinami.
Pěkně ráno jsem zčerstva vstala se zpěvem a tancem.  Zadělala těsto a vyválela domácí nudle...
Myslíš , že se ještě najde takový blázen jako já, aby v době absolutního přebytku supermárketových  vrtulí, vřeten,kolínek nebo  fusilek lol se potýkal s válečkem na nudle a tužil si svaly předozadními pohyby tam zpět? lol

No to je nemaly mazec. Tohodle nebudu schopna ani za 20let.
A je to tezky?

42!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí